Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok! :)

Adél11! Szerintem természetes, hogy így érzel. Én azon borulok ki, hogy már alig van barátnőm, hasonló korú rokonom, akinek nincs babája, ill. ha állandóan mindenki azt kérdezgeti, mikor jön a baba nálatok... :( De aztán kis idő múlva muszáj túltennem magam ezen és inkább reménykedek, tervezgetek. De nem könnyű!

Mesi
mesi27

Sziasztok

Harcimókus
nagyon szépen köszönjük az infót :cry: !

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Harci,
Köszi az infókat!

Veronikusz,
Az LH teszt olyan mint egy terhességi teszt csak ez a tüszörepedés időpontját mutatja meg. És nem első vizeletből kell csinálni. Én Corax LH tesztet használok de van egy pár fajta ezen kívül. 5 db-os kiszerelése van 2200-ft de DM-be vedd meg és ne patikába mert nekem a patikába 7000-ért akarták eladni persze nem vettem meg.

Megkaptuk az első Gynevac szurit nem volt vészes.
Vendég

Harcika : Köszönjük az infót.

Lányok még két szuri és pénteken UH

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Sziasztok! :)

Gabi!
Teljesen meg tudlak érteni!
Nálam is hasonló a helyzet. Kollegák, barátnők.... potyognak a gyerekek, van ahol mi hamarabb elkezdtük a "próbálkozást", de ott már több hónapos baba van, mi még mindig várunk a csodánkra! :? Nehéz ezeket a dolgokat megfelelően kezelni! :?

Nyuszipuncs!
UH! Sok sok legyen, szépek és mosolygósak és jó kövérek! :) :) :)
Vendég

Sziasztok!

Na megtörtént az Uh.,amiért ennyit izgultam. :oops: Egy kisbabám van, 5.1 mm-es és vert a pici szívecskéje. Hát lányok csak azt tudom erre mondani,hogy mindenkinek itt ilyet kívánok!!!
Hihetetlenül jó érzés volt látni!!!!!!!!!!! És,hogy őszinte legyek picit megkönnyebbültem,hogy egy baba van és nem kettő. Úgy érzem jobb ez így!!!

Kiscsillag! Igen,az utolsó menszi első napjától számolják. Nálad is biztos minden rendben lesz!

Kép
andrea23

Kiscsillag! Krizsa a dokim. És IMÁDOM!!!!!!!!!!!!!! :lol: De úgy tudom,hogy Neked is!

Kép
andrea23

Andrea,
Gratula a dobogó szivecskéhez :lol: :wink:

Nyuszi,
Mennek a drukkok a pénteki uh-hoz ++++
Vendég

Andrea :D
ezek fantasztikus hírek!!! :D Gratulálok!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Andrea! Kép

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

Úgy látom, hogy lassan rendszert csinálok abból, hogy a nem a megfelelő névhez írom a mondanivalóm, de így jár az, aki mellett ott áll a párja és minden 10 másodpercben megkérdi, hogy " kész vagy? Le kellene feküdni! " Kép (egyébként nem szokásom! Kép :oops: )

Adél11, Mesi27!
Kiegészítve a tegnapit, mi a családunknak sem akartuk megmodani. De aztán eltelt 1 év és még mindig sehol nem volt baba, muszáj volt elmondani, hogy hagyják abba a faggatózást, mert már szemrehányóan mentek a célozgatások. (pedig burkoltan mondtuk, hogy nálunk nem egyszerű a történet). Aztán leültünk és megbeszéltük!
Ez kb 4 hónapja volt, de majdnem ugyanott vagyunk.
Nem értik, hogy lassan telik az idő! :) Én azt hiszem továbbra is türelmetlenebbek, csak már jobban tekintettel vannak ránk. Visszafogják magukat, de állandóan erről a témáról beszélnének. :lol: :lol:
A barátokat, kollegákat be sem avatjuk, mert senkire sem tartozik!
Főleg amióta a Kaális dokim is megerősített ebben!

