Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!!

Örülök, hogy lassan de jobban vannak a betegeskedők!!!!!!!!!! További gyors javulást!!

Én olyan izé vagyok, nem tudommilyen, kedvetlen és álmos. Lehet, h tavaszi fáradtság. Remélem, hogy csak az. Pedig imádtam az időt ami ma volt!!

Jó kis klikkesedések voltak itt ejha!!

Mi egyébként, jól vagyunk, holnap megyünk. Cool, szokásos, 12.20 Georgina? Ha változás lenne, hívlak. 8) Holnap te mesélsz!!

Képzeljétek, márc 15-16-17-n megyünk Őrségbe!! a szüleimmel, Kétvölgybe, ide:
http://www.2volgy.ingyenweb

Alig várom (meg persze az előtte lévő hétvégét is !!), nem lesz tv, internet :wink: :( :wink: , híreket csak a kocsiban tudunk majd hallgatni!

Fenyőharasztról jut eszembe, higy majdnem veszélybe került a részvétekünk, Legalábbis Jupapos részvételünk. Dani kapott egy szülinapi meghívót a legjobb barátjától márc 4re, de. 10re :( . Egy játszóházba amit nagyon szeret ráadásul, persze hogy oda szeretett volna inkább menni. Jupap mondta, hogy jó, akkor ő itthon marad vele, én menjek Kacajtáborba a lányokkkal. Felhívtam a kidfiú apukáját, nem lehet e áttenni későbbre, nem, viszont aludjon náluk Dani!! Juhéé!! szombaton leadjuk, vas du felvesszük. :D Már aludt náluk, semmi gond nem volt!
jumam
 
 


Most látom, hogy Szonjamaci 2-3 nap múlva 1 éves!
jumam
 
 


Jumam, ez nagyon király hely! Amolyan Jumamos szerintem :wink: És még macska is van!
Örülök, hogy szülinapi probléma megoldva.

Egen, Szonjec vasárnap lesz 1 :)

Mi van? Cool, te megcsalsz engem? Milyen Georgina! Hogy mi nem derül itt ki!
Búcsúzz el a kiskanaladtól!
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 

 
 

jóvan, ha senki nem áll velem szóba, akkor megyek is aludni!! :evil:

Gyógyulós és nem megbetegedős jó éjszakát kívánok (ki-ki válogassa ki a magánakvalót :) )!!!!!!!!!!!!!!!!
jumam
 
 


No, megyek álomra hajtom fájós fejem,...jön a csapadék vagy mi, de tuti jön :?

Jó éjt! Szép, szines álmokat stb, stb

Kép Kép
natasa1975
 
 


Halihó!

Ilba,
jajjj de drága Beni, ahogy kiütötte magát :) Szegény Nagypontyka... Az jó hír, hogy már megmarad benne vmi. Jobbulást!!!!!

Klikkes képek szokás szerint nagyon jók!

Holnap reggel megyek fodrászhoz :oops: :D Tök jó lesz, BKV-val megyek!!!! Olyan rég utaztam már metrón :) Most aztán kijut belőle, az Operához kell mennem. Mbá lesz Petikével. Ő fogja megebédeltetni, lerakni aludni meg minden. Kíváncsi leszek :roll: :lol:

Kép
mancs
 
 


Jumaaaam, georgina okééééé

Natasaaaa, georgina nem a leszbi kapcsolatom, így megcsalásról szó sincs, georgina lenni egy utcácska. (hajtok a kanalam visszaszerzésére)

Kép Kép
coolasa
 
 


Mancs, de azért jöttök holnap? ti nem vagytok betegek, hékás. Máskülönben igazolatlan hiányzás.

