Új privát üzeneted érkezett!

Ayse, Thomasanne! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Marcipánrúd

Bodza! :D

Jé, tényleg, most néztem az iwiwen, a Hódsági Kata pl. osztálytársam volt. :D

Kép
Kép
göndörzsóf
 
 


Ayse!
Csak nem szalámirúd? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
göndörzsóf
 
 


Ayse, még, még, még..nagyon formában vagy :)

Bodza, Kristóf gyönyörű. És köszi a Lidl-infót, benézek. Igaz, nekünk van már csörgőnk és kasztanyettánk, de hátha...

Róki, gratulálok! Te aztán birod az iramot!

Megann, jó utat! Jó hosszú lesz az utazás, kiváncsi vagyok, hogy birja majd Léna. Julcsi biztosan elemeire szedné a repülőgép belsejét. És elszórakoztatná az utasokat. Legalábbis az erősebb idegzetűeket.

Nem is tudtam, hogy Valentin nap van...és most már késő, apa koncerten van, én meg megyek aludni.

Barbi, nem irigyellek...hú, én biztosan könyörögnék, hogy altassanak.
Anna nem volt zenebölcsiben, itthon zenélt apának, pedig azt a feladatot kapta, hogy aludjon.

KépKép

KépKép
majola
 
 

 
 

Bodza :) Már épp gondoltam, hogy rádkérdezek, merre jársz, de megvagy :) A dokit én is akartam kérdezni, és a vonatról nem is írsz, hogy milyen volt? Egyébként mi is így jártunk annak idején Balázzsal, a biztonság kedvéért menjünk csak gyógytornára, de a gyógytornász szerencsére nem rontott el semmit, tudta ő, hogy minden rendben, de tök jó volt, hogy végigkísérte Bazsi mozgásfejlődését a járásig. / gyakorlatilag havonat egyszer megnézte, később egy-egy újabb produkció alkalmából, és mondta, hogy jó, vagy nem jó. Semmit nem kellett csinálni, a legelején volt néhány előírt gyakorlat, meg masszírozás/.

Képek nagyon jók!

Rokica :) Gratulálok a vizsgádhoz, maradt még pár napod pihenni is :) Bár, ha olyan ráérős lesz Szilvi, mint Zsuzsa volt, akkor még több is :)

Ayse :) Méghogy a pattintott kőkorszakban :lol:

Megann :) Jó utat!

Barbi :) Voltatok Thomason végül?

Jó éjt!
J.

Kép

Kép
jucc33
Érd
 
 
 
 


Jó reggelt!

Megann!

Mégegyszer nagyon jó utat kívánok, érezzétek szuperül magatokat!!!

Kínai srác jó fej lehet nagyon, legalábbis a neked szánt programokból ítélve... :D :D :D :D


Benianyu!

Hol kódorogsz????

Szeretném megkérdezni tőled, hogy mi is volt az a szer, amit a fiúknak adsz köhögésre???
Nekünk Rinathiol nem vált be, Ambroxol pedig úgy érzem, nem hat.
Lándzsás mi volt?? Vagy rosszul emléxem?
Gergő minden eddiginél jobban köhög, és baromi váladékosan :evil: :evil:

Kép
kuha
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat is meg a gratulációkat is a vizsgához!!! Azért is izgultam ennél a vizsgánál jobban mint az előzőeknél, mert ott mindig vagy "társas" írott vizsga volt, amiben tudtunk egymásnak segíteni, vagy olyannál vizsgáztam akit ismertem vagy előre megvoltak a kidolgozott tételek. :oops: De most nem. Most saját magam dolgoztam ki majd mind a 20-at, és azon izgultam, hogy nehogy azt húzzam amit valamiért nem tudtam kidolgozni. De végül olyan tételt húztam, amiről tudtam jó sokat dumálni. Mondjuk dumálni tudok jó sokat amúgy is, ez biztos vizsgáknál egy hasznos tudomány. :) Meg ugye én nem ebben a vizsgarendszerben szocializálódtam, Amerikában nincsenek szóbeli vizsgák, úgyhogy kicsit későn kezdtem hozzájuk szokni...


Megann!

Gondolom már nem olvasol minket, de érezd nagyon jól magad Hong Kongban... meddig maradtok? Mert én márciusra gyúrok! :) Lehet még egyben leszek mire jöttök.


Nyúlné!

:( Sajnálom hogy Kisnyuszi is összeszedett egy ilyet! Remélem jó hamar meggyógyul, általában az antibigyó pár napon belül látványos javulást hoz.


Barbi!

Ti hogy vagytok?


Göndörzsóf!

Köszönjük a bordó virágot! :)


Majola!

Akkor holnap délelőtt megyünk Zsuzsával, jó! Ahogy sikerül... mostanában teljesen kiszámíthatatlan hogy meddig alszik, hol hatkor már kukorékol, hol meg mint épp most is, még fél nyolckor is alszik.