Gabi!
Azt szeretném neked írni, hogy ugyanilyen kétségek között voltam, hogy közöljem a főnökkel, kollegákkal.
De már a gondolatától is sík ideg lettem, mert a főnököm határozottan baba ellenes! És ezt nem is rejti véka alá.
Amikor először elmentünk a Kaáliba, ez volt az első probléma amivel előhozakodtam. Azt mondta a Kaális doki, hogy nagyon sok nő titokban csinálja. Pont amiatt, hogy félti az állását, fél attól, hogy csökkeni fog a főnök, kollegák szemébe (mert ma Mo-n sajnos ez van! ).
Azt mondta nekem, hogy eszembe ne jusson megmondani! Meg lehet oldani, a tudtuk nélkül is! Kép

Andrea!
Gratula a dobogó szivecskéhez! :)

Zöldcoca!
Neked még van három napod a kukkolásig? (tickered szerint) :)
Oda is megy a drukk. Kép

Pussz Mindenkinek!
Egy kellemes napot kívánok! :)
Vendég

Andrea, hatalmas gratula ismét! :lol: :lol: :lol:

Én pénteken megyek a Mágushoz és már nagyon-nagyon várom!

Jud

Kép
jud71

Andrea!
GRATULALOK!!! Ez annyira jó érzés lehet! :)

Kiscsillag,
Köszönöm, bár most éppen nem hiszek semmiben, de majd igyekszem összeszedni magamat. Csak mindig nehéz egy negatív teszt után.

Pandácska,
Köszi még egyszer az infot, de sok jót nem ígértek, mert pont a lehető legrosszabbkor utazunk. :( Úgyh kimarad most ez a hónap.

Aranykavics,
Sajnos az a gyakrabb amit Te írsz, h a főnök nem szereti ha munkavállalója babát tervez. Nálunk is évekig ment h de szóljak időben, ha szeretnénk valamit, aztán persze nem szóltam. Csak mikor már havonta menni kellett az orvoshoz. De nekem szerencsém van vele.

Mindenkinek hajrá, aki tüszőt érlel és aki Uh-ra vár!
Zizo
2120

aranykavics , pandácska :

Köszönöm szépen mind a kettőtöknek a drukkokat nagyon aranyosak vagytok. Tiszta lámpalázas vagyok!!!!!

andrea23:
gratulálok a picibabádhoz nagyon vigyázzatok magatokra. Sok boldogságot kívánok nektek!!!!! :P

Ma már ez a második jó hí nekem pedig még csak reggel van. El kell mondanom nektek is mert én nagyon örülök. Ma hajnalban meszületett a sógornöm kislánya 2.lombikbol, ö is a Kaáliba járt.

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Sziasztok!

Harcika,
köszönjük, hogy szóltál! :)
A hírre: :(

Erika, tüszőnövelő lányok!
Sok-sok drukk nektek! :) +++++++++++++++++++++++++++

Andrea,
gratulálok a picidhez! :)
Biztosan aaanyiraaaaaa jó lehetett látni!

Én is mennék már a dokihoz, de hol van az még... :?

Megmondáshoz:
munkahelyen nem szóltam (egy kolléganőm tud róla), szerencsére vizsgálatokra el tudok menni. Punkció, transzfer után napok szabadságból mennek.
Szülők se tudták, csak most a legutóbbi nemsikerült után mondtam el anyunak.
angel37

Sziasztok!

Andrea GRATULÁLOK!

Hazaértem, minden oké volt, nem fájt! :lol:
A jövő hónapban inszem. :lol:
hanna30

Veronikusz :) Küldtem Neked Pü-t.

Harcika :) Köszi szépen a híreket, bár ez egyátalán nem jó. :(

Andrea :) De jó, de jó!! Nagyon örülök!! Gratulálok!! Volt már a Krizsa doki vagy még szabin van? Jaaaj, Én annyira izgulok, hogy el sem tudom mondani!! De jó Neked, hogy túl vagy rajta! Van már nőgyógyászod??