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool,
nem, nem megyünk. Pót BCG 2-től :evil:

Kép
mancs
 
 


Sziasztok!
Szuperkafa napunk volt! Édes négyesben voltunk és én mindig ilyen anyuci szeretnék lenni, mint amilyen ma voltam! Csak sajna nem mindig van lehetőségem 2 napot átaludni és ürügyem sincs (40 fokos láz ugyi) és remélem többé ilyen nem lesz, de azt kell mondjam, hogy szellemileg kipihent vagyok. Ellenben egyre durvább lett a fejemben a nyomás, már kezd nagyon-nagyon zavarni. Ugye egyszer be van dugulva az orrom, aztán meg a fülem és szívem szerint kipukkasztanám mint egy lufit, mert úgy érzem, valaki a fejemben fúj fel egyet és már kezd feszíteni. A homlokom is fáj... erről meg a homloküreg gyula jut eszembe, utálom ezt az ipsét...
Na mán megint magamról először, ilyen bunkót, de nem baj.

Gabit megkopasztottam, nekiestem és pár mm-re vágtam a haját. Muszáj volt, mert már egy ideje éreztem, hogy koszmós a feje. Próbáltam is neki levakarni, de már olyan hosszú volt, hogy nem tudtam se rendesen beolajozni, se levakarni. Hát elég randa volt és jó nagy területen és főleg nagyon vastagon volt már koszmós. Őt nem zavarta és hát senki se látta, de akkor is idegesített hogy ott volt. Daninak is levágtam, mert ő meg beállt a sorba, hogy neki is. Rajtam nem múlt. Most van két kis kopaszom. Majd csinálok képet.

Gabi fürdés közben mondta, hogy nagyon csikizős ő még nem száll ki a meleg vízből. Nem értettem mire mondja. Aztán mikor kiszállt, akkor megint mondta, hogy mindenhol csikizős megy az ágyba takarózni. Hát a gyerek olyan libabőrös volt, mint még sose. Melegnek találtam, jól be is takartam. Elláttam a kicsiket is, pelenkázás, pizsi, aztán megmértem a Gabi lázát. 36,5... nem lehet! Megfogdostam minden lehetséges homlokot, beleértve a magamét is és tapintásra a Gabi legalább 37,8 kb. Nem értem a dolgot. Miért melgeg a feje és rázza a hideg, aztán meg a törzse nem is lázas... haha vicceltünk... (Egyszer volt az élet...)

na megjött párom, szegény idáig dolgozott és ő sincs jól... menyek.

Kép
sasha
 
 


Sasha,
jobbulást Nektek is! És igenigenigen!!! Képet a kis kopterokról!!!!

Kép
mancs
 
 


Sziasztok!


Remélem azért leszünk páran holnap a klubban!!! :oops:
Mi megyünk, Marcinak koppkoppkopp nincs semmi baja.

Ma 3 órát aludtunk együtt délután. Olyan fáradt voltam, hogy az altatásos szopiba belealudtam én is.... :oops: épp csak annyira keltem fel, hogy betakarózzunk... :wink:

Beni gyógyulj meg!!!!
Ilba, azért ez hogy haza kellett jönnötök, hát nem irígykedem... :oops:
Én benne vagyok egy nagy kolpingolásba is - akár tervezhetjük nyár elejére is, mondjuk egy hosszú hétvégét esetleg. Mármint ha azt mondjátok - mindenki - hogy menjünk, akkor kérünk tőlük ajánlatot. Oszt ostor vagy sem, de majd alkuszunk. :lol: :wink:

Petra is gyógyuljon, meg az összes beteg csemete. És a felnőttek is. Vuka, neked a köhögés? elmúlt már?

Sasha te is...le a kalappal, hogy ennyire bírod a lázat. Én ha már 37,5 akkor kidőlök, 38 felett meg alig látok. vacogok, mint a kivert kutya, és fáj mindenem. 39 felett meg már csak feküdni tudok. Sz.r... :cry:

Natasa, Cool, állat jó kis klikkesedést csináltatok!
És nekem nagyon bejön, hogy ilyen lépcső vana nappaliba. ÉS ott is kő van végig? Nem hideg ilyenkor télen? :roll:
Noki meg egyre jobban lenyűgöz!!! Elképesztő arcai vannak neki is...most kezd nagyon kis zsivány lenni! :wink: :lol:
És ugye Natasa, milyen kis cserfes Noki, ha nincs tömeg körülötte? Annyira édes!!! Végre nem csak én láttam, hanem más is!!! :wink:

Natasa, jó utat nektek, jó pihenést!

