Jó reggelt!
Úgy látom, hogy lassan rendszert csinálok abból, hogy a nem a megfelelő névhez írom a mondanivalóm, de így jár az, aki mellett ott áll a párja és minden 10 másodpercben megkérdi, hogy " kész vagy? Le kellene feküdni! "
(egyébként nem szokásom!
)
Adél11, Mesi27!
Kiegészítve a tegnapit, mi a családunknak sem akartuk megmodani. De aztán eltelt 1 év és még mindig sehol nem volt baba, muszáj volt elmondani, hogy hagyják abba a faggatózást, mert már szemrehányóan mentek a célozgatások. (pedig burkoltan mondtuk, hogy nálunk nem egyszerű a történet). Aztán leültünk és megbeszéltük!
Ez kb 4 hónapja volt, de majdnem ugyanott vagyunk.
Nem értik, hogy lassan telik az idő!
Én azt hiszem továbbra is türelmetlenebbek, csak már jobban tekintettel vannak ránk. Visszafogják magukat, de állandóan erről a témáról beszélnének.
A barátokat, kollegákat be sem avatjuk, mert senkire sem tartozik!
Főleg amióta a Kaális dokim is megerősített ebben!
Gabi!
Azt szeretném neked írni, hogy ugyanilyen kétségek között voltam, hogy közöljem a főnökkel, kollegákkal.
De már a gondolatától is sík ideg lettem, mert a főnököm határozottan baba ellenes! És ezt nem is rejti véka alá.
Amikor először elmentünk a Kaáliba, ez volt az első probléma amivel előhozakodtam. Azt mondta a Kaális doki, hogy nagyon sok nő titokban csinálja. Pont amiatt, hogy félti az állását, fél attól, hogy csökkeni fog a főnök, kollegák szemébe (mert ma Mo-n sajnos ez van! ).
Azt mondta nekem, hogy eszembe ne jusson megmondani! Meg lehet oldani, a tudtuk nélkül is!
Andrea!
Gratula a dobogó szivecskéhez!
Zöldcoca!
Neked még van három napod a kukkolásig? (tickered szerint)
Oda is megy a drukk.
Pussz Mindenkinek!
Egy kellemes napot kívánok!