Sziasztok!
Hú lányok, hogy lehet ennyit írni
Nem semmi munka volt titeket visszaolvasni!
Jelentem töredékét sem jegyeztem meg, ezért nem fogok tudni mindenkire reagálni!
Norka!
Ez a zsarolás nagyon tetszik!
Bebizonyítom, hogy szeretlek. De hogy bebizonyítsam, hogy milyen nagyon nagyon nagyon nagyon ..... n+1 szeretlek elküldhetem tizszer is!
Beebeey!
Teljesen el vagyok varázsolva, hogy babás lettél.
Jó kedved van és gyakrabban jössz! Bár nálad ez eléggé kiszámíthatatlan
Rejoka!
Nagyon helyesen látod az életet! Ügyes leszel és meg fogod csinálni! És tetszik ez a természetes lazaság!
Nekem is nagyon megy az alvás!
Anyoka!
Nagyon édes kislányod van!
Cupp a pofikájára!
Kincs!
A bicsak nyílt a zsebemben!
Én is elgondolkodtam ezen, hogy mi lesz velünk rendszeres UH kuksolósokkal. Rendszeresen fizetjük a vizitdíjat.
Nem maga az összeg idegesít, hanem maga a tény, a tudat!
Én csak a Kaálit tudom javasolni!
Én már senkiben sem bízok, csak bennük.
Norka! Itt is elkelne egy jó PCOS ambulancia! Nagyon elkelne! Egy profi diabos, doki UHs is. Annyira szkeptikus vagyok. De jó szakembereket össze lehetne szedni! Itt is! Én nem törekedtem a elhajtásukon, mert nekem zökkenőmentes az utam. És már nőgyógyászt ha váltok, akkor csak a Kaáli!
Mamint!
Tudod én nagyon egyet értek veled. Fizeted a TBt, plusz magán dokihoz jársz és ott is fizetsz. Na a vizitdíj is rajtad fog lecsapódni. Mert egy csomó nagyfogyasztó nem fog fizetni, viszont helyette muszáj kifizetni és ez az adófizetők pénzéből fog megtörténni. Erre mondtam én, hogy "Háromszor veri kenden ezt Ludas matyi vissza!"
Nem lehet kilépni a TB rendszerből. Magyarországon nem. Ha kilépnének a gazdagok, összedőlne a rendszer, mert a középosztály Mo-n nagyon törékeny!
Rambóka!
Több-biztosítós rendszer?
Úgy ahogy a kék színű párt elképzelte? Húhh, csak reménykedni lehet, hogy nem szavazzák meg. Az OEP-et kellene megerősíteni. Valódi biztosítót csinálni belőle. De annyi pénzből, amit a müködésére fordítanak
az édes kevés.
De nem akarom szétoffolni a topikot.
Az én szememben a párom egyáltalán nem változott sem negativ, sem pozitiv irányba. A rossz sperma kép annyiban érintett kellemetlenül, hogy nagy fejtörést okozott miből fizetjük ki a lombik hormonokat. De szerencsére úgy néz ki, hogy erre (egyelőre) nem kerül sor
Lafi!
Én értem miért akarsz lombikot! Vagy egyáltalán a Kaálit!
Mire egyáltalán odajutsz, hogy az első szurit beadd magadnak, addigra már teljesen jól leszel a metformintól.
És sokkal nagyobb lesz az esélyetek!
Mniki!
Hétfőn mennék én is arwen tornára!
Vettem egy puccos cuccot. Piros naci, fekete felső.
Aztán kifolyik a hasi hájam
Híztam egy csomót! Akrom mondani, három csomót!
Remélem te is leszel hétfőn és tudunk találkozni!
Dimet!
Szegény pakkány!
De megértelek! Sírás volt mostanság?
Gabika!
Nem jár suttyomban szülni! Tudnunk kell róla!