Gabi, Vanília,
a csúszdás klikkes képek is nagyon jók!!!
Imádom ezeket a kis gézengúzokat nézni....Ádám meg porszívóval csúszik, az anyja meg hogy nevet....mi mást is tehetne...bár ahogy láttam megszerezte a porszívót Ádusztól... :lol:

Tücsi,
majd írd meg hogy vagytok, hogy jöttök-e holnap. Remélem hamar túl lesztek ezen!

NEM BAJ GYEREKEK, MÁR CSAK EGY HÓNAP ÉS ITT LESZ A TAVASZ!!!!! JUHHHÉÉÉÉÉ!!!!

Jaj, majdelfeledtem:
Gabi, Kriszta, naggggyon király a tabló!!!! bár nem nagyítottam ki, de komolyan mondom, olyan melegségességességes izé :wink: volt látni így egyben a csapatot...nagyon mély érzés... :oops: :oops: :oops:
Én cd-n szeretném.
Viszont most nincs cd-m Kriszta, még vennünk kell, csak dvd van.
És én is szeretnék Grillusz Vilmost, meg volt még valami amit írtál, de már nem ugrik be. Szal nem lenne sürgős, majd legfeljebb tavasszal kérlek meg, a tavaszi talin. holnap meg esetleg megbeszélhetjük, hogy mit is kérnék majd. Köszönöm szépen előre is!!!

Húúú, Kriszta, ez naggyon szép kis hely!!! Mi is voltunk egyszer - akkor még ketten D-vel egy 10 napos kis kirucc-ra egy nyáron a Rába mellett, elképesztő hely az Őrség! NAgyon jó lesz!!! Én imádtam! (én nem is gondoltam, hogy van ilyen eszement gyönyörű, tiszta, rendes, és vendégszerető hely Mo-n! :oops: )

Vanília, akkor senki többet harmadszor????Bizti nem jöttök? Mert akkor holnap lemondanám nektek Fenyőharasztot. (Bárcsak tudnátok jönni!!!! :roll: )
Altatás:
Mivel Marci cicivel alszik el majdnem mindig :oops: így elég egyértelmű, hogy befektetem az ágyába, én melléfekszem a miénkre, és cicin elalszik így. Ha az ágyában alszik, akkor kivétel nélkül MINDIG cicivel alszik el. sajnos. Kézben nagyon nyűglődik. :? Már próbáltam úgy is altatni, de nem lehet, mert mindig nézelődik, az ágyában meg eléggé takarva van minden. Én az egyik oldalról takarom a kilátást, a másik oldalon meg a fejvédő, meg egy pléd, ami a rácsra van terítve...

Eszti, ti jöttök holnap?
te is rakjál majd még Benyó képeket, olyan jó kis vigyorgósakat!
Jut eszembe. HA már autóval vagy, nem akarsz átugrani hozzánk jövő héten valamikor? egy kis klikkre? Na? :wink:

Volt még csomó dolog amit akartam és semmi nem ugrik be, hogy mi volt. Mer mindig olyan sokat írtok!!! :evil:

Mancs, a gumitalpas zokni az orrán és a sarkán ázik be először. Marci is csak ezeket használja, és ha a fürdőszobában mondjuk kis vízbe lép, akkor ezt tapasztaltam. de a radiátoron 10 perc alatt megszárad. mármint ha a radiátor meleg... :wink:

Ma voltunk játszóházban Zsófi is meg Babaty2 is meg Sajti is ott voltak. Igaz nem sokat láttam belőlük, mert MArcinak valaki azt mondta, hogy egész végig leföl kell rohangálni az épületben, egyik végéből a másikba, és másfél órán keresztül csak utána rohangáltam...nem bírt megállni... :evil:
kenguruban vittem, mert azt gondoltam, mostanság úgysem alszik de, szal akkor menjünk így, mert így bizti nem alszik el, és hazafelé sem akartam hogy aludjon, mert akkor már ebédidő volt, és aszittem ez majd a kenguruval sikerül...aha...majd biztos igazam lett mi???? naná...kb ennyire :? :
Kép Kép

Na jól van, jó éjt nektek, akkor aki jön holnap annak viszlát holnap, a többieknek jó pihit, gyógypuszikat, meg mindent amit csak lehet szépet és jót így Bálint napon kívánni! :wink:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Van még itt valaki?

Jumam,
nekem nem jön be az oldal. :(

Cool,
de-de, Gabus igazat mond :D , bejelöltelek, majd elmentem Beni mellé csicsizni (persze nem tudtam elaludni), Beni most szopizott 2x, ki is jött egy adaggal. :( Most kijöttünk, hátha elálmosodik. Amúgy szarabbul van sajna, megint sikítgat. :(

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba,
vagyok. Szkájpolok :lol:
De rossz ezt hallani... Szegény Beni.... Szegény Te.

Kép
mancs
 
 


Jumam,
nekem se jön be az oldal :cry:

Kép
mancs
 
 


[quote="bubek"]
írta:
bubekMa voltunk játszóházban Zsófi is meg Babaty2 is meg Sajti is ott voltak. :


Hááát, meglepődtem volna, ha a felsorolás végén nem lett volna ott Sajti neve. :lol: (vagy a Sajtipapára gondoltál?)
Hogy bírod ezt a nagyfiút még a kenguruban vinni? :shock:

Livi tiszta zombi. Nemrég aludt el némi üvöltés kíséretében és odáig "fajult" a dolog, hogy befeküdtem mellé az ágyába.
Semmi kézzel fogható baja nincs, azt leszámítva, hogy mutogat a szájába a mi fáj kérdésre, így kapott dentinoxot. Szegénykém. Lehet, hogy csak szolidarít a beteg haverekkel. :roll:

Minket Fharasztra Z apukája vinne, most épp kórházban van, reméljük hamar meggyógyul. Ha esetleg mégsem, hááát, elég érdekesen fogunk lejutni. :roll:
(Amúgy röhej, hogy több mint egy hete bent van és fogalmuk sincs, mi a baja...)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Jó reggelt,

Bubeknéni, mi megyünk természetesen, Benyónak semmi baja, ellenben rosszcsont, mint szokott. Tegnap másfél órát voltunk a játszón, nagyon élvezte. :) Focizott egy másfél évessel, hatalmasakat rötyögtek. Meg egyszer orra bukott, akkor ordított, de nem látszik szerencsére.

Bubeknéni, én tudok menni klikkesedni, de ha neked is van autód (van???), akkor ti is jöhettek ám. Amúgy rengetegszer járok feléd, szerintem olyankor mindig sokat csuklasz. :)

Benicsek, nagyon édi vagy, és remélem most már meg is gyógyultál! :)

Natasa, hááát, nem erőltetted meg magad fotózás ügyben, de megbocsátom, mert mindjárt egy éves a nagylányod! öööööööööö :) :)
Noki az uccsó képen tiszta Csáki :wink:

No, most menek rendezkedni, délre ott vagyunk, lehet, hogy hamarabb. :)
Vendég
 


Sziasztok!

Szeretnék orvost váltani és az István kórházból Dr. Petik Dórát ajánlották nekem. Tudtok nekem mesélni róla, vagy ha valaki nála szült kérdeznék priviben.

Köszi
Ildi

Kép
mildiko
 
 


Hali!

Bubek!
Dehogy bírom a lázat... Vasárnapra nem is emlékszem... csak emléktöredékek vannak.

sírás van.

Kép
sasha
 
 


[quote="bubek"]
írta:
bubek
Tücsi,
majd írd meg hogy vagytok, hogy jöttök-e holnap. Remélem hamar túl lesztek ezen!

