Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Erika, nincs gáz, legalábbis én úgy látom, csak a 4 hónapos kontrollra kellett volna elmennünk, de nem jött össze. Manókám reggel fél 7-kor evett szokása szerint, és amíg én elmostam a cumisüvegét, meg felöltöztem visszaaludt. Fél 10-kor ébredt fel, akkor meg már nem volt értelme elindulni, mert 11-ig van ortopédia a klinikán, és mire peluscsere, öltöztetés, kajaelkészítés után átértem volna Szegedre már nem fogadtak volna. Na majd csütörtökön, hátha...

Zsutita, a higiéniára én is érzékeny vagyok a mai napig. Én nem adnám oda a gyerekem úgy, hogy ne aludjon otthon, pedig az én anyósom és anyukám nem ilyenek, szoktak is rá vigyázni időnként napközben. Emléxem rá, mikor az öcsémmel egy éjszakát kényszerből a nagyiméknál aludtunk az öcsém 2 éves volt (én 11), és egész éjjel ordított anyu után, nagyikámmal felváltva járkáltunk vele, mert úgy legalább a ringatástól elszunnyadt. Úgyhogy, szerintem ne add oda, ha megsértődik legalább nem látod egy darabig. :wink:

Most ennyi, majd még jövök

Anita

goodfairy
 
 


Sziasztok

Zsutita
szegény! és az apósod is ilyen, vagy csak az anyós?
és a többi unoka, ill. a férjed testvére -i, hogy viszonyoúlnak ezekhez az állapotokhoz?
Mert én egy idő után bizti megmondanám neki hogy a gyereket csak velünk együtt kapja, meg, vagy sehogy! Főleg hogy már pici baba korában ilyen beteg volt szegénykém, én bizti hogy nem vinném ilyen körülmények közé, de nélkülem végképp nem.
Monjuk mi nyárom mikor otthon voltunk és most karácsony előtt is nem 1x vigyázott rá anyukám v. apukám órákat rá, de Ákos jól elvolt velük, karácsony előtt pl. apukám dereka bánta a dolgot, mert Ákost emelgette a faliórához, kézenfogva járkáltak stb., de ezt a gyerek élvezte.

Nszoke
napközbeni altatás: én úgy szoktam, hogy a gyerek a kiságyban és meg 1 méterre tőle franciaágyon fekszem csukott szemekkel, és kb. 10-15 perc múlva csicsikál is a kis drágám, vagy néha el kell ringatni és közben énekelni kell neki (pedig az én hangomat jobb ha senki nem hallja, de ő szereti, de ha mesélni kezdek azt nem szereti)
mit csinál a párod a postán?
az jó hogy tetszik neki!

Anyuci
:cry: jobbulást kívánok a lelkednek és a testednek is!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Zsutita!
Anyós probléma: részvétem... Szörnyű lehet. Nekem hálistennek nagyon aranyos, tündéri anyósom van, olyan igazi nagymama, én nagyon szeretem, és apósomat is. Igazi jó szülei a Páromnak és az öccsének, jó hozzájuk menni, mindig húsleves-illat van, és tisztaság, rend, (néha már túlságosan is... :wink: ) de nem terhelő számomra, inkább olyan jó, mert érzem hogy ők is nagyon szeretnek engem.
Borzalmas lehet amit írtál, hogy koszosak, és nem értik meg hogy ha nem, akkor nem. Szerintem se add oda, a Te gyereked, Te vagy érte a felelős, persze neki meg unokája, ez érthető, de az első szó a tiéd! Ha meg nem veszi tudomásul, hadd sértődjön meg. A szavaidból úgy veszem ki, hogy a Párod is látja hogy mi az ábra, és melletted áll. Szóval ne idegeskedj, és próbálj meg kemény lenni. Tudom, persze könnyű mondani. De ha ilyen kis "egyszerű" lélek az anyósod, akkor talán nem is szívja majd úgy mellre.
Higiénia igenis nagyon fontos, ahogy Noémi is írta, koraszülöttnél pláne, de egy rendes időre született babánál is az!!! Mi is vettünk még a nyáron egy 5 literes fertőtlenítős kézmosót, azt használjuk és minden vendégnek kötelező a kézmosás, cipő levétel, stb. Ezek a legelemibb dolgok egy olyan háznál, ahol baba is van.
Tali: holnap, ha nem esik az eső, délután az Ikeánál? Mondjuk 2-kor? Ha esik, nem megyünk, gondolom Ti sem.

Anyuci!
Jaj nagyon sajnálom....... szegénykém....... :cry:
Mielőbbi lelki és fizikai gyógyulást kívánok neked, fel a fejjel..... Sajnos nekem is volt már vetélésem, tudom milyen..... :cry:
Majd ha eltelt pár nap, azért gyere, hátha segít...

Goodfairy!
Olyan fura ez a név, mit jelent? Csak kíváncsiságból. :wink: Én inkább Anitának foglak szólítani, nem baj?
Szóval Anita! :wink:
Mi is jártunk majdnem így amikor Gesztit vinni kellett az ortopédiára, még novemberben. Időpontra kellett menni (2-re), és bár akkoriban még nem volt jellemző, hogy napközben sokat aludjon, aznap természetesen elaludt a déli cici után, és csak aludt... Végül az utolsó pillanatban megébredt és rohantam vele a rendelőbe. Mondjuk kár volt, de ez más tészta. De ha nem ébredt volna meg, akkor nem megyünk, az biztos. Én sem vagyok híve annak, hogy felkeltsük a gyereket, náluk minden alvással töltött perc kincset ér, az agyi fejlődés szempontjából.

Noémi!

Ha nem vagyok indiszkrét, mennyit lehet keresni a szórólapozással??? Egyébként elismerésem, hogy van energiád hozzá. Bár az jó lehet, hogy járod a várost. Vagy csak megjelölt területen lehet?
Szegény kicsi Málna, úgy el tudom képzelni, ahogy sír, és hiányol téged... mikor hazaértél, szent volt a béke?
Várom ám a képeket róla! Biztos olyan szép, mint a neve! :wink:
Kistesó: hajrá!!! :wink:

Erika!
Én is drukkolok a tüszőidnek!!! ++++++++++++

Képzeljétek, ma jól bevásároltam a DM-ben a bababónusz program keretében, a pontgyűjtő füzet (amivel 15 % kedvezmény jár, biztos ismeritek) ehhez még volt egy kuponom, és 21 %-os kedvezménnyel tudtam vásárolni! Spóroltam 2000 Ft-ot! Vettem pelust, popsitörlőt, bébiételt, stb. meg persze magamnak is néhány dolgot. És ami a legjobb, a most megvett pelussal megvan a vonalkód gyűjtő akcióhoz a 10 pont, amiért kapunk egy játékot! Pampers active baby pelusok vonalkódját kellett gyűjteni, és volt 1 ajándék pontom mert a neten regisztráltam, és így ha megvan a 10 pont, akkor be kell küldeni, és lehet választani Fisher-Price játékok közül. Én egy képességfejlesztő, zenélő csigát választottam, nemsokára be is küldöm a vonalkódokat, és postázzák a játékot. Nagyon jó, mert ha meg kéne venni, több ezer forintos játékról van szó.
Úgy örülök hogy vannak ilyen lehetőségek, akciók!

Na most eldugulok, mert ebédidő van. Párom isteni gombapörit csinált :wink:

Kép
mamy
 
 

 
 

Sziasztok!
Anyuci jobbulást kivánok.

Nszöke,szerintem ,most kell megszoknia Málnának,hogy egy kicsit otthagyod anyudra mert később még nehezebb.Szilvszter képes a mai napig bőgni ha elmegyek valahova.Pedig én néha elmegyek,hétvégén mulatni.Van amikor csak úgy enged el,ha két kindertojást veszek neki.Nagyon anyás,mint a fiúk álltalában.

