Új privát üzeneted érkezett!

na még nem bírom ki h ne mutassam meg nektek ezt az ücsörgőset !
:lol:
evés után, nagy hassal, kicsit bágyadtan, de azért tartjuk azt a kuglit ügyesen!
:lol: :lol: :lol:
Kép
lmkata
 
 


Anaci, jobbulast!

Ejszakai ebredes: Zsiga 3/5/6-kor, Zsombi 0/3-kor
Zsiga benyelt vmi virust. Kohog mint atom, lazas es jon-megy a hasa is. Hat persze hogy Edusnak is. Csak Zsombi el ne kapja, meg persze pocak.
Ezerrel tomom oket gyumolccsel, meg korabban is megyek haza. Lehet hogy Zsigat elviszem dokihoz, habar a virus ellen nem tud mit csinalni. Itt amugy sem szokas baci ellen sem antibiotikumot adni.
De a biztos ami boztos alapon, jobb ha latja doki is.

Ergo Edus csak read-only.

Csok
Imi
mazsolák
 
 


KATA JUHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ DE JÓ ANNYIRA DE ANNYIRA ÖRÜLÖK!!!!!!!! LÁTOD CSAK IDŐ KÉRDÉSE ÉS SZÉPEN RENDBEJÖN LIZI MINDEN TÉREN. BAKKER MÉG CSAK 4 HÓNAPOS!!!!!

PANNI, MÁRK GYÖNYÖRŰ SZOKÁS SZERINT. NAGYON CUKI A HINTAPALINTÁBAN.

NÓRA, DRUKK-DRUKK HOGY A LÁNYOK MEGÚSSZÁK EZT A FRÁNYA INFLUENZÁT. SAJNA JÁRVÁNY VAN :( :? . NEKED GYORS FELÉPÜLÉST KÍVÁNOK!!!

ANGÉLA, PASSZ... :roll: NEKEM MINDKÉT GYEREKNÉL VOLTAK ILYEN NYŰGIS IDŐSZAKOK, AZTÁN EGYSZERCSAK ELMÚLTAK. NEM TUDOM AZ OKÁT..

PUSZI

KépKép
logi
 
 

 
 

JAJ, MOST OLVASOM, HOGY EDUÉK IS PEPÉK; SOK-SOK GYÓGYÍTÓ PUSZI NEKTEK!!!!!

(mi az a gmail?? :shock: )

LIZU E L K É P E S Z T Ő E N ÜGYES!!!!(ÉS DÖNÖLŰŰŰ)

KépKép
logi
 
 


gmail= olyan mint a freemail, hotmail stb.
később reagálok most gyorsan ebéd.
kerekpocak
 
 


Sziasztok!

De szép ez a nap, mármint az időjárás!

Kata - annyira jó, hogy ilyen ügyes Lizu. Azt hiszem a drukkok is hatnak, de csak ha jó helyre mennek! És nem csak képzelődtök! Mi is látjuk. Pl. a fenti képen olyan ügyi, pedig látszik, hogy fincsi volt a kajcsi.
Vámosmikolán voltunk (Börzsöny, szlovák határ mellett) itt laknak rokonaink. Gyönyörű hely.

Angi - hát igen a fogak. Nálunk csak 7 hónaposan jött az első...de addigra kipurcantam volna, az tuti.

Anaci - Nóri - gyógypuszik mennek felétek. És a gyerkőcöknek is, nehogy elkapják!

Edus, Zsigu - gyógyuljatok és pihenjetek!

Ezeket minden kis és nagy betegnek...

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Panni

Kép Kép
panni_30
 
 


Köszönöm Zsófi, jó étvágyat!!

Köszi Imi, megkaptam életem első gmailjét :wink: :D :) ..és már éééértem!!!!!! :oops: :wink: :D
Vigyázz a családra, etesd, itasd őket, most rajtad a világ szeme :D .
puszi és köszi mégegyszer :wink:

KépKép
logi
 
 


Helló! :)

Itt vagyok, a két sort ki is merítettem viszlát :wink:

Most azt találtam ki, hogy abban reménykedem, hogy áprilistól, amikor már dolgos hétköznapok jönnek, egész napos bölcsi, egész napos munka, akkor biztosan több időm lesz.
Az elaltatásnál délben benn kell lennem, amíg elalszik, úgy jobban járok. Ha egyedül hagyom, akkor is elalszik, de akkor 30-40 perc. Ha benn vagyok, akkor 15-20. De az alatt éppen tudnék itt írni, olvasni, azazhogy annak a szabadidőmnek lőttek. Szóval csajok alig tudok olvasni, csak nagyon lóugrásban. Min. fél óra kellene egybefüggően, hogy olvasni is és reagálni is tudjak. Olyan szaaarrrrr :?

