Új privát üzeneted érkezett!

Zoli!
Tegnap írtam.

Sajnos Gyöngy köhögése nem csillapult, ma irány megint a doki bácsi. Kép Ami még rosszabb, hogy Hanga is elkapta, köhög-tüsszög. Így ma nem lesz oltás, csak megvizsgálják. Ráadásul már én és a párom is rosszabbul vagyunk, így délután mi is megyünk a rendelésre.
Pedig ezen a héten lenne 2 vizsgám is, de így...

Zannamária!
A barátnõm is az 5-ös popsikenõcsöt ajánlotta a piros popsira, nekik is az vált be.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Látom szótfogadtatok és jó sokat írtatokKépKép

GyöngyöskeKép
Jobbulást kívánok nektek.

AnnamáriaKép
Olyan jó, hogy ilyen jól alakulnak a dolgok. Nagyon-nagyon boldog új évet kívánok nektek.

KrisztaKép
Gratula Kristófnak a forgáshoz.

LinaKép
Eddig is tudtuk, hogy "gonosz anya" vagy.KépKép

Nálunk most nincs semmi újság. Jól vagyunk, babuci egyre intenzívebben rugdos. Remélem szépen növöget a babaházban.

Szilveszterezni ki hol fog? Mi ismét "öregesen" fogjuk ünnepelni az új évet, itthon. Nem tudom, hogy miért, de egy pár éve már nem igazán vágyunk sehova. Idén nagy pocival meg különösen nem.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Martin ma 7.45-ig aludt! Ez szuper, csak azt mondja meg nekem valaki, hogy mivel 8-kor reggelizett, így hogy fér bele a napba 5 étkezés?Kép Valahogy így túl közel kerülnek egymáshoz a kajálások! És amúgy sem egy nagyevõ, mint tudjuk.

Mindenkinek nagyon-nagyon boldog, sikeres, egészségben gazdag új évet kívánunk!

Lina, Marcell és Martin
Lina

Sziasztok!

Panka!
Szilveszterezni mi is "öregesen" fogunk, azaz itthon bámuljuk a TV-t, biztosan "nagyon izgalmas" leszKép Vasárnap voltunk színházban és már alig vártam, hogy befejezõdjön a darab, nem azért mert rossz volt, hanem mert egy órát nem bírok már üllniKép

Gyöngyöske!
Vigyázzatok nagyon magatokra, tessék az új évet szépen és egészségesen kezdeniKép

Annamária!
Ezek szerint sikerült bent maradnodKép Örülök, hogy jól haladtokKép

Lina!
Martinnak üzenem, hogy csak így továbbKép

Mindenkinek NAGYON BOLDOG, SIKERES, GONDOKTÓL MENTES, EGÉSZSÉGES ÚJ ÉVET KÍVÁNUNKKép

Marika, Viktor és Picuri is
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon boldog, eredményekben gazdag új évet kívánunk!

Kriszta, Zsolti, Kinga és Kristóf
dkriszta

Nagyon boldog, sikeres, babázós új esztendõt kívánunk!Gyöngyöske és a férje, Gyöngy és Hanga Kincsõ!

Hanga hétfõn nem kapta meg az oltást, helyette kapott kanalas orvosságot. Nagyon csúnyán köhög, váladékozik az orra. Kép Sajna mind a négyen betegek vagyunk, a hétfõ délutánunk orvoslátogatásokkal, gyógyszerek kiváltásával telt. Remélem hamar kilábalunk belõle.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok

Mindenkinek B.Ú.É.K.,

Sajna széthullott a gépem, már két napja rendetlenkedett, igy bocs mindenkitõl a használhatatlan beírásokért, de rendszeresen lefagyott, most ütöm-vágom. talán estére kész leszek.

Zoli
bbendi

Az új esztendõre sok egészséget, boldogságot, gazdagságot és a gyerekekhez sok türelmet kívánokKép
Leljük örömünket ezekben a csodás kis manócskákban akik megszépítik az életünketKép

BUÉK 2003!
Éva Csaba Laura
neva

Sziasztok!

Örömökben gazdag, boldog új esztendõt kívánunk mindenkinek! Kata, András, Daniella és Dórika

Nem voltunk itthon az ünnepek között azért nem jelentkeztem.
Nem tudom ki, hogy van vele, de nálunk Dórinak ajándékot sem kellett volna venni, csak sok-sok csörgõ, színes csomagolópapírt. Azokat ugyanis jobban értékelte. Kép Még a fenyõfa sem igazán kötötte le.

Viszont kicsit húzós pár napunk jön Dóri miatt. A kisasszony ugyanis ma megmutatta, hogy tud felállni ha van mibe kapaszkodni. Tudom ennek örülni kellene, örülünk is. Majdnem dobtunk egy hátast amikor elõször megcsinálta a kiságyban.Kép Aztán mégegyszer, majd egész nap ezzel szórakozott. Már az ágy mellett is megcsinálja, ha meg tud kapaszkodni az ágyterítõben. Csakhogy a kis buta egy idõ után elengedi amibe kapaszkodik és zuhan(na) nagyokat. A kiságyban nem merem egyedül hagyni mert feláll, elengedi aztán jön az ordítás, mert a rácsba rendesen beüti a fejét. Hiába van fejvédõ, most semmit nem ér. Úgyhogy holnaptól már apa dolgozik, tehát jön velem mindenhová a lakásban. Figyelhetek, hogy mikor mibe tud belekapaszkodni. Most megpörgetném egy pár nappal az idõt... Kép

Lina!
Ti, hogy vészeltétek át ezt a korszakot???
Ja, és hatalmas gratula Martinnak a lépésekhez. Tündéri lehet a totyogó kismanó!

