Sziasztok!
Vagyok én is, csak az elmúlt napok eléggé zűrösek voltak. Zsófi továbbra is szinte alig alszik napközben, így egész nap rajta kell tartani a szemem, mert mindenhová el-és bemászik, lepakol, fiókokat próbál kihúzogatni, kapaszkodik minden tárgyban, és ha feltérdel akkor próbálgatja a lábait maga alá húzni,mintha fel akarna állni.
Ma volt itt a hőn szeretett védőnőnk
, és képzeljétek azt mondta,hogy adhatok babapiskótát a Zsófinak,mert az úgyis szétmálik a szájában és nem baj,hogy nincs még foga.
Hát ezen tökre kiakadtam, ahol én olvastam mindehol minimum 1 éves kort írnak,hogy az alatt ne adjunk.Ja ,meg hogy tejet is 1 hónap múlva már ihat higítva.
Én csak kamilláztam nagyokat, aztán kifejtettem az én véleményemet a kajákkal kapcsolatban. Meghallgatta, azt mondta,hogy akkor csináljam úgy a hozzátáplálást ahogy én gondolom. Na, ebben maradtunk!
A napközbenki nem alvását meg azzal elintézte,hogy Zsófi az átlagnál jóval ügyesebb, és ne izguljak azért nem alszik,mert egyfolytában mozgásban van.Hát nem lettem kisegítve ezzel.
Miután elment, telefonált az egyik barátnőm, akivel 1 napon szültünk, és lelkesen mesélte,hogy az ő fia már megevett egy fél szelet erősen fűszerezett pizzát is. És hogy ő minden kajából amit ők esznek, mindig megkínálja a babát, és ha ízlik neki, akkor ad neki rendes adagokat. Uzsonnára meg már vagy 2 hete joghurtot eszik a gyerek
Na ezek után jól elbizonytalanodtam,mert én eddig úgy gondoltam,hogy jól csinálom az ismerkedést az új ízekkel, és törekedtem arra,hogy csak az életkorának megfelelő kajákat adjak neki.
Talán most már kezdek megnyugodni a történtek után.
Erzsó!
Örülök,hogy Adélka jobban van, és kezd visszatérni az étvágya.
Én is nagyon szeretem a káposztás tészát, de csak úgy ha minimum fél kiló porcukor is van rajta.
A kanapé nagyon tetszik!
Tényleg, hogy érzed magad, így túl a félidőn? Pocakod növekszik már?
Monee!
Tényleg nagyon dögös nőcis a Kata, így sminkben. A cicával meg aranyos kislányos.
Ja, és te is nagyon jól nézel ki!
Évi!
Nagyon édes Violka a barátnőjével.
Mindig megállapítom,hogy milyen szép a haja.
Timi!
De jó,hogy végre megoldódott a mensid!
Azért a többszöri dokihoz menést gondolom kihagytad volna. A lényeg,hogy minden ok! Sajnálom,hogy most viszont ennyire szendvesz tőle. Nekem eddig 3-szor jött meg, de sokkal kevesebb mind időben, mind mennyiségben mint szülés előtt volt, és szinte nem is fáj a hasam./igaz, szülés előtt is talán 2-szer fordult elő,hogy No-Spa-t kellett bevennem/.Jó lenne, ha így is maradna!
Tényleg,most akkor irattál fel fogigátlót?
Tami nagyon ügyesen pakolgat!Dettó mintha Zsófit látnám.
Túl vagy már a nagytakarításon?
Reku!
Jobban vagy már? Vigyázz ám magatokra!
Jó hétvégét Mindenkinek
Sziasztok: Andi