Ja jut eszembe, bilit imádja, nem is tudom, mivel érdemeltem ki ezt a kis tündért. Szól, hogy kakakaka, és akkor bilit kell neki adni. Persze lehet, hogy már ment egy kicsi a pelusba, de jobban szereti már, ha igazi módon végzi :) Utána bedobjuk a wc-be, lehúzom és integet :) Haláli :)

Erről jut eszembe, hogy olvastam máshol [már amikor még volt időm én is olvasgattam máshol, de rajtatok kívül senkivel sem beszélgetek ám :)] hogy van egy könyv a kakiról-pisiről gyerekeknek, és hogy tök jó. Óvodásoknak, nagyobbaknak való. És az a sztori, hogy kisfiú nem nagyon akart wc-be, még oviban sem. Elolvasták neki ezt a könyvet, ami leírja a kakit az elejétől a végéig :) Aztán egyszercsak egy otthoni wc-zésnél anyukája azt hallja a wc-ből, hogy lehúzta a kisfiú a wc-t, és azt mondta, hogy "Szia!! Jó utat a tengerhez!" :) Hát ez kész :) Elmeséltem a férjemnek, lehet, hgoy a gyermek ezt meghallotta, és azért integet? Édes tündér kisfiú.

Edus ne figyelj ide: tegnap reggel zsíros kenyeret reggeliztünk, igazi fűszeres húszsírt, a gyermek három szeletet kért! Aztán ebédre pizzát! Én nekem megmaradt a széle, amin már nincs semmi... Egészséges életmód :) (Norbiról nem is írok semmit, mert sztem én vagyok itt az egyedüli, aki agyvérzést kap az update minden megnyilvánulásától...)

Na jó sokat írtam!!! :) És jó összefüggéstelen lett.

Ki az a Gabi? Szia Gabi.

Képek szuperek!!!! Mindet megnéztem ám!!!!

Betegeknek jobbulást. Julcsi, szuper, hogy jobb a helyzet!!!

Puszi. M.
mircike
 
 


jaj lányok nekem nagyon kellene egy ötlet, segítség vagy csak egy kis bíztatás mert totál kész vagyok.

az éjszakáink továbbra is jók.
viszont amióta samu beteg volt lassan 2-3 hete minden nappali rendünk felborult és ultra gáz minden és én már nagyon nehezen viselem idegileg.
eddig tök jó volt h aludt reggel kicsit du nagyot v délelőtt délután valamennyit. de mostanában rettenetes az egész. állandóan széthergeli magát üvöltés az garantált az alvás előtt. ma f7kor ébresztett- nyilván ő 6körül már fent volt. hatalmas üvöltés árán aludt d.e. 40 percet (iszonyú álmos dörgöli a szemét, de ha beteszem az ágyába akkor jön a sikítva, hörögve, üvöltve sírás... annyira h már hányingerem van ha meghallom iszonyat... előbb utóbb elalszik de rémisztő. az nem segít ha kiveszem mert akkor is sír- mert fáradt ugye.) f10kor kelt de nem bírta végig a tornát f12kor már kész volt (persze mert nem aludta ki magát...) kihúztuk 12ig és hazáig üvöltött. betettem az ágyba ott is de már vmi rémes hangerőn. rettenetes volt. 1ig sírt akkor- mivel kb kajaidő volt megetettem erre f2 körül nagy nehezen elaludt, de pesrze szűk 1 óra mulva megint fent van. kizárt dolog h estig kibírja. ha kiveszem nyűgös továbbra is, mert nem aludta ki magát. én meg szép lassan kihullatom a hajamat. engem nem zavarna ha ennyit aludna, de jókedvű meg vidám lenne. de nem az hanem nyűgös és hisztis. rettenetes az egész. nekem RENDSZER kellene de a betegsége óta nem tudok semmit kialakítani. és én ezt nem bírom idegileg. h nem tudom h mikor mi van, mikor mire számíthatok. h nem jutok el normálisan tornázni, h álmos de nem alszik. olyan mintha megint 1 hós lenne! vissza mentünk 5 hónapot az időben! gyűlölöm azt a rohadt náthát, mert a tök jó , működő valaminket hazavágta és ami most van attól és egyszerűen tönkremegyek idegileg. napi 2-3 hörgős, üvöltős, borzalom. fizikailag vagyok rosszul.
kerekpocak
 
 


azért nagyon szeretem mert cukkancs is tud lenni, de ő sem boldog így meg én sem. kell a rendszer. 2 nagy alvás. v legalább 1 nagy alvás. valamennyi pihenés neki. ez így nem műkszik!
kerekpocak
 
 


hihihi visszaaludt és nem hiszitek el a hasán!!!!!! :)
na csak annyi kellett h kiírjam magamból, erre tessék!
kerekpocak
 
 


mircike de jó h mirkónak ennyire könnyen így megy!!!!! juppié!!!!

kata éljen éljen a dévény! ill. a mosolygós cukorborsód, aki csudaszépen ül!!!!!

mangó részvétem.. remélem a dokinénitek kitalál vmit!!!!