:


Bubek, nem megyünk sajnos. Még nem ébredt fel, éjjel a szokásos több órás kínlódás, igaz nem hányt, de fosi van rendesen, v inném a dokihoz, ha felébredne. Azért is nem megyünk, hogy azt a maradék egészséges kölekecske ne betegedjen már meg.

Ilba:
doki mondott valamit? hasfájásra nincs valami görcsoldó? ez borzasztó lehet, rögtön az első kórságra kikapjátok a legdurvábbat.

Sasha:
én nem is tudtam, hogy még ilyen nagykorban is, mint ovodáskor, támadhat a koszmó. ez hajlam?és ha szabad kérdeznem: TE MIÉRT NEM MÉSZ EL ORVOSHOZ? Amit írsz, az nagyon húzós, és tudod, nekem van egy barátnőm,aki kb. 10 éve egy kikezeletlen arcüreggyul-ból a kórházban kötött ki. Azt hitték agyhártyája van, sugárhányás stb. Ez komoly dolog, ne lazáskodj!! Irgum-burgum :evil: :evil:
Vendég
 


Tücsikém,
ne már, Ti is? :shock: Görgőcskének is gyorsan tessék meggyógyulni!

Koszmó Livinek is van, mi dokink is azt mondta, hogy simán megmaradhat neki. Koszmó elleni samponnal kell mosni, akkor szinte semennyi nem termelődik neki, de ahogy áttérek normál babasaponra rögtön tele van a fejbőre újból. SASHA, Babe nevezetű sampon, gyógyszertárban lehet kapni. Az is jó benne, hogy nem kell kapirgálni a fejét, hanem eltűnik magától. Persze nem rögtön az első mosásnál, de 1-2 hét alatt.
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


... és nagyon jó illata is van sztem. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


... és baromi sokáig elég. Már megvan kb. 5 hónapja és még mindig van benne. 8) (Az árára nem emlékszem.)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Nahát! Olvasgatok a neten a kiszáradásról, cikk végére jutottam.
Írta Dr. Krivácsy Péter :D :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba, mizu?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ilba, én is mizu????

és a Jumamos oldal végéről töröld a perjelet, és írd be hogy .hu akkor bejön az oldal. szép hely nagyon! :wink:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Tücsi,
:cry: :cry: :cry: gyógyuljatok meg hamar!!!

Gabi, a hátamon viszem MArcit, és így nem nehéz annyira...mondjuk azért nem siettem se oda, se visszafelé, mert azért 10 kiló csak volt a hátamon. :wink: (a fényképet is úgy csináltam még, amikor a hátamon volt...mármint az elsőt.)

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Nem is tudtam, hogy van olyan kenguru is, ami nagy babáknak való.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


mildiko,
sajna nem ismerem Petik Dórát, csak látásból...meg egyszer amikor UH-n voltam, akkor egy angol szöveget ő fordított le egy másik dokinak... :wink: ennyi... :cry: Fiatal, de nagyon kedvesnek tűnt anno. Asszem közülünk senki nem szült nála, ha emlékeim nem csalnak... :( (de azért lehet, hogy a többiek rámcáfolnak...)

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Nem, Gabi, nem nagy babáknak való, ez ua, mint a régen használt kengurunk, csak egy kicsit átalakítottam, és így lehet használni a hátamon is. 9kg-ig lehetne, de nekem aszonták anno az üzletben ahol vettem, hogy 12 kg-ig simán bírja a strapát. és tényleg, elég masszív, erős anyagból van, és jól bírja Marcit. Meg így hogy a hátamon van, jól elosztja a súlyt is. Olyan, mintha egy hátizsákot vinnél...

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Bubek,
ahaaaaaaa! :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Bubek, a kolpingba szerintem nehezebb volna engedményt kicsikarni, merthogy az ő forgalmuk, attól tartok, nélkülünk is garantált, ellenben fenyőharasztnak mi termeljük meg a 2010ig a profitját…

Peszti, tényleg, hogyhogy mégis tudtok jönni harasztozni? Mi lesz a bútorral? Adtatok neki kulcsot, és beengedi magát a lakásba?