Zizo :) Nekem mondod, hogy nehéz?? :( Ajaj!! Látszik, hogy nem ismersz. Ha valaki , akkor aztán Én nagyon nehezen éltem meg a kudarcokat. Állandóan depis voltam, tudják a lányok. :( De biztos vagyok benne, hogy Téged is vár a babukád!! :) És egyszer nagyon, nagyon boldog leszel!! :)

Hanna :) Hipp-hipp hurrá!! :) Látod mondtam, hogy nem lesz semmi baj!! Örülök, hogy nem fájt!! :) Hajrá előre az inszemért!!!!! De jó, de jó!!!! :) :lol:

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag!

Nagyon szépen köszönöm! Az Őrangyalom velem volt!
Most pihizek és megpróbálok aludni, éjszaka elmaradt.

Remélem jól Vagytok!!!! [/quote]
hanna30

Sziasztok

Andrea
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1171444697.96.gif[/img]
Ilyen boldog napot - napokat kívánok nektek a babócához!!!!!!!!!!

Nyuszipuncs
a sógórnődéknek is sok sok boldogságot kívánok a kicsi lánykához!

Angel
köszi szépen a drukkokat, hát kiváncsi vagyok nagyon a holnap UH-ra, mert még most sem érzem a petefészkeimet, 2 éve meg úgy feszültek, hogy csak na.

Munkahely: én végül elmondtam a kis főnökömnek, mert pont akkor voltak áthelyezések egyik helyről a másikra, és én akkor megmondtam neki (de ekkor már a többiek megmondták neki mert sokszor cserélgettem műszakot) hogy most szóljon ha át akar rakni mert akkor megyek táppénzre, és ő azt mondta hogy engem nem rak sehová máshová (odaát egy szenya csaj lett volna a kisfőnök), de én utána kb. 1 héten belül már táppénzen voltam.

Sziasztok

Erika

Jön valaki holnap délelőtt a mágushoz? Vagy mindenki pénteken randizik vele?[/img]

Kép

Kép
erika13

Köszönöm szépen a gratulációkat Lányok!!! Aranyosak vagytok!

Kiscsillag! Van már igen,az akihez a kezdetek óta járok.Oda két hét múlva megyek. De még egyszer visszaszerettem volna menni a Kaáliba,oda március 14.-én megyünk utoljára.
Neked pedig nyugi!Mindjárt itt a péntek!!! :lol: amúgy hogy érzed magad?

Kép
andrea23

Hanna,
gratula! :)
Hajrá március!

Erika,
nagyon drukkolok! :)
Előfordulhat, hogy nem lesz olyan sok tüsződ, de ugye a minőség a fontos, és Ákosnál is bebizonyosodott, hogy azzal nincs gond! :wink:

Mennék én holnap, de nincs időpontom! :lol:

Közvetlen főnökömnek nemrég született meg a második gyereke, Mágus-bébi ám! :D Szóval tuti megértő lenne, de vhogy nem akaródzik neki elmondani a saját dolgaimat! Végülis így is jó! :D
angel37

Az én főnököm sem tudja a dolgot csak a körzeti orvosom aki rendes és megértő. Ő tart most is táppénzen. Nekem sem lehet elmondani a munkahelyemen mert a főnővérem nem ugy áll hozzá.

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

erika13:

Köszi neked meg küldöm a drukkokat a holnapi UH-hoz.++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Köszönöm Csajok!