anacinóra&edu jobbulást nektek!!!!!!!!! imi: neked meg kitartást az ápoláshoz!!!!!!!!
kerekpocak
 
 


ja és persze BORKA GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ!!!!!!!!!!
kerekpocak
 
 


Zsófi én max. csak bíztatni tudlak, hogy ne őrülj meg!!!!
:wink:
és próbálj minél nyugodtabb és TÜRELMESEBB !!!!! lenni.

de őszintén szólva napirend az nem az én asztalom, nem is tudtam soha vér-következetes lenni, na meg mióta össze-vissza mászkálunk, meg a sok kórházas tartózkodás.. szóval kivitelezhetetlen számunkra!
de én meg valszin attól őrülnék meg, ha minden nap ugyanabban az időben jönne ugyanaz egymás után.... szóval ebben tuti nem én leszek az okos. :lol:

nem lehet h Samu azért nyügi mert te nyügi meg türelmetlen vagy őmiatta? na melyikőtök volt előbb nyügi? :wink: :lol: :lol: :lol:
de ez csak tipp... figyu, csak majd előbb-utóbb megint kialakul valami! ő is rengeteget változott/fejlődött az elmúlt időkben!!!
nem lehet ő sem egyfolytában mintababa! olyan csak a könyvekben van szerintem amúgy. kell néha nyüginek is lenni, amikor bizony anyának - apának lehet h picit égnek áll a haja, de hát ez a szülő-sors.

na nekem kb ez a véleményem, nem hiszem h segít, vagy ha mégis akkor szupi :wink: de én csak azt tudom mondani h türelem.
(és sztem a könyveknek sem kell mindent elhinni, mert csak frusztrált lesz az ember ha nem úgy alakul. leírni könnyű az okosságokat...)

nagy pusszancs !!! :wink:
lmkata
 
 


MAZSOLA-CSALÁDNAK SOK-SOK GYÓGYPUSZI ÉS MIELŐBBI KILÁBALÁST A KÓRSÁGBÓL !!!!!!!

EDU PIHENJ SOKAT !!!!!!!!!!!!!!!!! DE TUDOD TE...........

IMI NEKEM NEHOGY TE IS BEÁLLJ A SORBA, HALLOD!!!! :lol:
lmkata
 
 


Mircike, köszi a nem kettő sort :wink:
istenem, de édes lehet Mirkó ahogy integet a kakinak, behalok! :)
valahol hallottam, hgy azért nem könnyű ez nekik, mert olyan mintha egy részüket kéne elengedniük a kakival. elvégre belőlük jön ki... vagy valahogy így...
jaaaj ugye nem itt mesélte vki a babaneten? én meg adom a jólértesültet... :lol:
jujj de fini lehetett a zsíros kenyér! na most felhergeltél.
teganap is csokiról volt riport a tv-ben, gyorsan meg is ettem fél doboz merci-csokit :):):):):):):):)

puszi neketek is !!!!! :lol:
lmkata
 
 


Zsóka édes vagy, köszi!!! :wink: :wink: :wink: :wink:
remélem mostmár nem fogunk visszafelé lépkedni, hanem csak előre.... :roll: jajjj de szép is lenne!!!!!! :wink: :wink: :wink:

na megyek kisasszony úgy durmmol mint a bunda ma egész nap! kis drágám...
reszelek egy kis almát neki, kíváncsi vagyok mit szól hozzá!

ma összesen 4 órát volt kint a levegőn (2 részletben), tök jó színe lett, megfogta picit a nap :roll: :lol:
(meg engem is hihihi)

MINDENKINEK PUSSSSSSSSSSSSSSSZ
este remélem még el tudlak olvasni titeket! ;)
lmkata
 
 


szia Zsófi!!!

huh!! én is csak bíztatni tudlak, mert ebben sajnos nekem sincs nagy tapasztalatom, és pont Te szoktál az eszembe járni, amikor rendszerre gondolok és hogy Te/Ti ezt hogy csináljátok.....

talán csak annyit tudok hosszászólni, hogy gyere és borulj ki itt nekünk, aztán nyugisan tovább próbálkozzál a pici lurkóval :wink: :roll:

puszihegyek!


a kis pasim, játszik a mackójával és nagyokat pukizik!!!!! :lol: :lol: :lol:
mangó
 
 


azt a csokis műsört én is láttam és mondtam apának, na akkor kérem azt a csokit!!! :lol: :lol:

Mazsolák!!!! gyógyulást!!!!!!!! puszi nektek!!! :lol: Imi, ha van néha pár pillanatod írj, hogy mi van a kis betegekkel!!!

Mirkó nagyon tündérke!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kata, Lizi nagyon édes, olyan puszilgatnivalóóóóóó!!!!! :lol: :lol:
mangó
 
 


mindenkee eltűnt??????????????????
:cry: :cry: :cry: :cry:

Zsófee??? hogy vagy???

jaaj éhes vok, megyek enni, apa csinált vacsit.
nono nem kell megijedni, csak szenya de isteni!!!