Bubek, igen. Natasáék nappali végig kő, de padlófűtéssel, vagy ha az épp nem megy, akkor is le van terítve egy roppantnagy meleg szőnyeg..

Nekem sem jön be a Jumam üdülőhely, mármint internetileg… (perjel törléssel sem, ez volt az 1. trükk, amit kipróbáltam)

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok,
Julcsi most aludt el fél órája :evil: .
De nem baj, háromnegyed 12kor felébresztem és odaérünk Cool-talira. Valszeg Dani is jön velünk, mert kedden reggel fájlalta a torkát, azóta itthon van, de semmi baja nincs, ma már vittem is volna oviba, csak tegnapelőtt lemondtam amai ebédet is.

Ha google-be beírjátok, Kétvölgy úgy biztos kiadja. Érdemes, tényleg nagyon szép és óccsó.

Kolpingba szeritnem sem tudnánk semmi kedvezményt kicsikarni, annál ők nagyobb falat. Meg nem lenne jó a bioház, mert az minimum 6 fő esetén éri meg, de hogy lenne a párosítás? Annyira még senki sem ismeriegymást.

Na megyek, csinálok, bundáskenyeret Daninak ebédre, aztán keltem Julcsit.

Viszlát a Kacajklubban!
jumam
 
 


Halihó!

Tegnap este nem tudtam jönni, mert apával megünnepeltük a Valentin napot. Képzeljétek Petra tök féltékeny apára, ha odabújok a férjecskémhez a kisasszony egyből hisztirohamot kap. :twisted:

Gabuska mi is használtuk egyszer a Ti kengurutokat háton, amikor hegyet másztunk és apa dereka teljesen kikészült. Közölte úgy nem bírja tovább, inkább hátra rakja a "csomagot" és úgy már nem is volt semmi gond.
Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Halihó!

Végre normális hajszínem van!!! Hurráááááá!!!!!

Klubozóknak jó szórakozást, betegesekedőknek meg jobbulást kívánok!

Kép
mancs
 
 


Sziasztok!

Ma vissza kellett mennem a gyógyszertárba,mert tegnap a gyógyszerésznő felnőtteknek való Mucopront szirupot adott gyerek helyett. :evil:
Még jó,hogy elolvastam előtte a használati útasitást!

Mancs:

És milyen szinű lett a hajad?Sötétebb szőke vagy vöröses?Petike jól elvolt az apukájával?

Bubek:

Nekünk is van hasonló hordozónk de én nem mertem kibróbálni még háton vinni Szilvit.Engem zavar,hogy nem látom mit csinál.
Ja és akartam még irni,hogy szerintem fogytál!A múltkori talis képeken tünt fel!

Gabus:

Köszi,hogy én is hiányzom nektek!Aranyos vagy!
Zolinak üzenem,hogy ezt a vásárlási szokását miszerint klassz dolgokat vásárol Livinek még kamaszkoráig is őrizze ám meg!! :D

Vanilia:

Képzeld,tegnap Szilvivel nézegettem a klikkeskedő képeket és Ádám képénél mindig felkiáltott,hogy:Ádá!Tök édi volt!
Párodnak sikerültek a vizsgái?

Natasa:

Nagyon tetszik az a kép ahol Cool a két lánnyal van együtt!Mintha két gyereke lenne olyan szeretettel öleli magához a csajokat!Jó az egyik tényleg az övé! :D

Kép

Kép
novum
 
 


Mamac:
én szavaztam rád, és remélem, hogy a topic összes lakója leadja majd rád a voksát :lol:

gergőt mégsem vittem orvoshoz, egy kis fosi van még, de már nem lázas, és úgy voltam vele, minek szedjen össze még ott valamit. a múltkori 3 napos lázat is egyértelműen a TANÁCSADÁSON! kapta. Én is csak akkor megyek, ha már nagyon muszáj. Úgysem csinált volna semmit. De azért még gyerekek közé nem viszem. Remélem mire mi csődülünk Fenyőharaszton, tényleg vége lesz ennek a járványosdinak mert meghülyülök.