Rólunk:

Hogy halmozzuk az örömöket, Zsuzsa tegnap kapta meg a 15 hós oltást (csupán 2 hónap késéssel a sok betegeskedése miatt :?)... lehet emiatt ilyen aluszékony? Tegnap este 8-kor feküdt le, megivott egy fél adag anyatejet, 10-kor ébredt először, megitta az anyateje másik felét, és onnantól kezdve hajnali 5-ig egyfolytában aludt!!! Ez új nekünk!!! Utóbbi időkben 2-3-szor ébred éjjelente. Mondjuk én örülök neki. Akkor 5-kor bevágott még egy egész adag anyatejes rizstejet (250 ml összesen) és azóta alszik tovább.

Egyébként mostanában megszerette, hogy a fejét is betakarjam. Először csak lefekvéskor csináltam neki, de most már minden visszaalváskor maga húzkodja a fejére a takarót. Viszont a délutáni alvásból hisztiparti lett... hiába fáradt, akkor sír. És mindegy, hogy ott van-e mellette az ember, akkor is sír. És 5 perc után elájul. Viszont az elmúlt 2 napban megcsinálta du alvás közben amit akkor csinált mikor először hazajöttünk a kórházból de akkor éjjel: felébred és vigasztalhatatlanul sír. :? Először anyukámnál csinálta, aztán nekem is megcsinálta itthon. Felébred 40 perc után, és bömböl. Aztán nagy nehezen az ember karjában megnyugszik és visszaalszik. Olyan furcsa, hogy még mindig ezzel az élménnyel küzd. :( A jó hír, hogy állítólag tegnap nem csinált ilyet Davidnek.


Oltások:

Szóval le vagyunk maradva az oltásokkal. Most megkapta a 15 hósat, egy hónap múlva kapja a 18 hósat, aztán be kell pótolnunk az agyhártyagyulladás ellenit, aminek valami oknál fogva csak a felét kapta meg 1 éves kora előtt, és utána jön a pneumococcus. :? Úgyhogy be vagyunk táblázva oltásügyileg.

Annamami nagyon aranyos volt és szólt hogy neki azt modnta a doki nénijük, hogy a pneumococcus elleni oltást meg lehet szerezni olcsóbban is, ha indokolt orvosilag, akkor felírhatja az orvos. Mert különben 17e forint. De sajnos az én dokim azt mondta, csak nagyon bizonyos betegségek után szabad felírni, és Zsuzsa középfülgyulladása és tüdőgyulladása még nem tartozik ezek közé. :( Sajnos. Pedig akkor csak 5000 forint, ami azért mingyó más.


Bodza!

Jó volt látni titeket a szopis csoporton!!! :) A képek is nagyon aranyosak, én is lábfetisiszta vagyok mióta gyerekem van! Imádom a lábacskáit!!! :)


Na azt hiszem Zsuzsa ébredezik... talán...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Jó reggelt!

Miért van az, hogy pont ma, egy fárasztó út előtt kel Léna hajnalban????????????????????? :? :? :? :? :? :? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Áhhh no comment :evil: :evil:

Kuha!

Bocs hogy belekotty, Lándzsás útifű szirup szerintem...de majd jön Benianyu...ő megmondja...
A hurutos köhögés jobb mint a többi(legalábbis szerintem..) de azért nektek is jobbulást..

Kinai srác meg tényleg jó fej a valóságban is, nagyon nagyon barátságos és vidám..

Még nem irtam tegnapról, hogy LÉNA:
A gégészetre is visszavittem kontrollra és ott megállapitást nyert hogy Léna fülecskéje meggyógyult :P :P :P
Remélem igy is marad :P :P :P

Na a francba, most itt fogok izgulni, hogy Rókival mi lesz, hogy lesz..... :twisted: :twisted: :D :D :D kell nekem elutazni ilyen izgalmas időkben?????? :twisted: :D :D :D

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Megann!
Jó utat!!!!
Ha még olvasod...végül is mit vettetek ajándékba?


Kuha!
Ha Lilit kérdezed, ő azt mondja: lándzsás SÜTIFÜL! :lol:


Kisnyuszi hogy van?

Ezen már én is gondolkodtam, hogy mért nem altatásban végzik ezt e tükrözést???? Szakértőink?

ayse
 
 


Megann, Ayse és Lili! :lol: :lol: :lol:

Köszönöm szépen akkor csak jól emlékeztem Benianyura!!!

Az jó hurutos köhögésre???
És volt még valami csalafintaság, amivel Benianyu megbolondította, hogy ne legyen olyan rossz íze.

Benianyu!
Ha olvasod, arra is kíváncsi lennék!!!!

Köszi!

Kép
kuha
 
 


Ayse!

Igazából csak egy kis édességet viszünk :oops: , mert egyáltalán nincs kapacitásunk most másra...

