Sziasztok!
Erika!
Lesz még neked is 4 petécskéd!Minimum.
Harci ment be veled?Mert nekem is mondta a múltkor,hogy legközelebb mindenképp ő fog,mert akkor látja,hogy van-e valami pici,ami még beérhet.De lehet,hogy a négy neked is szerencsét hoz.
Jó későn lesz a leszívás,neked nem lesz gond,hogy addig nem ehetsz?Nem szedsz semmilyen gyógyit?
Jó,hogy ma megálltál mellettem,mert én még kóvályogtam,mondta is a párom,hogy bemegy ő a gyógyszertárba,de én gondoltam,hogy jót tesz a séta.Hát rosszul gondoltam.
Hajrá tüszikék,küldök egy kis tüszőnövesztőt++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++
Princess!
Azért ez nem semmi,hogy ilyen körülményes beutalót szerezni.Pedig te legalább Pesten laksz,de emlékszem Erikára,hogy ő is mennyit küzdött az inzulinos vérvétel miatt.
Ezek szerint neked sem egyszerűbb.És akkor most,mit javasoltak,hova menj?
Nyuszifül!
ICSI volt.Ha mind a 4 megtermékenyül,akkor gondolom 2 jön vissza,2 megy fagyiba.Úgy tudom ha 3-at visszakérnék,1-et nem fagyasztanának.Ha 3 termékenyül meg,akkor én bizony akarom mind a 3-at.Aztán lesz ami lesz.Ha 1 vagy 2 akkor meg annyit.
Holnap írom,hogy mennyi lett.
Tessék neked pedig meggyógyulni!!!
Pihi!
Szeded még a Clostyt?Tök jó neked,hogy ilyen rövidek a ciklusaid,mindjárt indulhat megint az akció!
Azaz 5 kiló az tényleg nem sok!
Csibe!
Pihenek,mivel úgysem engednek semmit csinálni.
Meg nagyon fáj a hasam is,pedig vettem be Cataflamot is,remélem ez normális.Ülni is még óvatosan ülők le,mert néha a hüvelyemtől végig felnyilal a méhemig.
Áfonya!
Szerintem ha sikerült olyan dokit találnod,akiről csak jót hallottál,hívd fel minnél hamarabb.Gondolom a 8.héten lesz UH,és ki tudja,mikorra van időpontja.Lehet,hogy vidéken könnyebb,de itt Pesten és környékén,pl.Százhalombattán is min.2 hét mire van időpont.Mondjuk én mindig csak délutánra kértem,és akkor többen vannak,neked meg ugye jó a délelött is,de hátha szabira megy,vagy bármi.
És szeretném megköszönni az aggódást és törödést,nagyon aranyosak vagytok!