Új privát üzeneted érkezett!

Köszi a kedves köszöntést.Kép

Petra, és milyen jól megy neki!! ;)
Különben úgy könnyű, hogyha valaki úgy szereti egymást mint mi. Kép
Amikor leírtad a hőmérskletedet napról napra, akkor hányadik nappal kezdted?

Petra, Beja, köszi.
Én azért aggódtam, mert én is úgy tudtam, hogy a petesejt 24 óráig, a hímivarsejt pedig 72 óráig életképes, de csak 12 illetve 24 óráig termékenyek. És pont akkor már a 3. nap volt.

Eddig 2 évig nem sikerült, de olyan jó volt, mindig ezt a sok vidám hozzászlást olvasni, hogy el kezdtem reménykedni. Hátha most...
Jázmin
 


Jazmin,

Jan24 volt az elso adat es az a ciklus 8dik napjan mertem.

Udv
PK

Ui: Biztosan ossze fog jonni, kar lenne ha nem szulethetne gyerek a Ti nagy boldogsagotokban!
petrakovacs50
 


Beja,
Nem Bp-en van, hanem Pécsen, szerencsémre. Kép

Laura, 22 és málnalevél teát, cickafark teát és plástfű teákat szerváltam be.
Nagyon drukkolok ám, a jövő heti vizsgálatod miatt! Kép
Jázmin
 

 
 

Jazmin ,
Meg valami ha 16ment fel a hod (en mint hoszakerto) akkor elotte tortent a peteeres, szoval a legjobbkor szeretkeztetek, es ha megtermekenyultel akkor 80% esely, hogy lanyotok lesz.

PK
petrakovacs50
 


JAZMIN!!!!
TILOS MALNALEVEL TEAT INNI ANNAK AKI TERHES AKAR LENNI!!!!!! Csak szules elott egy honappal szoktal elkezdeni inni, mert MEHLAZITO HATASU!!!!!!!!!

PK
petrakovacs50
 


... es mivel mehlazito hatasu allitolag a szules konnyebb. En nem innam a helyedbe.

PK
petrakovacs50
 


Sziasztok lányok!

Mennem kell haza, vége a munkaidõnek.

De holnap jövök.

Köszi mindent mindenkinek.

Eredményes akciókat és csíkokat mindenkinek.

Puszi

Éva
Éva
 


Pera, olyan aranyos vagy, hogy így aggódsz! Kép
Tudom, én is utána jártam a dolognak és arra jutottam, hogy kétszer a beágyazódás előtt iszok, éppen azért mert méhlazító hatású. Segít a beágyazódásban, nálam pedig ott a legnagyobb a gond. A beágyazódás és az utána lévő időszakban nem iszok. Nehogy kilágyuljon, ami belelágyult. Kép
Tegnap beszéltem meg egy természetgyógyásszal és egyetértett velem, úgyhogy nem aggódok.
De köszi. Kép

Mostmár eldugulok, majd jövök. Péntekenként nem mindig tudok,vagy csak este.
Puszi
Jázmin
Jázmin
 


Lanyok,

Orvos velemenyek gyujtesebe kezdtem. Aki akar, kerem segitsen!
A kerdes:
Fogyatekos lehet-e MMR(rubeola) oltas utan 2,5 honappal fogant magzat?

Aki tudja, kerdezze meg a kezeloorvosat, gyogyszereszet, es a valaszokat irjatok meg nekem ide a topciba.

Koszi!!!!!

Mamacica
Mamacica
 


Jázmin!

Eloször is köszönöm a bíztatást. Én nem is akarok terhes lenni!!! :-)
Ez a mostanid dokid nagyon lelkiismeretesnek tunik, úgy gondolom, vele elindultatok azon az úton, aminek mindenképpen pocaklakó a vége! Kitartás!

Puszi: Laura
Laura
 


Mamacica!

Örülök, hogy újra itt vagy.
Én csak jövo kedden (3-án) megyek dokihoz, de feltétlenül megkérdezem.
Megkérdezem továbbá azt is, hogy szabad-e terhesség alatt mesterséges édesítoszereket használni. Egyszer, nagyon régen azt hiszem a Nok Lapjában olvastam valami ilyesmit. (Mármint hogy nem nagyon kéne, bár nem is tiltott.) Szóval erre is jó lenne pontosan rákérdezni.

