Új privát üzeneted érkezett!

Ja, és a sorrend teljesen spontán, nem fontossági vagy zokniméret szerinti. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, neked is nagyon köszönjük, komolyan megható. :) :)
Vendég
 


JUMAM, GABUSKA!!!!

FANTASZTIKUUUUS!!!!

Kép
sasha
 
 

 
 

Hurrá!!! Éljen!!!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Copy Generali-ban nyomtatnak ilyet egész jó áron, ha jól emlékszem.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Mancs, bcg: Noki is újraoltott volt, és 1 hét alatt nem is pirosodott be neki, szóval ha ő lenne a gyereketek, vihetnétek nyaralni 
És akkor most biztos már, hogy elszámlázás a múltkori 7573473772 db sms-t, amit neked tulajdonítottak?

Ilba, mélységesen együttérzek. Nem is írok erről a ti nyaralásotokról többet..

Eszti, hurráááááááááá (fenyőharaszt) (béla) (stb)

Jumam, Gabus, naháp! Éljeeen!

Kép Kép
coolasa
 
 


Kolpingos képek ... helyett (1 darabot sem csináltunk :()

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba azért ez a kép se rossz. :wink:
Melyik épületben volt a szállásotok?

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


hali,

jujj, de szupi amit csináltatok :D :D :D :D :D :D :D
nekem jöhet mailen, van hely bőven ( ha szabad ilyet kérni) :oops:

Maancsi,
átérzem a problémádat
én holnap megint megyek fodrihoz, mert nagyon ócska a hajam
kiváncsi leszek mi lesz belőle
ha megint nem sikerül esküszöm fogom a hajvágót és levágom 3mm-re. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: (a fodrászét :) )

Drága Benike gyógyúlj meg :(

Erre sajnos fel kell keszüljünk, hogy a gyerekek a legváratlanabb pillanatban művelnek ilyeneket :cry:

A sógornőmék is tudnának mesélni....

Boldog névnapot a Líviáknak :lol:

Na remélem csütörtökön többet beszélgetünk.

Kép

Kép
sajtine
 
 


Sziasztok!
Ilba, nagyon sajnálom, de máskor még mehettek Kolpingolni! Rendes volt tőlük, hogy csak 1 éjszakát fizettetek! Beninek meg gyors jobbulást és még gyorsabb láztalanságot!

Jumam, Gabus ez nagyon szupi! Hááát, Gabust nem tudtam azt, hogy Jumam vmiben sántikál azt igen, de azt sztem mindneki. Csajszik sztem a gmailen van ekkora helyem :wink: Ha kérhetem :oops:

Vuka, írtam priviben, de akkor itt is STODAL, nem kell bele az r. És ha iszod akkor vigyázz, hogy ne használj mentolos fogkrémet. Egyébként van a Homeodent ami nagyon jó fogkrém én a klorofillosat szeretem :)

Sajt, hát te aztán sokat írtál magadról :twisted: Azért azt a 3mm-t megnézném!

Mancsusz, most nagyon kíváncsi vagyok a hajadra! Milyen szőke? Homok? Nap? Citrom? Azért vörösről tuti nagy változás! Bátor vagy!

Vvolga, akkor neked most már nagyon aktuálisan megy a drukk!

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Beni ágyikóban, kb. 38 körül lehet a láza. Remélem azért ez az éjszakánk jobb lesz, mint az előző. :?

Elkezdtem visszaolvasni. Észrevételek:
1. Zoli lila-fehér :shock: pólót vett Livinek
2. Azért ezt ő is észrevette és vett hozzá 1 zöld csúSZdát :lol: (mert így írják ám :wink: )
3. Mi az a JUHHÉJJ!! Igaz még nem értem a végére ...
4. Szonja, Livi és Julesz is tök aranyosak!!! :)

Vuka,
Erzsébet-ház, 406-os apartman. :D

Mák,
köszi jobban van mindig amíg a lázcsillapító hat.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba örülök! Minden anyukának és kisbabának jobbulást kívánok!