Igazából ez volt az alapfelállás is..csak anyós megint beleületette a bogarat a fülünkbe, hogy de kinai srác is mindig értéket ad nekünk ajándékba...de aztán végiggondoltam...és elmagyaráztam anyósnak...hogy azért mert Kinai srác minket ajándékoz, az ugye nem azt jelenti hogy akkor nekünk az egész családját kell..,anyukáját testvérét stb
Másrészt mi ezt viszonozni szoktuk, általában wellnesselni hivjuk meg őket.
Harmadrészt meg nézegettem Zsolnay vázát 20 e ft tól fölfelé...meg himzett teritőt, szintén 20 e-ért....Nos ha tudnám hogy értékelik és olyan tipusu emberek, akkor egyszer ha Léna már nagyobb lesz és nem lesz ennyi csomag meg cihölnivaló..akkor talán vinnék ilyesmit ajándékba..
De én őket nem ismerem, csak találkoztam velük, de sem az otthonukban nem voltam sem sehol...
És most nem akarok genya lenni....de azért a hongkongi néppől sok igényességet, stilust, műértést stb nem nézek ki...
Ők azért kinaiak :? :? :? :? :? :?
Kinai srác az más téma, mert ő már középiskolába is Svájcba járt azóta Európában élt, igy magára szedte az európai kultúrát...

Hát röviden ennyi.....

Remélem nem túl ciki :oops: :oops: :oops:

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Kuha!

Húúúúúúúú azt hiszem Te irtad ezt a Fruit Amour teát...

Na figyi, igérd meg, hogy veszel egy Wild Cherry and Yogurt fajtát...olyan bordós ciklámenes doboza van..

Na ha ezt megkóstolod és megszaglászod, nem garantálom hogy nem ájulsz el azonnal :P :P :P :P :P :P

Ha hazajövünk én meg kipróbálom a te almásodat :wink: :wink: :wink:

M.

Kép

Kép
megann
 
 


gyorsan nyuszi jelentés:
kicsit jobban,de azért még semmi képpen nem jól!szegénykém már öklendezik mindentől,amit a szájához emelek(antibigyólötyi,probiotikum,köptetőlötyi,panadollötyi,homeosbogyeszok,fenistil,cebion, és akkor még ott vannak a cseppek fülbe,orrba és a kúp,amire megint szükség volt hajnalban)így a tápit is már csak részletekben kapja,mert különben kihányja :? ,de a kedve már egész jó és irtó huligán,mert rájött betegen több mindent elérhet! :twisted:

és még valami!!!!!!!!!megvan az első igazán első szavunk!!!!!!!!!
még pedig az,hogy TOLL!!!! :shock: :shock: :shock: :roll: :P ,azt ne kérdezzétek ,hogy mért pont ez lett a nyertes szó,de buzgón ismételgeti,ha mutatom a tollat! :P :P :P ki érti ezt?

ma jön anyum segíteni,mert kicsit felfordulás van!és nyuszimmal is rég látták egymást!pásztok!

Emese és MarciKépKép
nyúlné
 
 


Megann!

Bakker, nem fogod elhinni, de pont ott vaciláltam a boltban, hogy melyiket vegyem meg, az almásat, vagy ezt a Wild Cherry-set.
Hát, azt hiszem, mindkettőt meg kellett volna vennem, mert látom, neked nagyon bejött.
Na, ígérem, hogy veszek egyet, és megkóstolom!!!!


Nyúlné!

Gratula Kisnyúl első igazi szavához!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha
 
 


Kuha!

:wink:

Nyúlné!

Kisnyuszinak további gyógypuszikat inditottunk :wink:

Sziasztok, mostmár kikapcs...
Még utoljára eszünk valami normálisat...

kiengedtem a fagyasztóból a dugi-tartalék KÖRÖMPÖRIT...
:lol: :lol: :lol:

Sziasztokm pusz
M.

Kép

Kép
megann
 
 


Jucc! Vonatúttal semmi gond nem volt, de anyukám följött értünk (neki ingyen van a vonat, mivel apu MÁV-os), és így végképp nyugodt voltam. Saci sétált föl-alá, barátkozott, Kristóf meg elég sokat aludt.

Zsóf! Hódsági Katát az egyetemről ismerem, ő nem volt koleszos. Vancsics Zita, Gartner Petra, Iván Hencse, Zaránd Kinga? A Zita is mostanság szül, ráadásul otthon, Geréb Ágiékkal, ha jól tudom.

Ayse! Sütifül :) :D

Megann! Jó utat!

Nyúlné! Gratula Kisnyuszi első szavához!

Kép

Kép

Kép
bodza
 
 


Megann!


Fogadjunk, hogy most az a helyzet állt elő nálatok, hogy már mindennel készen vagytok, indulnátok már legszívesebben, de az idő csak vánszorog...

Jajj, ismerem ezt az érzést...

Mi legutoljára már nem bírtunk magunkkal, és elindultunk ki a reptérre, a szükségesnél kb. másfél órával korábban. :? :?
Gondolván, hogy majd csak elütjük valamivel az időd...