Annamari!
Bízom benne, hogy ezt most Te nem olvasod, hanem a picurkáddal vagy... KépKépKép
Jobbulást nektek, és minél hamarabb menjetek haza!!!

Gyöngyöske!
Sok-sok gyógypuszi az egész családnak!!! Kép Kép Kép Kép Kép

neva!
Hogy van Laura? Tényleg volt izomláza?

Zoli!
Mizujs a gépeddel???

Pusssz!
Kata és Dórika (aki már belépett a 8. hónapbaKép )

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Kezdem kipihenni a szilvesztert.Kép Mi is itthon voltunk, barátaink jöttek hozzánk, és így négyesben vártuk az új évet. Meg persze Martin a másik szobában. Nagyon jó volt, valamikor 4 körül feküdtünk le, és 7-kor keltünk, ugyanis a fiatalurat nem érdekelte, hogy nem aludtuk ki magunkat. Ma reggelre azért sokkal jobb a helyzet. De azért már az is nagy eredmény, hogy Martin mostanában 7 körül kel, és nem 6-kor.

Kata007Kép

Gratula a felálláshoz!Kép

Az az igazság, hogy nálunk nem voltak olyan nagyon nagy esések. Martin ugyanis 2 héttel elõbb tudott ülni, mint felállni, és amikor felállt, és elengedte azt, amibe kapaszkodott, akkor szépen a fenekére csüccsent le. Általában úgy is állt fel, hogy elõbb felült, aztán ülésbõl feltérdelt, majd felállt. Persze volt olyan, hogy esett õ is, de négykézláb is sikerült neki, hogy egyszerûen orra bukott.Kép Én a kiságyban mindig hagytam, azért állandóan nem lehet mellette lenni. Szerintem egy-két esés után megtanulja, hogy jobban vigyázzon, és mi az eredménye annak, ha nem kapaszkodik.Kép De mint ismeretes, én kegyetlen és gonosz mami vagyok!KépKép

Mindenkinek puszika, Lina
Lina

Sziasztok Lányok!

NAGYON BOLDOG ÚJ ESZTENDÕT KÍVÁNOK MINDENKINEK!

Újra itt vagyok, bár a munkahelyrõl, ami nem túl élvezetes dolog:o De úgy látom laza napunk lesz, mert a kollégáim közül még senki sincs itt. Persze nem szóltak nekem, hogy senki sem jön dolgozni, akkor én se jöjjekKép Lehet, hogy én vagyok az ügyeletesKép

Nekünk sajnos nem hozott zebrás tesztet a Jézuska, dehát rögtön az elsõ hónapban túl szép lett volna. Próbálkozunk tovább ezerrelKépKépKép

Még nem tudtam mindent elolvasni, de nagyjából már képben vagyok.

Zannamaria! Veled örülök, hogy a gyermeketek már kint lehet az osztályon. Azóta, hogy írtál már biztos sokat javult a helyzet. Kívánom, hogy mielõbb hazamehessetek, és egészséges legyen a kis Vilmos!

Gyöngyöske! Nektek is jobbulást kívánok! Egyetek sok gyümit és szedjétek a gyógyszereket, hogy mielõbb meggyógyuljatok. Gyöngy várja már az ovit? Ez elég változó szokott lenni a gyerekeknél, van amelyik várja, és van amelyik nem. Én az utóbbiak táborát erõsítettem, mert már az elsõ nap megvertem az óvónénit:o Azóta már nem vagyok verekedõs!Kép

Lina! Gratulálok az elsõ lépésekhez! Gondolom nagyon büszkék vagytok a kis Ördögre, hogy már ezt is tudja. Sajnálom a tejcsit, dehát mindenkinél eljön ez a nap! Nem tudnál nálam is ledolgozni néhány kilót? Bérfogyasztást nem vállalsz?? Elképzeltem, ahogy Marcell apuka próbálja rávenni Martint a szopiraKépKépKép Nagyon mosolyogtam...

Marika! Mi is voltunk színházban, az Evitát néztük meg. Szerintem elég jó volt. Én azt hittem, hogy Eva Peron egy szent asszony volt, de úgy látszik, elég hiányosak voltak az ismereteim:o Pocid gondolom már jó nagy. Már nem sok van hátra Nektek sem!

Panka! Mi is csak úgy, öregesen vártuk az új esztendõt, férjecském eléggé elfáradt az év végére, így nagyon örült ennek a változatnak. A mûsor sem volt vészes, bár néha nem hallottam a horkolástól:o

Neva! Sajnálom ezt a tornás dolgot, de biztos használni fog. Úgy szeretném már látni Laurát! Már biztos nagyon nagy és aranyos!

Kata! Ez a felállásos dolog elég bonyodalmat fog okozni.Kép A kiságyat már átállítottátok alacsonyabb fekvõhelyûre? Gondolom ilyenkor már kell. VAgy már hamarabb? Nálatok hogy telt a szilveszter? Küldjek néhány csomagolópapír maradékot?:o

Kriszta! Nálatok mi újság? Ovival hogy áll a kisasszony? Képzeld, megismerkedtem egy lánnyal, pontosabban fiatalasszonnyal, akik szintén ott Arnóton fognak építkezni. Fodrász a lelkem, de van egy stílusa:o Remélem nem lesztek szomszédok!

Zoli! Megjavult már a géped? Illetve megjavítottad már?