Én is nagyon szorítok Mindekinek!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok

Nyuszipuncs
írtam választ

Angel
akkor bizti nagyon megértő lenne a főnököd!
minőség: hát nem tudom hogy azt túl jó minőségnek számít ha 13 leszívott petesejtből, mindössze 3-4 termékenyül meg. De igazad van, mert nem kell hogy mind kiváló mínőségű legyen, elég ha 2-3 ami kiváló, főleg akkor ha közülük legalább 1 ragaszkodó típús is :lol:
Olyan jó hogy vagy, remélem nagyon hogy a nyár neked is és a többieknek is a sikeresnél is sikeresebb véget hoz!!!!!!!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Erika,
köszi :)
Hát ez az, lehet hogy most csak 4 petécskéd lesz, abból 3 embrike, és azok között 1 vagy 2 hiperszuper-ragaszkodó! :wink: Minek ennél több? :wink: Jó lesz így? :D

Drukkok holnapra! +++++++++++++++++++++++++

Nyusz, neked is! :)

A franc, hogy miért nincs még május :roll: Pedig az idő odakint már szinte olyan! :D
angel37

Jud!
a kukucskáláshoz vigyél pézsét, mert könnyen meglehet, hogy a boldogság könnyeitől nem fogod látni a monitort! :D

Hanna!
Gratula! :)
Most hányadik ciklusnapon vagy? Nem teszel tickert? Úgy könnyebb követni hol tartasz. :)
Szerintem egyszerre fogunk inszemezni (nekem a következő héten dől el pontosan), mert a párom produkált egy jó eredményt, azt mondta a Mágus, hogy már nem jön szóba a lombik! :)

Zizo(2120)! :)
Nehéz megélni a kudarcokat. Engem az tart maximálisan fennt, hogy megyünk a Kaáliba! :) De ha ez nem jön össze, akkor valszeg összeomlok (mégha csak átmenetileg is! ) :?

Angel!
Igen, így már biztosan megértené a főnök! :) De akkor is nehéz erről beszélni! :?
És ha te úgy érzed, hogy inkább ne, akkor ne mond el. .)

Nyuszipuncs! :)
Ezek szerint az eü-ben dolgozol. Ott baromi megértőek! :?
Megértem, hogy izgulz, én is izgulnék! :)

Erika!
Azok az emrikék mind ragaszkódók lesznek. ( :lol: ) Legalább is megy a drukk! :)

Cupp Nektek
Kavics
(10 cn.)
Vendég

Sziasztok!

Angel! Itt van nemsokára már május! :lol:

Aranykavics! Küldtem privit.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

erika13:
Szió. Köszi a privit , szoritok neked holnapra++++++++

angel37:
Nem sokára itt a május is , addig is pozitívan gondolkodni!!!!!!

harcika . Köszi a privit

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Megvolt ma a HSG, a Tétényi úton voltam. A dokim nagyon aranyos volt, mindent mutogatott, magyarázott. Hát, a lényeg, hogy csak a jobb oldali vezető, ami átjárható, a bal oldalon semmi nem ment át. Nem tudom milyen cuccot kaptam, de aludtam tőle vagy3 órát, mint a bunda. Aztán elég hamar összekapta magam, zárójelentést a hónom alá csaptam, és irány haza. A villamoson meg majdnem elájultam. Akkor jutott eszembe, hogy egész nap nem ettem, nem ittam semmit.
Viszont minden hormoneredményem tökéletes, és a férjem eredményei is azok. 26-án megyünk vissza a Kaáliba, és március elején indul az első (és reményeim szerint az utolsó:-) inszem.
gabi_

Gabi,
Örülök hogy túl vagy rajta :D nekem is csak az egyik vezeték átjárható csak nálam a bal. Sok sikert a továbbiakhoz!
Vendég

Jó reggelt!

Nyuszin, Jud71en és cocán kívül ki megy még holnap Mágusozni?

Kép
zölddisznó

SZiasztok!

Köszi,csajok! :)
Próbálok pozitívan gondolkodni, persze! :P Csak ezt az üresjáratot rettenetes sz@rul tűröm! :oops:

Erika,
na, hányan vagytok és mekkorák? :wink: ++++++++++++++++++++++

Egyben üdv mint az első vizitdíjasunknak! :roll:

Gabi,
akkor egy petevezetőt kivévem minden oké! :wink: Hajrá!
angel37

Hanna Sajnos még nem vagyok túl jól. :( Eléggé aggódom is miatta. Nagyon félek, hogy sose fog megjavulni. :( De nem akarok panaszkodni csak már tényleg 4 hete rosszul vagyok és aggódom a pici(k) miatt is. Ma éjjel szörnyű álmom volt. :( Sírva ébredtem.

andrea 23 2 hét múlva mész a dokidhoz először vagy már voltál nála? Volt már valami vizsgálat, vérvétel vagy valami? Vagy az még ráér? Szombaton lesz a kukucska.

