Sziasztok!
Nekünk is szedni kellene a fát, mert nagyon hullik
. Pedig nálunk csak 26-27 fok, így néha fázunk.
Csak még nem volt erõm hozzá, talán hétfõn. Hivatalosan úgyis Vízkeresztkor kell leszedni. (Bár ez nálam most lustaság.)
Nagyon felgyorsultak az események nálunk, ma voltunk a szüleimnél (megvesszük a lakásukat), és jött az ismerõs vállalkozó, aki a csapatával a felújítást fogja csinálni, velük találkoztunk. Úgy beszéltük meg, hogy március elején kezdik a munkát! Alig várom már, hogy oda költözzünk! Most mindent szépen lemértek, felírtak. A jövõ hét szerdára meglesz a hivatalos árajánlat is, és mindent kiszámolnak, hogy mibõl mennyit kell vennünk, rendelnünk. De ez is olyan jó, mert nem nekünk kell a megrendelt csempét majd elszállítani, hanem õk mennek érte. (Bár lehet, hogy ez általános, én örülök neki.) Már kezd körvonalazódni, milyen színeket szeretnék, de még nem végleges. De szépen alakul!
Nagyon szép lesz, ha sikerül megvalósítani mindent.
Martin szerencsére jól van, anyukám ma kicsit lenyírta a haját oldalt, és hátul, mert már nagyon kacskaringózott neki. Nagyon édes lett, tiszta fiús így a fejecskéje. Természetesen az elsõ hajtincseket eltettem, és majd beragasztom a babakönyvébe.
Persze mondanom sem kell, hogy a szakembereknek õ magyarázott a legjobban, mintha tudná, hogy hová mit szeretne.
Képzeljétek, most Mildi-B 3-as tápszert vettem neki, ez olcsóbb, mint a Milupa, de jobban ízlik neki. Tiszta haszon a kölök!
De kialakult a ritmus, a tejpépet vízzel kapja, és a tápszert gyümölccsel és keksszel keverem össze, úgy eszi meg. Inni nem hajlandó csak vizet, és teát. Nem baj, majd ha kenyeret kap enni, ahhoz majd iszik tápszert, így furcsa is lenne a tejpéphez azt innia.
Neva
Örülök, hogy az UH-n minden rendben volt! Nem szoktál nagyon izgulni elõtte? Kíváncsi vagyok az új mérési adatokra is, majd írd meg! A tornával mi újság? Szerintem nem sokáig kell majd járnotok.
Kata007
Elhiszem, hogy megijedtél! Nálunk meg is történt a baj kb. 2 hete. Martin a fürdés utána pelenkázón ült, és egy pillanatra elfordultam, de nem mozdultam mellõle, csak valamit letettem. Ennyi pont elég volt ahhoz, hogy leforduljon onnan! Ezer szerencse, hogy egy nagy maci áll a pelenkázó mellett, és arrra esett rá. De úgy üvöltött, meg én is jól megijedtem. Férjem mondta is, miután megnyugodtunk, hogy nincs baja a gyereknek, hogy kaszkadõrnek nevelem, vagy mi?
Azóta nem is teszem a pelenkázóra, csak az ágyon teszem tisztába. Még egyszer nem kockáztatok!
Zoli
Örülök, hogy alakul a géped! Azért tedd el azt a pár csavart, hátha jó lesz még valamire.
Gyöngyöske
Jobbulást az egész családnak!
Marika
Panka
Örülök, hogy a pocaklakókkal együtt jól vagytok! Tessék sokat pihenni, és nem agyon dolgozni magatokat! Hétfõtõl újra fogyózom, és ráadásul tanulhatok a szakvizsgára.
Kriszta
Ti jól vagytok?
Dodus
Örülök, hogy újra köztünk vagy! Hiányoztál!
Sok puszi mindenkinek! Bocsi, hogy ennyit írtam!
Lina