Szerdán válaszolok: Laura
Laura
 


Mariann, Mariann,

Ne keseredj el annyira. A meh az ovulacio utan lessüllyed es kb 12-14 nappal utana emelkedik megint.(Ha terhes az ember) Tehat azert mert most lenn van, meg nem jelent semmit. Most megtalaltam amit irtal: 9mm, az nem rossz. es a petenek is meg volt a nagysaga. Ez a kettö dolgo mar nagyon fontos. Ha most korabban jön meg mint kene, akkor sargatestelegtelenseget kell vizsgalni. Ha ma vagy a 20 napon es a 16.-on ovulaaltal, akkor van meg több mint egy heted.
Szerintem egyenlöre semmi de semmi okodketsegbeesni.

Ölellek,

Anna
Anna
 


Köszi,köszi,Optimista-Pista!!!KépKépKépMár jobb kedvem vanKépKép
Tényleg jó ez a topic.Jó kis hangulatjavító.
Ja,egyébként a nagy Pesszimista-Pista hangulatomban beszereztem egyszerre ketto terhességi tesztet is.(Egy olcsót-300 Ft.,10 napos terhességet mutat ki,meg egy nagyon érzékenyet-20IU,2-3 napos terhességet kimutat,állítólag).Szóval nem apróztam a dolgot.

Anna,te honnan szeded ezeket a dolgokat amiket írsz?Mindenesetre jó,mert totálisan megnyugodtam.Lesz,ami lesz.Nálad végeztek már hormonvizsgálatokat?

Puszi,Mariann
Mariann
 


Mariann,

Na latod!!!! Ezeket a dolgokoat onnan szedem, hogy van egy nögyogyaszom, aki orakat tölt el azzal, hogy minden kerdesemre valaszol. Es amikor mar nincs kerdesem, akkor megsertödik. Azonkivül elmagyaraz mindent, pl a folikel nagysagat, formajat, megmutatja az uh-an, kinagyitja, 3 dimenziosan is megmutatja, laboreredmenyeket elmagyarazza es igy tovabb. Azonkivül feleve nyomozok az internetben minden utan. Persze biztos hogy nem tudok mindent, mert akkor elmehetnek orvosnak. De amit neked irtam föntebb, az tuti hogy igy van, mert erröl beszelk vele 2 honapja. Peldaul elmentem napx-en, akkor 15mm-es volt, 2 nap mulva 17, 2 nap mulva 20, es 2 nap mulva ugrott, es elmagyarazta az uh-an hogy honnan latja hogy ugrott. Megmeri az mehnyakfalat es megmondta mekkora es mekkoranak kellene lenni.
En különben nem vagyok tul jol, es eszmeletlen tüneteket produkalok, de valami belül azt sugja ez nem jött össze. Na mindegy, ezen most nem filozofalgatok. Neked meg kivanom, hogy aludj jol.

Puszi
Anna
Anna
 


Anna-szerintem még ne add fel, amíg meg nem jön, van esély, voltak már itt is csodácskák...

Ha frissíti valaki a listát:::nekem nem a 32.cn van, az egy rossz másolásból jöhetett...most tehát:1c.25.cn,11.o.u-azaz pont 3-án fog megjönni, már feszül a mellem, fájdogál a hasam, szóval ezt a hónapot jól elkalkuláltuk....

Marinn: A könyv címe:A természets családtervezés müvészete--írói:John és Sheila Kippley

OFF: Ami a fiaim fütyijét illeti, már születés után minden fürdetéskor lazítgattam, de most 3-ból kettönek urológus fogja megoldani véglegesen, mert nem az "igazi".

Jázmin-jó helyre kerültél, jófejek és nagyon babaorientáltak ezek a csajszik--nagy, széleskörü tapasztalattal bírnak és tiszta szívvel-lélekkel megosztanak mindent, segítenek, bíztatnak...
pont azon morfondíroztam, mennyivel másabb lenne az életünk, ha a környezetünk minden tagjára ez a babanetes mentalitás lenne jellemzö...

Bejjjaa--nagyon bíztam a pocaklakódban, ne add fel még..hátha mégis..én továbbra is szorítok Neked erösen

Laura, Orsi-Rátok is sokat gondolok..mindent bele!

Szép pénteki napot, ki lesz itt a hét végén?Anna, Mariann?

A listához még:Maglódon lakom, 33 éves vagyok és NO SMOKING, NO DROG!!!!a pasasom szintén "zenész".

sziasztok,
Kinga
kinga (kinga)
 


Sziasztok!

