sziasztok,
pfffuuuúú rettentő a lemaradásom.
először
Kata és Julcsi, frankók a jó hírek ! végre !
Kata, hová jártok Dévényezni? bocsi, ha írtad, de lemaradtam. egy ismerősünk akinek 6 hóra született a babája ők Pécelre mennek, de biztos több helyen is van.
Zsófi, Laura is így üvölt lefekvések előtt újabban, céklafej, telitorok. kivéve babakocsi és autó, de ezt már írtam. tegnap du. úgy raktam be a kiságyba, h. utána nem voltam a látóterében egyáltalán. 5 percet nyüglődött, aztán viszonthallásra, el is aludt. azt gondoltam véletlen egybeesés, de ma délelőtt u.ezt kipróbáltam, szintén müüködött. lehet látott engem, és azt hitte lemarad vmi fontosról, amíg én jöttem-mentem.
nekem viszonylag hamar megjött, asszem 4-5 hós volt Laura, azóta Cerazette, és azóta meg össze-vissza.
Edus, nem semmi, h. ZS érdeklődik már a számok és betüük iránt, minden elismerésem. és hogy számol is két nyelven, az igen. állítólag én úgy tanultam meg írni még iskola előtt, h. állandóan a rendszámokat kellett az autókon elolvasni apukámékkal. ezáltal
mai napig imádok nyomtatott nagybetüükkel írni.
velünk annyi újság van, h. a tervezett ápr.1-jei munkakezdést át tudtam rakatni június 1-re. május 25-én lesz Laura egy éves, így megvárom azt, aztán utána kezdődik a 4 óra meló. főnökömmel tegnap beszéltem meg, jóváhagyta, nagyon rugalmasnak mutatkozott, és naggggyon jó pénzért megyek vissza, legalább ez a része megéri
ráadásul ez így ez a plusz 2 hónap itthonlét jobb a lelkemnek, vhogy nem voltam rá felkészülve, h. másfél hónap múlva belecsapok a lecsóba. addig meg csak kihúzzuk vhogy pénzileg.. némi túlzással persze.
okt.1-ig anyukám + Apája bébiszitterkedik felváltva, és utána meg bölcsi.
Laura legújabban a krákogást-köhécselést utánozza, de nem tudom kitől tanulta??!?? ő köhécsel, utána nekem is kell, és ő megint, aztán megint én is, így kérdezz-felelekezünk
nagyokat kacag.. és ha nem köhécselek vissza, akkor ő megint és megint, addig, amíg én is nem csinálom. olyan cuki..
Panni, nagyon édi Márk haja..