Új privát üzeneted érkezett!

Zsóka - még nem beszéltünk róla a dokinénivel. Én nem vagyok túlzottan oltás párti, de kíváncsi vagyok a véleményére és utána majd eldöntjük.

Puszi, jó éjt.

Panni

Kép Kép
panni_30
 
 


Nóri, én is kíváncsian várom a fejleményeket!!!!!

Mi mindkét oltást bedatjuk. Most fogjuk a másokik fajtát beadatni 1 hét múlva.

Jó volt a buli!!! Lányok jól elvoltak :D Az a nyukák is! Én hajat is festettem az egyik anyucinak :lol:

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Sziasztok!

Hú, aranyosak vagytok!Azért nagyon remélem, hogy semmi nem lesz, csak pár napja fáj a hasam alul. De még félidőben vagyok, tehát még legalább két hét mire kiderül. Csak tudjátok az embernek eszébe jut, és akkor már nincs megállás. Na, majd azért szólok, hogy mi van....vagy szép lassan átmegyek a másik topikba :) :)
Zsófi, nekem is 8 hónap után jött meg.

Panni, nagyon aranyos Márk haja hátul. :) Köszi, hogy megmutattad. :)

Ezek az oltások engem is érdekelnek. Bár én is csak a kötelezőt szeretem, de régóta foglalkoztat az agyhártyás oltás, majd megkérdem az orvostól.

Kata, nagyon aranyos lehettél a csirkecombbal. :) :) Tényleg ne aggódj Lizi súlya miatt, ha elkezd mozogni, nem hízik tovább. Addig meg olyan édes kis pufi arcocska. :)

Reni, olyan jó, hogy nálatok mindig buli van. Nekünk csak a szomszéd kisfiú van, de nem nagyon vagyunk egy hullámhosszon az anyukájával. Kár hogy közületek senki nem lakik közel hozzánk. Már úgy várom az áprilisi találkát!!!

Hasonló korú Fiús Anyukák egy kérdés: Márk, Marci, Zsombesz, Barnus húzogatják a fütyijüket? Mármint maguknak?Mert Farkó úgy rángatja mintha rétestészta lenne. Már rossz nézni. :oops: :roll:
De ha fel vanöltöztetve akkor is matat ott a pelusnál. Normális ez vagy fáj neki?

Na, megyek, mert a Papa elaludt és meg kell etetnem a kutyákat.
puszi, nóri

Kép
nóri8
 
 

 
 

Nóri
Tudod ezt csinálják a férfiak nagykorukban is :wink: :lol: :lol: :lol:

Na találtam egy képet ahol talán látszik, hogy milyen vörös Niki haja :wink: Egyébként nagyon a fényviszonyoktól függ a hajszíne!

Kép

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Na most hol van mindenki :shock: :lol:

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Jaj, de édes szép hajacskája van! és milyen sok, meg hosszú!

nagykorukban is :arrow: :lol: :lol:

Zsófi, most voltam a wiwen, láttam az üzenőfalon amit írtál és eszembe jutott az én ált. iskolai osztfőnököm. Hát nem ilyen volt!!! Üldözött mert felnyírattam a hajam és nem voltam hajlandó testszínű harisnyát hordani....örülhetnek a Tieid , hogy ilyen laza ofőjük van. : )

megyek aludni, miután minden fiút megetettem ma. :)

jó éjt!

Kép
nóri8
 
 


ma már kicsit jobb, de nem az igazi.... :( :( :(

röviden:

Kata a krétai képed nagyon klassz, nagyon tutin nézel ki rajta! Lizus is tünemény!!!!!!!!!!!Annyira édes! Dévényhez gratulálok, annyira jó volt olvasni a soraidat! :P :P :P (Emlékszel, mit írtam neked priviben.., úgy néz ki, igaz lesz...Úgy legyen!! :) )

Márk hintás és hajas képe nagyon édes! :P :P :P Zsombornak is ilyen volt, azért nem is akartam, h apája megnyírja..., de aztán már annyira hosszú volt, h 2 hete megnyírta :arrow: így lett ilyen vagesz sérója , mint zsófinak. 8) 8)

Nóri, igen, volt ilyen a fiúknál. Most már nem csinálják. Most kezdődik a felfedezés korszaka: a "mink van"...néha úgy cibálták, h csak néztem... :oops: :oops: :? :shock: (Most már, h Zsignek levált a bőr, így csak nagy néha jut eszébe, de korábban ő huzogatta magának, h tisztuljon, ill, amikor vált le neki a bőr, akkor sokszor fájlalta, és akkor is sokat segített, ha meghúzogatta kicsit magának. :oops: 8) És hát amit Reni írt :arrow: pasik... Na de azé a kislányok is tudnak ám dolgokat, legalább is bnőim meséltek pár sztorit.. :oops: :oops: 8) )

Zsófi, Zs :arrow: 11-12 hónap, zs :arrow: 6hónap. Padlót is fogtam.... :roll: :oops: :?