A Barbi-féle folytatásos miniregény mai epizódját olvassátok.Kép
Véreredmény: negativ, nincs baba.
Dokinéni megvizsgált,(jó alaposan,még most is érzem..), minden normális. Kenet mintát vett, ahogy láttam kétféle tartókába is, és megint elküldött vérvételre a szentem. Le is csapoltak 5 adag vérecskét, mert egy csomó féle hormont megnéznek, meg még nem is tudom miket, csak néztem a papiron a sok bejelölést.
Szóval sinen vagyok, ha meg van az eredmény telefonon szólnak, utána folyt. köv.
Mellékesen megjegyezte a dokinö, hogy azért mert nincs ciklusom,még teherbe eshetek. Ezen kicsit elgondolkoztam, de végül is lehetséges,nem?Ti mit gondoltok??
Pusszancs nektek
Barbi

ERIKA! Itt vagy már?? Irjál ám!!!
(bocs, ez kicsit off volt, de várok egy bejelentkezést!!)
Barbi
 


Sziasztok!
Tegnap fel lettem homályosítva, a rendeszergazdánk szerint azért lassul le a gép, mert délutánra már sokat neteznek a cégnél. Tegnap egész délután nem tudta a gépem befejezni a letöltést, ezért nem is tudtam visszanézni.

Jázmin!
Végre valaki a környékröl! Már azt hittem, hogy ezt az oldalt Pécsen nem is olvassa senki. Én komlói vagyok, de Pécsen dolgozom. Ahogy a táblázatot nézem egészen együtt tart a ciklusunk is!
Elképzelhetö, hogy a dokim PCO-t mondott, miért az mit jelent? Igazság szerint elég váratlanul ért, hogy hüvelyi UH-ot csináltak, nem erre készültem, majd a jövö hónapban jobban figyelek.
Megkérdezhetem, hogy ki az orvosod?
A hosszú öü sajnos csak rövid öü-vel írható be, hogy olvasható maradjon Kép.

Laura!
már nem tudnám megmondani hol olvastam, de egy újságban összehasonlították az édesítöszereket és ott csak a Canderel-re írták, hogy tetszöleges mennyiségben, terhesek és gyermekek is használhatják. Sajnos ez a legdrágább, de tényleg teljesen cukor ízü és a tejet sem rántja össze.

Barbi,
itt is írta valaki, hogy már hónapok óta nem volt mensije, mikor teherbe esett. Úgyhogy neked is van rá esélyed. Ha tudod az eredményeket írj!

Frissítés:
Beja: 8c, 33cn, 15ou Budapest (25 év)
Kriszti: 8c,19cn,4ou Galagamacsa(29ev)
Orsi: 8c, 20cn, 6ou Komlo 26 év
Anna: 4c, 23cn, 15ou Hamburg
Laura:6c, 41cn, kb. 22ou Budapest (29,5 év)
Eva: 19c, 17cn Nyíregyháza (26 év)
Mariann: 3c,21cn,?Miskolc
Monika: 6c, 81 cu, Budapest III. 27év
Jutka: 3eve 24cn. Videk
Kinga:1c,25cn 11ou??? Maglód 33év
Rony: 3c, 31cn, 16ou
Szonja:4,5 éve 25cn (Budapest)
Niki: 10c, 24cn, 10ou, Bp, (nemsokára Érd), 27 év
Jázmin: 2 év, 20cn, Pécs 22 év

Monika hova lett? Csak nem Kép? Lemaradtam valamiröl?

Sziasztok!
Orsi
Orsi
 


Jó reggelt,lányok!

Anna,Kinga,köszi a tanácsokat.Hétvégén leszek,úgyhogy írjatok ti is.

Barbi,szerintem is lehetséges a teherbeesés ilyenkor is.Például szoptatás alatt nagyon sokan úgy estek teherbe,hogy nem is menstruáltak.

Beja,Laura,mi újság?

Mariann
Mariann
 


Sziasztok lányok, jó reggelt!!!

Mondom a száraz adatokat, aztán legyetek ti okosabbak nálam, nekem már nem megy! Kép Szóval: a tegnapelõtti 37.0 és a tegnapi 36.7 után ma reggel a hõm 36.9. Mensi sehol, tegnap este fájt a hasam. Ma még nem éreztem semmi fájdalmat. Éjjel nagyon rosszul aludtam, folyton felkeltem, azt hittem, megjött, de sehol semmi... bár ez nem azt jelenti, hogy pl. egy óra mulva ne jönne meg... csinált már párszor olyat, hogy délelõtt jött meg, nem reggel.

