Sziasztok!
Zsutita!
Anyós probléma: részvétem... Szörnyű lehet. Nekem hálistennek nagyon aranyos, tündéri anyósom van, olyan igazi nagymama, én nagyon szeretem, és apósomat is. Igazi jó szülei a Páromnak és az öccsének, jó hozzájuk menni, mindig húsleves-illat van, és tisztaság, rend, (néha már túlságosan is...
) de nem terhelő számomra, inkább olyan jó, mert érzem hogy ők is nagyon szeretnek engem.
Borzalmas lehet amit írtál, hogy koszosak, és nem értik meg hogy ha nem, akkor nem. Szerintem se add oda, a Te gyereked, Te vagy érte a felelős, persze neki meg unokája, ez érthető, de az első szó a tiéd! Ha meg nem veszi tudomásul, hadd sértődjön meg. A szavaidból úgy veszem ki, hogy a Párod is látja hogy mi az ábra, és melletted áll. Szóval ne idegeskedj, és próbálj meg kemény lenni. Tudom, persze könnyű mondani. De ha ilyen kis "egyszerű" lélek az anyósod, akkor talán nem is szívja majd úgy mellre.
Higiénia igenis nagyon fontos, ahogy Noémi is írta, koraszülöttnél pláne, de egy rendes időre született babánál is az!!! Mi is vettünk még a nyáron egy 5 literes fertőtlenítős kézmosót, azt használjuk és minden vendégnek kötelező a kézmosás, cipő levétel, stb. Ezek a legelemibb dolgok egy olyan háznál, ahol baba is van.
Tali: holnap, ha nem esik az eső, délután az Ikeánál? Mondjuk 2-kor? Ha esik, nem megyünk, gondolom Ti sem.
Anyuci!
Jaj nagyon sajnálom....... szegénykém.......
Mielőbbi lelki és fizikai gyógyulást kívánok neked, fel a fejjel..... Sajnos nekem is volt már vetélésem, tudom milyen.....
Majd ha eltelt pár nap, azért gyere, hátha segít...
Goodfairy!
Olyan fura ez a név, mit jelent? Csak kíváncsiságból.
Én inkább Anitának foglak szólítani, nem baj?
Szóval Anita!
Mi is jártunk majdnem így amikor Gesztit vinni kellett az ortopédiára, még novemberben. Időpontra kellett menni (2-re), és bár akkoriban még nem volt jellemző, hogy napközben sokat aludjon, aznap természetesen elaludt a déli cici után, és csak aludt... Végül az utolsó pillanatban megébredt és rohantam vele a rendelőbe. Mondjuk kár volt, de ez más tészta. De ha nem ébredt volna meg, akkor nem megyünk, az biztos. Én sem vagyok híve annak, hogy felkeltsük a gyereket, náluk minden alvással töltött perc kincset ér, az agyi fejlődés szempontjából.
Noémi!
Ha nem vagyok indiszkrét, mennyit lehet keresni a szórólapozással??? Egyébként elismerésem, hogy van energiád hozzá. Bár az jó lehet, hogy járod a várost. Vagy csak megjelölt területen lehet?
Szegény kicsi Málna, úgy el tudom képzelni, ahogy sír, és hiányol téged... mikor hazaértél, szent volt a béke?
Várom ám a képeket róla! Biztos olyan szép, mint a neve!
Kistesó: hajrá!!!
Erika!
Én is drukkolok a tüszőidnek!!! ++++++++++++
Képzeljétek, ma jól bevásároltam a DM-ben a bababónusz program keretében, a pontgyűjtő füzet (amivel 15 % kedvezmény jár, biztos ismeritek) ehhez még volt egy kuponom, és 21 %-os kedvezménnyel tudtam vásárolni! Spóroltam 2000 Ft-ot! Vettem pelust, popsitörlőt, bébiételt, stb. meg persze magamnak is néhány dolgot. És ami a legjobb, a most megvett pelussal megvan a vonalkód gyűjtő akcióhoz a 10 pont, amiért kapunk egy játékot! Pampers active baby pelusok vonalkódját kellett gyűjteni, és volt 1 ajándék pontom mert a neten regisztráltam, és így ha megvan a 10 pont, akkor be kell küldeni, és lehet választani Fisher-Price játékok közül. Én egy képességfejlesztő, zenélő csigát választottam, nemsokára be is küldöm a vonalkódokat, és postázzák a játékot. Nagyon jó, mert ha meg kéne venni, több ezer forintos játékról van szó.
Úgy örülök hogy vannak ilyen lehetőségek, akciók!
Na most eldugulok, mert ebédidő van. Párom isteni gombapörit csinált