Fütyi:én azt javaslom ,minden álldott nap a fürdővizben egy kicsit,fel kell húzni.Még ha nem is megy,lépésrőllépésre.Nekem is hónapokig tartott,miliméterenként,kurva nehéz volt.Persze közben orditott mint a fábaszorult...
Ha gondosan csináljátok,biztos,hogy nem kell műteni,mert Szilveszternek olyan szűk volt,hogy a pisi is alig jöt ki,pisilis elején felfujodott a kis kukija mint egy lufi,megtelt pisivel,és alig tudott kijönni.De annyira féltem a beigért műtéttől,hogy inkább megoldottam.
Vendég
 


Sziasztok

Bárány
nagyon ügyi voltál fütyi ügyben, mi mióta hazahoztuk a kórházból Ákost azóta minden fürdésnél huzogatjuk neki, eddig 1xsem mondta a dokinéni hogy baj lenne vele.
nálunk Ákos inkább apás, ha én felmegyek pestre (az ügye min. fél nap, akkor mikor értem jönnek a vonathoz és beszálok a kocsiba nem is érdeklem, de ha az apja jön haza munkából és meglátja az árnyékát már rohan, és ha kimegy a szóbából és becsukja az ajtót akkor is ordít utána.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Szia Mamy!

Küldtem privit, légyszi írj, ha tudsz!

Jó éjt mindenkinek, majd reggel benézek!

Kép
zsutita
 
 


Anyuci!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Sok erőt kívánok neked, mind lelkileg mind egészségügyileg is...SAJNÁLOM!!!

Erika!!!

Te aztán altatásban nagyon jó vagy!!! Nekem akkor sem aludna el így Zsebi ha fejen állnék, mi ugy szoktuk mondani, hogy úgy hozzá kell bújni, hogy érezze a szuszogásunkat és ami a legrosszabb amint nem érzi, már tágranyílt szemekkel bámul...tehát mellette, vele kell aludnom éjjel, nappal is.... :oops: :oops: :oops: :evil:
De hamarosan igyekszem leszoktatni mégha lilára is üvölti a fejét, és olyan rossz mert tudom én vagyok a hibás...ha kicsikének hagyom az ágyában bömbölni, akkor most simán aludna ott.
Mindegy most szívhatok majd én is, meg őt is szívathatom így...

Bárány!!!

Hétvégi mulatka...huuhuhuu, azt sem tudom már mikor voltam utóljára...de jó lenne. na meg hogy mikor megyek legközelebb az meg egy külön műsor...mire Zsebi enged az 100ezer év...de rajta vagyok.
Szilveszter jó fej!!! :lol: :lol: :lol: kinder :wink:

Mamy!

A Dm-emben szoktam én is így vásárolni, a bababónusz egyszer küldött 3db 50%-os kupont nahát az kircsi volt nagyon. Meg én nagyon sok 15%-os ilyen gyűjtőt adtam már le, amikor sokat vásároltam. Bár én könnyű helyzetben vagyok mert 2004. nyarán pár hónapot melóztam ebben a DM-ben és 100m-re van tőlünk és bírják a fejemet, itt a környéken mindenki ismer mindenkit, na szóval így csússzan nekem alkalmanként egy két plussz pont... :wink: :lol:
jut eszembe a pempers pontokról, hogy én nagy liberós vagyok és kb.3-vagy 4ajándékot kaptunk mi is ha kivágtuk Zsebinek azokat a kis figurákat a a tetején. Viszont ezt úgy kaptuk meg, hogy a libero küldött egy 1oldalas kérdőívet-kb.5kérdéssel kitöltöttem, ja kaptunk ilyenkor termékmintát, mindig az elvileg korának megfelelő méretből és vissza kellett küldeni a kitöltött kérdőívet meg akivágott figurákat s ők is küldték a meglepit. De ezt csecsemő kortól 1évig és befejezték, legalábbis úgy néz ki. Nincs több ajándék, pedig még pelenkázom a gyereket és egy csomó olyan figurám van...fránya libero, rajtam maradnak a figurák :twisted:

Szórólap!
Én világéletemben csináltam valamit a munkahelyem mellett, mert a fizetésem ... ááá semmire sem elég. De eddig ez az egyik legjobb "mellékállásom", már sokat próbáltam, otthon végezhető, fizess be ennyit annnyit..stb. mindig beszívtam, de ezek a szórólaposok bár nem könnyű de fizet és nem átverés, meg nem kell előre fizetni, így lassabban "gazdagodom" meg de legalább biztosan...
szóval ez most úgy van, hogy egy ingatlanosnak, aki itt van kb200m-re, ragasztgatok villanyoszlopra, meg ilyesmikre lakásokat ilyen letéphető telszámmal. (un.flyerezés) ennek dbja 10ft, ő ad postaládábadobandót is kis katalógus, meg egy írólap méretű szöveg az ingatlanosairól, meg a területről, ilyen tájékoztató, ez 5-5ft/db., tehát most olyan 2óra alatt csináltam meg 500db-ot a ragasztgatósból így kerestem tisztán 5000ft-ot és már ki is fizet amikor hozom a lapot, pénteken megint megyek és ha elégedett ő is én is akkor hozhatok hetente 4*500 meg a postaládásból is többet, szóval olyan heti 40-60ezret szeretnék keresni. Ez egy fiatal srác, jó fej, rugalmas. A környéken kell csinálni arra amerre akarom, csak ha kiszórtam egy adagot hívjam fel, s készíti a következőt amikorra kérem. Ha nem tudok egy hetet csinálni semmi baj, de ha minden nap tudok az is jó. Időben nem köt, csak ne hónapokat üljek a papírokon. az sem kell neki hogy merre csinálom, mert pl.régebben a szuperinfót nyomtuk, (6hós terhesen a hegyen)kéthetente hétvégén-ez kötve volt, 4000db és valami 1,75ftot kaptunk érte, és olyan nehéz volt hogy a férjem max 1000-2000db-ot bírt el, mert hosszótávon ennyi súlyt cipelni nem könnyű. Na ezzel mentünk két nap reggel 6tól-este 6-7-8ig is akár, térképet satírozni kellett, aszerint kellett haladni, és csupa csupa kertes ház a hegyen, kevés panel, sz@ros 7ezer párszázért kéthetente...
Na ehhez képest a mostani mennyország. Nagyon kötetlen, de én ettől korrekt vagyok mert megcsinálom... :oops: :P

Feladom holnap a felvételiket is egyetemekre...remélem felvesznek valamerre majd...mert attól tartok hogy most kicsapintanak az egyetemről...kár mert 3évem van benne...de már nem bírom behozni a lemaradásom és még 1év alatt a lemaradás mellett a nyelvvizsgát is megszerezni...bánom nagyon...kellene az a diploma pedig.De mikor lesz meg????Hűha. Néha azon gondolkodom jobban járnék ha vennék egyet. :oops: :oops: :oops: :shock: :D
Nagyon hülye vagyok? De sokkal olcsóbban kijönnék. Nem olyanra gondoltam, hogy sebész orvosi diplomát szeretnék, azt szívetátültetnék tudás nélkül, hanem valami tök egyszerű hétköznapira...nincs időm tanulni Zsebi mellett...meg dolgozni, főleg novembertől 2helyen...áááááááááááááá, vagy nyerek a lottón és majd nem kell dolgoznom, amíg tanulok meg mindent megkaphat a gyermekem.... :lol: :lol: :lol:
Bocsi a sok írásért, meg hülyeségért....

JÓ nagy és gyönyörű álmokat mindenkinek...