Ehhez képest jól beszívtuk, mert 2,5 órát késett a rohadt gép, úgyhogy kb. annyit csücsültünk a reptéren, amennyit aztán végülis repültünk Egyiptomba. Több, mint 5 órát.
Nagyon szar volt.

De ez a várakozás is nagyon rossz....

Kép
kuha
 
 


Még nem olvastam vissza, csak ezt az oldalt futottam át. Most raktam le Danit, ha elalszik, akkor vissza is olvasok.

Kuha,
Itt vagyok, köszi a hiányolást! :)
Dani is kicsit taknyos lett. Már tegnap sem volt az igazi, ma meg már köhög is. De láza nincs és az étvágya is töretlen.
Szóval lándzsás SÜTIFÜL (by Lili - szenzációs :)) és abba egy pár csepp Cebion.
Gergőnek jobbulást. A hurutus köhögés az már jó ( a rosszban) akkor szakad fel a letapadt trutyi.

Megann,
Nagyon nagyon jó utat kívánok! Érezzétek jól magatokat! Sok sok képet csinálj! :) :wink:
Ja, éljen, hogy Léna megggyógyult! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Kuha,
Hogy te milyen jokat fozol mindig, nem gyozom lementeni !
Na kibekultetek ?
Kepzeld, Matthieu megtanulta a vuk-ot es most egyutt enekeljuk a kocsimban, a legjobb pedig, hogy ma reggel Balazs is bekapcsolodott egy kis « jipp-jopp, jon vuk »-kal 

Rokica,
Gratulalok a vizsgadhoz !! De jo lenne, ha Zsuzsa igy is maradna alvastemaban ! Ezek a vigasz nelkuli sirasok meg talan csak veget ernek hamarosan nala. Lehet, hogy a szuri keltette fel benne ujra ezeket a rossz erzeseket.
Nalunk is lesz szuri, mert a nyirokcsomoi meg mindig megvannak, ezenkivul megy a has amar egy par napja es a doki vervetelt ajanlott, a jovo heten kell vinnem, de mar elore felek tole

Bodza,
Nagyon jok a kepeid, gyerekek helyesek, Kristof meg
Lelemenyes ez a farsangi osszejovetel, biztos jokat szorakoztok.
Meghivas!! Hat valoban vigyazni kell neha, hogy nehogy bakot lojjunk! Nekem az eskuvomon volt ezA legjobb francia baratnom valt eppen a ferjetol, persze az exferj meg a ferjem nagyon jo haverja volt, nem igazan tudtud, hogy mit csinaljunk. Mi meghivtuk mind a kettot, dontsek el ok utana!!! Hat baratno jott, ferj meg otthon maradt, bar azt hiszem sosem bocsajtotta meg. Azota nem is jarunk ossze vele.  Mondjuk szerintem nem is kar erte

Megann,
Jo utat!!

Nyulne,
Gyogyuljon meg hamar kisnyul!! Gratula az elso szavakhoz

Barbapapa,
 Nem tudom, hogy miert nem tudnak mar feltalalni valamit ezekre a tukrozesekre!! Valami fajdalommentesebb dolgot!! Remelem meguszod azert!! Nekem is mennem kellenne ujra, de nem visz ra a lelek!!!!!:(

Rolunk,
Balazs eloszeretettel halandzsazik es rengetek uj szot is tud! Bar altalaban tanul egy szot es azon “csamcsog”par napig, mint most a nevek jottek elo, tudja mar szinte az egesz csalad nevet, es most fennakadt a CLAUDE(KLOD), apos neven es az enyemen ANIKO. Ezeket szokta egybekolteni, mint
Hogy hivjak papit? Papi ANIKLOD vagy KLODKO
Hogy hivjak a mamat? ANIKO ANIKLOD 

Mit is akartam meg??? Lyukas a fejem ma

Benianyu
Hol vagy?

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Benianyu!

Hűű, köszi szépen!!! Akkor ebéd után baktatunk a gyógyszertárba!
Egyébként nem tudom, az elejétől ilyen hurutosan köhög, és olyan, mintha a taknyi húzodott volna oda le.
Nem tudom, lehet, hogy most nagy hülyeséget írtam... :roll: :roll: :roll:

Egyébként, most sül a pizza, a te recepted alapján.
Azt akartam még kérdezni, hogy a tepsit egy picit megkened olajjal???
Nem tudom, én egy picit megkentem, remélem, nem ártok neki! :roll: :roll:

És jobbulást Daninak is!!!

Kép
kuha
 
 


Benianyu,

Na mar itt is vagy :lol: Daninak jobbulast :!: :!: Ez parancs :lol:
Kivancsian varom a mai nap eredmenyet, ha megint hasmenes, akkor irany este a doki!! Mit gondolsz?? Tegnap negyszer volt neki nagyon hig!! Pedig mar a tejet is lecsereltem specialis hasmenes ellenni tapszerre :roll: :roll: Ma meg nem kakilt!! Sajnos az etvagya elment, alig eszik valamit :cry: Az en mindenevo ehenkorasz fiam :cry:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Sziasztok,

Róki én is gratulálok a vizsgához!!!