Kép
Kép
kiscsillag

Bocsi kimaradt!

Hanna Jó a vonalzód! :)

andrea23 És Te hogy vagy? Van már valami kismamis tüneted?

angel Kitartás!! Próbáld kicsit elengedni magadtól a témát. Nekem az sokat segített!! Tudom, hogy nehéz, de tereld el a figyelmed mindig valamivel. Meglátod könnyebb lesz.

gabi téged elaltattak a hsg-nél? De jó neked!

Növeszgetősöknek, szurkálóknak, uh-soknak :) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Nagyon drukkolok Mindenkinek!!!!!!
:wink: :)

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag!

Nem voltam még,két hét múlva megyek először hozzá. Nem volt még más vizsgálatom. Ami más,mit eddig volt,hogy egész nap bírnék aludni,hamar elfáradok. Van olyan mikor rá sem birok gondolni a kajára. Este felé van egy pici émelygés. Ma éjjeltől pedig az alhasamban érzek néha-néha olyan kis bizsergetős,szurkálós valamit (ezt jól megfogalmaztam). Mást nem nagyon érzek. A hányás szerencsére eddig még elkerült.
te hogy vagy? Nem pénteken mész? Tuti minden oké lesz! :wink:

Kép
andrea23

Sajnos mennem kell lányok dolgozni. Este még lehet benézek.
pusz

Kép
andrea23

Sziasztok!

Kiscsillag!
Bocs, igazad van! Itt mondjuk senkinek nem könnyű, sajnos. Nagyon sajnálom, hogy még mindig rosszul vagy, nehéz lehet így Neked! Viszont már csak kettőt kell aludni és Te is láthatod a pöttyödet és hallhatod ahogy ver a szive!!!! Kitartás!

Hanna!
Örülök h nem fájt a HSG és hogy minden rendben volt!

Aranykavics!
Össze fog jönni!!! Erre szabad csak gondolni!! Amúgy mi is így jártunk mint ti, hogy a Kaáliban sokkal jobb eredménye lett a páromnak mint korábban, így mi is inszemre mentünk. Szegény alig akarta elhinni.

Angel37!
Ahogy rohan az idő (már 2007-ben is vége lassan februárnak) mindárt itt a május is, aztán meg már csak azt veszed észre, h nő a pocakod!

Gabi!
Hajrá inszem!

Zizo
2120

andrea23 :) Köszi szépen! Akkor kicsit megnyugodtam, mert Nekem még nincs orvosom, de akkor még van pár hetem választani. Ebben is bizonytalan vagyok sajnos. :( A szurkálódást Én is érzem, de már régebb óta. Harcika mondta, hogy dolgozik a sárgatest azt érezzük. Én is álmos vagyok, bár lehet azért mert éjjel meg nem nagyon tudok aludni. :( Kényelmetlen 4 hete a hanyatfekvés. Hála az égnek (le is kopogom) hányingerem Nekem sincs, van elég bajom, jó lenne ha ez legalább elkerülne!!!
Szombaton megyek 10-re Uh-ra. :) Már tiszta ideg vagyok!!! De jó Neked, hogy dolgozol, Én is úgy mennék... Már csak a pénz miatt is.

Tényleg Harcika!!! A terhes nőknek nem kell vizitdíjat fizetni amennyiben a terhességgel kapcsolatos vizsgálatra megy. Például Nekem sem kell majd a háziorvosnál fizetnem, sem a vérvételnél. Akkor hogy lehet, hogy Nálatok a kismaminak mégis fizetni kell az Uh-ért??? Amikor akkor már kismami. :shock: :? :roll:

Zizo :) Köszi!! Igyexem kitartani, tudom, hogy muszáj. Ezt a két napot csak kibírom. :) Csak annyira izgulok, hogy minden rendben legyen!!!!

