Helló Lányok!
Barbi!
Nem örülök, hogy menned kell erre a tükrözésre.
Robi sem ússza meg, mert valószínűleg neki is mennie kell.
And is azt írta príviben, hogy a tünetek alapján vastagbél a ludas, akkor viszont nem fogja megúszni.
Nekünk még nincs időpontunk, előbb gasztroenterológushoz kell mennie, aztán majd meglátjuk, hogyan tovább.
Igen, a gyomortükrözés megvolt
dehát azt mondta, hogy inkább kihúzatja az összes fogát érzéstelenítés nélkül,minthogy mégegy ilyenre elmenjen.
Akkor el sem mondom neki, hogy a másik az sokkal szarabb...
Azért majd írjál prívit légyszí, hogy mi volt!
Thomasanne!
Gratula a párodnak!
És milyen tündéri ez a kép Brigiről...
Nyúlné (és Csibb
)
Képek nagyon kafák!!!
Nyúlné, Kisnyúlnak nem véletlenül H&M-es a zöld felsője??? Ha igen, Gergőnek dettó ugyanilyen van, Bécsben vettük!
Bodza!
"Lábas" kép nagyon helyes!!!
És milyen szép ez a Kristóf baba! Na meg persze Saci is, akiról most elfelejtettél képet feltenni!
Francia: nekem pont ez volt a bajom, hogy egyszerűen nem tudtam ráérezni a dallamosságára, a németnek szerintem kimondottan "kemény" a kiejtése, ellentéteben a francia lágyságával...
Mondjuk, az is hozzá tartozik, hogy úútáltam a tanárunkat, unalmasak voltak az órái. És ráadásul kevesen voltunk egy csoportban, azt hiszem, 6-an, és egy csoportba kerültem azzal a sráccal, akivel akkor még csak bimbózott a szerelmünk
Gondolhatod, minden mással el voltunk foglalva, csak épp a franciával nem (a nyelvvel legalábbis...
)
Megann!
HOgy állsz?? MIkor indul a gép holnap??? Hányszor kell átszállni? Egyszer minimum, igaz?? HOl?
És mikor értek oda?
Juj, én is tökre izgulok ám, hogy minden jó legyen a repülésnél, és Léna bírja rendesen!
Azért, ha módod rá, időnként jelentkezzél be hozzánk!
És mikor is jöttök haza?
Csajok!
Lenne még 1 kérdésem:
szerintetek nagy hülyeséget csináltam, ha Gergőnél a párologtatóba (hideg párásító) Salvus vízet töltöttem?? Remélem, nem, de gondoltam, ártani nem árthatok...
Ja, és képzeljétek, nézzük a cirkón az őrlángot, szerintetek milyen színe van a lángnak?? Hát nem kék, az biztos. Tiszta sárga!! Biztos nem valami szar minőségű, vízezett gázt nyomnak most, mi???
Persze, majd ha kijön a számla, ezt nem fogjuk érezni rajta!