Megann, a héten jöttök is vissza???


Mea, olyan szép Maros. Nem csodálom, hogy visszavágysz oda.

Most találtam egy lakóparkot ott, ami nem teljesen új hanem felújított. Tisztára bezsongtam tőle.

Csak nekünk kicsit messze lenne meg most vettük a lakásunkat is.
De ha lenne felesleges pénzem biztos megvennénk.

És 81 nm lakás 14 millió körül van. Szóval nem drága.

Kisnyúlnak jobbulást

Képek:
Kép
Kép
Kép

KépKép
Kép
csikken
 
 


Anikó!

Köszi, csak az a baj, hogy Robi nem díjazza ezeket a "jó" kajákat.
Nincs nagyon oda értük, nála még mindig a hagyományos kaják a menők.
Persze, most egy kicsit vissza kell(ene) fognia magát, a fűszerszegény kajálás miatt.
Úgyhogy inkább akkor főzök ilyeneket, mikor van előző napról valami maradék, hogy ő is tudjon mit enni.

Igen, fogjuk rá, hogy most rendben van minden, bár tegnap este harmadjára is összezörrentünk, (három a magyar igazság :twisted: :twisted: ), de aztán megbékéltünk. Remélem, így is marad.


Vuk: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha
 
 


Csikken,


Huuuuuuuuuu, az anyjat, ez valoban szep, foleg a kilatas!!!
Nekunk majdnem ilyen a hazunk a medencevel egyott, csak a kilatast nagyon szivesen odafestenem azert :roll: :roll:
Na majd ha elkoltozunk, akkor aztan lathatok eleg vizet :lol: :lol:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Anikó, igen az biztos! Gondolom milyen lesz ott a kilátás :) :)
K.

Danigombócnak is gyógyulást
meg minden betegnek!!!

KépKép
Kép
csikken
 
 


De kedvesek vagytok, hogy hiányoltok! :)

Danit kezelem biomézes-citromos hársfatea, lándzsás, Cebion, sátrazás. Remélem nem mászunk bele.

Kuha,
Igen, kivajazom. :)
Bár, már szerintem sütöd.

Kicsit el vagyok havazva netügyben is. Dani már elaludt, de közben a tesómmal beszéltem skype-n.
Délelőtt meg lefényképeztem és lemértem a kismamaruháimat, hogy feltegyem a Vaterára.
És kéne valamit főznöm is. Valami brokkolis-répás dolgon jár az eszem. Megpárolom kis fűszerrel, rá egy kis sajt és mehet a sütőbe. Mi esszük csak Danival. :)

Nyúlné,
Éljen Kisnyuszi első szava! Gyógypuszik meg minden, hogy hamar megyógyuljon! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Aniko,
Remélem, a mindenevő, éhenkórász csemetéd megússza és nem kell dokihoz menni. Talán át ment rajta valami vírus és kicsit elmente az étvágya!

Csikken,
Nagyon nagyon jól néz ki! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Aniko,
Vukot mi is szeretjük, Beni Vuknak öltözött a farsangon, ami épp tegnap volt. Olyan édes volt kisrókának. Dobok fel egy képet. :)
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Megjöttem és mindenki eltűnt? :( :wink: :cry: :twisted:
Akkor megyek vaterázni! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


én vagyok :)

KépKép
Kép
csikken
 
 


Benivuk nagyon aranyos!
Daninak meg jobbulást!

Anikó!
Balázs is a nyelvzsenik családjába tartozik! Ráadásul úgy, hogy kétnyelvű! Azta! :P
Andris a lába (bába) és a lámpa (pámpa) szavakon akadt meg egy kicsit, de asszem már megy.
Lili meg az autó és ajtó szavakon, nem is olyan régóta megy neki. Azzal szoktam cukkolni, hogy mondd azt, hogy autóajtó! (na most az is kiderül, hogy gonosz is vagyok :twisted: )

Andris jó étvágyú gyerek, de azért ma engem is meglepett. 11 kor adtam neki uzsit, mondván, hogy délig megfőzöm az ebédet és akkor kimegyünk egy órára a kertbe. Kapott egy jó adag kölesgolyót és banánt. Igenám, de eleredt az eső, így délben mégis inkább megebédeltünk. Megevett egy jó nagy adag tésztát, és még sütőtököt is a végén, biztos, ami biztos. :D

ayse
 
 



sziasztok
én még új vagyok itt a társalgóban,eddig a cseten beszélgettem csak,de most idetaláltam.Én 3.gyerkőcöm is 2005 őszi,pontosabban,szept.21-én született.Csíkot azért nem teszek ,mert 3 csíkot nem lehet feltenni,kivételezni meg nem akarok.profilomban látható,h hol vannak rólunk képek,akit érdekel.
Vendég
 


Benianyu!