Majd még jövök!

Puszil mindenkit Dodus
Dodus

Már olyan régen írtam, hogy elfelejtettem a vicsorgó fejet csinálniKép Talán így kell?
Dodus

Sziasztok!

Szia Dodus!
Olyan jó, hogy újra köztünk vagyKép Most majd tessék rendszeresen jönni és nem itt hagyni minket, ilyen hosszú idõreKép

Kata!
Dórika nagyon ügyi kislány, vajon kire üthetett? Egypár esés után nem tanult még a saját kárán? Azért azt Õ sem várhatja el, hogy állandóan a sarkában legyélKép Vagy a lányok már csak ilyenek (mert akkor fiut szeretnékKép)

Neva!
Laurával milyen gyakran kell járnatok tornára? Ugye már jobban viseli a dolgot?

Zoli!
Gépet nem szabad csak úgy szétszedni, mert mindig rosszabb állapotban lesz, te ezt még nem tudod?

Panka!
Dolgozol még?

Puszika mindenkinek, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Ma volt a koponya UH és minden rendben vanKépKépKép
Nagyon örülök! Utána átmentünk a tornára. Laura sokkal jobban viselte, fele annyit sírt. Fura de ilyen rövid idõ után már látok változást - pozitív irányban. Minden héten 1 alkalom a torna. Az elsõ után volt izomláz, ami egyrészt sok alvással járt másrészt egyes mozdulatoknál sírással. De 2 nap alatt elmúlt. Arcán még látni az erecskét de már alig.
Ma azért olyan büszke voltam ráKép
Hétfõn megyünk majd a védõbe, akkor súlyadatokkal is szolgálok.
Örülök, hogy megint mindenki itt vanKép
neva
neva

Sziasztok Lányok
Eltalálta a gépemet a KÉK Halál, teljesen trapa, most a munkahelyrõl irok, de igyekszem életet hozni az otthoni szerkezetbe is.

Zoli.
bbendi

Sziasztok Lányok

Már itthonról, persze megcsináltam a gépem.
Marika, Dodus, Kata szétszedtem miszlikre, a végén már csak néhány szükséges kellék volt, de rájöttem mi volt a hiba. Egyetlen kis csatlakozó ment tönkre. Igy vehetek egy uj hangkártyát, de most már nem tesz teljesen letargikussá. Marika igazad lehet, mert most is maradt egy-néhány csavar, pedig minden a helyén. Azért most jónak tûnik, nagyon öreg, kicsi, és Vodás a netem, de megy.

Neva örülök, igy kezdtünk mi is, ma már ott tartunk, hogy saját kezével fogja a füles üveget és iszik.Tudtál valamire jutni a hibás beírásaimmal? Nem tudom hogy vagytok vele, de UH-ra is csak 12-13 körül érdrmrs menni, mert sokan vannak, de minden egyéb helyen ilyenkor van a legkevesebb várakozó.A védõ az micsoda?

Kata ezek a fejek??Kép)))))

Rjuli, ha erre jársz irj jól értettem e amit írtál, s ha nem akkor mond el mire gondoltál? Köszi.

Zannamariáról és a picurról vannak híreitek?

Zoli
bbendi

Zoli!
Az egy olyan hely ahol hülye tanácsokat adnak és mivel a védõnõ is ott van ezért lett nálam: védõnõi tanácsadás = védõ. KépKépKép
Sokat olvastam a Dévény-, Petõ-módszerrõl de egyben elkeserített, mert ezeket sérült gyerekeknél alkalmazzák. Én remélem, hogy ez nem általános. Köszi a címeket!
neva
neva

Zoli!

Nem egészen értem, hogy mit kérdezel. Azért megpróbálok válaszolni, ha nem erre gondoltál, akkor szólj. Szóval, amirõl én írtam, az a konduktív módszer, ami elvileg bármikor elkezdhetõ, de minél elõbb, annál jobb. A Katona-féle mdsz. kimondottan az elsõ néhány hónapra szól, de a Dévény is hajlamos elzavarni az embert, hogy túl késõ.
Amikor írtam, még nem olvastam vissza mindent az írásaidból, csak arra reagáltam, hogy majd a letapadások után kezdõdik a torna. Ez nagy hiba volna, de azóta láttam, hogy mindenfélét csináltok Bendivel, és hogy melyik hoz majd sikert, azt senki nem mondhatja meg elõre, a lényeg, hogy ha csak nem lázas a gyerek, ne legyen kifogás, folyamatosan menjen v.mi aktív fejlesztés. Ez nem személy szerint szól neked, gondolom, hogy ti komolyan veszitek, ez csak általános "figyelmeztetés", mert az a tapasztalatom, hogy lustaságból, struccpolitikából, kudarckerülésbõl stb. nagyon sok gyerek nem jut el arra a szintre, amire képes lenne, mert a szülõk az út elején feladják.
rjuli

Sziasztok!

Hát sehol senki?? Mit csináltok?Kép Hagytok engem unatkozni a munkahelyen? Ma már nem vagyok egyedül, egy kollégámmal együtt vagyunk, de egyikünk sem dolgozik. Nem kell azt elkapkodni...Kép

Ha lesz idõtök írtok?? Lécccccccci!!!

Dodus
Dodus

Hogy mit csinálok?
Leszedtük a karácsonyfát, kitakarítottam, összeraktam a befizetendõ csekkeket, ekkor szívrohamot kaptam, aztán a férjem odatette fõni a kaját (és elment dolgozni)amit én odaégettem, ekkor mégegy szívrohamot kaptam!
Folytassam? Kép
Inkább ma már nem csinálok semmit! Laurát megetettem minden galiba nélkülKép Úgy tûnik el fog aludni.

