Sziasztok!
Tegnap délután munkahelyemen voltunk az adóbevalláshoz papírokat aláírni Nolcsival, addig Gabi itthon maradt Leonkával. Nolcsika még a játszótérre is be akart menni, de olyan későn értünk oda, hogy már sötétedett. Itt sötétedéskor zárják a játszit, szóval egy 1/2 órát tudtunk maradni csak.
Ma meg 6-os vilivel (combinóval) mentünk a nyaralás előleget befizetni, megint csak Nolcsival, Leon már fáradt volt nagyon.
Gabi is jobban van, de még nem 100-as, hétfőn nem biztos hogy megy dolgozni.
Ma jött postán 4 csomag, a fiúknak rendeltem rucikat, egy csomó új next meg george pólót, már nyárra, olyan helyesek.
Holnap Gabi anyukájánál vannak a fiúk, én meg megyek anyuékhoz kutyát etetni. Elutaztak wellnesezni kicsit
Szombaton bábszínházba megyek Nolcsival délelőtt. Jó sűrű a progi mostanában.
Emese!
Ikres képek szenzációsak, Nyusinak meg javulást!
Hányás
Bodza!
Tappancsos képek a kedvenceim, de a farsangosak is nagyon jók, anyatej a nyerő nálam is!
Kristóf meg egyszerűen csodaszép!
Évi!
El ne mond neki, hogy ez szarabb, mert akkor tényleg tuti nem megy el!
Még én se kértem időpontot
Róki!
Gratulálok a vizsgádhoz, ügyes vagy nagyon, hogy ekkora hassal még tudsz tanulni!
Ma nap jó fárasztó még olvasni is.....
Köszi, Gabi javul, nekem meg azóta se fáj semmim
Hajni!
Vacsi biztos nagyon szuper volt, mi idén kihagytuk az ünneplést......Se nem tudtunk vásárolni, se nem volt kedve Gabinak bármit is csinálni. Megértem
Ayse!
Milyen figyelmes férjed van
Megann!
Nagyon jó utat nektek, habár már a hongkongi gépen ültök, de akkor is
Leon nem tudom, miért alszik szarul, de ha én ott vagyok pl. Gabiéknál, ott is szarul alszik délután. Szerintem ő csak itthon szeret aludni, nem a személyemhez, hanem a helyhez ragaszkodik
Ma is 3 órát aludt és Nolcsi keltette fel......
Thomasanne!
A tulipánt én is nagyon szeretem
Jucc!
Thomasos kiállításra nem mentünk, mert de. rostokoltam a dokinál....
Benianyu!
Daninak gyógypuszi, remélem semmi komoly nem lesz a dologból!
Beni nagyon helyes Vuk volt
Évi, Benianyu!
A kettőtök receptjéből csináltam egyet. Dubary szelet volt az alap, csak karfiol helyett brokkoli meg répa került bele.
Meg pulykamellből csináltam, az volt itthon és krumplit is raktam bele. A gyerekek csak úgy falták, de tényleg fini lett.
Zsikemama!
Üdv közöttünk, nem mesélsz egy kicsit magatokról? Képeket nem teszel fel?
Duda!
Azta, Nati milyen jó alvó lett!
Éjszaka is ilyen jól alszik?
Most nincs más tünet, meg nem is volt, nem tudom miért küldött rögtön tükrözésre
Na megyek 24-et nézni Apával, most kezdjük az első szériát, kíváncsi vagyok rá nagyon.