Ez útal nem dumálok, csak elköszönni jöttem fel! nagyon kilógni érzem magam innen! Szóval sziasztok csajok! További jó fecsegést a babaneten!Mák

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Ja és én totál odavagyok a Kolpingtól, már amennyit láttam belőle.
Néztem a bioházakat, szerintem ide is mehetnénk. Jumam??? Igaz nem lakna mindenki egyben, de hát nem is ott lennénk egész nap.
Bubeket jól megostorozzuk, hogy meglegyen a kellő motiváció :lol: :wink: és kialkuszik nekünk 1 jó kis árat. Na???

Amúgy valaki nem tervez egy kis Kolpingolást tavasz-kora nyár tájékon???

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Jánykák, az email-en való küldés nem a tárhely miatt gázos, hanem baromi lassú. Ugye Kriszta? :?

Vuka,
és hol van ilyen kópi dzseneráli?

Ilba,
ez a kép... fantörpikus! :D

Mák,
ha így döntöttél, akkor én is elköszönök! Sok boldogságot Fannihoz!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ilba mi megyünk Kolpingolni bioházba jún végén - júli elején, holnap foglalom le.
Na megyek szopi, aztán fekvés, remélem el tud aludni a kiscsaj.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Sziasztok!
Itt a szulestortenetem, remelem nem untatok vele senkit.
MINDENT KOSZONOK LANYOK!!!!

Mar hetfon eros fajasaim voltak, de akkor meg nem gondoltam komolyan, hogy kozel van a fiam szuletese. Mivel a doki nem latott aznap, igy ugy dontottunk, hogy penteken visszamegyunk CTG-re. Ekkor mar 2ujjnyira ki voltam tagulva, de a doki meg egy hetet josolt. Delutan rendszertelen fajasaim voltak. Rettegtem, hogy nem fogom felismerni az igazit. Amikor az utolso ruhat is betettem a csomagba, es hajamat is megmostam a fajasok abbamaradtak.
Hajnal egykor arra ebredtem, hogy nagyon eros fajasaim vannak. Ezek mar 6percesek voltak. Feltem felhivni a szulesznot, mert alig ismertem, 2szer talalkoztunk. Sajnaltam ilyen keson felebreszteni. Gondoltam hatha megint abbamaradnak a fajasok. Inkabb a korhazat hivtam, ahol kozolte egy holgy, hogy nem telefonalni, hanem jonni kene. Elbucsuztam Attikatol (persze aludt-es ez a kep volt vegig elottem vajudaskor), anyumtol, majd elindultunk. kb. 2korul ertunk be turheto fajasokkal. Megvizsgalt az ugyeletes szuleszno (6cm volt a mehszaj), es hivta a szulesznomet. kb 3 bent is volt. Vizsgalatnal burkot repesztett (ami most abszolut nem fajt, nem ugy mint Attival) Hivta a dokit. Megkerdezte, hogy nem probalnam-e ki a kadat. Na jot rohogtem, mert egy nappal elotte mondtam azt, hogy en aztan be nem ulok a kadba, mert ket verolegeny sem tud majd kihuzni onnan. Vegul kadban kotottem ki, es a fajasok kozott jokat nevettunk ezen az Attival. Kepzeljetek, tenyleg segitett!!!! Ajanlom mindenkinek! Kb egy oracskat, lehet kevesebb volt, ezt mar nem tudom. Addigra a doki is megjott. Megvizsgalt (szuperul, nem ugy mint a regi) Labdara ulhettem at, ami most abszolut nem segit, nem ugy mint Attinal. Ezek utan nagyon felporogtek az esemenyek. A fajasok ekkor mar elviselhetetlenek voltak, de vegig csak 2percenkent jottek. 5ora elott par perccel kertem az Attit, hogy szoljon a dokinak, szulesznonek, mert mar nagyon faj, es valami nem stimmel. Bejottek, felfektettek. Na ekkor jott a poklok pokla, mert gatvedelemmel szultem. A fajasnal tagitott, es ez nagyon fajt. Azt kertem, hogy inkabb vagjanak. Atti vegig fogta a kezemet, es biztatott. Nelkule nem sikerult volna. Ekkor az Andriska feje becsuszott a szulocsatornaba. Ezt a dokitol tudom, mert ugy ereztem szetrepedek, es megnyugtatott, hogy ez normalis ilyenkor. A kovetkezo fajasig rengeteg ido telt el, en igy ereztem (kb.2-3perc) Mar rettegtem a kovetkezo fajastol, mert a gatvedelem erdekeben visszakellett tartanom a nyomast. Jott a fajas, ez volt a legdurvabb. Utana mar csak azt ereztem, hogy kirepul a gyerek. Szo szerint, alig tudtak elkapni. Ekkor mar sirtunk Attival, a megkonnyebulestol, oromtol, fajdalomtol. Most mar nem mondtam, hogy na meg 3 ilyet, mint az elso szulesnel, mert hiaba volt rovid az egesz, de annal fajdalmasabb volt.
Eletem masodik legszebb elmenye, amikor a mellemre tettek a kicsit. Olyan szerencse ert, hogy 3oran at ott is hagytak. Persze lemertek, feloltoztettek, es ugy hagytak ott.