Mikor lesz tali és hol? Jó lenne minél hamarabb, mert késõbb a pocakos kismamák nem szívesen mozdulnak ki.
neva
neva

Sziasztok!

De jó, hogy már mindenki itt van újraKép

NevaKép
Ti már ilyen hamar lebontjátok a karácsonyfát?
Szupi, hogy UH-on minden rendben volt.

A tali jó kérdés, mikor legyen és hol? Mondjuk két hét múlva hétvégén valamikor mit szólnátok hozzá? Vagy várom az idõpont javaslatokat. Kinek mikor lenne jó?

DodusKép
Azért remélem nem evett meg az unalomKép Vizsgákkal hogy állsz?

MarikaKép
Még dolgozok. Úgy tervezem, hogy még a februári bevallásokat megcsinálom, de a márciusit már nem vállaltam.KépEz azt jelenti, hogy febr. közepéig fogok dolgozni. És te?
Remélem ma ezen a jégpályán vigyáztál magadra. Nekem sikerült egy picit megrántani a pocimat, mert majdnem elestem. Munkahelyen jól le is szidtak, hogy miért mentem dolgozni, mért nem maradtam otthon.

KataKép
Gratula a felálláshoz.

LinaKép
Lépések voltak azóta újabbak? Remélem a talin majd megmutatja nekünk Martin, hogy hogy tud már szaladniKép

GyöngyöskeKép
Hogy vagytok? Ugye már gyógyulgattok? Jó lenne, ha erre a talira már ti is el tudnátok jönni.

ZoliKép
Örülök, hogy a géped sikerült összerakni. Egész jól megúsztad a dolgot.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Panka!
Nálunk 30 fok van árnyékban Kép ezért már kezdett peregni a fa. Tavalyelõtt mire kivittük egyetlen levél nem maradt rajtaKépGyönyörû látvány volt és még nyáron is tûlevelet porszívóztamKép
Örülök, hogy a Karácsonyt kibírta.
neva
neva

Panka, drága!

Jó volna, ha jobban lennénk, de tegnap Gyöngyöt ismét le kellett vinni, a doki bácsihoz újabb adag gyogyikért. Hangának is egyre mlyebbrõl szakad fel a köhögése. De mégis mind a két csajszinak remek a kedélyállapota, Gyöngy ugyanolyan izgõ-mozgó, Hanga hol kacag, hol gagyarászik. Kép Édi kis pofik.
Én ma vizsgáztam (Társaságok pénzügyei). Hazafele a Metrón és a vonaton persze rámtört 1-1 köhögési roham Kép.
Most pedig vendégeink érkeznek Kép.

Gyöngyöske
gyöngyöske

NevaKép
Hát ez a hõfok nem semmi. És ti hogy bírjátok? Vagy már hozzászoktatok?

GyöngyöskeKép
Nem irigyellek. Pestre jársz vizsgázni? Még hány vizsgád van?

Puszi, Panka

panka

Sziasztok Lányok.

Neva, bocs a tudatlanságért, jót nevettünk a válaszodon. Mi nagyon ritkán járunk el oda, talán két-három alkalommal voltunk. A hülye tanácsokkal a valóban kedves védõnéni házhoz jön, igy a feleségem két hátom óra társasága napközben alkalomadtán megoldott. A fával szerencsésebbek vagyunk, minden évben jót fogok ki, a nappalinkban január végéig birja.

Rjuli, köszi, mert mi mindent megteszünk amre lehetõségünk van, hogy jól fejlõdjön Bendi, csak nem mindent értek meg elsõre :-), most éppen kislabdák után kutatok elfogadható áron, egy felfujható medencéhez.

Dodus, mit csinál egy kontoller?, vagy ez is hülye kérdés a részemrõl???

Panka, igy virtuálisan mondhatnám, hogy értek hozzá :-) :-), de annyi igaz az egészbõl, hogy vakmerõ vagyok, mert a masina nem egy új darab.

Akik kimerészkedtek reggel rendben volt minden? Én Gáspárral - õ egy nagykorú autó -, jégtáncot jártam, hála az égnek baj nélkül.
bbendi

Sziasztok!

neva!
Örülök, hogy más is leszedte már a fát. Ugyanis én is nagyon gondolkodom, hogy le kellene szedni, mert nagyon pereg. Kép
Jó, hogy írtad a "védõt", mert nekünk is illene már elmenni. Azt hiszem kedden csináltatunk mi is egy mázsálást. Kép

Képzeljétek Dóri ma a frászt hozta rám. KépKépKép
Kicsit nyûgös volt, de még be kellett fejeznem a kaját, így beültettem a babakocsiba (a mózeskosár van most használatban). Szépen csücsült, adtam neki játékot. Egy pohár vizet engedtem felönteni a kaját, amikor hallom a hátam mögött, hogy Dancsi sikít egyet, hogy Dóóóóórikaaaaaa! Hát a lelkem lazán felállt a babakocsiban. Ha Dancsi nem veszi észre a kisasszony a földön landol. Kicsit leizzadtam. KépKép

Na jó éjt nektek, de ezt el kellett mesélnem! Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Nekünk is szedni kellene a fát, mert nagyon hullikKép. Pedig nálunk csak 26-27 fok, így néha fázunk.Kép Csak még nem volt erõm hozzá, talán hétfõn. Hivatalosan úgyis Vízkeresztkor kell leszedni. (Bár ez nálam most lustaság.)