KRISZTI, MARIANN!!! Ha nem jön meg ma, akkor holnap vagy holnapután tesztelek, de csak akkor írok SMS-t, ha teszteltem. Ha közben megjön, nem írok. De ha tesztelek, mindenképp írok a végkifejletrõl.

Annaaaaaaaa, mi újság veled?????

Laura, hogy vagy?

Kinga, köszönöm a szorítás! Kép

cuppppantás mindenkinek
Beja
Beja
 


Mariann!

Semmi újság, de ez önmagában szerintem elég jó hír. Egy picit émelyeg a gyomrom néhány napja, és már kezdek bízni abban, hogy nem a munkahelyi idegesség miatt van.

Beja!
Nálad mi újság?

Laura
Laura
 


Sziasztok Lányok!

Most akkor tisztázzuk, hogy hány óráig termé-
kenyíthetõ meg a petesejt, és a sperma hány
óráig él a nõi testben? Mert fenn Jázmin mintha
azt írta volna, hogy a petesejt 12 óráig, a
sperma 24 óráig él. Ez igaz?

Jázmin!

Te a palástfüvet mire iszod? Én úgy tudom, hogy
a méhet erõsíti.

Írtad, hogy neked volt már progeszteron szint
mérés. Nekem is volt egyszer a 3.napon levett
vérbõl. De ezt önhatalmúlag végeztettem el
(mivel kórházban dolgozok)és mikor megmutattam
a dokinak azt mondta, hogy minden rendben van
a lelettel, pedig nem is tudta, hogy hányadik
napon lett levéve a vér. Ez nem furcsa?
Kérlek írd meg, hogy neked a 3. napon levett
vérbõl milyen lett a progeszteron szint eredménye.
Szeretném összehasonlítani az enyémmel.

Köszi és puszi érte.

Laura, Beja, Ti nagyon esélyesek vagytok a
babavárásra. Csak így tovább!!!!

Sziasztok.

Éva
Éva
 


Off Mariann!

A fiad pisilõjét illetõen valahol már volt téma, keress rá! Egyébként nálunk az volt a hagyomány, hogy fürdés után finoman huzigáltuk nekik. Három éves korig orvos nem csinálja meg, legalábbis nincs értelme, mert újra letapadhat. Akkor a dokik többsége (sima gyerekdoki) megcsinálja, de utána is figyelni kell, visszatapadhat. Ami fontos, amennyire lehet fel kell húzni és tisztán tartani!
Ildi
Pethes Ildikó
 


Sziasztok lányok!

Máris ide szoktam! Kép
De csak egy beköszönés erejéig, mert mennem kell, van, aki otthonról netezik még, és hétvégén, meg este is van?

Éva,
sajnos nem tudom neked elmondani az eredményt, mert a doki magánál tartja a hormon leleteket, hogy ne vesszen el és össze tudja hasonlítani őket. Egyszer nyár elején volt, meg egyszer ősszel, úgyhogy már nem is emlékszek.Kép
Bocsi. Kép
Igen, a palástfüvet én is azért iszom, mert erősíti a méhet! KépKép

Ja és a kapkodásba FÉLREÍRTAM tegnap szóval én úgy tudom, hogy:
hímivarsejt 72 óráig életképes és max. 48 óráig termékenyítő képes
petesejt 24 óráig él és max 12 órát megtermékenyíthető.

Orsi, olvastam, hogy te is földi vagy! Kép
A dokim Arany Antal a szülészeti klinikán és PROFI!
A PCO azt jelenti, hogy policystás ovárium, vagyis, hogy a petefészkeidben sok apró cysta vagy tüsző található, de nincs domináns tüsző, vagyis nincs ami érett, ami megtudna repedni és megtermékenyülni. Illetve lehet, hogy néha előfordul, de sokszor nem megreped, hanem cystává alakul.Therbeesésre akkor van lehetőség, ha ez a tünet elmúlik.
Ezt onnan tudom, hogy nekem is az van, most éppen tünetmentes vagyok. Pár hónap alatt elmulasztja egy jó orvos (persze az esetedtől is függ), de ugyanilyen könnyen ki is újulhat, úgyhogy a tünetmentes hónapokra kell majd koncentrálni.
;)

Beja, Laura, Anna, Barbi nagyon szorítok!! Kép

Majd este jövök. Remélem lesz valaki. Pusszancs:
Jázmin
Jázmin
 


Na, ennyit az elmenetelröl. A csoporttársam telefonált, hogy elmarad az óra. Kép

Akkor már kérdezek egyet.
Volt valakinek méhfeszülése egy-két nappal a tüszőrepedés után?

