Ágnes,
köszi, jól is esett a torna, már rémesen el voltam gémberedve. Mondjuk holnap lehet, hogy némi izomláz lesz bizonyos tagjaimban. Egyébként nem volt semmi külön eszköz, a gyakorlatok pedig elgé specifikusan a mi szempontunkból legfontosabb részeket mozgatják át: hát, medence, csípő, és persze a lábnak is elég sok jut. Szóval tényleg jó volt. Te milyen edzésre jársz?
Egyébként ahol tornázni voltam, a mellette levő házban a Baross utcában találtam egy kismamaboltot, nagyon szép, jó minőségű cuccaik vannak. Olyan középárasnak mondanám, egy nadrág úgy 7000 forint körül van, ami sok elszaladt árfekvésű butikhoz képest még elfogadhatónak mondható. Aki esetleg arra jár, érdemes bekukkantani.
Patri,
nekem a védőnő azt mondta, a 12. hét után lehet menni tornázni, ugyanezt a határidőt mondták ott is, ahová mentem (gyógytornászok, tehát ők is értenek hozzá valamelyest). Ezenkívül ma megkérdeztem az orvosomat, hogy mehetek-e, és azt mondta, nyugodtan, hiszen panaszmentes vagyok.
Katkala,
gratula a szép eredményhez!
Mona,
nekem, sajnos, lemegy a csoki... Mit kapnék a védőnőmtől, ha látná!
Robcsi,
akkor valószínűleg azért fizetett az ismerősöd vizitdíjat, mert más baja volt. Én úgy értelmeztem a dolgot, hogy a kismama nem alanyi jogon mentes alóla, csak akkor, ha a terhesgondozáshoz tartozó vizsgálatokon vesz részt.
Nap,
fel a fejjel, biztosan nem lesz semmi baj a babáddal, ha jók az eredmények, akkor egyértelmű, hogy nem ártott neki a vírus. Jól is néznénk ki, ha mindig baj lenne belőle - szerintem januárban nagyjából mindannyian beszedtünk valami ilyesmit.
Amúgy nekem ma jórészt azzal telt a napom, hogy a pocakom felől érkező szúrásokkal birkóztam. Délutánra már a derekemat meg a lábamat is rendesen éreztem, és ez most már napok óta tart. Ennyire növekszünk mostanában?