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok!
Nszöke,szerintem muszály kikapcsolódni néha egy kicsit,amikor a lányom volt pici akkor még nagyon fiatal voltam,még nagyobb igényem volt rá.Mostmár nincs annyira,de azért néha kell,egy kis szórakozás.Te még nagyon fiatal vagy neked még mindenre van időd.
Bölcsibe fog járni Málna?Én nem vagyok oda érte de van olyan gyerek akinek bejön.
Erika,az egyimek kénytelenek voltak anyások lenni,mivel apjuk nem volt :lol: :lol: Bár a lányom inkább nagymamás lett.A fiam ,ő az igazi anyás.De mostmár 2éves kora óta apapótlót is kapott,és nagyon szeretik egymást.
Ma valentin nap van.Ki mit vett a férjének???
Vendég
 


Szép napot mindenkinek!
Nem olvasgattam nagyon vissza amit irtatok csak nagyjából belenéztem mi mindenről beszéltetek.
Szőke szerintem is szórakozz amig csak lehet ki kell használni az időt hiszen olyan gyorsan szalad észre sem vesszük, ráadásul te még elég fiatalon lettél anya és mig nincs a tesó málna mellett könnyebben kimozdúlhatsz.
Bárány mi nem forditunk különösebb jelentőséget a valentin napra
nálun meg van igy is a családi harmónia és szeretet ,leginkább ha ugy alakul inkább pezsgőzni szoktunk iszunk egymás egészségére egy pohárkával.Ami inkább lényeges,hogy Bálintot ünnepeljük ma is vitt sütit az oviba megszokták ünnepelni a gyerekekkel itt ez a szokás.Ha hazajön akkor meg itthol feköszöntjük.Már tortája volt a hétvégén a keresztszülei köszöntötték mi pedig vettünk egy szép nadrágot és pulcsit játékot nem akartam az már olyan uncsi.

Kép

Kép
Kép


évi
anyuci3
 
 


Sziasztok!

Gyors bekukk.

Zsutita!

Nem jött privi!... :shock:
Küldd át mégegyszer, vagy mélben!

Pussz mindenkinek!
Végre süt a nap!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
mamy
 
 


Zsutita!
Megjött a privi!!! Csak ez a béna babanet rossz dátummal küldte el, (2006. december akárhány) és én csak azt néztem. Még csodálkoztam is, hogy a februári üzenetek után hogy jöhet egy decemberi...
Na mindegy, megvan, vettem az adást és ment a válasz!
Pusz

Kép
mamy
 
 


Zsutita!
Megjött a privi!!! Csak ez a béna babanet rossz dátummal küldte el, (2006. december akárhány) és én csak azt néztem. Még csodálkoztam is, hogy a februári üzenetek után hogy jöhet egy decemberi...
Na mindegy, megvan, vettem az adást és ment a válasz!
Pusz

Kép
mamy
 
 


Sziasztok!

Most nem tudom eldönteni hogy a gép rosz, vgy a babanet!
Na mindegy, úgy látszik most jó lett!

Noémi
van aki nálam sokkal jobban csinálja.
És képzeljétek, Ákos ma éjjel egyfojtában aludt reggel kb. fél7-ig a helyén, olyan jót aludtam.
Az igazán jó az lenne, ha én leraknám aludni ágyikójába, persze előtte puszi puszi, szép álmokat, és utána kijönnék a szobából, és egyedül aludna el. De én mindig is megvártam hogy elaludjon, szeretem nézegetni és hallgatni ahogy alszik és szuszog az én kis drágám.
Szerintetek az normális hogy én egész nap csak ölelgetem és puszilgatom szegényt, már amennyire hagyja magát, mert azt nem szereti ha nagyon ölelgetem.
És játszani se nagyon szoktunk együtt, inkább csak figyelem (több helyen is olvastam és spektrumon is volt, hogy amíg a gyerek el van magának hagyni kell és csak figyelni, mertha mindent a kezébe adunk és mindent megmutatunk neki vagyis nem magától jön rá, akkor nem lesz olyan kreatív, mondjuk ezért is írtam hogy mi játszani pl. építőkockázni labdázni nem igazán szoktunk mert ő mindig azt csinálja amit akar, és nem azt amit mondjuk én mutatnék neki.
Ti ezt a részt hogy csináltátok - csináljátok?

Bárány
én a páromnak egy hosszú újjú pamut pólót vettem, én pedig 1 könyvet kaptam (Da Vinci Kód)lehet hogy rosszul írtam, de amúgy én minden nap elmondom neki is és Ákosnak is hogy hogy szeretem, a férjemet is szoktam puszilgatni stb., ő meg ügyebár férfi és fiú így ők nem igazán. De azért érezni.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Letettem Gesztikémet aludni, bár eléggé megébredt és most szedi szét szerintem az ágyát, de nem megyek be..... nagyon szépen el tud aludni magától is ám, lebukott a kis Tündér, most már nem tud átverni, hogy el kell ringatni! Szóval most nem megyek be, hátha sikerül elaludnia önállóan.
Mit szóltok ehhez a gyönyörű időhöz??? :lol: Megyünk is ám sétálni délután, remélem még akkor is szép lesz. Olyan tavaszias fílingem van, jaj de jó lenne, ha már nem lenne tél.
Jaj de aranyos, itt ülök a nyitott ablaknál, mellettünk egy óvoda van, persze kint visonganak a gyerekek. És most egy cérna hangocska hallatszott be: "Kati néééniiii, levehetem a sapkááááám?..." - hát nem bájos??? :lol:

Valentin nap: nálunk nem nagyon divat megünnepelni, mert valahogy úgy érzem, olyan erőltetett az egész, hogy egy napba akarják sűríteni. Nem is magyar hagyomány, hanem amcsi, és nem értem miért kell mindet átvenni tőlük, mint pl. a halloweent-t is, nem sok közünk van hozzá. A Valentin nap persze szép dolog, (az elv), de utálom a mögötte lévő anyagiaskodást, és nekem egy kicsit giccses az egész. Ennek ellenére persze amikor megismerkedtünk a Párommal, utána az első Valentin napon mindketten megajándékoztuk egymást, de akkor is csak olyan kis csekélységgel, mert nem a méret a lényeg (legalábbis ajándékban!... :oops: :lol: ) de utána megbeszéltük, hogy nem csinálunk belőle nagy felhajtást.
Én ráadásul úgy gondolom, hogy az év 365 napja Valentin nap, legalábbis nekünk. Nem kell ehhez egy kiragadott nap az évből. Akit szeretsz, bármikor megajándékozhatod, megcsókolhatod, stb. nem csak ma. Nálunk ez működik... :wink:
De azért olyan lájtos "ünneplés" nálunk is van, finom vacsi, stb..... :wink: :oops:

Anyuci!
Jobban vagy már?... Ne gubózz be, nem szabad... Gyere inkább és öntsd ki a szived.

Noémi!
Nagyon jól hangzik ez a szórólapozás!!! Mármint anyagilag. Felmerült bennem a kérdés: hogyan tudja leellenőrizni a srác, hogy tényleg ki vannak ragasztva, és mind ki van ragasztva, és be van dobálva, stb? Mert ezzel az erővel tényleg bedobhatnád az első kukába is, nem? Bocs ha hülyeséget kérdeztem.
Milyen egyetemre jársz? Vagy jártál? Milyen nyelvből akarsz vizsgázni? Diplomát venni nem érdemes, mert ha azzal akarsz elhelyezkedni, nyilván igényt tartanak a tudásodra, mert feltételezik hogy értesz ahhoz, amiből a diplomát szerezted. Aztán amikor kiderül hogy nem, az ciki lehet... :roll: Pedig milyen egyszerű lenne. De nem éri meg, szerintem. Ráadásul le is bukhatsz, simán. Én egyébként is ilyen parázós vagyok, utálom a mellékvágányokat és kerülőutakat. Mindig az egyenes, tiszta úton jártam, és amit megszereztem, azt vérrel-verítékkel szereztem meg. Bár nekem nincs diplomám, de csak a lustaságom miatt. Az eszem meglenne hozzá (hű de szerény vagyok...) még nyelvet is tanultam pár éve (angolt és olaszt, angolból megvan az alapfokom de nem vizsga, "csak" egy tanfolyam amit angol anyanyelvi tanárok indítottak), olaszt magánszorgalomból tanulgattam mert a kedvencem, imádom! Sokat meg is tanultam, de pár éve hanyagoltam, és felejtek...