Nem betegedett meg senki tegnap? Én egy óra alatt megbetegedtem, aztán meg is gyógyultam, de addig láz, fejfájás, tüsszögés, orrfolyás,, torokfájás.. aztán elmúlt.
Néha a tüszőrepedés után megbetekszek egy pár napra, mintha azzal is meg akarna akadályozni, hogy sikerüljön. A hónap elején írt valaki erről (bocsi, de elfelejtettem a nevét), hogy röpke ideig megbetekszik utána. Valaki magára ismer? Kép
Jázmin
 


Jázmin!

Köszi a választ. Aranyos vagy.

Nekem peteérés után két nappal, azaz tegnap
volt alhasi fájdalmam. Nem tudom, hogy ez
a méh feszülése-e. De mára már elmúlt.

Ti a gyerektervezés elõtt meddig védekeztetek,
és hogyan? Ha meg szabad kérdezni?

Sziasztok.

Éva
Éva
 


Jo reggelt barataim es sorstarsaim,

Miutan eszmeletlen görcsökre ebredtem, tudtam mi a szita. Megjött, teljes eröbedobassal. Ez mindazok utan, hogy tegnep vettem egy tesztet, hogy majd ma reggel megcsinalom. Sajna. Sajna az is, hogy nem tudom miert nem jön össze. Van peteeres, meg minden.... Szerintem meg is termekenyült, de nem tud megtapadni. Igy tovabbra is boldogitani foglak benneteket. Ma reggel a hö 36,6 volt, tehat minden könyv szerint van.
Azert el vagyok kenödve, mert a nyaron rögtön terhes lettem, tehat nem ertem miert hadakozik ellene a szervezetem.

Beja,

Ha neked most 36,9 akkor remenykedj rendesen.
Laura!
Te is!
Nagyon szoritok nektek!

SPERMA!
A sperma 72 oraig is elhet, mig a petesejt legfeljebb 24.-ig. Ezert a lehetseges megtermekenyites kb 4 napig müködik.

LH-Teszt.
Legyszives irja meg valaki, hogy< mi a neve, melyiket lehet hasznalni, es mennyibe kerül. Egy baratnöm megy Bp-re, biztos megveszi nekem.

Frissítés:
Beja: 8c, 33cn, 15ou Budapest (25 év)
Kriszti: 8c,19cn,4ou Galagamacsa(29ev)
Orsi: 8c, 20cn, 6ou Komlo 26 év
Anna: 5c, 1cn, oe Hamburg
Laura:6c, 41cn, kb. 22ou Budapest (29,5 év)
Eva: 19c, 17cn Nyíregyháza (26 év)
Mariann: 3c,21cn,?Miskolc
Monika: 6c, 81 cu, Budapest III. 27év
Jutka: 3eve 24cn. Videk
Kinga:1c,25cn 11ou??? Maglód 33év
Rony: 3c, 31cn, 16ou
Szonja:4,5 éve 25cn (Budapest)
Niki: 10c, 24cn, 10ou, Bp, (nemsokára Érd), 27 év
Jázmin: 2 év, 20cn, Pécs 22 év

Laura!
Te tenyleg 22 nap ovulacio utan???? Es meg nem vagy positiv?? Lehet hogy elszamoltal valamit!!
Neked tuti hogy terhesnek kell hogy legyel!!!

Mindenkit csokolok, ölelek,

Anna

PS. Hetvegen en is online leszek
Anna
 


Éva,

mi el&#337;tte 2 évig védekeztünk, és óvszerrel, mert fogamzásgátlóval nem akartam tömni a szervezetem, az annyira káros, hogy csak na. Persze az óvszer nem egy csodás élmény, de legalább nem gyógyszer.
Jázmin
 


Anna Kép
Ne keseredj el, szerintem nekem sem sikerült, de majd a következ&#337; hónap a miénk lesz! Kép

Az tény (illetve az orvosok szerint), hogy addig élnek azok a sejtek, de a megtermékenyítö képességük nem olyan sok, úgyhogy csak 2 nap a biztos. Sajnos. Kép
Jázmin
 


Kedves Anna!!!