Igen, sőőt, már meg is ebédeltük, sőőőt, már lassan el is felejtettük, olyan régen ettünk.
Nagyon ízlett, nagyon finom lett a tésztája, Robi is meg volt elégedve...
Úgyhogy köszönjük!

Ja, és sok sikert a Vaterára!!

Zsikemama!

Üdv itt! :wink:

Kép
kuha
 
 



na ennyit a kivételezésről,mégis legkisebbét beteszem,mármint a csíkját,elvégre ezért vagyok ebben a topikban
sziasztok
Vendég
 


Zsikemama,

Udvozollek! Milyen idosek a gyerekek??

Benianyu,
Ma dadanal van Balazs, ugyhogy csak este latom :oops: :cry: Viszont dada nem telefonalt, (lelkere kotottem, ha kettonel tobbszol kakil hivjon), ez talan jo jel!

Ayse,
Koszi :lol: , de nem hiszem :roll: , hogy zseni lenne! :lol: Van amikor csak napokig halandzsazik, utana meg eloall egy csomo uj dologgal! Peldaul tegnap hivtam anyat, aki beszelni akart a kicsivel :lol: , odatartottam a telefont es hatalmas meglepetesemre azt mondta"szia naji(nagyi)", tegnap meg franciaul koszont "au revoir" a boltbol kijove :roll:
De azert az itt leirat alapjan tavol allunk Julcsitol :lol: Hallod Majola :?: :?: :lol: :lol:

Itt ma hetagra sut a nap :lol: :lol:


Csikken,
Nem nektek volt a heremutetetek a Rolival??
Ne haragudj, ha nem, de most ugy elojott valahogy! Hogy sikerult??

A.

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Zsikemama,

Mar neztem :lol:
Tyu, 13 es 12 a ket nagyobb, akkor a kicsinek jo dolga lehet gondolom :lol: :lol:

Annamami meg mindig nem tud jonni??


Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Benianyu,

Beni nagyon aranyos vuk-nak!!
Nalunk meg nem volt Farsang :roll: :roll: Sot, nem is beszelnek rola meg a suliban!!!
Torhetem a fejem meg, hogy minek oltozzon Matthieu, bar mar mondta, hogy bohoc akar lenni :lol: :lol:

Barbapapa,
Nem, csak egyszer voltunk cirkuszban :lol: viszont valoszinuleg ketszer irtam rola :oops: Mondom, hogy lyukas a fejem mostanaban.

Megjottek ket perce a vorosok :cry: :twisted: :twisted: Faj a hasam!!


A.

KépKép
KépKép
aniko47
 
 



Aniko
igen jó dolga van Bálintnak minden oldalról kényeztetik.
De látom van iskolásod is mekkorák,hyányan vannak?te Franciaországban laksz most?
Vendég
 


Zsikemama,

Nekem van egy 18 honapos Balazsom es egy 7 es feleves Matthieum.

Igen, itt elek mar 12 eve :lol: :lol:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Kuha,
Örülök, hogy jól sikerült! És még Robinak is ízlett! Az már valami! :)
Gergő jobban van?

Zsikemama,
Üdv a csapatban! :) Tényleg jó dolga lehet Bálintnak két ilyen nagytesó mellett! :)

Aniko,
Jó jel, ha a Dada nem telefonál. Remélem, Balázs jobban van ténylegesen! :)
Matnek a bohócjelmez biztos aranyos. :) Amit nagyon nem bírok, az a batman, szuperman, spiderman és társai. Beni ezeket nem is igazán ismeri, mert még nem látta a tévében. Nem is kéri, szerencsére. Persze hallott róla az oviban eleget, de nem nagyon foglalkoztatja. Örülök, hogy a Vukot választotta. Ő volt egyedül állatnak öltözve a fiúk közül, a többiek nagyrésze a fent említettek közül. :?

Ayse,
Andrisnak tényleg jó az étvágya! :) Éljen! :) Pedig, hogy féltél, hogy Lili után esetleg ő is rosz evő lesz! És nem!! :) Nem eszi túl Lilit néha? Mert Dani néha túleszi Benit. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Halihó!

Próbáltam vissza olvasni, de némileg lyukas az agyam! :? :(

Köszöntéseket köszönöm szépen mindenkinek!

Beteg babócáknak jobbulást kívánunk! :(

Bodza!
Jaj, de szép ez a Kristóf! :)
Örülök, hogy nincs vele baj! Hogy tud bajt csinálni a gyógytornász? :roll:
A farsangos buli nekem is nagyon tetszik és olyan jót mosolyogtam azon, hogy te anyatej voltál! Ez annyira édes sztem! :D

Kuha!
Sajnálom, hogy nem volt még "összeborulás". :(

Jaj, annyi a lemaradásom, azt sem tudom, mit írjak. :?