Na mennem kell, úgy tűnik elaludt a Csillagom, és most vár a házimunka... (ha ébren van, képtelenség bármit is csinálni).

Kép
mamy
 
 


Nem gubózok én be arra nincs idő az hogy, belül mi zajlik hát majd az idő gyógyitja.Beszéltem tegnap a dokival aki elvégezte a dolgot és nagyon kedves volt azt mondta megkereshetem ha megyek a leletekért és mindent megbeszélünk :)
Amúny szikrázó napsütés van imádok kinn lenni ilyenkor mátéval voltunk méretkőzni még őt is elnyomta ez a szép idő.8.50 kg és 68cm nem egy nagy zabagép de szerintem arányos.Most megyek megkajcsiztatom gesztenyés csirkét kap aztán remélem még alszik hogy egy kicsit kimenjek levegőzni ilyenkor nem fog a hely a házikóban.

Kép

Kép
Kép


évi
anyuci3
 
 


Sziasztok!

mamy, a Goodfairy = jótündér. Még a kollegáim hívtak így, mikor dolgoztam. De persze nyugodtam szólíts Anitának arra is hallgatok. :D Nekem a párom egyszer felébresztette Mátét, mert már 8 órája aludt, na ne tudjátok meg mi volt utána. A gyerek nem evett, csak üvöltött órákig. Persze a páromat is megértettem én, merthogy kicsit még sárga volt Manó, mikor hazajöttünk a klinkáról, de akkor azt mondtam, hogy ilyen többet nem lesz.

Noémi, hidd el, hogy a kicsi lányodnak is jobb lesz később, ha már most hozzászokik az anyuci nélküliséghez. (Na ez szép volt :) ). Az expárom keresztlánya is ilyen volt, egy percig nem tudott meglenni az anyja nélkül, és az oviba szoktatás nagy szívás volt nekik.

Tegnap találtam egy honlapot, www.angyalokszulei.hu és én hülye olvasgattam egy-két történetet. Aztán egész nap bőgtem. Viszont annyi haszna volt a dolognak, hogy ha lehet most még jobban imádom a manómat. És most értettem meg igazán, milyen ajándék a sorstól, hogy ő van nekünk, és ismét hálát adtam Istennek azért, hogy júniusban 20 hetes terhesen a kromoszóma vizsgálat azt mutatta, hogy egészséges.

Mindenkinek további szép napot, megyek kivasalok, míg Máté alszik. Bár ma sem volt még túl sokat ébren.

Anita

goodfairy
 
 


Sziasztok!

mamy, a Goodfairy = jótündér. Még a kollegáim hívtak így, mikor dolgoztam. De persze nyugodtam szólíts Anitának arra is hallgatok. :D Nekem a párom egyszer felébresztette Mátét, mert már 8 órája aludt, na ne tudjátok meg mi volt utána. A gyerek nem evett, csak üvöltött órákig. Persze a páromat is megértettem én, merthogy kicsit még sárga volt Manó, mikor hazajöttünk a klinkáról, de akkor azt mondtam, hogy ilyen többet nem lesz.

Noémi, hidd el, hogy a kicsi lányodnak is jobb lesz később, ha már most hozzászokik az anyuci nélküliséghez. (Na ez szép volt :) ). Az expárom keresztlánya is ilyen volt, egy percig nem tudott meglenni az anyja nélkül, és az oviba szoktatás nagy szívás volt nekik.

Tegnap találtam egy honlapot, www.angyalokszulei.hu és én hülye olvasgattam egy-két történetet. Aztán egész nap bőgtem. Viszont annyi haszna volt a dolognak, hogy ha lehet most még jobban imádom a manómat. És most értettem meg igazán, milyen ajándék a sorstól, hogy ő van nekünk, és ismét hálát adtam Istennek azért, hogy júniusban 20 hetes terhesen a kromoszóma vizsgálat azt mutatta, hogy egészséges.

Mindenkinek további szép napot, megyek kivasalok, míg Máté alszik. Bár ma sem volt még túl sokat ébren.

Anita

goodfairy
 
 


Sziasztok!!!
Verőfényes napsütést...mindenkinek...jaj de jó!!!

De ez a babanet...hfjgsdfjfhsdcjbxnbcnsxbcjsufheshfjhsdfjhc...fuuu, de idegesít ilyenkor.

Valentinnap: egy ilyen kis szívmarcipánt szoktunk venni, meg ilyen apró dolgokat, a szívmarcipánt mondjuk mindig veszek amikor benzinkútra megyek, mert Puli(férj) ő imádja az édességet én nem.
Iszunk mi is tokajit ilyenkor, de amúgy mi egész évben nyalakszunk, csókolozunk, meg mindent mint a fiatalok, de a nyálasságot azért mindketten utáljuk... :lol:
Viszont neki febr.1-jén van a szülinapja, amire nem igazán kapott semmit, viszont régóta vágyik egy férfias, vastagabb aranyláncra, így beruháztam rá, ami ugye igen sokba került. De spóroltam rá és zaciba vettem, mert így olcsóbb, még van hátra belőle 30ezer, azt a héten kifizetem és kihozom, így utólag megkapja. De ez nem konkrétan valentinra, csak már évek óta szeretne ilyet. Most ő az enyémet hordja én az övét, amikor megismerkedtünk elcseréltük és megbeszéltük hogy csak akkor vehetjük le, ha már nem szeretjük a másikat. Még sosem vettük le. :D :D :D
De megbeszéltük, hogy ami a nyakába van az enyém volt az majd Zsebijé lesz, mert az olyan kis vékony. De nem is sejti, hogy lassan kiveheti a nyakából...

A játékvásárlás már nekünk is uncsi, egy csomó baromság és a gyereket nem érdekli. Sokkal inkább kíváncsi a hűtőre, mikrora, mobilokra, kilincsre, távirányítóra...stb.stb. én is mindig leteszem a földre, a lábam alá, ott jön megy, de sajna már egyre magasabbra felér, szinte mindent...és néha ez balesetveszélyes...de óvjuk persze amitől lehet. Én úszni szeretném vinni. De sosem jön össze. Talán a jövő hónaptól. Egyedül nem akartam, télen nem akartam...mindig volt kifogásom...na de most majd.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Goodf.!

Megnézem a lapot ha lesz időm.

Megyünk mindjárt sétálni, könyvtárba. Csak ebédelek gyorsan.

Mamy!
Ugy ellenőrzi, hogy látja, itt a környéken egy csomó van, és ami a leghatékonyabb hogy mennyien érdeklődnek nála ingatlanokkal kapcs.ban. A szuperinfós pedig kiküldött embert helyszínre és érdeklődtek...le lehet ellenőrizni.
Diploma: én is őszinte típus vagyok. Tuti hogy hazudtam már életembe, sőt gyakrabban inkább füllentgetek, ha kell, de alapjában őszinte vagyok nagyon. Csak végső elkeseredés volt a diplomavásár... :oops: :?
Még puskázni sem tudtam szinte soha a suliban, pedig bevállalós voltam, meg vagyok is, na de mégis...

Más: mi van a talinkkal?????? A közös talival? Tök jó idő van!
Nem tudjuk beiktatni valahova, valamikor? Apák is jöhetnek részemről!!! De ha nem jönnek sem gáz. Bár segítségnek jók :wink: :lol:
Nos?