Nagyon sajnálom KépKép Pedig nagyon esélyesnek hittelek... Kép

LH-teszt:
Szerintem/tünk a legmegbízhatóbb, bár a legdrágább a Corax Rapi Test LH nevezetû. Lehet kapni 7 db-osat, ez kb. 5.000,- ft, lehet kapni 10 db-osat is, ez kb. 7.300,- ft. Kevés gyógyszertárban kapható, általában elõre meg kell rendelni, de Szonja azt mondta hogy a Nagyvárad téri patikában õ szokott kapni.

cuppppppppp, Beja
Beja
 


Jazmin,

ez attol függ, egy egeszseges ferfi spermaja elel 72 oraig. Ebböl lesznek a lanyok

Puszi

Anna
Anna
 


Lányok!

Én ebben a ciklusban is és tavaly is 2-szer
szedtem petesejt érést segítõ gyogyit (Closti,
Serophene). A ciklusaim 26 naposak + - 1 nap.
De mikor tavaly szedtem ezt a gyogyit mind a
2-szer 31 napra jött meg. Szerintetek ez csak
a gyógyszertõl van, vagy esetleg terhes voltam
csak már nagyon korán elvesztettem a babát?

Nálatok elõfordult ilyen, hogy amikor szedtétek
a gyógyszert (Closti) akkor jóval késõbb jelent-
kezett a mensi?

Anna!

Fogadd õszinte együttérzésemet. Tudom, hogy
milyen pokolian rossz lehet most neked. Már
van benne tapasztalatom. Valahogyan át kell
vészelned ezeket a napokat, utána pedig újult
erõvel kell bevetni mindent a siker érdekében.
Nagyon sajnálom.........!

Lécci válaszoljatok!

Üdv: Éva
Éva
 


Köszi Beja,

En is eselyesnek hittem magam!
Te nem tudsz online-ra menni a hetvegen hogy közöld a hirt??

Egyebkent nektek azert van marha eselyeitek, mert mint latjuk nekem 15 napra megjött, tehat igaz a 14 napos tezis. ha a 15-ieken meg mindig nics itt, az eselyek eszmeletlen rohamban növekednek.

Puszi

Anna
Anna
 


Éva, igen!

Én két hónapig szedtem a Closty-t, és az elsõ hónapban 34 napos lett a ciklusom, holott nekem 32-33 napos szokott lenni... ez ugyan nem nagy különbség, de szerintem egyértelmûen a Closty miatt volt.

Anna! Ha jó hírem lesz, akkor mindenképpen megírom, okesz? Ha nem írok, akkor vagy negatív, vagy megjött. Amugy én még eléggé tartok attól, hogy holnap reggelre megjön...
na cupppppppp
Beja
Beja
 


Jáznim,
azt hiszem akkor mégsem ezt mondhatta, mert a vizsgálat után éppen azt taglalta, hogy 90%, hogy volt rendes peteérésem és azok szerint, amit leírtál nem lett volna, ugye? Illetve arra biztosan emlékszem, hogy úgy mondta a UH-s doki, hogy "már elég (mondjuk)OP-s". Ezért remélem mégsem PCO-t mondott, de azért köszi, ismét tanultam valamit!
Nekem egyébként már napok óta (kb. az ovuláció óta) fájdogál a hasam, néha feszül is, hol erösebben, hol gyengébben. Elég érdekes, olyan mintha meg akarna jönni, pedig még van legalább 8 napon (általában 28-30 naposak a ciklusaim, ezét lehet az 11 nap is).

Anna,
nagyon sajnálom, pedig már annyira biztos voltam benne, hogy sikerült KépKépKépKépKép! De nehogy sokáig szomorkodj miatta! Inkább örülj a tavasznak, hamarosan a természet is virágba borul, ilyenkor még talán a spermiumok is fürgébbek, mint télen. Legközelebb biztos sikerül! Igazság szerint én még a mensi elején is reménykedem egy kicsit, hátha csak kamu, és abbamarad. Szóval fel a fejjel!

Én lassan megyek haza, úgyhogy mindenkinek szép, buja hétvégét!