Reni, buli, tücsükzene tök jó lehetett!!!Nagyon édes Nikkancs haja is! :P :P :P

Ja még Julcsinak akartam írni, h annyira örömmel olvastam az ő sorait is! :P :P :P

Na most érzem, h mennem kell. :( :( :cry:

Pusszok Mindenkinek! (Sajnos még olvasni sem tudtalak titeket, annyira gyenge voltam. Most már legalább bennem marad vmi kaja, de étvágyam nulla, ami nem a legjobb... :( :cry: :( )
mazsolák
 
 


Hát persze, h lemaradt, szita agyam.. :evil: :evil:

MANGÓ, BENDE CSUDASZÉP!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P és igazuk van a csajoknak, tegyél fel több képet!!!!!!!!!!!!!Annyira édes kiskrapek!!!!!! :P

Anaci, Nóra JOBBULÁST NEKTEK IS! :) :) :P

Na talán már mindnet leírtam.. :roll: :oops: :? 8)
mazsolák
 
 


Csak beugrottam általános jó reggelt és jobbulást kívánni a betegeknek! :) Valamint fényképeket nézegetni! Nagyon édesek!!!
M.
mircike
 
 


Sziasztok!

Köszi az oltásokkal kapcsolatos infókat, akkor ezek szerint mi csak az agyhártyagyuszi ellenit adattuk be marcipánnak. Ma rákérdezek erre a pneumococcus ellenire, mert borcsi nagyon füleske volt=remélem tényleg múlt idő) és mindig kimutatták nála ezt a bacit.

Nóri, Marci is állandóan tekergeti a kukacát, meg húzza mint a tésztát. Már lilul, mert gondolom fáj neki ahogy húzza-nyúzza a fütyköst. A legjobb, amikor csupa kaki mindene és egyből odanyúl, persze csupa kakás lesz a keze :? . ÉÉÉdes lehet Farkas, ahogy alszik az etetőszékben. :lol:

Edu, örülök, hogy azért valamivel jobban vagytok, kívánok gyors felépülést nektek!!Mikor jöttök haza?

Tényleg milyen kis vöröske Nikkancs. Gyönyörű színe van a hajának, festeni sem lehetne szebbet.

Nem is látszott a fotókon, hogy ilyen hosszú Márk haja. Kis fürtöske :D .

Kata, Bori volt ilyen kis hörcsögpofi :P mint Lizi, de ahogy elkezdett kúszni-mászni, lement ez a babahusi róla.

puszi

KépKép
logi
 
 


Anaci Nóra hogy vagy????

KépKép
logi
 
 


tessék! tudtam! nem tudok jönni este, és teleírjátok a topikot!
:wink: :wink:

legjobb h Edus jobban vagy !!!!!!!! de azért még első az ágyikó!
enni muszáj!! de ezeket mind tudod, nem akarok a 2. anyukád lenni :lol:
emlékszem a privire, de el is olvasom mingyá' még egyszer h miket írtál pontosan ....:wink: :lol:
ezer pussz!

Zsófi dejódejó!!! sztem szeptembertől már simán klassz lehet majd ha 4 órában visszamész... addigra Samu is 1 éves... :roll:
és akkor kistesó projekt ennyire elhalasztva?

Panni! na ezen meg meglepődtem h májusban indul a tesó-projekt! jaaaaj de jó!! szép lassan mindenki majd átmegy megint a kismamás topikba hihihii :lol: :lol: :lol: :lol:

Nóri nem is reagáltam rá, kimaradt, de nagyot néztem mikor írtad a tesót. hát kíváncsi vagyok! de persze legyen ahogy ti szeretnétek!!!!

Zsóka végül hogy döntöttetek? vagy csak vicc volt h lehet h még egy 3. baba............ :?: :roll: :lol:

Bori is ilyen pufipofi volt? nem is hinném, most olyan nagyon formás kis poffancsa van :lol:
jólvanna, kezdek megnyugodni súly témában.... :lol: köszi :lol:

Hello Mircike! :wink:

Na kit hagytam ki? remélem senkit, bát most fejből nyomtam a hsz-eket, nem lestem vissza h miket írtatok :lol:

nekünk horror éjjelnk volt, lefeküdtem aludni, aludtam 2 órát, L ébredt. majd 1 óra alvás, L ébredt, majd még 1 óra alvás, L megint ébredt, majd 2 óra alvás és L fenn is volt reggel 8-kor. ekkor apája még foglalkozott vele (ekkor már simán ott aludt köztünk, mégis ilyen nyugtalan volt) és én még aludtam 1 órát.
ahhhhhhhhh úgyh most igazából csökkentett üzemmódban futok, mint a windows, csak a legszükségesebb funkciókkal...........

gyermek meg vígan sikongat fent az ágyában, apája meg ott szunyál mellette :lol:
(szabin van..........)

ma mozgalmas nap lesz, torna 12-kor, aztán megyünk a nagyszüleimhez, este jövünk haza majd....

szóval mindenkinek nagy cuppancs mára!
lmkata
 
 


sziasztok,

pfffuuuúú rettentő a lemaradásom.

először Kata és Julcsi, frankók a jó hírek ! végre !
Kata, hová jártok Dévényezni? bocsi, ha írtad, de lemaradtam. egy ismerősünk akinek 6 hóra született a babája ők Pécelre mennek, de biztos több helyen is van.

Zsófi, Laura is így üvölt lefekvések előtt újabban, céklafej, telitorok. kivéve babakocsi és autó, de ezt már írtam. tegnap du. úgy raktam be a kiságyba, h. utána nem voltam a látóterében egyáltalán. 5 percet nyüglődött, aztán viszonthallásra, el is aludt. azt gondoltam véletlen egybeesés, de ma délelőtt u.ezt kipróbáltam, szintén müüködött. lehet látott engem, és azt hitte lemarad vmi fontosról, amíg én jöttem-mentem.
nekem viszonylag hamar megjött, asszem 4-5 hós volt Laura, azóta Cerazette, és azóta meg össze-vissza. :?