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Talán semmi sem szebb az életben, mint találni egy emberi lényt, akinek szavai megnyugtatnak, s akinek egyszerű jelenléte elég ahhoz, hogy boldogok és vidámak legyünk.

BOLDOG VALENTIN NAPOT MINDENKINEK!!!

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Jól látok!!!??? Nem írt senki???!!! :shock: :shock: :shock: :(

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


BEzár a topicunk???

Goodf.!!!
Ez az angyalokszülei... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

bömbölök, mint egy kis hülye gyerek...én ezektől a helyzetektől nem álltam messze és ha kistesó jönne, akkor bele is kerülök újra, jöhet a rettegés vajon mi lesz...ezért félek annyira...borzasztó, szavakat nem találok, de szerintem az ilyenekre nem is kell...mert nincs...erre szó nem létezik.
Ha Zsebit elvesztettük volna...ááá, mindegy. Sokszor kellett nekem is 2hónap alatt(és a születése óta tartó kontrollok) a gyerekorvossal konzultálni, hogy életben marad e és milyen esélyekkel...de most van egy gyönyörű és egészséges tündérem...hála a schöpf-méreinek és Nemes Györgyi Dr-nőnek...
Szóval gyújtottam gyergyát mindenkinek.

Viszont eléggé megijedtem, mert pont azt a történetet olvastam először amikor a járokában esett el a baba és a fejét verte be, s két nap múlva meghalt.
Na most Zsebi nem normális, úgy hisztizik mint egy félkegyelmű, főleg alvás előtt, és a földön ültem vele, ő meg előttem az ölembe és hanyatt vágta magát most is, de elég rosszul fogtam, mert ahogy hídszerűen hanyattdobta magát és megfeszült, úgy bevágta hátul a fejét, hogy azt hittem a fogai is letörtek, de semmi baja...látszatra...most komolyan azon gondolkodom holnap uh- vagy hogy lehet megnézni lett e valami baja ebből???
Igazából eddig orvoshoz nem nagyon jártunk, csak a kötelezőekre, meg óvom rendesen, kerülöm a bajokat, betegségeket-amennyire tudom, de most ettől betojtam nagyon...

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Bömbölök mint egy kis hülye- ez azért érdekes, mert életemben kb.5ször sírtam, mert elestem, fiú miatt, ilyesmi, kemény csaj vagyok, de amióta anya lettem egy filmen elsírom magam, egy történeten, még ha happy and is csak szép, nem tudom tartani magam...már nem vagyok kemény...furcsa

Szép álmokat mindenkinek!!! Vigyázzon mindenki mindenkire...
Most nagyon depis hangulatom lett ettől...

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok!

Hát tegnap gyönyörű idő volt, el is telt egy pillanat alatt. Délelőtt elmentünk az önkormányzathoz, lakcímkártyát csináltatni Balázsnak (elvégre már elmúlt egy éves, és még nem jelentettük be Pestre ideiglenesre), de úgy eltelt az idő, hogy csak na. Nem sajnáltam, hogy 26-an vannak előttünk, mert az udvaron napoztunk, Bazsi jót aludt, amíg vártunk.Aztán bementünk a melóhelyemre, utána hazajöttünk, és elmentünk apával étterembe. Nálunk a VAlentin-nap arról szól, hogy beülünk a kedvenc éttermünkbe, és vacsizunk egy jót. A párom akart egy szál rózsát venni, de az utcán összefutottunk, és mondtam neki, ne vegyen, mert én sajna nem tudok a növényekre odafigyelni, minden kipusztul körülöttem :cry: .Egyetlen növényünk van, egy Ikeás bambusz, amit tavaly nőnapra kaptam, de szerencsére nem egy igényes lény, havonta kb egyszer eszembe jut vizet cserélni alatta.

Amiket írtatok erről a honlapról,úgy döntöttem, hogy meg se nézem, mert egyébként is kezdek egyre depisebb lenni, közeledik apukám halálának első évfordulója, és egyre többször sírom el magam.Nagyon szerettem.

Anyuci!
Nagyon sajnálom, ami veled történt, biztos nehéz lehetett, de erőt meríthetsz a három gyönyörű gyermekedből.Pihenj sokat(amennyit 3 gyerkőc mellett lehet)!

Mamy!
Jövő héten mindenképpen tali, egyeztetünk.Remélem marad ez a jó idő, és akkor nem lesz gond.

Noémi!
Ne aggódj Zsebi miatt, ha baja lenne, jelezné. Nekem a gyermekem két napja vágta hanyatt magát motorozás közben a folyosón, természetesen padlón, semmi szőnyeg. Úgy motorozik, hogy emelgeti az elejét, és túlendítette, hanyatt esett.Ordított 2 percig, aztán minden rendben volt. Biztos ZSebinek sincs semmi baja, mára már el is felejtette.

Lányok!
A talit tényleg jó lenne összehozni, úgy sincs igazából tél.És én is híve lennék az apás talinak, mert akkor lenne, aki figyel a gyerekre, és közben azért ők is megismerkedhetnének. Nagyon várom!!! :P

Egyébként az én fiamat se érdekli a játék, néha megőrülök, milyen kupi van a konyhában, mindent amit elér, lehajít a földre, én meg ott szlalomozok köztük. Mondtam a férjemnek, hogy lassan a plafonra veszünk bútort, azt még egy ideig úgysem éri el.

Szép napot mindenkinek, olyannak néz ki, mint tegnap.

Kép
zsutita
 
 


Sziasztok!

Noémi!

Jaj szegény, valahogy próbáld magad összeszedni, nem kell depisnek lenni!!! Elvégre van egy egészséges, csodálatos kislányod, akiért megküzdöttél, és küzdesz folyamatosan. Nem szabad ilyesmiket olvasgatni... Én is ismerem az oldalt, még akkor néztem meg amikor az első babámat elveszítettem. Most ahogy olvastam a címet, eszembe jutott minden, de eszem ágában sincs megnézni. Anita, te se nézegess ilyesmit... Bocs hogy ilyen "utasítgató" vagyok, nem annak szánom, végülis mindenki azt olvas amit akar, de fölösleges magatokat ilyesmikkel stresszelni. Soha, de SOHA ne legyen szükség hogy ilyen oldalakra kelljen belépni!!!! SOHA!!!!!!!!!!!
Noémi ne aggódj, nem lesz baja Zsebinek, kis vasgyúrók ezek a kölkecek, annak a babának biztos más baja is volt.
Természetesen én is iszonyatosan féltem Gesztit, remegek a gondolatától is, hogy valami baja esik, és nagyon vigyázok rá! De csak normális mértékben, tehát nem tartom búra alatt, mert az sem egészséges. Pl. hiába mondják az okosok, hogy fél éves baba még nem tud ülni, és addig ne ültessük, amíg magától fel nem ül - Geszti már igenis tud ülni, igaz segítség kell hogy felüljön (legalábbis fekvő helyzetből, mert a pihenőszékéből simán felnyomja magát) de gyönyörű szépen, egyenesen tartja magát, nézelődik körbe, belekapaszkodik valamibe és tartja magát. Tegnap már kenguruval voltunk vásárolni! Igaz még kicsit kényelmetlen volt a vastag ruhák miatt, de nagyon élvezte, nézelődött, aztán bealudt a mellkasomon, és rám csorgatta a nyálát, és ez annyira megható volt, olyan jólesett hogy odabújt meg minden, áh, ezt csak tényleg egy anya érzi át.
Sőt hogy fokozzam, van egy szobahintája is, már össze van rakva, igaz tegnap csak kipróbáltuk, és szépen ült benne! Még persze nem fogom minden nap beletenni, csak néha-néha 1-1 percre, hogy szokja, és nagyon tetszik neki. Ha látom hogy elunja vagy előredől benne azonnal kiveszem. Kiesni természetesen nem tud mert van benne öv. Meg én is ott vagyok mellette.
Egyébként amit írtál, hogy mindenen sírva fakadsz, ismerős téma, én is világéletemben kemény csaj voltam, soha nem sírtam, csak ha tényleg valami nagyon kikészített (Anyukám halála, és szintén pasi témák), de most hogy Anya lettem, még egy ezerszer látott, giccses tévéreklámon is képes vagyok elsírni magam. Ez szerintem normális jelenség.
A topikunk pedig nem hal ki, ne is mondj ilyet! :wink:

Zsutita!
Tényleg csodás idő volt tegnap, mi is jót sétáltunk! Remélem jól sikerült a vacsi! Milyen volt? Hová jártok?
Növény: ismerős a téma... :oops: Nekünk sincs túl sok növényünk, és ami van, azt is a Párom gondozza, öntözi..... Nem tudom miért, de valahogy én sem tudok kellően odafigyelni rájuk. Párom már rutinos, mert mindig olyan csokrot kapok tőle, ami nem igényel gondozást, pl. száraz virág (télen sokat kaptam), bogyós ágakból összeállított csokor, stb. amit nénikék árulnak az utcán. Olyan de olyan aranyos, amikor hazajön, és előkerül a háta mögül egy kis csokrocska, csak úgy.... :lol:

Na megyek, Geszti elaludt, ismét vár a mosogatni való..... :?

Kép
mamy
 
 


Jó reggelt!!!

Már jobban ébredtem. Arról az oldalról...hááát nem is tudom, be tettem a kedvencek közé, de azt hiszem, hogy kitörlöm és nem akarok oda menni...pedig annyi erőt ad az hogy látom embereknek sajnos "miből" kell hogy újra talpra álljanak...mennyi erő van bennük, jó ég...
De soha nem felejtem el...bent hallom folyton: "angyalokszülei" -"angyalokszülei" és így tovább...ez a rohadt tehetetlenség, és amikor ezek a tetű orvosok, nővérek, egészségügyisek még rápakolnak egy lapáttal...mikor az ember a padlón van még rugnak benne egyet...mert ezt sikerült átéreznem. Tisztelet a kivételnek.
Szóval ott voltak a képek, történetetk, a gyerekekről...háát. Bocsika mindenkitől, de szerintem "könnyebb" elválni egy huszonhetes magzattól vagy egy holtan született babától, mint egy 6, 12, 18, 22hónapostól. Félre ne értsetek tragikus mind, de akit nem ismertél attól könnyebb elválni, csak a bűntudatodnak és lelkednek borzasztó, de ha neveltél, boldog voltál több hónapig egy általad egészségesnek vélt babával és egyik napról a másikra elmegy...na mindegy ne kelljen ilyenre gondolnunk...mert én nem tudnék talpra állni, de bár lehet akkor sikerülne, de Zsebivel szenvedtem eleget, fél évig csak sírtam, és most kezdem felfogni, hogy talán nem marad semmilyen károsodása, mer tugye még nem tudom, hogy tud e beszélni, mert gagyog, de ez nem beszéd, meg hogy már járogat de nem teljesen, de fog egyedül stabilan menni, már látom rajta. Szóval én most ugy látom hogy semmi baja, csak nehogy 4-5évesen vagy valamikor legyen valami vele. Talán szemüveges lesz, ennyi. A sok oxigén miatt...de ennyi baj legyen.

Most így ebből kifolyólag elmondom nektek, hogy hivatkozok mindenfélére, anyagiakra és miegymásra kistesó ügyben, pedig nagyon szeretnénk, 3om gyereket szerettünk volna, de szinte beszélni nem tudunk róla...most egy pár hónapja beszéltük meg a lehetséges alternatívákat...én mindig a legrosszabbra gondolok és tuti hogy annál már csak jobb lehet.
Ha terhes lennék és újra megtörténne, akkor nekem elvileg az egész terhességet szigorú megfigyelés alatt kellene töltenem, de a 20héttől valószínűleg be is kéne feküdnöm, addig mi lesz a Zsebivel? Apával? Beköltöznek hozzám 300ezerért??? És ha valami baja lesz a babának??? Mit csinálok egy értelmileg sérült babával, ha életben marad? Lehet hogy elitéltek, ezt nem önzésképp mondom, hanem lemondani nem tudnék róla, de Zsebi életét is befolyásolná. Tehát ha választanom kéne hogy egy egészséges vagy 2de egy ebből sérült valamiért,,, akkor inkább az egyet választanám és nem is akarnék 2őt! Értitek mit mondok? És mi van ha velem történik valami? Mert az is lehet, itt hagynék egy gyereket, sőt lehet egy kisbabát is?

De a legjobb az lenne ha ugye egy 30.hét után született babám lenne, s 1hónapon belül hazajöhetnénk. Ez a legjobb amit kívánhatok. De akkor is be kéne feküdnöm 2-3hónapra, meg még ha megszületne a kistesó akkor 1-2hónap vele is bent. S mi lesz addig Zsebemmel????

Neharagudjatok, hogy így rátok nyomom a kérdéseim, kétségeim, félelmeim, de ezt csak ti értitek igazán meg szerintem...a férjem még azt mondta menjek melózni, pihenjünk és majd 3-4-5év múlva újra, addig felejtünk is egy kicsit, de ott meg attól tartunk, hogy még a korom is rádob egy kis pluszt. Mert hiába 28-30lennék csak, de már 21évesen is problémás volt a terhességem. Ráadásul meghíztam kb.40kilóval több vagyok, s a vérnyomásom egyre rosszabb: 150-160körül van simán napközben. A háziorvosom már vérnyomáscsökkentőt szedetne, de én nem akarok, mert akkor örökre rajtam a bélyege...soha nem fogok tudni gyógyszer nélkül élni és én ezt nem akarom huszonévesen, értetek???

Na most jól kiöntöttem a lelkem...bocsánat...és Anyucitól a leginkább bocsánat, ha a fentiekkel bántó lettem volna, nem szándékos és így elnézést Bárány és Mamytól is...és mindegyikőtöktől, mert nem biztos hogy mindenki ugy lát dolgokat ahogy én, de ez az én véleményem. Mindegyikünknek más értékrendje van...

Nem is tudom mi lenne velem nélkületek már... :oops: :P :shock:

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Erre a sok szomorú dologra egy kis öröm.
Voltunk tegnap a camponában a játszóházban :arrow: bérletet kell vegyünk..
Nem is tudjuk ki élvezte jobban 3unk közül... :oops:
A felnőttek is mindent használhatnak...nagyon jó...
Dobok képeket...

Hétvégén pedig irány medvepark... :lol:
Jaj de jó lesz, s ha minden jól megy akkor az autót is lecseréljük. Juj de sok jóhír így hirtelen..
Na de eldugulok mostmár...

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok lányok nincs igazán nagy forgalom :?
Képzeljétek feb 1-je óta 3 kg -fogytam igaz nem a teától attól nem éreztem jól magam hát abbahagytam átpasszoltam a nővéremnek.Biztos a stressz sajnos az arcomon látszik a legjobban hát ez gáz :evil:
Az oviban észrevették az anyukák ezek szerint látványos pedig nem igy terveztem :cry:
Na de félre a problémákkal apropó benéztem az angyalok közé hát az a véleményem, hogy mi ne is szóljunk egy szót se kivert a viz amiket olvastam igaz most nem igazán nekem való olvasmány volt de elképesztő hogy mik vannak pl egy kis balesetből ami persze akár mindennapos is lehetne át tudom érezni azokat a szülőket milyen nagy a lelki sebük és fájdalmuk.
Látom mamy is köztünk van ujra még nekem is kell egy kis lendület az az igazság ,hogy kinn olyan fincsi az idő legszivesebben kinn tölteném az egész napot tegnap is azért voltam ritkán köztetek.A kertes háznak ez egy jó előnye, hogy kinn lehetsz egész nap imádom :D

Kép

Kép
Kép


évi
anyuci3
 
 


Ime:

Kép

vagány a napszemcsim???