:lol:
lmkata
 
 


KATA ÉN ITT VOK DE SEHOL SENKI MÁS... CSAK A NETFÜGGŐK :) :)

képzeljétek még 1 órát így 4ig aludt!
na puszi TESSÉK JÖNNI!!!!
kerekpocak
 
 


Sziasztok netfüggők :lol: !

(én sem panaszkodhatom netfüggőségügyileg, mi még a párommal is itt ismerkedtünk meg annó 6 éve :D )

Ma olvasó üzemmódban voltam. Olyan jó volt olvasni, hogy Barnus milyen ügyes, és, hogy jó kedve van!

Na meg, hogy Lizus is szépen fejlődget! Aranyos kis pufókpofi!


Nálunk is épp rendszerátalakulás van... Minden borul az eddigiekhez képest... Most megfigyelő üzemmódban vagyok és próbálok rájönni mit szeretne a leányzó :roll: Zsófi neked is ezt a stratégiát ajánlom jobb híjján... Sajnos anya tervez gyerek végez van :lol: És nyugi! Lesz ez még így sem!!!! Valószínü tényleg az új tudományok is közrejátszanak!! Amikhez külön gratula!!!!!!!

Holnap délelőtt megyünk Tücsökzenére a barátosnékkal! Kíváncsi vagyok, hogy fog tetszeni Nikkancsának!

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Márk nagyon cuki a hintázós képeken!!!!!

Borcsi királylány pedig meseszép!!! Nagyon szép rucit vartál Zsóka, ügyi vagy!!!

Mirkónak pedig gratulálok a NAGY dologhoz!!! Mert ez tényleg az :D !

Eduséknak és Anaci-Nórinak jobbulást!!!!!+++++

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Jaj, annyit írtatok, hogy felét elfelejtettem mire végigolvastam :oops: :lol: :roll:

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Jelentem
Edus: háááát, már legalább róka nincs. Q.sz.rul van. Zsigi detto kiadta, de ő már jobban vn, csak most meg nehézlégzése van,. De azt azért ár tudjuk(om) orvosolni.
Mindkettő aludt délután is. Addig zsombival legalább összepakoltunk a konyhában, meg takarítottunk.

Remélem holnap már jobban lesz Edus, egyébként holnap lehet, hogy be sem megyek dolgozóba.
Vagy majd hazajövök ismét korábban.

Szorri hogy nem szólok hozzá most semmihez.
Edus köszöni az enerdzsit, megpróbálja akkumulálni amit küldtetek, de valahogy széles az a Csatorna. Na még, még küldjetek. Lécci, lécci, lécci.

na puszi TECCETEM JÖNNI!!!
:wink:
mazsolák
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan írok,mert még teregetnem és tanulnom kell, és alig látok.

Nálunk volt két jó éjszaka egymás után, már reménykedtem hogy így marad, de nem maradt így, tegnap éjjel megint 4szer keltünk.
Angi, szerintem ne aggódj annyira, lehet, hogy ilyen típus Bende. Azért remélem megváltozik ez nála, de nagyon sok kisbaba nem alszik jól éjjel,és hát Bende még abban a korban van, amikor ez még belefér. Egyébként gyönyörű kisfiú, tényleg tegyél fel róla gyakrabban képet, mert muszáj gyakrabban látnunk! :)

Zsófi, volt már ilyen korábban is, hogy itt kiborultál Samu meg gyorsan elaludt. :) Szegénykém, biztos, hogy a foga gyötri. De amúgy már akartam kérdezni, hogy hogy "erőszakolod" rá a napirendet? Mert nálunk ha Farkó nem akar aludni, nincs az az isten amiért én elaltatom, és ha meg akar akkor nem tudom ébren tartani. Például pont ma volt, hogy délelőtt nem aludt, kicsit előbbre hoztuk az ebédet és négy falat után elaludt az etetőszékben. :) Úgy tettem be maszatos szájjal az ágyába. :)

Julcsi, Kata nagyon örülök, hogy mindkettőtöknél jó hírek vannak. Lizus nagyon ügyesen tartja a fejét!

Edus, remélem nem kaptad el Zsigutól a nyavaját. Sok puszi a kisbetegnek.

Nóra, neked is jobbulást. Őszintén szólva nem csodálom hogy elkaptad a betegséget. Amennyi dolgot csinálsz egy nap, még olvasni is fárasztó. Én a negyedétől is kidőlök.

Panni, Márk nagyon édes a hintán. Gratulálok az álldogáláshoz! Nem is tudom elképzelni, hogy göndörödik a haja hátul, mert olyan rövidnek látszik a képeken.