Nagyon felgyorsultak az események nálunk, ma voltunk a szüleimnél (megvesszük a lakásukat), és jött az ismerõs vállalkozó, aki a csapatával a felújítást fogja csinálni, velük találkoztunk. Úgy beszéltük meg, hogy március elején kezdik a munkát! Alig várom már, hogy oda költözzünk! Most mindent szépen lemértek, felírtak. A jövõ hét szerdára meglesz a hivatalos árajánlat is, és mindent kiszámolnak, hogy mibõl mennyit kell vennünk, rendelnünk. De ez is olyan jó, mert nem nekünk kell a megrendelt csempét majd elszállítani, hanem õk mennek érte. (Bár lehet, hogy ez általános, én örülök neki.) Már kezd körvonalazódni, milyen színeket szeretnék, de még nem végleges. De szépen alakul!Kép Nagyon szép lesz, ha sikerül megvalósítani mindent.

Martin szerencsére jól van, anyukám ma kicsit lenyírta a haját oldalt, és hátul, mert már nagyon kacskaringózott neki. Nagyon édes lett, tiszta fiús így a fejecskéje. Természetesen az elsõ hajtincseket eltettem, és majd beragasztom a babakönyvébe.Kép Persze mondanom sem kell, hogy a szakembereknek õ magyarázott a legjobban, mintha tudná, hogy hová mit szeretne.Kép

Képzeljétek, most Mildi-B 3-as tápszert vettem neki, ez olcsóbb, mint a Milupa, de jobban ízlik neki. Tiszta haszon a kölök!Kép De kialakult a ritmus, a tejpépet vízzel kapja, és a tápszert gyümölccsel és keksszel keverem össze, úgy eszi meg. Inni nem hajlandó csak vizet, és teát. Nem baj, majd ha kenyeret kap enni, ahhoz majd iszik tápszert, így furcsa is lenne a tejpéphez azt innia.

NevaKép

Örülök, hogy az UH-n minden rendben volt! Nem szoktál nagyon izgulni elõtte? Kíváncsi vagyok az új mérési adatokra is, majd írd meg! A tornával mi újság? Szerintem nem sokáig kell majd járnotok.

Kata007Kép

Elhiszem, hogy megijedtél! Nálunk meg is történt a baj kb. 2 hete. Martin a fürdés utána pelenkázón ült, és egy pillanatra elfordultam, de nem mozdultam mellõle, csak valamit letettem. Ennyi pont elég volt ahhoz, hogy leforduljon onnan! Ezer szerencse, hogy egy nagy maci áll a pelenkázó mellett, és arrra esett rá. De úgy üvöltött, meg én is jól megijedtem. Férjem mondta is, miután megnyugodtunk, hogy nincs baja a gyereknek, hogy kaszkadõrnek nevelem, vagy mi?Kép Azóta nem is teszem a pelenkázóra, csak az ágyon teszem tisztába. Még egyszer nem kockáztatok!

ZoliKép

Örülök, hogy alakul a géped! Azért tedd el azt a pár csavart, hátha jó lesz még valamire.Kép

GyöngyöskeKép

Jobbulást az egész családnak!Kép

MarikaKép PankaKép

Örülök, hogy a pocaklakókkal együtt jól vagytok! Tessék sokat pihenni, és nem agyon dolgozni magatokat! Hétfõtõl újra fogyózom, és ráadásul tanulhatok a szakvizsgára.Kép

KrisztaKép

Ti jól vagytok?

DodusKép

Örülök, hogy újra köztünk vagy! Hiányoztál!

Sok puszi mindenkinek! Bocsi, hogy ennyit írtam!Kép

Lina
Lina

Sziasztok!

Sajna ez az év is rosszul kezdõdik. De errõl majd inkább késõbb írok.Kép
Egyébként nálunk a helyzet változatlan. Lauráról szól az élet.
Régen furcsa volt hallgatni, hogy az én gyerekem ezt csinálta-azt csinálta, ilyen szinüt kakált...stb. Próbálom magam visszafogni, hogy olyan embereket ne terheljek ilyen "fontos" hírekkel akiket nem érdekel. De nem mindig sikerül. Bár tudom, hogy sokszor csak számomra olyan nagy dolgok ezek.

Mindenkinek jó hétvégét. Ne haragudjatok, de most nem vagyok valami beszédes kedvemben. Azért örülnék, ha szerveznénk a talit. A hét végére remélem helyrerázódom.
neva
neva

neva!
Mi a gond?
A páromnak szoktam mondani, hogy ha már elkezdted, fejezd is be! KépKép

Érdekes dolog ez a gyerektéma, ugye? Sokszor én is elmondanám mindenkinek, hogy Dóri éppen milyen ujdonságot csinált, de mindig rá kell jönnöm, hogy ez csak nekünk a szüleinek fontos dolog...

Mi sem vagyunk jól. Kép
Apa rendesen elfertõzött minket. Dórival versenyt hapcizunk, és folyik az orrunk. Szegénykém ma már lázas is volt, de nem igazán látszott rajta. Apa meg is lepõdött amikor hazajött, hogy ilyen egy lázas gyerek? Kép

Szép álmokat mindenkinek!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Kata!

Gratulálok Dórinak a felálláshoz! Nagyon ügyi Kép Kép Kép
A családnak pedig jobbulást, mi már második hete benne vagyunk a náthába. Ma visszük vissza Hangát a doki bácsihoz, mivel egy hete szedi az orvosságot, és még mindig köhög, szívjuk az orrát. Utánna én is megyek az enyémhez, mivel elfogyott az én gyógyszerem, és még mindig erõsen köhögök stb.

