Helló!
Itt vagyok, a két sort ki is merítettem viszlát
Most azt találtam ki, hogy abban reménykedem, hogy áprilistól, amikor már dolgos hétköznapok jönnek, egész napos bölcsi, egész napos munka, akkor biztosan több időm lesz.
Az elaltatásnál délben benn kell lennem, amíg elalszik, úgy jobban járok. Ha egyedül hagyom, akkor is elalszik, de akkor 30-40 perc. Ha benn vagyok, akkor 15-20. De az alatt éppen tudnék itt írni, olvasni, azazhogy annak a szabadidőmnek lőttek. Szóval csajok alig tudok olvasni, csak nagyon lóugrásban. Min. fél óra kellene egybefüggően, hogy olvasni is és reagálni is tudjak. Olyan szaaarrrrr
Ja jut eszembe, bilit imádja, nem is tudom, mivel érdemeltem ki ezt a kis tündért. Szól, hogy kakakaka, és akkor bilit kell neki adni. Persze lehet, hogy már ment egy kicsi a pelusba, de jobban szereti már, ha igazi módon végzi
Utána bedobjuk a wc-be, lehúzom és integet
Haláli
Erről jut eszembe, hogy olvastam máshol [már amikor még volt időm én is olvasgattam máshol, de rajtatok kívül senkivel sem beszélgetek ám
] hogy van egy könyv a kakiról-pisiről gyerekeknek, és hogy tök jó. Óvodásoknak, nagyobbaknak való. És az a sztori, hogy kisfiú nem nagyon akart wc-be, még oviban sem. Elolvasták neki ezt a könyvet, ami leírja a kakit az elejétől a végéig
Aztán egyszercsak egy otthoni wc-zésnél anyukája azt hallja a wc-ből, hogy lehúzta a kisfiú a wc-t, és azt mondta, hogy "Szia!! Jó utat a tengerhez!"
Hát ez kész
Elmeséltem a férjemnek, lehet, hgoy a gyermek ezt meghallotta, és azért integet? Édes tündér kisfiú.
Edus ne figyelj ide: tegnap reggel zsíros kenyeret reggeliztünk, igazi fűszeres húszsírt, a gyermek három szeletet kért! Aztán ebédre pizzát! Én nekem megmaradt a széle, amin már nincs semmi... Egészséges életmód
(Norbiról nem is írok semmit, mert sztem én vagyok itt az egyedüli, aki agyvérzést kap az update minden megnyilvánulásától...)
Na jó sokat írtam!!!
És jó összefüggéstelen lett.
Ki az a Gabi? Szia Gabi.
Képek szuperek!!!! Mindet megnéztem ám!!!!
Betegeknek jobbulást. Julcsi, szuper, hogy jobb a helyzet!!!
Puszi. M.