Edus, nem semmi, h. ZS érdeklődik már a számok és betüük iránt, minden elismerésem. és hogy számol is két nyelven, az igen. állítólag én úgy tanultam meg írni még iskola előtt, h. állandóan a rendszámokat kellett az autókon elolvasni apukámékkal. ezáltal :?: mai napig imádok nyomtatott nagybetüükkel írni.

velünk annyi újság van, h. a tervezett ápr.1-jei munkakezdést át tudtam rakatni június 1-re. május 25-én lesz Laura egy éves, így megvárom azt, aztán utána kezdődik a 4 óra meló. főnökömmel tegnap beszéltem meg, jóváhagyta, nagyon rugalmasnak mutatkozott, és naggggyon jó pénzért megyek vissza, legalább ez a része megéri :lol: ráadásul ez így ez a plusz 2 hónap itthonlét jobb a lelkemnek, vhogy nem voltam rá felkészülve, h. másfél hónap múlva belecsapok a lecsóba. addig meg csak kihúzzuk vhogy pénzileg.. némi túlzással persze.
okt.1-ig anyukám + Apája bébiszitterkedik felváltva, és utána meg bölcsi.

Laura legújabban a krákogást-köhécselést utánozza, de nem tudom kitől tanulta??!?? ő köhécsel, utána nekem is kell, és ő megint, aztán megint én is, így kérdezz-felelekezünk :) nagyokat kacag.. és ha nem köhécselek vissza, akkor ő megint és megint, addig, amíg én is nem csinálom. olyan cuki..

Panni, nagyon édi Márk haja.. :)

Marcsi

KépKép
alon
 
 


de jó nektek kata h apa szabin van! szuper lehet! az éjszakánk nekünk is rémes volt, de nem samu miatt.
én 2kor ébredtem arra h samu nyög egyet majd aludt tovább, épp elaludtam volna amikor csöngött csaba mobilja, h betörtek az irodába és mivel a főnök elutazott ő most a főnök így szépen kelt és bement ellenőrizni az irodába + rendőrség kijött jegyzőkönyvezni. persze ez legalább 3 telefon volt így 4kor már samu is felébredt. próbáltam megnyugtatni és visszaaltatni ami f5ig sikerült, akkor megetettem. apa 5re ért haza, akkor aludt 7ig és ment dolgozni, mi meg a fiatalemberrel 8kor keltünk. szal 2-5ig nem aludtam... kicsit kába vagyok. samu viszont egész pihenten éberdt és már 2 órája alszik, hátha kezd visszarendeződni. délelőtt nem is tudom mióta nem volt cirkusz az elalvásnál.

hát igen, kata , a 4 órás munka gondolom minden anyuka álma, csak azt nem tudom (s várom az ötleteket) h ki vigyáz samura? a kerületben 3 bölcsi van, és mindegyik közölte, h az új rendelet értelmében május 1 és 31 között kell jelentkezni, de sztük tuti nem lesz hely. köszi.
lehet még családi napközi, ugye az 50 ezer ft/hónap... akkor meg minek megyek dolgozni?
babysitter detto...
családban senki nem jöhet szóba. nagyszülők dógoznak.
esetleg más ker. bölcsődéje, de a gyermeket sem akarom reggel szivatni, h messze hurcolom. még a suli környékén körülnézek
esetleg kedves nyugdíja néni jöhet szóba nem egy vagyonért.

és akkor a lelki oldal h ha napi 4 órára dolgozom, akkor vajon mi van samuval? mármint lelki tényezők, lelkiismeretfurdalás stb... viszont sokkal jobban élnénk.

úgy gondolom, h ha így dógoznék, akkor félév táján esnék megint teherbe és vélgigvinném az évet majd újból szülnék: 2 év korkül. tehát a terv maradna és akkor megint itthon lennék 1 évet.

ha csak nem vagyok én is most terhes... végigszedtem a tablettát és 2 hete nem váltottam ki az újat mert mindig közbejött vmi. mivel még nem jött meg, nem vigyáztunk annyira, és kicsit émelygek.
valszin semmi, de nem lenne vicces ennyire kis korkül. ---

puszik
kerekpocak
 
 


marcsi akkor kicsit 1 cipőben járunk. mármint bölcsi. te nézegettéll sokat, v hogy találtad?
kerekpocak
 
 


nézegettél term 1 l
kerekpocak
 
 


húúú, véletlenül elküldtem...

szóval Panni, nálatok is tesó-project? azigen..

Nóri, nekem is rémálmom {egyelőre} a terhesség. nekem is volt egy kétségem jó pár hónappal ezelőtt, mert 2 napig nem szedtem be a vacak Cerazette-tet, de szerencsére semmi gáz nem lett.
emlékszem Mircike is írt pár hónapja, h. volt ilyen gyanúja.