Mircike, Mirkó nagyon édes lehet ahogy integet! Érdekes amit Kata írt, hogy nem szívesen válnak meg tőle. Én a tvben hallottam, hogy azért jobb a bili, mert akkor lehet még nézegetni a dolgot benne, mert ha wc szűkítővel a wcbe csinálja akkor onnan gyorsan eltűnik és az nem jó. Ki gondolná, hogy ilyen érzékeny a gyermeki lélek. :)
(szegény update-től én is a falon vagyok, pedig jó lenne az a 10 kiló mínusz :oops: )

Na, megyek, mégsem lettem rövid....

Ja, és Borka és Bala is tündérek! Olyan jó lehet ez a farsangi készülődés! :) )

Puszi, Nóri

Kép
nóri8
 
 


Zsiginek és Edus anyának ++++++++++++++++++++++++++++

Köszönjük Imi apának, hogy jelenteni teccet a helyzetet:lol:

Nóri, jó tanulást!! (már ha a tanulás lehet jó :roll: )

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Mindenki alszik már????

Akkor megyek én is :wink:

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


nóri + mindenki:
szal napirend kialakítás: ne úgy tessenek elképzelni h én ügyesen kimorfondírozom, h nekem mi lenne jó és azt következetesen rányomorítom a gyermekre. hanem sakkozok kicsit. pl tudom h nagy az alvásigénye és tuti nem bírja ki a tornát (ami 11 kor kezdődik) ha 9kor kel a reggeli alvásból ezért pl 10-15 perccel kicsit később teszem le és akkor később ébred és akkor kibírja. samu ha nem álmos nem alszik. mint ahogy farkas sem.
de ha samut nem terelgetem kicsit: pl amikor felébred 30 perc alvásból akkor nem veszem ki hanem várok 15 percet hátha visszaalszik és ált 98%ban visszaalszik, szal ha nem taktikázok-amit gondolom mindenki- akkor kb napi 4x5x alszik.

vagy azt csinálom pl, h amikor úgy álmos h pl aludt 1.5 órát délelőtt de 12kor már kész van akkor nem az ágyába teszem le hanem sétálni megyünk és tudom h úgy nem alszik csak 10-20 percet és fog egy nagyot aludni délután. és ha ezt egy hétig csinálom akkor beáll a rendszer. ki fogja bírni.

szal amikor sírok h nincs napirend akkor azt sírom vissza h eddig samu által kialakított napirend volt és tök jól működött, most meg káosz van. én is figyelem samut és próbálom követni de muszáj kicsit terelgetni is.

de most valahogy minden borult és se én se ő nem találjuk a régi fonalat. minden nap más.
és hangsúlyozom: nekem azzal sincs gondom h samu csak teszemazt napi 2x 20 percet alszik ha nem nyűgös. de jelenleg vagy álmos vagy alszik. eddig aludt 2 nagyot most meg megint össze-vissza, nyugtalanul, csak kicsiket. sajnos a nappali alvás sokszor volt majd problémás. nemtom h a foga e sztem nem, valszin az a ludas (" ") h ennyit mozog. és túlpörög. majdcsak túlleszünk rajta! remélem.

amúgy én tényleg nem erőszakolom. csak az borít ki h bár álmos nem alussza ki magát hanem sír. de nem alszik, hanem nyűglődik.
kerekpocak
 
 


mármint ki fogja bírni: úgy értve h nem lesz álmos 12kor, hanem kibírja mondjuk 1ig.
kerekpocak
 
 


++++++++++++++++++++++++++++++ edunak és zsignek. (meg iminek h bírja ki :))
kerekpocak
 
 


jóreggelt!


Edu remélem jobban vagy pocakkal és Zsiggel egyetemben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! és apa és Zsombi bírják még talpon... :!: :!: :!: :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nóri szia! hogy vagy? éjszakátok milyen volt? úúúúú este 11-kor még teregetés meg tanulás várt rád, hát ezt tuti nem irigylem :wink: :wink: nem vagy hulla fáradt?? mert napközben meg Farkas gondolom adja a progikat :wink:

Mangó nektek???
amúgy sztem is amit Nóri írt :arrow: Bende ilyen típus! egyáltalán nem várható el h minden kisbaba egyformán nyugodtan aludjon éjszaka (sajnos!!! :wink: :wink: ) mert néha én is nagyon kivagyok h Lizu kel 2* pedig 99%ban télleg csak eszik, visszarakom és már szunyál is tovább!! :lol:
na jó, azért a 2 óránként kelés az elég kemény lehet neked...na nem mintha a 3 (nekem) sokkal jobb lenne, bár az az 1 órácska is nagyon számít ha alvásról van szó :wink:

én kb 7 órát szoktam aludni 3 részletben.
ha vki ezt régebben mondja h így lesz, kiröhögöm h erre úgysem vagyok képes :wink:

Reni majd írj hgy tetszett Nikinek a tücsökzene. amúgy az mi????????? :lol: :lol:
gondolom zenélnek :roll: :P :P na de hogy, énekelnek is a gyerekekkel ?? naszóval mesélj kicsit róla majd :wink:

AnaciNóri jobban vagy azért? bár gondolom ez nem egy gyorsan múló egy napos téma ahogy írtad... :roll:

Mi ma 12-re megyünk dsgm-re, nagyon várom! :lol:
bár persze az kicsit szar h Lizu végig sírja, de mondtam neki is hogy nagyon jót tesz vele a Margit, aki egy tünemény, úgyhogy ne sírjon olyan nagyon ma. kíváncsi vagyok mit lép? :wink:
mert tegnap is kértem hogy végre kicsit mutasson magából a drnéninek - milyen ügyes - és tessék! :wink:

Amúgy ma evett hajnal 5-kor, aztán reggel 7-kor és 9-kor! :shock: :shock: :shock: :shock:
semmit nem tudtam ellene tenni, mert nagyon sírt, és úy szívta az üveget mintha este evett volna utoljára pedig ugye nem.
jajjj nagyon kiborít h ennyit eszik, már nagyon-nagyon pufi :cry: :cry: :cry:
és azért borít ki mert tudom h nem természetes, hanem a szteroidtól, de remélem hétfőn leállunk, és lehúzódik róla a pufiság, meg visszamegy kicsit az étvágya, mert ha így megy tovább akkor olyan dagi lesz h azért nem fog majd mozdulni :roll:

na írtam nektek sokat! tessék! :lol:

megyek fürdeni, amíg Lizu alszik.

pusszok mára mindenkinek! :wink:
lmkata
 
 


Betegeknek ++++

Gyógyuljatok hamar!!!!

Kata: Fél éves koráig ám simán ilyen kis duckók, főleg, ha tápit is kapnak, meghát ugye a szteroid. Én se hittem el, hogy hat hónapos kora után leállnak, de tényleg. Még akkor is, ha sok gyogyit kap, akkor is kevesebbet és mást fog enni, plusz mozgás.

[Remélem megnyugtattalak legalább picit :wink: ]

Másik topikba nem írok, mert már nem bírom követni a szülészetest, de mondjátok meg nekik, hogy én üzenem, hogy ne adják be a piciket éjjelre!!! Szerintem nem ér aludni a kórházban! :)
Meg viccen kívül is ez a véleményem, hogy a babának az anyja hasából nem a csecsemősököz kellene transzportálnia, órákig távol az anyja jól megszokott bélhangjaitól. Bőven elég neki az a pár óra, ami közvetlen a szülést követő két óra után és a reggeli vizitek alkalmával úgyis kötelező. Persze mindezt kivéve akkor, amikor nincs más választás ugye, császár vagy kora vagy egyéb probléma. De végülis mindenki azt csinál, amit akar, csak a babák ezt üzenték, gondoltam átadom :wink:

Pusz Mindenkinek!!!! M.
mircike
 
 


Sziasztok!

Kata - szerintem Lizu biztosan értette amit mondtál neki. Remélem jó sikerült a torna!

Edus, Anaci - jobban vagytok már? Gyógyuljatok!

Nóri - de jó, hogy jöttél. Remélem azért aludtál is egy kicsit. Rám is várt a teregetés, de kihagytam :oops:

Ma nálunk is borult a rendszer...Márk úgy döntött de. nem alszik. Végül is 3/4 8-ig aludt. Majd járókázott, reggelizett és megint körbe játszottunk a lakást. Kezdett fáradni, de aludni nem akart. Így gondoltam elmegyünk sétálni, du. úgyis esőt ígértek. Sétáltunk egy órát, de nem aludt el. Majd hazajöttünk és már kérte is az ebédet (hamm-hamm) és majdnem úgy jártunk, mint Farkas :lol: , de azért az éhség győzött, de csak rövid időre. Kíváncsi vagyok, most meddig fog aludni (3/4 12 óta alszik) és hogy fogja bírni estig. Mert tegnap du. 40 percet aludt 3-ig és 6-kor már nagyon fáradt volt.

Puszi mindenkinek

Panni

Kép Kép
panni_30
 
 


Sziasztok!

Hú, Panni már esik is....hogy fogunk így kimenni?
Egyébként Farkas ma is úgy járt mint tegnap. Megint az etetőszékben aludt el. :) Sajnos nincs itthon a fényképező, de ha holnap is elalszik, lefényképezem. :)

Kata, köszi a kérdést, néha jól bírom, néha nehezen. Most a nehezen bírom van. Nagyon fáradt vagyok,és sajna ingerült. Zsolti szokta is mondani esténként Farkónak hogy vigyázzon velem. :) Persze nem csinálok én semmit csak tudjátok a szokásos amit írtam, egy rúgás ide-oda :) és már jobb is. Farkas meg nevet. :)
Jaj, van még egy bajom ám. Nagyon félek, hogy kistestvér lesz....Még nem tudom kideríteni, de furcsákat érzek, pont úgy mint Farkasnál, nála az első teszt még negatív volt aztán két hét múlva pozitív.... jajaj szorítsatok hogy ne! Nagyon korai lenne, ki is borulnék. Papa is azt mondta hogy jaj ne!