Orsi
Orsi
 


Orsi, az jó, ha nem az van! Biztos csak az állapotára utalt a petefészeknek. Különben lehet attól peteérés, csak nem mindig.De reméljük, hogy neked nem az van, elég rossz nyavaja. Kép

Anna, igen ezt irtam én is, hogy addig ÉL.De a megtermékenyit&#337; képesség az különbözik, attól hogy meddig él.

Orsi, buja hétvége? Ez tetszik!
Különben ti hányadik napon próbálkoztok még ebben a ciklusban? Csak azért, mert ényleg fej fej mellett haladunk!Kép

Éva, nekem is hosszabb volt a ciklusom, amikor szedtem a Clostit.

Ma nem akar senki jó hirt irni?
Én szeretnék, csak nincs mir&#337;l! Kép
Jázmin
 


Lányok... hadd írjak le vmit... ezzel mondjuk csak saját magamnak adom a reményt, de azért leírhatom?
Szóval, most nézegettem a naptáramat, és rájöttem hogy eddig nem jól tudtam valamit. Ugyanis mióta abbahagytam a fog. gátlót, egyszer volt 30 napos a ciklusom, egyszer 34, egyszer 33, a többi ciklus mindig 31-32 napos volt eddig. Tehát nem 32-33 nap az átlag, ahogy én eddig ezt Nektek mondtam, hanem 31-32... ma meg már a 33. nap van... Ez most csak hülye találgatás és átlagolgatás, de most hirtelen valahogy ebbe belekapaszkodtam... Pedig nem kéne...
Hûtsetek már le...Beja
Beja
 


Beja, én is ezt szoktam csinálni menzi el&#337;tt!Kép
Nekem az a taktikám, hogy addig nem tör&#337;dök a ciklusommal, amig a legkés&#337;bbi id&#337;pontot el nem hagyom. Sajnos nekem a legutolsó id&#337;pont a 43. nap, ezért addig nem is gondolok, se rosszra, se jóra.
Ha ezt lehagytam, akkor pedig irény a doki!
Eddig csak rossz hirt kaptam, de egyszer meg lesz a jó oka is, hogy miért késik.
Szóval szerintem várd meg a 35. napot és akkor tesztelj!
Jázmin
 


Jázmin,
mi mensiig kitartóan próbálkozunk elvileg kétnaponta, de van, hogy sürübben, van hogy ritkábban. Igazából középidöben igyekszem úgy irányítani, hogy legyen ideje a kisfickóknak pihenni, de ez nem mindig sikerül. Ugyanakkor próbálok minél tovább fekve maradni akció után. Nem szívesen mondom a páromnak, hogy mikor kell(ene) együtt lennünk, elég ha én görcsölök rajta, bár igyekszem elterelni a gondolataimat (ami nem megy).

Beja,
akkor mégis szoríthatok még a hétvégén?

Most már tényleg megyek, legközelebb sajna csak hétfön tudok netezni, remélem addigre lesznek jó híreitek is!

Orsi
Orsi
 


Anna!

Szomorúan olvasom én is, hogy sajna megjött.
Tudom, hogy könnyu ezt mondani, de tényleg ne fogd úgy fel, mintha eljött volna a világ vége! Annyi, de annyi hónap áll még elottetek! A tavasz eddig még nem volt az igazi, de áprilistól itt a jó ido, rügyeznek a fák, nonek a virágok, és mindenki nagyon-nagyon szerelmes lesz! Meg hát karácsonykor szülni...

Van Hamburgban dokid?


Beja!

Ne mondj ilyet! Neked pontosan szokott megjönni, nem?

Puszil benneteket: Laura
Laura
 


Orsi,
mi a 20-22. napig gondoltuk, hogy legyen ideje b&#337;ven regenerálódni. Kép
Nálam a párom is tudja ezeket a napokat és nagyon "lelkes"!KépKép
Hétf&#337;n olyan megható volt, amikor azt mondta, hogy olyan forró vagy, most biztos sikerül. Hát nagyon jó lenne..
Jó hétvégét! Minden értelemben! ;)
Jázmin
 


Lányok már kérdeztem, de megpróbálom újra, senki sem érzi magát betegnek?

Én hétf&#337; óta folyamatosan lázasnak érzem magam és tegnap óta még szédülök is. Remélem nem szedtem össze semmit.

Biztos a péntek miatt nagy a pangás itt.
Jázmin
 


Beja!

Lehet, hogy kicsit félreértheto voltam. Azt, hogy ne mondj ilyet, azt a 10.44-es üzenetedre írtam, amikor azt írtad, hogy holnap reggelre megjön.