Reni, tök jó, h. gyakran van nálatok babavendégség. ezt már múltkor is kérdeztem, amikor írtad - hogy mit szól Niki a barátnőkhöz? reagál rájuk?
Laura még nem reagál gyerekekre - legalábbis a babatornán úgy kerülgeti őket a földön kúszva, mint az asztalokat. a múltkor is amikor odajött a kis "udvarló", csak az ajándék karika érdekelte, a kissrác nem.. :lol:
bár biztos "köztudomású", h. ebben a korban még nem reagálnak a babák egymásra, csak megint én nem tudom. :lol:

tényleg nagyon klassz színe van Niki hajának. a farmos képeken meg egy tündér !

mi is megyünk tücsökzenére jövő héttől, találtam a neten. nem is messze van tőlünk - kíváncsi leszek Laura mit szól hozzá. állítólag vmi képzett pedagógus tartja. egyszer felhívtam egy másik csajt is, aki a kerületi újságban hirdetett, de az szimplán csak egy anyuka kisgyerekkel, akinek nagy lakása van, és többi mama babákkal megy hozzá mondókázni. nekem a képzett pedagógus jobban hangzik így elsőre. {kár h. kappan hangom és kis lakásom van, amúgy én is tücsökzenéztetnék itthon, nem is rossz zsebpénz}
tényleg Julcsi nincs kedvetek jönni? Imrén van a müüv.házban.

ja, fogyókúra. jól hangzik, de nekem Norbika, meg R.Réka nemgyerebe - hiába "tuti" :?: a módszerük. meg én inkább a mozgásban, sportban hiszek, 30 éves öreg bogaras vénasszonyként szerintem én nem tudok koplalni, meg képtelen vagyok átrendezni az étkezésben bármit is jobban. persze nem nassolok, meg szopogatok cupákokat este 10-kor, de vhogy nem. szóval inkább sport. majd tervek szerint jövő héten kondizunk. nekem ez válik be. a kaja megvonás v. átrendezés nálam mindig jojóeffektushoz vezetett.
ja, mindig a Leroyban szoktak ücsörögni bérelt helyen Mohito koktéllal stb.., brrrr... mármint Norbika és RR. nekünk meg az a kedvenc helyünk 2 barátnőmmel, és többször távoztunk már angolosan, ha épp mellettünk foglaltak asztalt. bár mióta Laura megvan nem jutok el csak 2 havonta. de attól még lehet, h. jó az update módszer :D


Marcsi

Marcsi

KépKép
alon
 
 


marcsi az updatehez is kell sport!de nem a fogyás, hanem az egészséges életmód cucc miatt.
leroy: mi a bazilikánál lévőbe megyünk mindig, ti?
kerekpocak
 
 


Mohito = Mojito
jövő héten kondizunk :arrow: jövő héttől.

Zsófi, nem nézegettem sokat. kényszerpálya volt, mert nekem szempont volt, h. lakóhely mellett legyen. mh mellett azért nem jó, mert akkor esetleg anyukám v. Apája nem tud érte menni, ha úgy alakulna. {Anyukám 5 perc járásra lakik tőlünk}
szóval a környékünkön 3 jöhetett szóba, 2 kiesett {v. alapítványi egy vagyonért, v. tele van "kisebbségi" gyerekekkel, mert olyan ltp-n van}.
aztán még szeptemberben besétáltunk ebbe a "kiválasztottba" Laurával, elkaptam egy gondozónénit, és közben felmértem szemmel a terepet. a gondozónéni nagyon készséges volt, pedig nem is volt félfogadási idő - ez még szimpatikusabbá tette az egészet. meg mesélt egy pár szót még a bölcsiről.
aztán január {!} elején beíratkoztunk őszre ! májusban derül ki, h. felvették-e Laurát októberre. aztán júliusban lesz szülői.
a januári beiratkozáson körbevezettek bennünket, érintőlegesen mondtak 1-2 dolgot, pl. sószoba lesz itt is, meg hogy zajlik egy nap, hányan vannak egy csoportban stb.
Apájának is tetszett, pedig ő kritikusabb talán, mint én.
szóval 1,5 éves lesz Laura, amikortól bölcsizik, remélem bírni fogja.

hát igen, nagy dilemma. ha nekem vadidegen bébiszitter és bölcsi között kéne 1 éves kor körül választanom, én az utóbbira böknék. nem csak a pénz miatt, bár az sem utolsó szempont. én vhogy ódzkodnék, h. napi 4 órában más formálja a gyerekemet.. bár a bölcsiben is ez megy.. de vhogy más. nem tudom...

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Leroy: mi Westend.. 8) {pedig hidd el nem vagyok egy plázagirl..}

"az updatehez is kell sport" :arrow: tudom, tudom ! de én nem tudok egészségesen élni, brühühü.. szeretek enni.. :cry: 8) szóval inkább mozgok, és mozogtam is mindig, amennyit tudtam, h. ne legyek extrabálna. bár tény, h. most egy kicsit nagyon meg vagyok punnyadva. a hozzátáplálás {kevesebb szoptatás} felrántott rám egy pár kilót. :cry:
pont néztem a nyári fotóimat, és olyan lapos hasam volt szülés után 3 hónappal, h. magam sem hiszem el. pedig nem volt rég !!

mindjárt demonstálom. de mostanit nem rakok fel !! jujj !!