Tudtok a kúpon és a kanalason kívül valamilyen más lázcsillapítót? Hülye kérdés, de valami tapasz-szerű nem létezik? gyerök a kanalast kirókázza, a kúpot akkor is kitojja, ha félórát szorítom a popsit, így azért nagyon gáz, hogy már 38,3-nál is hűtőfürdőzünk. Mondjuk most nem tettük, nem akartam kínozni, de ha magasabb láza lesz nem tudom mit csinálok.

Kacajosok biztos jól vagytok, én meg irígykedek :evil:


Eszti nem kérdeznéd meg tesókád? Köszi
Vendég
 


Tücsi és csak a Panadolt próbáltad kanalasként. Mert a Nurofennek kicsit más a beadási módja, azt Petra tökre szereti, míg a Panadolt Ő sem vette be szívesen kanállal.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Mamacka 4 e-mail címről is szavaztam Rád.
Megy a drukk most már. ++++++++++++++++++++++++++++++
Mikor lesz eredményhírdetés?

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Ja igen, magán fül-orr-gégészt keresünk, gyermekgyógyászt természetesen. S.O. S!!!
Aki tud segítsen!
Vendég
 


Vuka:
a Panadolt eleinte nem hányta ki, aztán váltottunk Nurofenre, amikor novemberben kezdődött a betegségsorozat, na azt kezdte kiokádni, utálta, azóta már a Panadollal is ugyanez a helyzet :cry: nála nincs olyan, hogy megnyaljon valamit amikor nem akar, és lehet hallani szó szerint ahogy búvárkodik a gyógyszer a pocakban, aztán egyszercsak jön vissza mert újra fenn akar szétnézni :lol:
Vendég
 


azóta én is +3 email!! HAJRÁ MAMAC!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Gyorsan felnyomom a képeket, aztán megyek kidőlni.

Timi,
felnőtteknek való mucopront szirup????? :shock: Én mindig csak úgy kérem, hogy mondom a nevét, azt, hogy gyereknek kell, azt nem. Eddig nem kérdezett vissza egyszer sem a gyógyszertáros. Így nem is tudtam idáig, hogy külön van gyerek és felnőtt. :shock: Igaz, erre, amit mi ismerünk az van írva, hogy 2 éves kortól, de aszonta az orvos, hogy nyugodtan szedheti. Ez kb. 10 hós korában volt.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Mamac, szavaztam rád 6-ot!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus jók a képek, kicsit most irigykedek!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka,
részemről volt is egy kis lelkiismeret furdalás, hogy a fél topik beteg vagy oltáson van, mi meg bulizunk. :oops:

És ha már itt tartunk, az is rossza, hogy vannak, akik még nem is voltak a klubban és lehet, hogy nem is lesznek. :cry:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Jáááááááááááááááááááj, gyorsan írjuk tele az oldalt, nemá, hogy ez a siránkozás legyen a lap tetején! :?
Jöjjenek a képek inkább dögivel!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


én most ebédelek, és Eszti nagyon köszi mégegyszer a fuvart!!!! Jól eláztam volna, mire hazaérünk...És így Marci nyugiban alszik az ágyikójában! Szóval tényleg nagy segítség volt ez így most!!!!

és akkor képek:
mindjár...csak valamiért nem engedi... :?

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Halihó!

Gyorsan bekukk annyira fáradt vagyok! A tali nagyon jó volt ! Ádusz alszik, még. Én az ebéd végén csokit majszolok. Sugar Free......... :lol:

Kép
vanília
 
 


Háló! :)

Bubekem, nincs mit. Benyófit is ébren tartottam, így most ő is békésen szundizik a helyén. Én is ebédelek... :)

Csajok, megint nagyon jó volt veletek. :)
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?