Sziasztok.
Már nagyon régóta olvasgatlak "Titeket"csak eddig nem írtam.
Novemberben mikor regisztráltam Angliába készültünk,aztán úgy alakult hogy maradunk (szerencsére),csak nem tudom kivenni a Londont az adataimból.
25 éves vagyok,most várom a 2.babámat aki júliusban fog megszületni.20 hetes pocakos vagyok most.A kisfiam 2.5 éves,Patriknak hívják.A 2.babót még nem tudjuk mi lesz.
Jelenleg még dolgozom,egy általános iskolában irodán.
A miért elhatároztam végre hogy írok,az az,hogy Patrik is imádja a Thomas-os mesét,visongat mikor elkezdődik.A minimaxon kívül csak Walt Disney,Pixar és ehhez hasonló aranyos meséket gyártó cégek rajtfilmjeit engedek neki meg esetleg Animal Planetet.Mert a bölcsiben így is tanul "dolgokat",legalább itthon ne.
Szóval.
Kedves Anikó.
Ne haragudj hogy így ismeretlenül,de ha nem lenne gond,mi is szeretnénk rendelni veletek Thomasos ágyneműt,egy két ruhát,kiscipőt.
A férjemmel majd átnézzük rendesen mit is szeretnénk és ha nem baj,eljuttatnám hozzád a listát.
Örülök hogy Geri jobban van mert visszaolvastam mindent,és eléggé el voltam szörnyedve a sztorijaidtól.
A családban is volt hasonló helyzet 2 hónapja.Nem kívánom a legnagyobb ellenségemnek sem.De az a fő hogy szépen fejlődtök.
Mi is voltunk Center farsangolni,8-as sorszámmal mentünk fel,nem sokkal a Kis hableányos előadás után.Patrik volt az első mikulás,utána még jött azt hiszem egy.Én voltam az aki fekete felsőben és farmerben felment a gyerekével,ha láttatok.
Kedves Ildikó.
Mi négyen vagyunk testvérek,én vagyok a legidősebb.Szerintem mi sem állunk meg 2.nél.Gratula neked a gyerkőcökhöz.Kitartás a nagyokhoz.Szegény anyu is sokszor égett miattam a suliban
,aztán csak felnőttem és már a 2 babámat várom de nagyon!!!
Kedves Éva.
Gratulálok az ikrekhez.
Remélem jól vagytok.
Mi a Belvárosi Gimi uszodájába járunk úszásra(nem mindig).
4 hónaposan kezdtük,de ha tudtam volna hamarabb is vittem volna.
Minden vasárnap van 8:30-tól,800ft.
Nagyon ügyes és aranyos tanárnéni tartja.
Azt hiszem elsőre ennyi.Remélem befogadtok köreitekbe:-)))))
Mindenkinek szép hétvégét erre a pár órára még.
Sziasztok.Enikő