Marcsi

KépKép
alon
 
 


hát ja, jó lenne olyan bölcsi, ami
1. környéken
2. nagyon jó. van is egy ilyen, de közölték h ne is álmodjak róla.... aról meg pláne ne, h megkapom a jó kis helyet és csak 4 órában lenne ott.... szal ???????????? :shock: :shock: :shock: :shock:
kerekpocak
 
 


Kép

Kép

na, ezek augusztusban Abádszalókon készültek. nem volt kockás hasam persze, de a mostanihoz képest lényeges a különbség. :cry:

Marcsi

KépKép
alon
 
 


és ha nem mondanád meg nekik beiratkozáskor, h. csak 4 órában lenne ott??
aztán menetközben már úgysem rakhatnak ki?

ez rendes önkormányzat bölcsi? v. mitől olyan felkapott?

Marcsi

KépKép
alon
 
 


igen. azért felkapott mert csak 3 db van mindegyikben 20 db férőhely. a kerület meg igen csak szapora. de mind3ban ezt mondták... h kb esélytelen.
kerekpocak
 
 


sziasztok lányok

próbáltam visszaolvasni látom másnál is szóbe került a bölcsi. Én hétfőn iratom be benikét, hogy mire egy éves lesz legyen hely a bölcsibe, tök gáz szerintem sőt nekünk itt a faluban nincs is bölcsi úgyhogy nekem bp-i bölcsit kellett keresnem, de még semmi sem biztos. Benike tökkre mrgfázott el kellett vinnem kitisztitanom az orrát képzeljétek el 10. ezer forintot kértek el. Négyezer volt a tisztitás, négyezer pedig amiért a doki megvizsgálta ami abbból ált, hjogy az orvos bele nézett a torkába majd közölte : anyuka a gyereke megfázott... Meg adott egy orrcseppett két ezer forintért.... kész vagyok teljesen na mindegy. Szóval azt is olvastam többen gondolkoztok azon, hogy vissza mentek dolgozni én is pont most irtam a fönökömnek, hogy szeretnék nyáron vissza menni dolgozni várom én is a válaszát mert poersze teljes munkaidőben én sem tudok vissza menni. Mert probléma u.a mint zsófiéknál nics ki vigyázzon a gyerekre a családi napközi meg tök sok. Na mindey majd megoldódik valahogy. A ahas már annyira nem fáj de most antibiotikumot ekkl szednünk úgyhpgy megint fáj a hasa.

sziasztok

kki

Kép
kki
 
 


bocsika nem tudok képet feltölteni nem küldené el valaki prvibe, hogy hogy kell ?

köszike[/img]

Kép
kki
 
 


Munka ezerrel, mi? :wink: Most elment mindenféle főnököm, minden kollégám, úgyhogy itt vagyok jessz :) Persze van egy csomó munkám, nodehát a papír megvár.

A bölcsihez szólok csak, jó?

Marcsi: Majdnem ugyanaz a szitu mint nálunk, csak egy év a különbség :) Márminthogy anyós és férj szittel, aztán bölcsi :) Bár én most, így két hét távlatából örülök neki, hogy csak egy hónap lesz ez az átmenet.
Annyira más az anyósom, nem akarom cseszegetni egész nap, nem is szólok neki egy csomó mindenért, de bosszantanak az apróságok. Pl. hogy simán engedi egész délután nézni a tévét. Benti cipőben viszi ki. Ha nem akar enni, akkor tejbegrízzel teletömi. Keksz ofkorsz egész nap. És amit még nem tudok :)
Á szóval olyan fura, örülök, hogy jól elvannak, de most úgy érzem, hogy jobb lesz a bölcsi. Más lesz. Több gyerek, és kevesebb puszi.

Zsófi: A munkahelyed másik kerületben van, mint ahol laksz? Mert akkor ott is megnézheted, általában, mint az én munkahelyem kerületében, vagy lakos, vagy kerületi munkahely a feltétel.

Neked és Samunak pontosan a játszóbölcsi státusz felelne meg, tehát hogy csak délelőtt van bent. Esetleg nem is eszik bent. Annak jobban örülnek, mert kevesebb gond :) Tehát hazarohanás, ebéd, altatás már a tiéd lenne, a délelőtti meló után.
Sztem ez irányban érdeklődjél, mert pl. a mi kerületünkben is tudom, hogy úgy van, hogy helyhiány esetén, végszügségben felajánlják ezt a játszóbölcsit, mondjuk heti 3 napra. Ez mindenkinek jó.

Mindenkit puszilok ám, drágáim, de ha nekiállok reagálni, ugye akkor lőttek a munkának, szóval puszi!!!!
Betegeknek jobbulást!!!!

M.
mircike
 
 


Sziasztok!

Mi ujság erre felé? :lol: :lol: :lol:
babika2
 
 


Szia babika2!
Hát te ki vagy?!
Itt zaklik az élet mint látod :D

Mircike, jó, hogy azért benézel néha és írsz kicsit!!!

Marcsi, jól nézel ki a képeken!!!!

Norbi módszerrel nem nagyon foglalkoztam. Egyébként minden tiszteletem és elismerésem az övé! Nagyon ügyes marketinges! Csinálja utánna aki tudja!!!!
(de speciel és sem ugrálok érte :lol: )

Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Sziasztok!

Engem Mazsolák invitált ide!
2004.04.10-én a Jánosban szültem a kisfiamat,gondoltam benézhetek ide. :oops:
babika2
 
 


üdv itt!
kerekpocak
 
 


Sziasztok, most csak benézek, majd este elolvasgatlak titeket. Két napig nyomtam az ágyat, jól kiütött ez a fránya influenza, de már jobban vagyok.
Gyorsan teszek fel képet a nagyok farsangi ruciairól. Ma volt a farsang az oviban, de a képeket itthon csináltam.