Mi jól vagyunk, Nati hihetetlen nagyokat alszik két napja!
Most is épp 4 órája alszik! :shock:
Mondjuk délelőtt a munkahelyemen voltunk, elfáradt szegénykém.
Már hazafelé elaludt, itthon levetkőztettem és azóta is alszik! :)

Ja, Barbi!
Jobbulást nektek! Szegény Gabi jobban van?
Azért remélem, megúszod a tükrözést! :(
Volt már ilyen tüneted korábban is? Vagy miért küld a doki rögtön ilyen brutál vizsgálatra?

Na, felébredt a csajom :D

Andi&Nati


KépKép
duda
 
 


Bodza! :D

Vancsics Zita is osztálytársam volt, de ismerem Iván Henit és Zaránd Kingát is.

Kép
Kép
göndörzsóf
 
 


Zsikemama! :D

Üdv. Ez igen, jó nagy korkülönbség. Biztos a nagyok sokat tudnak segíteni neked.

Benianyu! :D

Annyira aranyos Beni-Vuk!Én sem szeretem ezeket a man-eket!Kíváncsi vagyok, jövőre Gergő majd minek öltözik, ha már ovis lesz.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf
 
 


Benianyu,

Nalunk is Mat fele osztalya Spiderman volt :oops: raadasul mindenfele lezeres dologgal :lol: Szerintem ne aggodj, megha bele is esik ezen dolgok imadataba en ugy vagyok vele, hogy meghatarozott kereteken belul miert ne es hat egyszer ugyis minden "korszak" veget er :lol: Mi is tul vagyunk mar NEHANY MESEHOSON :lol: :lol: :lol: , fent emlitetteken is, de en orulok neki, mert ugy latom, hogy ez megmarad a TV keretein belul. Latod, most is bohoc akar lenni, de olyan igazi cirkuszosi, nagycipovel meg mindennel, egyebkent is o olyan kis bohos :lol: , tavaly Dartagnan volt.
Szerintem ezek a CSUDA filmek :cry: elkerulhetetlenek, de bevallom maxi 1 orat nezheti, mert eszmeletlen mennyi eroszak rejlik mogottuk, meg akkor is, ha ugye a jo erdekeben :cry:
Na dehat errol lehetne irni tobb oldalt is sajnos :cry: Marketing!!!

A.

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Sziasztok,

naaaaaa, most értünk haza, egész nap intézkedtünk...

Csak nagyjából olvasgattam...

Róki, gratulálok a vizsgához!

Kuha, köszi a receptet!

Bodza, nagyon jók a képek!!!

Kép

Kép
prüntyi
 
 


nyuszihírek!
láz nincs és jobban vagyunk,de sajna a köhögéstől mindent kihány,legutóbb az ágyban hányta ki a tápit,pedig nem közvetlen elötte itta meg,még aludt is,majd egy köhögő roham miatt taccs! :?
így most ropin és szőlőleven él,de azon legalább boldogan! :wink:
na rohantam kiszolgálni a felséges urat,már nagyon belejött a parancsolgatósdiba! :shock: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné
 
 


Sziasztok

Üdv Zsikemama!! :)

Anikó, de Rolinak volt műtétje. Jól bírta, igaz az egséz osztály helyett ő sírt. Sokáig nem akarta még a pelenkázást se engedni, de már engedi!!!

Kriszti

KépKép
Kép
csikken
 
 


Csikken,

Akkor jol emlekeztem! Szegeny :cry: :oops: Gondolom, nem lehetett konnyu, de akkor nagyon jo, ha mar kezdi felejteni egy kicsit. Meg hat ezzel valoban nem jo jatszani :cry: <

A.

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Csikken! :)

Igen az a lakópark 2 percre lesz tőlünk, mi is néztük :wink:
De aztán jobban jártunk ennyiért egy kertes házzal.
Ha lesétálok az utcánkban ezt látom majd :wink:
A csodás hegyeket és a Dunát+a visegrádi fellegvárat.
Szóval szerintem okos döntés volt, mert nekem ez a minden, és Nagymaros önmagában nem lenne szép, csak ez a duna part, ezt nem lehetett otthagyni :)

Nincs messze Pesttől, mert vonattal 45 perc az út a Nyugatiba!!!

Más ennyit utazik egyik város végéből a másikba.

Gyorsított vonatok járnak, amik Vác után már nem állnak meg.

Ja, és szombatonként jár Nosztalgia vonat is, érdemes lenne egyszer gyerkőcökkel menni vele!!! :wink:

Meghát a Börzsöny is közel van, jó kis kirándulási lehetőségek!

Arra gondoltam, ha nagyobbak lesznek a gyerekek, majd szervezek kirándulásokat, ha benne lesztek! :wink:

Megann! :)


Jó utat! Bár már nem olvasod :)

Rokica! :)

Gratulálok én is a vizsgádhoz!!!
Mikorra vagy pontosan kiírva?

Mea
mea
 
 


Sziasztok!