Aztán láttam, hogy még van boven reménykednivalód, úgyhogy nagyon szurkolok neked. Online leszel a hétvégén?

Nekem egyébként 8 nappal ezelott kellett volna megjönnie, de az utóbbi egy évben elofordult, hogy 6,7 illetve 8 napra jött meg. Szóval még én is nagyon izgulok.

Puszi: Laura
Laura
 


Jázmin!

Bocs, hogy nem válaszoltam korábban, de engem itt sajna dolgoztatnak!

Szóval: én nem érzem magam betegnek, de most múlófélben van az az enyhe émelygés, ami reményt adott. Általában tüszorepedés után nem szoktam beteg lenni, szerencsére.

Pussssssssz: Laura
Laura
 


Laura! Ha netalán lenne jó hírem, akkor hétvégén megírom! Ha nem írok, az azt jelenti, hogy megjött vagy hogy negativ.
Köszi a bíztatást! Kép cuppp
Orsi, köszi neked is! Kép cuppp
Beja
Beja
 


Beja,
Mikor lesz a 35.napod?

Laura, köszi a választ. Milyen hely az, ahol dolgoztatják az embert, mit képzelnek! Nem tudják, hogy jobb dolgod van? KépKépKép

Nagyon szoritok ám nektek!!
Jázmin
 


Drága Anna,annyira sajnálomKép.Délelott voltam egy könyvesboltban,ahol persze a fogamzással kapcsolatos könyveket olvasgattam.Az egyikben olvastam egy olyan szép mondatot,valahogy így volt:egy lélek ha jönni akar,jönni fog,akár teszel érte valamit,akár nem.Szóval,bízom benne,hogy hamarosan a lelkecskéd is elérkezettnek látja majd az idot...

Pethes Ildi,hol volt téma az elobor,melyik topicban?Azt szeretném még kérdezni,hogy számításod szerint mennyi különbséggel termékenyült meg nálad a két pete az ikreknél?Ha emlékszel,írd már meg azt is,hogy melyik ciklusnapon volt.Valahol már írtad,de nem emlékszem.Köszi.

Jázmin,azt hiszem Anna is otthonról netezik.Én is,de este csak fél nyolcig tudok,mert a kisfiam szobájában van.Ha jól tudom,Barbi is online hétvégén is.

Éva,egy hónapig szedtem Clostyt,de inkább rövidebb lett a ciklusom.

Kinga,mikor akarsz majd tesztelni?

Beja,én nem akarlak lehuteni,sot,nagyon szorítok neked is,meg Laurának isKép.

Mariann
Mariann
 


Beja, id&#337;közben megnéztem a listában és vasárnap lesz.
Úgyhogy hétvégén minden kiderül! Kép

Mariann,akkor azért leszünk páran.Kép
Jázmin
 


Lányok!

Tudom, hogy már írtátok, de szeretném újra
megkérdezni, hogy hogyan lehet írni annak a
Spock vagy milyen dokinak?
Be kell írni, hogy www.internetto.hu, utána
kattintani a "Fórum"-ra, utána kattintani a
"Törzsasztal"-ra, de utána mit kell még
csinálni, hogy feltehessem a kérdésemet?

Köszi szépen.
Bocs ha nagyon lefárasztalak benneteket.

Éva
Éva
 


Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönömn kedves es biztato szavait, nelkületek igen rosszul ereznem most magam.
Mosat megyek haza, ma volt itt az utolso munkanapon, apr. 15.-en kezdek uj helyen. Leht, hogy azert nem jött össze, hogy ne kezdjek terhesen, hanem ott legyek terhes.

Beja, Laura, gondolok ratok, en online-on vagyok hetvegen is.

Mindenki masnap kellemes hetveget, szeretetet!
ALL YOU NEED IS LOVE!!!!

Köszi megegyszer

Anna
Anna
 


Jázmin! Igen, vasárnap lesz a 35. nap Kép

Éva! Amikor már megnyomtad a "Fórum"-ot, ott látható, hogy "Regisztráció". Regisztráltatnod kell magad elõbb, aztán lépj csak be a "Törzsasztal"-ba, aztán ott keresd "Szülések-terhesség 4.0", ez Mr. Spock rovata. Regisztráció után tudsz csak neki írni, az "Új hozzászólás"-ra kattintva. Sok sikert! Kép

cupppppp
Beja
Beja
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?