Majd övök még és akkor teszek fel képet Lizáról is!

Addig is mindenkinek puszi, a betegeknek jobbulást!!!! Kép a Belerina és a Hófehérke

Kép
Kép
Kép
anaci
 
 


Na jól szétesett amit írtam, nem értem miért nem a szöveg végére teszi ez a cucc a képeket. :?: :x

övök=jövök

Kép
Kép
Kép
anaci
 
 


sziasztok!!!!!!!

mi ma egy határtalanul boldog napon vagyunk túl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dsgm kezelés ugyan elmaradt, mert nem ért haza M., és telefonált h ne menjünk :? de talán jobb is volt így most, nem készítette ki Lizust a "tortúra"

Nagyiékhoz így előbb odaértünk, akik őrült boldogak voltak a dédiunokájuktól! És Lizu is olyan jókedvű, mosolygós - mit mosolygós, röhögős volt!!!! pedig ugye nagyimat egyszer látta egy hónaposan, szal nem hiszem h nagyon felismerte volna.. (bár Ákos szerint érezte h nem vadidegen - sztem is igaza van)
Fürdés előtt, alatt és után is egyfolytában mosolygás, majd olyan jókedvű rúgkapálás, amire példa még nem volt - szóval hihetetlen szuper napunk volt. Mama is főzött finiket :wink: , megmasszírozott, stbstbstb na nem ragozom :wink:
És a legjobb h apa is itthon van, tök olyan mintha hétvége lenne, és rájövök h még csak péntek és az tök jó :lol:
lmkata
 
 


Isten hozott köztünk! Kérünk képeket és bővebb infókat!!! Hogy hívnak, és a kisfiad?!

Anaci, örülök, hogy jobban vagy! A lányok nagyon aranyosak!!!!!!!!

Kata, tök jó, hogy ilyen jó napotok volt!!!!

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Anaci - de édesek a csajok! a kis balerina a háttérben csúcs :wink: :lol: :lol:

Zsófi :arrow: szegény apa :cry: akkor nem kicsit fáradt gondolom :cry:
nade jön a 7vége!

nagyon durva ez a hova tegyem a gyerekem míg dolgozom téma!!!
télleg hallottam már ilyet h valaki 3 hósan bölcsit keres h legyen mire a gyerek 1 éves lesz. azt hittem hülye az illető. de látom nem.
durva! :shock:
igen. babysitter tuti elviszi amivel több lenne ha dolgozik az ember, ergo akkor minek. max csak a feeling kedvéért?? nemtom......
szerencsére még nem téma nálunk... nem irigyellek titeket érte :? :roll:

nyugdíjas néni még jó megoldás ha beszámítható, ismerős, stbstb
van ilyenetek zsófi? mert azért gondolom idegen nénire se hagynád szívesen... nálunk is hasonló lenne a gond, ha lenne... minden nagyi munkás még :roll:
És minden nap dolgoznál akkor?
Mircike amit írt az még jól hangzik ! ez a játszóbölcsi vagy mi. logikus h akkor talán felvennék.. :roll:

Marcsi tökre hasonlít rád Lolo!!!!!!!! :lol: :lol: :wink:
lmkata
 
 


anaci nóra de helyesek a lányok!!!!!!!!!!!!

kata éljenéljenéljen!!!!!!!!!!!!!!!!

rólunk: kiderült h a 2x lesz a fizum a mostani gyednek ha visszamegyek... ami a második baba előtt nem ártana. + beszéltem egy új barátnőmmel (egyidősek a fiaink, ráadásul, ha együtt játszanak, az olyan mint egy ószövetségi jelente a bibliából...az ő kisfia ugyanis ábrahám... ábrahám, sámuel gyertek... --lelki szemeim előtt megjelenik két szakállas törpicsek :) :)) megbeszéltük, h keresünk egy nénit aki f8-1ig vigyáz a gyerkőcökre. mind2őre. mert neki is tanítania kell ősztől.

ja és megérkezett a napirendes könyv. még nem rágtam át de eddig HIHETETLENÜL JÓNAK TŰNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

na én megyek megatv2jégcuccot nézni jobb híjján. apa bulizik :)
kerekpocak
 
 


Sziasztok! :P :P :P

Sajnos nem tudtam nagyon jönni, most is rövid leszek. :(

Farsangos csajok csúcsszuperek: Borka, Emma, Flóra gyönyörűek!!!!!!!!!!! :P :P /Borkát elfelejtettem megdícsérni :oops: :oops: , pedig nagyon ügyes volt anya, nagyon csini ruhát varrt! ahogy Nóra is klafi ruhát készített. :P / Balerina annyira cukkancs, ja és Zsigu idejött, és mondta, szeretne Hófehérke mesét. Szal egyből ráismert! 8) :wink:

Kata, gratula a fantasztikus napotokhoz! ez tök jó lehetett! Annyira jók az ilyen napok!!!! :P :P Az ilyen napoktól tudok hetekre, néha hónapokra feltöltödni! :P Dédi :P :P

Babika, üdv itt, is ! :P :P Örülök, h megtaláltál minket! :P (én tudom, mert a másikba már megírtad, Martin 2004. áprilisában született. :P Lesznek itt Martinnal egyidős kiskrapekok ám, ill az anyukájuk! :P )

hu megint rohannom kell, mindnekinek pusszok! :P
mazsolák
 
 


