Sziasztok!
Remélem azért leszünk páran holnap a klubban!!!
Mi megyünk, Marcinak koppkoppkopp nincs semmi baja.
Ma 3 órát aludtunk együtt délután. Olyan fáradt voltam, hogy az altatásos szopiba belealudtam én is....
épp csak annyira keltem fel, hogy betakarózzunk...
Beni gyógyulj meg!!!!
Ilba, azért ez hogy haza kellett jönnötök, hát nem irígykedem...
Én benne vagyok egy nagy kolpingolásba is - akár tervezhetjük nyár elejére is, mondjuk egy hosszú hétvégét esetleg. Mármint ha azt mondjátok - mindenki - hogy menjünk, akkor kérünk tőlük ajánlatot. Oszt ostor vagy sem, de majd alkuszunk.
Petra is gyógyuljon, meg az összes beteg csemete. És a felnőttek is. Vuka, neked a köhögés? elmúlt már?
Sasha te is...le a kalappal, hogy ennyire bírod a lázat. Én ha már 37,5 akkor kidőlök, 38 felett meg alig látok. vacogok, mint a kivert kutya, és fáj mindenem. 39 felett meg már csak feküdni tudok. Sz.r...
Natasa, Cool, állat jó kis klikkesedést csináltatok!
És nekem nagyon bejön, hogy ilyen lépcső vana nappaliba. ÉS ott is kő van végig? Nem hideg ilyenkor télen?
Noki meg egyre jobban lenyűgöz!!! Elképesztő arcai vannak neki is...most kezd nagyon kis zsivány lenni!
És ugye Natasa, milyen kis cserfes Noki, ha nincs tömeg körülötte? Annyira édes!!! Végre nem csak én láttam, hanem más is!!!
Natasa, jó utat nektek, jó pihenést!
Gabi, Vanília,
a csúszdás klikkes képek is nagyon jók!!!
Imádom ezeket a kis gézengúzokat nézni....Ádám meg porszívóval csúszik, az anyja meg hogy nevet....mi mást is tehetne...bár ahogy láttam megszerezte a porszívót Ádusztól...
Tücsi,
majd írd meg hogy vagytok, hogy jöttök-e holnap. Remélem hamar túl lesztek ezen!
NEM BAJ GYEREKEK, MÁR CSAK EGY HÓNAP ÉS ITT LESZ A TAVASZ!!!!! JUHHHÉÉÉÉÉ!!!!
Jaj, majdelfeledtem:
Gabi, Kriszta, naggggyon király a tabló!!!! bár nem nagyítottam ki, de komolyan mondom, olyan melegségességességes izé
volt látni így egyben a csapatot...nagyon mély érzés...
Én cd-n szeretném.
Viszont most nincs cd-m Kriszta, még vennünk kell, csak dvd van.
És én is szeretnék Grillusz Vilmost, meg volt még valami amit írtál, de már nem ugrik be. Szal nem lenne sürgős, majd legfeljebb tavasszal kérlek meg, a tavaszi talin. holnap meg esetleg megbeszélhetjük, hogy mit is kérnék majd. Köszönöm szépen előre is!!!
Húúú, Kriszta, ez naggyon szép kis hely!!! Mi is voltunk egyszer - akkor még ketten D-vel egy 10 napos kis kirucc-ra egy nyáron a Rába mellett, elképesztő hely az Őrség! NAgyon jó lesz!!! Én imádtam!
(én nem is gondoltam, hogy van ilyen eszement gyönyörű, tiszta, rendes, és vendégszerető hely Mo-n! )
Vanília, akkor senki többet harmadszor????Bizti nem jöttök? Mert akkor holnap lemondanám nektek Fenyőharasztot. (Bárcsak tudnátok jönni!!!!
)
Altatás:
Mivel Marci cicivel alszik el majdnem mindig
így elég egyértelmű, hogy befektetem az ágyába, én melléfekszem a miénkre, és cicin elalszik így. Ha az ágyában alszik, akkor kivétel nélkül MINDIG cicivel alszik el. sajnos. Kézben nagyon nyűglődik.
Már próbáltam úgy is altatni, de nem lehet, mert mindig nézelődik, az ágyában meg eléggé takarva van minden. Én az egyik oldalról takarom a kilátást, a másik oldalon meg a fejvédő, meg egy pléd, ami a rácsra van terítve...
Eszti, ti jöttök holnap?
te is rakjál majd még Benyó képeket, olyan jó kis vigyorgósakat!
Jut eszembe. HA már autóval vagy, nem akarsz átugrani hozzánk jövő héten valamikor? egy kis klikkre? Na?
Volt még csomó dolog amit akartam és semmi nem ugrik be, hogy mi volt. Mer mindig olyan sokat írtok!!!
Mancs, a gumitalpas zokni az orrán és a sarkán ázik be először. Marci is csak ezeket használja, és ha a fürdőszobában mondjuk kis vízbe lép, akkor ezt tapasztaltam. de a radiátoron 10 perc alatt megszárad. mármint ha a radiátor meleg...
Ma voltunk játszóházban Zsófi is meg Babaty2 is meg Sajti is ott voltak. Igaz nem sokat láttam belőlük, mert MArcinak valaki azt mondta, hogy egész végig leföl kell rohangálni az épületben, egyik végéből a másikba, és másfél órán keresztül csak utána rohangáltam...nem bírt megállni...
kenguruban vittem, mert azt gondoltam, mostanság úgysem alszik de, szal akkor menjünk így, mert így bizti nem alszik el, és hazafelé sem akartam hogy aludjon, mert akkor már ebédidő volt, és aszittem ez majd a kenguruval sikerül...aha...majd biztos igazam lett mi???? naná...kb ennyire
:
Na jól van, jó éjt nektek, akkor aki jön holnap annak viszlát holnap, a többieknek jó pihit, gyógypuszikat, meg mindent amit csak lehet szépet és jót így Bálint napon kívánni!