Kriszta!
Mentek hétfõtõl oviba? Hogy vannak a skacok? Nagyon csendeske vagy mostanába.

Neva!
Természetes, hogy Laura a központja az életeteknek Kép

Lina!
Hova fogtok költözni? Biztos szép lesz az új lakás, mikor tudtok költözni? Martinról nincs friss fotó a "fiús" fejecskéjérõl?

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok Lányok
Tudom nem a legjobb idõben örülök,ezért ne haragudjon rám senki, mert gondokról olvastam, ittis-ottis , remélem elmúlnak hamar, a betegek meggyógyulnak, de pici? boldogságom volt tegnap este.
Korábban a nagyokat elsõ perctõl, azaz a hazaérkezésük napjától én fürdettem minden este, kivéve ha muszály volt távol lennnem.
Bendivel, valahogy nem ment, olyan pici, olyan törékeny volt, de tegnap összefogtunk vele és elsõ alkalommal megtörtént, nagyon jó volt.Kép,Kép,Kép

Én szívesen olvasom mindeki saját kis örömeit, legyen az bármi, fogacska, járás, stb.....

Zoli ( aki ma is fürdetni fog )
bbendi

Sziasztok!

ZoliKép

Miért ne örülnénk, ha Te is örülsz?Kép

Mára is jó fürdetést kívánok! Küldök Neked új képeket Martinról, mert az elõbb már küldtem a lányoknak, csak Téged kifelejtettelek a szórásból.Kép

Puszi mindenkinek! Lina
Lina

Lina!

Fotók megérkeztek, nagyon fotogén a fiatalúr Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Gyöngyöske!
Köszönjük a gratulációt! Kép
Nektek is jobbulást!!!!!

Zoli!
Gratulálok!!!!!!

Lina!
Képeket megkaptuk!
Kész nagyfiú!
Lenne egy kérésem: mivel Martinnal már úgy-ahogy szót lehet érteni, megkérdeznél tõle valamit?

Konkrétan arról lenne szó, hogy mit jelent a babababadájdáj, hogyha még egy kis repkedés is társul hozzá. Kép
Dóri ugyanis ezt csinálta amikor megnéztük az õ kis hódolóját. Többször mondta ugyenezt, ugyanígy tehát valamit jelenthet. Kép
A mam-mam-mam-ot már régen ismerjük, az apapap-át is értjük, sõt már a dai-ra is rájöttünk, hogy az az anyát az apát, utóbbi pedig a Dancsit jelenti, de ezt még nem hallottuk tõle. Kép

Pusssz! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Még élünk.Kép Szerencsére mi már nem vagyunk betegek. SZERENCSÉRE!!!!!!! Kinga ezerrel készül az oviba. Úgy volt, hogy csak fél napos lesz, de már napok óta azt hallgatjuk, hogy õ is ott fog aludni az ovodásokkal, olyan "kis ágyba". Teljesen bele van habarodva, hogy mostantól már "hivatalosan" is járhat.

Gyöngyöske!
Igen, megyünk holnap oviba. Épp ezért is voltam eléggé távol tõletek. Készülõdtem. Ruha, cuccok, oviszsák varrás stb....

Neva!
Ne szomorits minket. Kép Olyan nagy baj van?????
SEGÍTHETÜNK!?!?!?!?!?!?!?!

Lina!
Nagyon vagány a kislegény. Kép

Zoli!
Gratula az elsõ fürdetéshez. Biztos nagyon ügyesek voltatok. Kép Kép Kép

Kata!
Ez a Dórika milyen erõs leányzó. Bár össze lehetne kötni Kristóffal, mert õ meg egyfolytába ülni akar. Rendesen balhézik érte, ha le akarom feltetni az ölembe. Kép

Marika, Panka!
Remélem jól vagytok! Hogy viselkednek a pocaklakók??

Próbálgatjuk Kristófot szilárd kajával etetni. De csak próbálgatjuk!! Kép Drága kicsi fiam ezerrel pumpálja ki a kajcsit. Tök aranyos. Ilyen gyors "nyelvmunkát" még nem láttam. Kép A kanál még ki sem ér a szájából, a kaja már kint van. És vigyorog, meg pofákat vág. Bár ma sikerélményem volt!! Sikerült 2 kanál almát belepaszírozni a kis drágába. Kép Hát nem lesz egyszerû menet evésre szoktatni. Kép Kép
Kingával nem volt ilyen "gond". Majd belejövünk. Kép

Küldök én is képeket a gyerkõcökrõl. Remélem tetszeni fog. Bár a tömörítés kicsit rontott a minõségen, de azért "élvezhetõ".

Remélem most már gyakrabban jövök.
Jó éjt mindenkinek.
Kriszta
dkriszta

Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a dicséretet!Kép

KrisztaKép

Tündériek a gyerekek a fa alatt!Kép Látom, nem volt hiány játékokból sem!Kép Némelyikkel én is szívesen játszanék, nagyon szuperek!

Kata007Kép

Martin azt mondja, hogy ezt azt jelenti, hogy õ Dórika szerelme, és viszont, és ez most már így is marad. Ezenfelül még az is benne van ebben a "mondatban", hogy gyûjtsünk, mert nagy esküvõt szeretnének!KépKép

Majd jövök még, puszi, Lina
Lina

Drága DodusKép

Könyörgök, csinálj valamit a postaládáddal, mertt tele van, és így nem tudok Neked képeket küldeni!