Mircike, enyém anyukám szerencsére következetes, meg kb. azt csinálja, amit mondok neki, v. ahogy én szeretném. legalábbis egyelőre.. :lol:
viszont egy esetleges idegennel nekem is hasonló félelmeim vannak, mint amit anyóspajtás csinál nálatok, v. még rosszabbak..
szóval szerencsésnek érzem magam anyukámmal.
ráadásul ő igen aktív nyugdíjas, ezer dolgot csinál, jön-megy,néha dolgozik is, és júniustól októberig így szerintem igen nagy áldozatot vállal, amiért hálás vagyok. de én 1 évesen nagyon korainak érzem a bölcsit, ezért döntöttünk így. 1,5 évesen is. de hát ez van.. de anyukámat sem akarom hosszabb ideig napi szinten "befogni"
szerintem ideális a 2 év kb.. amikor már ki tudja fejezni és megértetni magát nagyjából. meg talán ennyi idősen is kezdődik,h. szüksége van a saját korosztályára anyucin kívül.

Anaci, nagyon helyesek a lányok ! a ruhákat csak nem te varrtad?!?!?
húúú Flóra micsoda spárgát nyom le2.. :)
boldog 2.hófordulót Lizának !!

2 napja gondoltam rátok. én idióta megetettem Laurával egy üveg Kecskeméti szilvadesszertet.
nem is tudom mit hittem, de szegény Laurán óránként cseréltem pelenkát. jól ki is csípte a popsiját.
szóval azért gondoltam rátok, h. Lizának milyen jó lesz ez egy pár hónap múlva.. :lol: természetes hashajtó, nem ám glicerinkúp stb.

Kata, de jó, de jó !
egész család ott volt, v. csak ti?
nagyid olvadozott rendesen?

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon
 
 


Marcsi, fényképek nagyon jó!!!!!!!!!!!:P :P :P

Zsófi :arrow: apa :( :( :( , de jó, h most bulizik. ja és mielőtt kitaccsoltam volna, akartam írni, h na milyen köynvet kaptam kölcsön??!!! Gina Ford: The New Contented Little Baby Book (http://www.contentedbaby.com/). De nemolvastam végig, lassan vissza is kéne adnom.... 8)

Bölcsitémához inkább nem szólok, mert amit Marcsi írt a 2 év-1,5 év (=legeslegeslegkorábban...)....szal vmi hasonló az én véleményem is....Remélem, ezért nincs harag... :oops: :oops: :oops:
mazsolák
 
 


Zsókának akartam még, aztán tényleg eldugulok, h sztem mi beadatjuk a pneu. oltást ( a másikat már beadattuk). Én sem vagyok oltáspárti, sőt imri még annyira sem, de azért vannak oltások, amik nem rosszak... :)
mazsolák
 
 


hát nem elfelejtettem, na ez már tényleg uccsó :roll: :oops: :? 8) , ha bármi még az eszembe jut, akkor elnapolva..., Szal Nóri, veled vagyunk! Azt kívánjuk, h úgy történjenek a dolgok, ahogyan Ti szeretnétek! Drukkok mennek!!!!!!!!!! :P :P Jó tanulást, kitartás, és kalappal a vizsgához!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P Jó vizsgabiztost, tudod! 8) :wink:
mazsolák
 
 


[quote]m írta:egbeszéltük, h keresünk egy nénit aki f8-1ig vigyáz a gyerkőcökre. mind2őre. mert neki is tanítania kell ősztől.


edu, láttad ezt? hmm?[/quote]
kerekpocak
 
 


Edus dejódejójajjdejó h jöttél!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2 hsz közt taccs? uuuuuuuuu te szegény :shock: :?
hanyadik napja? 3?

bölcsivélemény amúgy dettó, nem adnám be semmiképp előbb... sőt én egyáltakán nem tervezem beadni, max csak játszós jelleggel h legyen azért gyerekek közt is majd. de ez még nagyon a jövő zenéje.
persze nyílvánvalóan ha muszáj az mástéma :?.....................



sajnos azért árnyék is vetül ránk, elég erős görcsei voltak Lizunak az előbb, 8 percen át, majd elaludt, 20 perc szünet és megint jöttek, így fel is ébredt, és most bár kisebbek voltak, de 20 percen át nyúzták. szegénykém úgy nézett rám közeben :cry: még a szája is görbült, de nem sírt, és majd elaludt volna olyan nagyon fáradt, csak ezek a rohadékok nem hagyták. aztán nagy nehezen abbamaradt. most alszik.

tudjátok ma kihagytuk a soros szteroid-szurit, csak hétfőn megyünk h lássuk mit reagál rá kisbogár..............

jaaaaaaaaaaaj pedig annyira szép volt a mai nap! azaz szép még mindig csak ezek ne lennének.... :roll: :? :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
lmkata
 
 


mamáéknál ott voltunk ugyebár mi 3-an (dejó már hárman vagyunk :wink: ), meg anya meg az egyik tesóm :lol: :lol:

nagyimmal
Kép

jajj de elfáradtam - hazaérve
Kép
lmkata
 
 


megnéztem azt a linket Edu. :? :? :? :? lehet h én vagyok rosszmájú, de biztos szép kis bevételt hozott ez a sok-sok könyv a Gina Ford néninek. le se bír állni az írással úgy tűnik.... nemtom. olyan mint a Lost. abból is 2 season indult volna de olyan jó pénzt hoz h nem bírnak leállni a gyártással. lehet ennyi jó könyvet írni? mind tele egyedüli, még nem ismert hasznos infokkal???
nemtom.
zsófi kívnácsi vagyok mit mondasz majd......... :roll:
edu te olvastál közülük?
nemtom.....