Edus, tegnap még nem olvastam Imi írását, amikor írtam. Ezek szerint elkaptad Zsigutól? Szegény Zsigu újra a fulladás is. Küldöm a plusszokat ahogy Imi kérte, hogy hamar kilábaljatok.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mircike, nagyon igazad van! (A szülészetes topikot én már sajnos nem is néztem hetek óta. ) Én egyébként mindennap visszaadtam Farkast. :oops: :oops: :oops: Aztán minden reggel sírva kértem tőle bocsánatot. Mindig elhatároztam, hogy nem tolom vissza, de ahogy eljött az este nem mertem magamnál tartani. Remélem már megbocsátotta. :oops:

MOst mennem kell.
Lizunak sok puszit és jó tornázást!!!! :)
A többieknek meg sok puszi! :)

Kép
nóri8
 
 


Julcsi, kérdezted vmikor, hogy mit főzünk ált. a babáknak. Itt egy link, még Marcsi küldte nekem régebben. elég jó kis receptek, ötletek vannak itt.

http://freeportal.hu/babakonyha/

Saját receptjeim nem nagy számok amúgy. Ugyanúgy zöldségek, plusz hús, csak mostmár hagyma olajon az alap és arra krumpli, répa, hús ez az, vízzel felöntve, egy két zöld fűszer. Turmix.

Most épp kölest főztem vacsorára banánnal meg almával kíváncsi vagyok mit fog hozzá szólni. :roll:

Pusz. Nóri

Kép
nóri8
 
 


Sziasztok!

Tök jó volt a tücsökzenén!!! Fél óráig tartott. Niki az első 15 percben tátottszájjal figyelt :lol: :lol: Kis cukkancs volt nagyon! Ez a foglalkozás arról szól, hogy aki tartja énekel mi meg vele, vagy magnóról enged zenét és énekeljül. Kapnak agyerekek kis csörgőt, rumbatököt stb. Meg csikizés, vonatozás a lábbal stb szóval nagyon élvezik a lurkók! Megyünk ezentúl minden csütörtökön!!! Ja, és tök közel van, kocsival 6perc!

Ma jönnek a Niki barátosnéi délután! Buli lesz :lol:

Megyek összerámolok kicsit! De minek azt nemtudom :?: :lol:

Puszz mindenkinek!!!

Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


húúúúúúúúúúúú nóri drukkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
de azért izgi !!!!
kerekpocak
 
 


hmm mostanában nagy a pangás....
kerekpocak
 
 


ja-ja mindig vannak ilyen pangósabb idők... most én sem tudok hosszabban jönni sajna, de talán majd este.. lizu elég nyügibügi ma..

pusszok
lmkata
 
 


na mégis! apa sikerrel elaltatta Cupit :lol: 8)
(de mondtam neki h este is ő ringatja ha nem akar elaludni :roll: )

Nóri :arrow: egy rúgás ide, egy oda vicces lehet mármint kívülállóknak. gondolom neked annyira azért nem......
nagyon jó lenne ha le tudnád kapni Farkót ahogy belealszik a kajcsiba :lol: édes lehet!! :lol: anya mesélte h én a csirkecombot fogtam, lógott ki a számból és úgy aludtam el anno :lol:

Mircike, köszi azért megnyugtattál picit! :wink:
engem télleg csak az zavar h már akkora hörcsögpofija nőtt a kiscicámnak, de mindenki azt mondja h amint leállunk a szurikkal, visszamegy.....

hétfőtől elvileg valami immunglobulin nevű szerkezetet fog kapni Lizi, de még nem 100%.......... asszem ez macerásabb mert infúzió, és több óra míg lecsepeg.
k...va jó lesz majd az épp nemalvó, sírós gyerekemet arra ösztönözni h maradjon nyugiban több órát.. :roll: :roll: :roll:
de mindent a sikerért :? :wink: :wink: :lol:


Panni, torna végülis nagyjából jól sikerült, bár persze sírt... de voltak hosszabb percek amikor épp nem. de volt h mondta M. hogy most azért tuti h fáj is neki amit masszíroz épp és azért sír...
de ügyi volt összességében a kiscsajszim :wink:

Na Reni akkor jó kis csütörtöki progitok lesz :wink: ha tetszett Nikinek akkor az tök klassz. És a fél óra gondolom azért is jó, mert tovább úgyse nagyon kötné le...

Zsófi mizu veletek? Samu ma hgy vislekedett??
mit főztél? én zöldborsó főzeléket sajtos pulyka-krokettinivel :lol:
amolyan 20 perc alatt összeütöm módra! :wink:
(több időm nem nagyon volt rá)

Zsóka?? Hogy vagytok? Marcipán milyen volt ma?