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag, Andrea, Jud
Kép

Coca,Nyuszi
Sok sikert a holnapi kukucskáláshoz ++++

Angel,
Néha jó lenne beletekerni az időbe :wink:
Vendég

Sziasztok Lányok! :D

Ma reggel megkaptam az első szurimat!!! Megmutatták, hogy kell beadnom, így holnap már egyedül fogom csinálni... :D

Hétfőn reggel kell mennem uh-ra és vérvételre, aztán meglátjuk, hogyan tovább.

Nagyon boldog vagyok, hogy végre elkezdhettem!

Szerintetek elképzelhető, hogy alig 4-5 órával a szuri után már érzek valamit? Olyan furcsa mintha érezném, hogy dolgoznak a petefészkeim...vagy csak a képzelőerőm játszik velem?
Volt már valakinek ilyen?

Puszi mindenkinek! :D

Kép
Kép
jucmuc

Kiscsillag,
köszi, próbálkozom! :)
Jobbulást neked, és te meg próbálj ne aggódni, biztos minden rendben van! :) Mindjárt UH! :wink:

2120,
bár így lenne! :P

Pandácska,
ugye az időkerék? Nem is lenne hülyeség! :D

Jucmuc,
nem kizárt! :wink: Múltkor már az első Suprefact után éreztem! :)

Erika :?:
angel37

Jucmuc,
Én is szoktam érezni ahogy ,,dolgoznak" a fészkeim.
Kép

Angel,
Jó is lenne meg nem is. Ha jó dolgok várnak a jövöben akkor repülhetünk elöre de ha rosszak akkor jó itt... Ezt találtam neked:
Kép
Vendég

Pandácska,
azért jól jönne, tekerni legalább fogiszedésig! :lol: Legalábbis nekem! :oops:

Köszi!!! :lol: :lol: :lol:
angel37

Angel, Pandácska!

Köszönöm szépen!!!!

Most megnyugodtam! Tutira érzem azóta is de nem fáj, csak úgy érzem.

Köszi!!!!!!!!!!

Pussz

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok !

Gartulálok mindenkinek akinek sikere van. Akinek nem annak millió +++++++++++!!!! Tudnátok abban segíteni, hogy kb mennyibe kerül a gonal-f, a toll az mit jelent? A barátnőm kap majd ilyet és aggódik az árak miatt. Köszönöm előre is.
Vendég

Sannah,

a 900egységes kb 75ezer ft.

Az anyag tollszerű vmibe van töltve, nem kell külön felszívni fecskendőbe, csak be kell állítani az adagot és lehet nyomni befelé! :)
angel37

Köszönöm Angel, ari vagy. Jövő héttől kapja már.

Hanna, szurkoltam, remélem nem volt vészes!!!
Vendég

Sannah,
Én a 450 egységest kaptam az most kb 37 ezer lehet.
Kép
Vendég

Sziasztok

Angel

köszönöm szépen mindenkinek a tüsző növesztő és szaporító drukkokat: ma már a bal oldalon még mindig 1 tüsző kb. 16x16, a jobb oldalon 15x16 + 14x14 + picike 10x10 = 3,5 tüsző
ezért ma még vettem 1db 450-es tollat - amit ma és holnap még szúrok
méhnyálka hártya 9.5 mm
ha jól emlékszem az adatokra
szombaton 24.00 kor ovitrell injekciók
és hétfőn kb 1/11 3/4 11-kor randi a Mágussal =punkció!!!!!

Sanahh
a 450-es toll 37600 valamennyi volt ma a déliben

Sziasztok

amint tudok még jövök

addig is mindenkinek +++++++++++++++++

Angel - mindjárt itt a május!!!!!!!!!!!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Vissza: Szülészetek, kórházak