üdv,
a rosszmájúkata :lol:
lmkata
 
 


edu jobbulást!!!!!!!!! kapd el azt a ronda rókakomát!!! vigyázz magadra!!! mikor jössz haza??? beszéltük a reptéri fuvart! dumáljuk meg!!!


ó kata ne szomorkodj! előbb utóbb úgyis legyőzitek ezeket a buta görcsöket!!! kitartás!!!!közben meg lizu folyton fejlődik, ügyesedik és ez a fő fő jó!!!!!!!!!!!!!!!!!

bölcsi téma:
-tök jó ha van akinek mindegy a pénz. az szuper.
-amerikában, nyugaton stb. 6 hét fizetett szabi van.
-csak m.o. van a 3 év gyed gyes ami nagyon klassz, ha olyan típusú ember vagy. aki bír egyedül lenni egy kisbabával 3 évig. de ha szenvedsz attól, h minden segítség nélkül reggeltől késő estig otthon vagy, de ha elmész dolgozni felltöltődve az új impulzusokkal lehetsz együtt a gyerekeiddel.

van 2 barátnőm.

-az egyik 2 éve van otthon. depressziós, ki van borulva, állandóan ideges és sokszor a gyerekek rovására. nem adja be bölcsibe a gyerekeket mert ő a "jó" anya aki 3 évig otthon van, akkor is ha megnyomorítja a gyerekeit. a gyerekek, bátortalanok, sunyítanak, nagyon félénkek.

-a másik 8 hónaposan beadta mind3 (!!!) gyerekét a bölcsibe (keresett egy nagyon jó állami bölcsit) és dolgozott mellettük mint állat. én tanítottam a gyerkőcöket. mind a kettő (akiket tanítottam) vidám, kiegyensúlyozott, kommunikatív, boldog gyerekek. a családi életük is kiegyensúlyozott és az anyuka is.

tehát nem az a lényeg h bölcsi v nem bölcsi: vannak jó és rossz bölcsik amúgy.
hanem az h boldog kiegyensúlyozott mama ergo boldog baba. kit mi tesz boldoggá. nem rossz attól vki h bölcsibe adja a gyerkét. van akinek a munkája a másik gyereke. a szeretet pedig ugye nem megoszlik, hanem duplázódik. én hiszek abban, h a gyereknevelés nem lemondás, kereszt vállalás stb stb hanem egy fantasztikus örömforrás. de akkor is ha mellette más is van.
mások vagyunk. kinek hogy s mi.

na mit gondoltok?
kerekpocak
 
 


ééééééééééééééééédesen alszik!!!!!!!!!
kis drága!!!!!!!!!!!!!!!!

kata egyelőre nekem jobbnak tűnik mint a suttogó!
amúgy ne a könyvek számából ítélj... ezen az alapon jókai, verne stb....szal érted....

:D :D :D
kerekpocak
 
 


Sziasztok!

Hú, ma is rengeteget írtatok.

Nóra, a csajok nagyon édik! Megint csak azt tudom írni amit tegnap, bárcsak már mi is farsangolhatnánk, az olyan izgi... :) Persze nem akarom siettetni az időt, addig még egy csomó jó dolgot meg kell élnünk. :).

Marcsi, a képeid nagyon jók tényleg! :) Én sem tudok koplalni sajnos, még az édességet se tudom megvonni magamtól,még úgyse, hogy csak reggel igen és este ne. Én márciustól megyek majd konditerembe (szülinapomra kaptam is jó kis edzőcipőt :) ).
Örülök, hogy Lolókát később adod be a bölcsibe. Őszintén szólva kicsit sajnáltam, hogy 10,5 hósan bölcsiznie kell.

Kata, nagyon örülök a jó napotoknak! Édes Lizi! Szerintem is biztos megismerte a Dédit! :)

Zsóka, olvastam a másikon hogy Marcipán már katonázik! Ez tök jó! Mi még pépezünk...Ja, a pöpösös válaszokat köszönöm, megnyugodtam. (Nálunk is gyakori a kakálás utáni markolászás. . :oops: :) )

Edus, Zsékkel is ilyen rosszul voltál az elején? Sokat gondolok rád, tarts ki! Köszi a drukkokat mindenféle téren! Lehet hogy az idegtől fáj a hasam amúgy, már fogalmam sincs, de most jegelem a témát, aztán majd meglátjuk.

Zsófi, Mircike, Angi, Panni pusssz!
Julcsi neked is! :)

Meg mindenkinek! :)

És akkor most nem menekültök! Ma a papa itthon hagyta a fényképezőt, az etetőszékes elalvás ugyan elmaradt, de egy pár képet azért csináltam:

Kép kukucs!

Kép kiskutya


Kép

Kép


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Bocsánat, kicsit sok lett.... :oops:
Hát igen, háromszor cseréltünk felsőt ma. :)

Puszi, Nóri

Kép
nóri8
 
 


ööö a képen Lizu az Én nagyimmal tehát az ő Dédnagyijával... csak a félreértések elkerülése végett :wink:

na mek alukálni.


pusszok
lmkata
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?