Lina
Lina

Lina!
Még mindig nagyon édi Martin
Kriszta!
Az ilyen kislányoktól mindig elolvadok. Olyan szép. Persze Kristóf is aranyos de egy copfos kislány az nekem más.

Igazán nem az anyaságról szóló oldalra való és nem akartam szomorú dolgokról írni, de ti akartátok:
3-án meghalt a nagyapám. Holnap (kedden) lesz a temetése.Kép
Még nem tudom, hogy ki tudok-e menni a temetésre. Ha valakire ott tudom hagyni Laurát egy fél órára akkor igen. Szeretnék ott lenni. Majd megoldjuk valahogy.

neva
neva

Neva!!!
Elõször is õszinte részvétem. Kép Kép
Mikor lesz a temetés????
Ha összetudjuk hozni az idõpontot, akkor én szívesen vigyázok Laurára. Kingáért elvileg 3-ra kell menni az oviba.
Beszéljük meg.

Kriszta
dkriszta

Kriszta!

Annyira aranyos vagy! De mi még reggel (9 után)lemegyünk Igricibe, mert ott lesz 1 órakor temetés.
Tehát ott kell valaki akire fél órára otthagyhatom ebéd után. Ilyenkor általában el szokott aludni.
Köszönöm szépen, hogy felajánlottad.
Olyan jó tudni, hogy rátok számíthatok...Teljesen meghatódtam.

neva
neva

Neva!

Ha délelõttönként kell én szívesen vigyázok néha Laurára. Valahol irtad ugyanis, hogy itthon nincs kire hagynod. Ha valamit intézned kell, vagy valami....

Kriszta
dkriszta

Sziasztok Mindenki!

Neva! Õszinte részvétem!Kép Hány éves volt a nagyapád? Nekem tavaly halt meg a nagymamám, õ volt az utolsó nagyszülõm, így tudom, hogy most milyen nehéz. Még egyszer részvétem!

Kata007! Pénteken olvastam a Frissben, hogy anyukád beteg. Mindketten jobbulást kívánunk neki! Már jobban van azért?

Lina! Én is lépegetek utánad!Kép Neked mennyi a napi adagod? Postaládámat kiürítettem, de csak az egyik volt tele. Várom Martin képeit!

Kriszta! Ezek a gyerkõcök tüneményesek. Egyetértek Nevával, Kristóf is édes, aranyos, de a kislányotokKép Szép karácsonyfátok van!
Mi még nem szedjük le. Mert nem nagyon pereg és jó az illata. MEg addig legalább nem esszük meg a szaloncukit semKép

Zoli! Azt írtad a múltkor, hogy Nektek Vodás netetek van. Milyen a minõsége? És tényleg 2500-ért korlátlanul lehet netezni?

A mi hétvégénk elég bûzösen telt. Elromlott a mosogatólefolyónk. Így szombaton du, este, vasárnap de, du csak azt csináltuk. És miután azt hittük, hogy már jó, kiderült, hogy mégsemKép Szóval ez elég ... ügy. Már nem tudjuk, hogy mit tegyünk vele. A tányérok lassan elfogynak, mert a férjem szerint ne mosogassak a zuhanyzóban, majd megcsinálom a mosogatóban, ha már jó lesz....

Puszi Mindenkinek,
Dodus
Dodus

Sziasztok lányok!

Még a héten bekukkantok egy párszor, aztán már tényleg nem dolgozom.

Neva!
Sajnálom, hogy ilyen rossz hirrel kezdõdött az új éved! Õszinte részvétem...

Zoli!
Irtam Neked e-mail-t a freemail-es cimedre!

Magamról csak annyit, hogy vén öregasszony vagyok: itt is fáj, ott is fáj... 12 kg-t hiztam (31. hét) és már nagyon várom a szülés idõpontját (még 8 hét van hátra). Karácsony utáni hétvégén nagyon elkezdett fájni a derekam hátul, meg a hasam elöl, teljesen megijedtem, hogy mi van... 7végén szenvedtem, de 7fõn elmentem a dokihoz, aki azt mondta, hogy a méhszáj zárva van. Csütörtökön megyek a 32 hetes UH-ra, kiváncsi vagyok, hogy van a pici odabent!

Jó lesz már otthon, mert lassan tényleg nem jó sehogyse. Olyan vagyok, mint egy béna, még a lakásban is alig birok mozogni, fáj minden porcikám. leginkább a derekam hátul, meg a kismedencém, meg a keresztcsontom. A fitball labdán jó csak ücsörögni...
roxane

Ja! A karácsonyfát mi is tegnap bontottuk le, igaz nálunk még mindig csak 21-22 fok van. :-(
roxane

Neva!
Fogadd õszinte részvétem! Kép

Ma visszavittem Hangát a doki bácsihoz. Kapott +gyógyszert, a betegség ráment a hörgõire. Hûvös szobában kell altatni és nyugalmi állapotban figyelni a légzését. Ez azt jelenti, hogy sámolni kell, hogy 1 perc alatt hányszor vesz levegõt. 40 alatt jó, 40-60 között már nem jó, 60 felett (ziháló légzés) pedig azonnal vigyem le a dokihoz. Kép

Kriszta!
Sajna Gyöngy még nem kezdhette meg ma az ovit, mivel még õ is mindig beteg. Ráadásul az oviban most van bárányhimlõjárvány. Nos az most nem hiányzik nekünk.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Neva!
Õszonte részvétem. Most egy picit rátok jár a rúd. Kívánom, hogy az év további része csodálatos és örömteli legyen.