Ti elvagytok otthon ha rossza az idő? gondolom azért csak könnyebb/jobb ha ki lehet menni sétálni a bébikkel... :roll:

Edu gyógyulgass! Remélem ma is tudtál pihenni/aludni!
Majd Imi ha van 2 perced, írj hogy vagytok! :wink:

Minden más nem-jelentkezőnek is pussz :wink:

Kata&Lizuja :)
lmkata
 
 


Reni lopakodó üzemmódban rejtőzködik.... :lol: :wink: :lol:
HAHÓ!!!!!!!!!! ÍRJÁL ÁM!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

átpillantottam a pocakos topikba. hát mennyi új pocak! és mi meg féltünk múltkor hogy kihalódik a topik.
hát jó sokan lettek, de nekem már nincs erőm/időm oda is írkálni...de nem is bánom, az már túl sok szál lenne... :wink: :roll: :P :lol:

na megyek almátreszelni...........
lmkata
 
 


Most mentek el a lányok és hazaért apa! Szóval most nem tudok írni, csak idelopakodtam olvasni :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


na gyorsan
ma viszonylag ok volt a nap. össz mondjuk csak 1.5 órát aludt és 5kor kelt, de elég kevesett nyűglődött. voltunk bent a suliban farsangon annyira jó volt!!! imádom az egészet! fontolgatom a szeptemberi napi 4 órás visszatérést 1 évre.
ma samu általam elkészített alma+körtét evett és imádta!!! én spenótot ettem jómagam.
ma 2 barátnőmmel fagyizni is voltunk ami remek volt amíg el nem kezdett esni az eső.
szülészetes topik: lassan már 1. nem bírom követni, 2. mindig u.a. a kérdések merülnek fel..hihihi
kata: hajrá torna!!!! valahogy csak átvészelitek az infúziót és bizti hatni fog!!!!!!!!!!!!!!!! drukkdrukk!!!!
reni party?? milyen volt????
mircike: nálam kint volt samu 3 éjszakát (csaszi+magamhoztérés) de 4. éjjel velem volt. amúgy minden reggel össze -vissza volt karmolva az arcocskája amikor beadtam. nyilván annyira sírt... ezért volt már 4. este nálam. a köv babát nem fogom beadni pont ezért. sztem végigbőgik az estét. aludni meg én speckó így se úgy se tudtam...
panni? hogy műkszik márk??

én utálom ezt a mocsok időt.

(lányok lenne egy intim kérdésem- imi ne figyelj :)- kinek mikor jött meg először? nekem még mindig semmi.... nem mintha bánnám :)
kerekpocak
 
 


Zsófi csak gyorsan - nekem 07.01.02 volt először. Új év - új idők! Addig örülj míg nincs. Azt sem tudtam hová kapjak...

Puszi

Panni

Kép Kép
panni_30
 
 


Sziasztok Csajok!!!
Ma én is csak olvasó üzemmódban voltam, de azt is csak kapkodva... :shock:
Holnap nincs ovi, de mivel vacak időt mondanak, nemigen tudunk csavarogni, így val.szeg tudok jönni.

Zsófinak egy gyors válasz: Borinál szülés után 6 hónap, Marcival 8 után jött meg.

puszi mindenkinek, Zsóka

KépKép
logi
 
 


Lányok, nem tudjátok, hogy a pneumococcus elleni védőoltás azonos az agyhártyagyulladás elleni védőoltással (NeisVac-C)??? :roll:
pussz

KépKép
logi
 
 


Sziasztok!

Zsóka - én úgy tudom, hogy ez két különböző oltás. Van pneumococcus és a meningococcus (ez az agyhártya). A www.pneumo.hu oldalon van egy csomó hasznos info.

Zsófi - Márk ma úgy működött, hogy aludt 3/4 12-től 2-ig, majd 1/2 5-től 5-ig. De 4-kor már hulla volt. Csak mindíg történt valami amire felriadt (láncfűrész az építkezésen, kutyaugatás - és ezeket ő mindíg kommentálja - és fel is ül :D ). De végül az álommanók győztek. Este meg 7-kor indult a szokásos prgram és már 3/4 8-kor már aludt is. Kíváncsi vagyok az éjszakára.

Kata - de jó, hogy ügyes volt a kiscsajszid. De mi ezt tudjuk!

Én ezt a rossz időt nehezebben bírom, mint Márk. Még szerencse, hogy de elmentünk sétálni.

Nóri neked külön lefényképeztem Márk haját hátul...

Kép

Puszi mindenkinek, jó éjszakát!

Panni

Kép Kép
panni_30
 
 


Nóri - az előbb kimaradt - ez a kistesó nem semmi! Én azt mondtam, hogy előtte szeretnék aludni pár éjszakát. Hát már két hónapja elég jókat alszom, de azért még várunk pár hónapot. (májusig) Sokat gondolok Rád!

Puszi

Panni

Kép Kép
panni_30
 
 


Köszi Panni! Ti beadattátok valamelyiket Márknak?


Húúúú Nóri de izgi!!!!

KépKép
logi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?