Sziasztok!
Még egy kicsit visszajöttem.
Aztán sajnos mennem kell tanulni, és belemélyedek a szabadságvesztés rejtelmeibe.
Tiszta haszon, hogy én az egyetemi éveim alatt is tv elõtt tanultam, mert csendben nem tudtam, mert most nem zavar, ha Martin körülöttem randalírozik, és esetleg a párom tv-t néz közben. A gyerekkel a törvényért és a kiemelõ filctollért szoktam harcolni, ugyanis ezek kellenének neki. Csak azt nem tudom még, hogy ezt az álomkórt hogy gyõzzem le, mert minden délután, mikor a fiatalúr elalszik, elkezdek tanulni, és ebbõl már megint az lett, hogy aludtam egy órát!
De olyan jól esett! Na mindegy, majd lesz valami, az sem tragédia, ha most nem sikerül, csak a 15 ezer forintos vizsgadíjat sajnálnám.
De nem fogom magam ezért kikészíteni, ez tény.
Nálunk amúgy minden rendben van, Martin egyre okosabb. A játék kutyájára mondja, hogy va-va, az autóra pedig, hogy: dzsiiii, gondolom, ez a zúgását akarja utánozni. Az is újdonság, hogyha beviszem a szobájába, õ kapcsolhatja le és fel a lámpát, amit nagyon élvez. És új testrészt is meg tud mutatni a fütyijén kívül: a lábát, és mondja is, hogy láb (legalábbis valami ahhoz hasonlót
) Még egy hónapja néha elfelejtette, hogy az ágyról hátrafelé kell lemászni, de most már ez is rutinosan megy, nem közlekedik fejjel elõre. És önálló járásban az 5-6 lépés az új rekord. Ja, és most már lecserélte Jennifer Lopezt, akiért eddig meg volt õrülve, az új szerencsés jelölt Shania Twain. (Továbbra is jó az ízlése
)
Nekem viszont fáj a mellem
, bár nem vészes. Tejem most már nincs, csak egy-két csepp csöpög, ha megnyomom, viszont a mellbimbóm, és a bimbóudvarom fáj, ha próbálok fejni. Ez attól lehet, hogy most apad el a tej? Remélem, nem sokáig fog tartani, bár, ha nem érek hozzá, akkor nem fáj.
Puszika, Lina