Kép

édes pofim! :lol:

Kép

az ágyamat csak játszani használom.

Kép

így menekülök belőle...

Kép

még beleférek a játékosdobozba

Kép

imádom a szőlőt!!!

Kép

kérsz???

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Huuu bocsi, legközelebb kisebbre kicsinyítem a képeket... :oops: :shock:

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


és a többi:

Kép

imádok számcsizni...én is babanetezek ha tehetem :wink:

Kép

új frizkómat nézegetem..

Kép

ezt csak azért hogy anyát is lássátok!!!

Kép

ilyen nehezen viseltem vidékre az utat, apa családjához...

Kép

és ilyen sok cuccot vittünk

Kép

anyával hamizunk még mindig vidéken

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


ezután tényleg befejezem:

Kép

apa engedj már csúszni!!!

Kép

juhéjjj

Kép

na segíts már visszamászni!!!

Kép

és már állok is...

Sziasztok! És puszi nektek.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


jól elmonologizálok itt egyedül...

ma kaka idő van. én ilyenkor nem igazán viszem ki Zsebit, csak legfeljebb egy órára, mert amugy egész nap kint van. Megörül a szabad-ért.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Noémi!
Hát ez TÜNDÉRI!!!! Nagyon-nagyon aranyos Málna!!!! És mindannyian aranyosak vagytok!!!! Komolyan, olyan vidám hangulatúak a képek, és ahogy néztem, megint arra gondoltam hogy már alig várom, hogy Geszti ilyen "nagy" legyen! Össze-vissza fogjuk cipelni, mindenhová, bejárjuk az országot, és a környező országokat. Elsősorban Horvátország-fanok vagyunk, nyár végén megyünk, ott tartjuk Geszti első szülinapját!!! :lol:
Köszi a képeket, tényleg nagyon jók, örülök nekik!
Majd én is válogatok, de ma Geszti szupernyűgös, egyfolytában kiabál és sírdogál, (lehet hogy a foga... :roll: ) nem lehet bírni vele, aludni is alig akar, közben megy a mosógép stb. szóval ma égnek áll a hajam. Délután megyünk Apa elé a városba, vásárolunk, stb. szóval sűrű a program, de este igyekszem jönni.

Kép
mamy
 
 


Sziasztok!

Noémi, Zsebi nagyon édes. Viszont nem akartam, hogy szomorú legyél, én mivel nem régóta vagyok itt köztetek nem tudtam, hogy nálatok is volt gond. Ne haragudj, legközelebb jobban átgondolom, mit írok le. :(

Nekem volt 2 éve egy vetélésem úgy, hogy nem is tudtam, hogy terhes vagyok annyira kicsi volt. Csak a "jelekből" jött rá a dokinőm, hogy ez baba volt. Ez is eléggé megviselt, de ha Mátéval történt volna/történne valami, azt nem élném túl. Nem tudom írtam-e már, hogy mikor terhes voltam volt két hét (a 20-22-dik), mikor kérdéses volt, hogy megtarthatjuk-e. Akkor elveszíteni borzasztó lett volna. :(

De a jó hír, hogy voltunk ma az ortopédián, röpke 2 óra alatt végeztünk és mindent rendben találtak. :D :D :D :D

Sziasztok, majd még jövök

Anita

goodfairy
 
 


Ez a babanet egy :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Írtam 200km-ert és eltünt!!!!
A ....,.,dlfjkdsfkc-m,.xmc-yxmcx,m2384787673fmcxnvdsjkbncbvcxnbvfmcxnbvnbvnbvcnbvncbjshfjsfhksck,-cm,casdlaűD?f.cmvkvnmcv....anyját!

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


és tényleg eltűnt bezzeg a hülyeség (fentebb) az itt van!!!

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Akkor Újra!!!

Goodf.!!!
Nem gond, sőt örülök hogy írtad azt a címet. inkább erőt, együttérzést és emberséget ad az ilyesmi. És még sok sok mindent.
Ha visszaolvasol itt vagy a Várandósság-terhestoxémiába, ott nagyjából ott van a történet.
De röviden: 3hónappal előbb született egy tenyérnyi 1kilos kislányom mint kellett volna. 2hónapot volt bent, nap mint nap élet-halál. nem számítottunk koraszülésre, se előzmény se semmi és 4nap alatt a toxémia legyűrt minket. Én 1hetet elblicceltem, szerencsémre, mert ha előbb születik nem valószínű hogy még élne...eddig bár elmeséltem több embernek a történetet, de nem volt könnyű beszélni róla. Talán pont az általad linkelt oldal adta ezt a sok erőt és "túllépést" holott pedig az én gyermekem él, velem együtt...és egészségesek vagyunk...
Császár után 2nappal itthon aludtam már de mindennap zokogva vezettem végig haza az utat, mert a bűntudat dolgozott belülről, hogy én itthon vagyok a kislányomat meg ott hagytam bent...de ha gond lett volna 10perc az út, de ha én vezetek ez akár 5perc is lehet...semmit nem csináltam itthon az a két hónap alatt. este 9-10re hazajöttem, s reggel 6kor keltem, s mentem hozzá 7re. Ezt is csak úgy hogy hála a dokinéninek aki mindezt megengedte, mert ő anya-baba kapcsolat párti...amúgy csak a szoptatási időben lehetett volna bent lenni, de azt is csak annak aki szoptatott, na az íntenzíven nem szoptat általában senki, hiszen ezek a kicsik nem tudnak szopizni. Szondázzák őket.
Szóval nem vagyok sértődős típus...sőt mindenre nyitott vagyok.
Majd egyszer leírom az egész terhességemet, hogy Zsebi is olvashassa ha nagy lesz az első perctől az ő koráig mint egy napló...kiadom könyvbe... :shock: :wink: :lol:
Na de duguljak már el!!!

Miért voltatok ortopédián? Csak rutin vagy gond volt??? De mostmár nincs az biztos!!! :)

Mamy!
Ne várd hogy nagy legyen, mert olyan hamar elillan ez a bébi kor, hogy el sem hiszed, s már férjhez is adod...élvezd...mert utána az árnyéka leszel, hogy óvd. :) :) :)

Erika!
Te ma vagy tüsző kukucson, nem??? Tessék írni, hogy mi volt!!!

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok

Hogy ti miket olvasgattok?!?
Én most inkább bele sem nézek, elég ha a ti leírásaitok alapján elgolndolom és már sírok is!

Noémi
igen ma voltam kukucson, ma már 3,5 tüszőm van, azért fél mert az egyik kicsike, ma még vennem kellett még szurit mára és holnapra, illetve a szombat éjjfélit, így ma és holnap még szúrok, szombaton éjjfélkor a tüszőrepesztőket, és hétfőn délelőtt lesz a leszívás, és utána fognak randizni a fiúk a lányokkal.
Nagyon remélem hogy mindegyik tüszőben lesz petesejt!!!!
Ja és persze utána jövő héten vissza is kapom a kis drágáimat, és remélem hogy lesz köztük olyan is aki nagyon nagyon ragaszkodni fog hozzám - hozzánk, az sem baj ha többen.
és a legfontosabb: nagyon szép kis csini család vagytok, a kicsi Málna nagyon édes, a párod jóképű, és rajtad nem is látszik a súlyod!!!!!

Sziasztok

erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Hát a mai nap sem volt egyszerű... Gesztikém szegény szupernyűgös volt egész délután. Biztos, hogy front van!... :cry: De most már alszik. Annyira álmos volt, hogy nem volt hajlandó vacsizni, végül egy kis cicit evett, és belaudt rajta. Mindig ez van, ha délután nem alszik...