Gyöngyöske!
Igazán sajnálom, hogy még beteg picuri. Küldök neki a tartalék plusszaimbólKép+++++++++++

Kriszta!
Nagyon bájosak a gyerekekKép Jók voltak az ajándékok, a lányodnak lassan átadhatod a házimunkák java részétKép (Tündéri a kis copfocskájávalKép)

Lina!
Legénykéd már nagyon nagy lett és milyen szépen állKép Látom tetszett neki a fa. A bátyáméknál a 3 éves kislányuknak sikerült felborítani, még jó, hogy nálatok ilyen balesetek nem történtek.

Panka!
Ha a férjed véletlenül említette, akkor én és a férjem voltunk nálaKép El is felejtettem, hogy ott dolgozik, csak mikor bementünk tûnt fel, hogy ismerõsKép Nagyon aranyos és segítõkész voltKép Remélem azóta is jól vagy (olyan édi volt, azt mondta, hogy jól viseled, nincs semmi bajod, nem híztál semmit, szóval nagyon édi voltKép) Ja a puszikat remélem átadta mindkettõtöknekKép

A fát mi ma szedtük le, utána egy fél órán át porszívóztam és idegbajt kapok, ha még egy tûlevelet meglátok. Pedig még most is látok kettõt! Kénytelenek voltunk betenni 2 nagy zsákba, hogy a lépcsõházat ne kelljen végigtakarítanom. Már alig várom az ágyatKép

Puszika mindenkinek, Marika
Puszika mindenkinek
Marika (hriczom)

Sziasztok!

neva!
Õszinte részvétem! Kép

Kriszta!
Dóri is ilyen volt anno, mint Kristófod. Rendesen reklamált, ha lefektettem. Kép

Lina!
Akkor jó, mi is valami ilyen véleményre gondoltunk Dóritól. Kép
Ja, és akkor elkezdünk gyûjteni!

Pusssz! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Neva!
Fogadd õszinte részvétem.Kép

Marika!
Párom hívott egybõl telefonon, hogy képzeljem kikkel találkozott. A babakocsiról tudtam, hogy te voltál azKép Azért nem mindenben mondott igazat (gondolok itt a hízásraKép). A puszikat majd mindjárt számonkérem rajta, mert nem adta átKép

A fát mi is ma akartuk lebontani (mert ugye ma van vízkereszt), de a macsekunk másképp gondolta.Kép Tegnap estére mire hazaértünk anyukáméktól sikerült felborítania a fát. Pedig ki volt kötve 3 zsinórral is, de az egyik már nem bírta tovább a kiképzést és elszakadt. A fa pedig így a földön kötött ki. De csak 3 dísz tört össze.
Tavaly és idén is normand fenyõnk volt, csak ajánlani tudom mindenkinek. Egy db tûlevél sem esett le róla egyik éven sem és ami nálam még fontos, hogy én is fel tudom díszíteni, nem leszek tiszta kiütés a végére.

Gyöngyöske!
Hátha ez a gyógyszer már használni fog. Küldök egy kis gyógyító energiát én is +++++++++++++++++++.

Kriszta, Lina!
Tündériek a gyerekekKép Büszkék lehettek rájuk.

Roxi!
Együttérzek veled. Nekem éjszaka rossz, mikor fordulni kell. Ilyenkor az alsó részemen minden porcikám fáj. Vérnyomásoddal mi újság? Talira nincs kedvetek eljönni? Igaz pontos dátum még nincs.

Dodus!
Remélem sikerült megszerelni a mosogatót. Nem lehetett valami kellemes így a hétvégétek.

Lányok!
A talira nem reagáltatok semmitKép

Holnap du. megyek dokihoz, remélem minden rendben lesz. Képzeljétek tegnap betöltöttük a 30. hetet. Olyan hihetetlen. Még csak most kezdõdött az egész, de már csak 10 hét van hátra. Tudom, hogy a végén már nehezen mennek a napok, de ez már nekem akkor is olyan kevésnek tûnik. Néha be is vagyok .... rendesen.

Na, most már elrakom magam holnapra.

Mindenkinek puszi, Panka

panka

Panka!
Akkor tudod, mirõl beszélek! :-) A fekvés, ill. az alvás/fordulás kész rémálom. Fél óráig tart, mig megfordulok és iszonyúan fáj közben az összes csontom (kismedence, keresztcsont). Néha tényleg olyan vagyok, mint egy béna. Van, mikor annyira "bedurranok", hogy nem is tudok megfordulni, volt rá precedens, hogy a Párom forditott át a másik oldalamra, pont mint azokat, akik deréktól lefelé érzéketlenek... Nagyon rossz érzés volt!

Vérnyomás: miután 150/90-et mértek a 28. héten és irtak fel Corinfart (amit ki sem váltottam), elkértem apukámtól a vérnyomásmérõjét és naponta többször mértem otthon szorgalmasan. Teljesen normális volt: max. 120. De leginkább ilyan 115/70-80 körül mozgott (átlagban). Úgyhogy nem szedtem egy percig sem gyógyszert. Mikor legutóbb voltam tanácsadáson, megint magasat mértek (úgy, hogy reggel magamnak 114/73-mat mértem). Akkor pihiztünk egy kicsit, meg beszélgettünk a dokival és mikor kicsit késõbb megmérte, márt "csak" 130/80 volt.
Úgyhogy ezzel úgy lehetek, mint Te...

Tali: mikor és hol lesz?
roxane

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?