Sziasztok!
Tegnap fel lettem homályosítva, a rendeszergazdánk szerint azért lassul le a gép, mert délutánra már sokat neteznek a cégnél. Tegnap egész délután nem tudta a gépem befejezni a letöltést, ezért nem is tudtam visszanézni.
Jázmin!
Végre valaki a környékröl! Már azt hittem, hogy ezt az oldalt Pécsen nem is olvassa senki. Én komlói vagyok, de Pécsen dolgozom. Ahogy a táblázatot nézem egészen együtt tart a ciklusunk is!
Elképzelhetö, hogy a dokim PCO-t mondott, miért az mit jelent? Igazság szerint elég váratlanul ért, hogy hüvelyi UH-ot csináltak, nem erre készültem, majd a jövö hónapban jobban figyelek.
Megkérdezhetem, hogy ki az orvosod?
A hosszú öü sajnos csak rövid öü-vel írható be, hogy olvasható maradjon
.
Laura!
már nem tudnám megmondani hol olvastam, de egy újságban összehasonlították az édesítöszereket és ott csak a Canderel-re írták, hogy tetszöleges mennyiségben, terhesek és gyermekek is használhatják. Sajnos ez a legdrágább, de tényleg teljesen cukor ízü és a tejet sem rántja össze.
Barbi,
itt is írta valaki, hogy már hónapok óta nem volt mensije, mikor teherbe esett. Úgyhogy neked is van rá esélyed. Ha tudod az eredményeket írj!
Frissítés:
Beja: 8c, 33cn, 15ou Budapest (25 év)
Kriszti: 8c,19cn,4ou Galagamacsa(29ev)
Orsi: 8c, 20cn, 6ou Komlo 26 év
Anna: 4c, 23cn, 15ou Hamburg
Laura:6c, 41cn, kb. 22ou Budapest (29,5 év)
Eva: 19c, 17cn Nyíregyháza (26 év)
Mariann: 3c,21cn,?Miskolc
Monika: 6c, 81 cu, Budapest III. 27év
Jutka: 3eve 24cn. Videk
Kinga:1c,25cn 11ou??? Maglód 33év
Rony: 3c, 31cn, 16ou
Szonja:4,5 éve 25cn (Budapest)
Niki: 10c, 24cn, 10ou, Bp, (nemsokára Érd), 27 év
Jázmin: 2 év, 20cn, Pécs 22 év
Monika hova lett? Csak nem
? Lemaradtam valamiröl?
Sziasztok!