Sziasztok!
Igen, mindenkinek megvan a maga baja.
Lányok, már megint ez a súly téma..
Gabi, ne sokalld!
Nekem +12 kg.
(54-ről immáron 66) Jó, mondjuk nekem a 28.héten.
Panaszáradat: széthullok olyan fáradt vagyok.. Gergőt reggel fél 8-ra kellett vinnem korizni, sulival
kötelező jellegű tornaóra keretében korizás heti 1x, és a kisfiam lábán most volt először kori, és többet ült a fenekén meg négykézláb, mint kétlábon.
Végig ottmaradtam és tanuja voltam az órának, az edző se sem szarta a 24 gyereket, se egy helyes lábtartás, se semmi, csak kilökte őket a pályára 1-1 bólyával, hogy
azt toligáljak, és memnt mindegyik ész nélkül. Kb. 8-10 gyerek tudott vmennyire korizni, a többi csak kinlódott. Ja, és közölte a gyerekem, hogy ő többet nem megy.
Teljesen meg tudom érteni, kék-zöld letta lába, mindene.. Úgyhogy a ma esti karate edzésen tőle nem szokott módon leült, mert annyira fájt mindene.
De megagyabugyálta az egyik legkisebb gyereket.
Csilla,
nnna, örülök, hogy bevált a recept, apukámtól van egyébként és tényleg tuti jól sikerült nekem eddig mindig.
Az természetes, hogy kb. 3-4 tepsinyi lesz belőle, de amikor eszed, akkor marha jó, hogy nem csak 1 adag van. Nem?
Móni,
tényleg nyugi.
Az a jó, hogy a fogának nem lett baja. Én kis hülye, tesómmal ugráltunk a kertben a jégen, és a bátyám azt mondta úgysem merem megcsinálni, hogy bottal az állam alatt ugrálok úgy, hog ynem mozdul el a bot. Én meg persze megpróbáltam. Mondanom sem kell egy szép szombat délutánon, a szüleim meg angol tanfolyamon voltak és nagymamára voltunk bízva.
Persze kivertem a két fogamat a rohadt bottal, de azok tejfogak voltak és a maradandónal nem lett semmi baja, mindezt a Szentkirály utcában az ügyeleten, vérző arccal.
De a legdurvább számomra szülőként átélt gyerekbaleset az volt, mikor Gergőnek a fején keletkezett egy 4x1 centis seb, radiátorbaleset, no comment.
Műtét a Bethesda gyereksebészetén.. Reggel operálták és du-ra rohangászott a folyosón eszetlenül és hazajöhettünk aznap. Hát csak lestem
Summa summarum rengeteg mindent kibírnak a gyerekek, és negyede annyi idő alatt regenerálódnak, mint mi nyeszlett felnőttek.