Noémi!
Kedvet kaptam én is a képek feltevéséhez, íme két tegnapi az én kis örökmozgó szőke tündérkémről.
Kép Kép

Erika!
Nagyon drukkolok a jövő hétfőhöz!!! ++++++++++++++

Most megyek mert álmos vagyok...
Jó éjt nektek!

Kép
mamy
 
 


Erika!!! Ezek a hírek amiket mondasz zene füleimnek...Akkor jövőhét végén, vagy azután inkább már tudunk biztosat is vagy 4-5hetet várni kell??? Mennyit? Még több tüszőt neked...még még...sokat... :lol:

Mamy!
Mindig mikor Gesztit látom rájövök milyen édes baba! A második kép nagyon tetszik, olyan drága, az elsőn a mosolya zabálnivaló, de a másodikon, olyan ksiasszonyos...néz nagyon..."mi van már megint fotózol?" olyan kis "gizda" jóidulatúan kis gizda...

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok!
Nem mindent olvastam vissza mert tegnap szolizás közben sms-eztem és iszonyatosan fáj a szemem.Már becsöpögtettem de igy is vérben forog..
Nszöke,valami szomorú dolgokat olvasol?Meg sem akarom tudni,hogy miről szolnak azok a történetek,mert én nem birom az ilyesmit.Még egy kicsit keményebb filmet sem tudok megnézni.Elég lekvár lettem lelkileg.
Képek:K..va jók!!Nagyon szép a kiscsaj,és nagyon nagy is.Jó a hajad.Ezek a képek közvetlen fodrász után készültek nem??Nehéz lehet minden nap belőni ezt a sérót.Vagy nem?
Na megyek mert már folyik a könnyem.
Vendég
 


Geszti is nagyon szép.Ezt elfelejtttem
Vendég
 


Jó reggelt!

Bárány végre. Szoliba sms??? :shock: :D

Megyek most a munkahelyem központjához, a soroksári úti OBI-ba, a Lurdy házhoz, papírért, hogy gyed-en vagyok 3db-ért. Utána meg a suliba beiratkozom erre a félévre, a népligetnél. Semmi kedvem menni. Rossz idő van, Zsebit itthon kell hagyjam, mert a suli egy csomó idő!!!

Na mentem. Ja és 1re vissza kellene érnem a szórólaposhoz...

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok!

Noémi, csak a 4 hónapos rutin volt, de hál' Istennek minden rendben. UH-on is megnézték, azt mondta a dokinő, hogy ennél tökéletesebb már nem is lehetne. Ennek ellenére a doki, aki először megvizsgálta közölte, hogy használjak terpeszpelenkát. Kérdem tőle, ha minden rendben van a gyerek csípőjével miért. Erre a válasz, azzal nem ártok. Én meg mondam neki, hogy na nem fogom az egészséges gyerekem ilyenekkel kínozni. Normálisak szerintetek? Egészséges csípőjű gyereknek terpeszpelenka? :evil:

Mamy, Noémi nagyon édesek a lányok. Teszek fel én is képet Mátéról.

Erika, szorítok! :D Én tudom milyen sokat várni egy babóra. :cry:

Szép napot mindenkinek, nálunk szépen süt a nap, lehet nagyot sétálni. Persze ahhoz Máténak ébren kellene lennie. Kis álumszuszék. :D

Anita Kép

goodfairy
 
 


Sziasztok

nagyon édesek a babák, olyan aranyosak, és huncutok!

köszönöm mindenkinek a drukkokat!

Noémi
több tüszöm valószínű már nem lesz, de ha lesz is azok nagyon kicsik lesznek, én most azért imádkozom, hogy mindegyikbenlegyen 1 jó minőségű petesejt, és akkor 3-at kérek visza, mondjuk ennyit is írtam a papírra.
Az hogy sikerül-e a kistesó az kb. 3 hét múlva kiderül.
vagyis ügye hétfőn lesz a randi, utána pár nap múlva vissza kapom őt-őket, és rá 2 hétre teszt v. vérvétel, én vérvételre fogok menni, és rá 2 hétre UH hogy hányan vannak!
Mihez kell a munkahelyedről a papír?

Mindenkinek nagyon szép napot kívánunk!

Nálunk sajna ma még nem mutatta meg magát a napocska!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Kép

Sziasztok nagyon szépek a babócák csatlakozom én is .
Nincs valami jó idő nálunk sem :cry: esik az eső.Máté ráadásul nagyon megfázott egész éjjel nyügi volt nem szelelt a nozija .Nagyon vacak egy érzés mert ők még nem tudnak ellene tenni ,hogy jobb legyen igaz kétszer is kiszivtuk az orrát azzal meg jobban felizgattuk de muszály valahogy segiteni.Délután elmegyek a dokihoz tápit feliratni .Nem tudjátok ilyenkor is kell vizitdíj ha a gyereknek iratom a tápit vagy nem.
Mi is drukkolunk a babócához erika.[/img]

Kép

Kép
Kép


évi
anyuci3
 
 


Sziasztok

Évi
én úgy hallottam hogy 18éves korig nincs vizitdíj!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Noémi!
Az OBI-ban dolgozol? Az jó! Beprotezsálhatnál minket majd a nyáron, amikor költözünk, úgyis kell mennünk vásárolni ezt-azt. :wink: Na?... :wink: (csak vicc volt). Milyen munkakörben dolgozol?
Sok sikert a beiratkozáshoz! Majd mesélj!

Anita!
Hát ezek tényleg nem normálisak!!! Hol voltak ilyen okosak? Csak nem a körzeti rendelőben? Mi is megjártuk ám novemberben. Ugyanis előtte 1 nappal voltunk a Tisztikórházban, UH-al összekötött vizsgálaton, ahol mindent megnéztek. Azt mondták, teljesen rendben van Geszti csípője, és minden egyebe is (hasi és koponya UH is volt). Egy egész A4-es oldalnyi leletet kaptunk, és vagy 2 méter uh képet.
Ezután másnap mentünk a "kötelező" csípővizsgálatra az itteni rendelőbe (az előző uh-os nem kötelező). Egy bagószagú és fásult nőci volt a doki, aki úgy megkínozta szegénykémet, szétfeszítette a combjait szinte vízszintesre, hogy Geszti lila fejjel üvölött, folyt a könnye, és végig engem nézett esdeklően, hogy segítsek. (Előtte a váróban elaludt rajtam). Ezután a nő közölte hogy kötöttebb a jobb csípője, és befelé áll a bal lábfeje, tornáztassam. Ennyi. Persze eszem ágában sem volt úgy szétfeszíteni mint ő, soha nem is csináltam, csak minden este picit köröztünk a lábakkal, lábfejekkel stb. Kontrollra sem mentünk oda vissza, hanem az uh-ra most január elején, és ismét csak közölték hogy teljesen rendben van, semmi baja nincs a csípőjének (és a lábfejének sem!). És én jobban hiszek egy ilyen komoly vizsgálatban, mint egy futószalagszerűen elvégzett kötelezőben, ahol még 10 gyerek üvölt a váróban.
Terpeszpelust nekünk nem ajánlottak, szerintem az valóban csak a súlyos esetekben kell. Ne idegeskedj emiatt, felejtsd el! Mert ha tényleg nincs baja a csípőjének, akkor minek???

Na most mennem kell mert Gesztikém éhes.
Majd még jövök.
Sajnos itt sem láttuk ma még a Napocskát... Ronda idő van nagyon.

Kép
mamy
 
 


Na még gyorsan dobok fel egy képet, ezt most csináltam amíg írtam az előzőt. Itt ül mellettem a székében és nagyon huncut! :wink:
Kép

Kép
mamy
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?