Fúúú, hogy ma mit be nem zsúfoltam a napomba... így utólag jól meg is bántam, túl sok volt. Reggel kliens, utána a munkahelyemre számlával meg "bejelenteni" ill bemutatni, hogy bizony jön a második baba, utána mobiltelefonügyintézni, utána nőgyógyász, utána Zsuzsástól látogatás egy ismerősnél. Még leírni is sok, nemhogy végigcsinálni egy nap alatt, szóval iszonyúan kifáradtam. Túlbecsültem az energiáimat, csak annyi mindent tologatok állandóan magam előtt, hogy megpróbálok mindent egyszerre abszolválni, de ezentúl nem fogok ennyi mindent egy napra zsúfolni...

Mea:

Őszintén nem tudom pontosan melyik napra vagyok kiírva, valahogy 22-23... valahogy így. De szerintem kivárjuk a márciust! :) Persze minden lehet.


Nyúlné: :(

Szegény kisnyuszi. Azért a soraidból mintha azt olvasnám ki, ennek ellenére jókedvű! Az nagyon jó. Mihamarabbi gyógyulást nektek.


Szia Zsikemama! :)

Üdv közöttünk.!


Csikken!

Ez tényleg jó ár!!! Kár hogy nekünk sincs pénzünk ilyesmire... meg hát azért az messze van, és azt hiszem minket a munkánk Bp-hez köt... bár nagyon idillinek néz így ki. De mit tudnánk ott dolgozni??

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Sziasztok!

Tegnap délután munkahelyemen voltunk az adóbevalláshoz papírokat aláírni Nolcsival, addig Gabi itthon maradt Leonkával. Nolcsika még a játszótérre is be akart menni, de olyan későn értünk oda, hogy már sötétedett. Itt sötétedéskor zárják a játszit, szóval egy 1/2 órát tudtunk maradni csak.
Ma meg 6-os vilivel (combinóval) mentünk a nyaralás előleget befizetni, megint csak Nolcsival, Leon már fáradt volt nagyon.
Gabi is jobban van, de még nem 100-as, hétfőn nem biztos hogy megy dolgozni. :?
Ma jött postán 4 csomag, a fiúknak rendeltem rucikat, egy csomó új next meg george pólót, már nyárra, olyan helyesek. :D
Holnap Gabi anyukájánál vannak a fiúk, én meg megyek anyuékhoz kutyát etetni. Elutaztak wellnesezni kicsit :)
Szombaton bábszínházba megyek Nolcsival délelőtt. Jó sűrű a progi mostanában.

Emese!
Ikres képek szenzációsak, Nyusinak meg javulást!
Hányás :(

Bodza!
Tappancsos képek a kedvenceim, de a farsangosak is nagyon jók, anyatej a nyerő nálam is! :lol: :lol:
Kristóf meg egyszerűen csodaszép!

Évi!
El ne mond neki, hogy ez szarabb, mert akkor tényleg tuti nem megy el!
Még én se kértem időpontot :oops: :oops:

Róki!
Gratulálok a vizsgádhoz, ügyes vagy nagyon, hogy ekkora hassal még tudsz tanulni!
Ma nap jó fárasztó még olvasni is..... :shock:
Köszi, Gabi javul, nekem meg azóta se fáj semmim :shock:

Hajni!
Vacsi biztos nagyon szuper volt, mi idén kihagytuk az ünneplést......Se nem tudtunk vásárolni, se nem volt kedve Gabinak bármit is csinálni. Megértem :?

Ayse!
Milyen figyelmes férjed van :D

Megann!
Nagyon jó utat nektek, habár már a hongkongi gépen ültök, de akkor is :wink:
Leon nem tudom, miért alszik szarul, de ha én ott vagyok pl. Gabiéknál, ott is szarul alszik délután. Szerintem ő csak itthon szeret aludni, nem a személyemhez, hanem a helyhez ragaszkodik :? Ma is 3 órát aludt és Nolcsi keltette fel......

Thomasanne!
A tulipánt én is nagyon szeretem :)

Jucc!
Thomasos kiállításra nem mentünk, mert de. rostokoltam a dokinál....

Benianyu!
Daninak gyógypuszi, remélem semmi komoly nem lesz a dologból!
Beni nagyon helyes Vuk volt :D

Évi, Benianyu!
A kettőtök receptjéből csináltam egyet. Dubary szelet volt az alap, csak karfiol helyett brokkoli meg répa került bele. :lol:
Meg pulykamellből csináltam, az volt itthon és krumplit is raktam bele. A gyerekek csak úgy falták, de tényleg fini lett.

Zsikemama!
Üdv közöttünk, nem mesélsz egy kicsit magatokról? Képeket nem teszel fel? :D

Duda!
Azta, Nati milyen jó alvó lett! :shock: Éjszaka is ilyen jól alszik?
Most nincs más tünet, meg nem is volt, nem tudom miért küldött rögtön tükrözésre :(

Na megyek 24-et nézni Apával, most kezdjük az első szériát, kíváncsi vagyok rá nagyon.

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?