Attit egy ora utan hazakuldtem, szegeny mar nagyon faradt volt. 8kor lekerultunk a csecsemosreszre. Andrist elvittek vizsgalatokra.

5 agyas szobaba kerultem. Csak ketten voltak akkor meg, de a hozzatartozoik annal tobben voltak. Ide barki bejohetett. Hihetetlen, hogy egy 35.hetre szuletett, egy hete bent fekvo gyerekhez beteg hozzatartozo jott. Amikor szoptattam a kicsit 5pasi vonult be rammosolyogva, es jol megbamulva. Dobbenet! Ezek utan egy anyuka nyitotta rank az ablakot. Hat ezek utan azonnal 1agyasba kerettem magam. Csak hat ez nem ingyenes 10eft/nap. Azt meg nem irtam, hogy a belso agyon egy beteg baba fekudt, aki antibiotikumokat kapott a combijaba. Hogy fertozo volt vagy sem en mar meg sem mertem kerdezni.

Hetfon azert jottunk haza sajat felelossegre, mert vissza kellett volna mennem tobbagyasba (le volt foglalva a szoba csaszarosnak, ezt tudtam akkor amikor atmentem) Nem kockaztattunk, itthon tudom szabalyozni a latogatokat.

Tejci annyi van, hogy nem kell szivja, folyik magatol. Szerintem ez nem tart majd sokaig, mert ket gyerek mellett, egyedul nagyon nehez lesz helytallni. Igaz szuper jo ferjem van, aki rengeteget segit, de dolgoznia kell. Ma 40-60ml szopizott, es mellette meg 80 tudtam fejni. Szerencsere meg suru is. Annyira sarga mint a madartej.

Ejszakak:
nappal alszik, es ejszaka kell, ugyan ugy mint a battya. Atti annak idejen a pocakfajas miatt kelt fel. Andriska is ugy nez ki. Mar vettunk infaclt, es ki is probaltuk. Remeljuk segit majd szegenynek.

Attika a batyo:
imadja! Allandoan puszilja, olelgeti. Nagyon boldog! Persze bevonjuk mindenbe. Olebe tesszuk, pelusozasnal ott van, o adogatja a pelust, a popsitorlot. Szoval mindenben segit.
A legnagyobb boldogsaggal az tolt el, hogy eddig a fiam kizarolag apas volt,es most allandoan olelget meg puszilgat.

Lassan befejezem a beszamolot. Gondolom mar untok. Nekem most kezdodik az esti muszak. A nappali este 8kor veget ert. Igy volt egy kis idom megirni a tortenetet mig emlekszem ra.

Hihetetlen, hogy par napja azon paraztam, hogy fogok szulni, most meg mar itt szuszog a draga.

Holnap megyunk vissza a korhazba valami pko-ra. Erdekes, hogy a teli babakat elvileg hetekig nem lehet levegore vinni, de mi azert vigyuk be. En tudom, hogy ez a vizsgalat kotelezo, de a doki nenink ma mondta, hogy O is meg tudta volna csinalni. Na mindegy. Igyekszem a korhazat gyorsan elfelejteni.

A dokival es a szulesznovel maximalisan meg vagyok elegedve. Nem is volt szerencsere sok dolguk. 2orat voltak csak nalam :)

Megegyszer bocs a hosszu beszamoloert
Judit

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


Halihóka!

ádusz ma csak másfél órát aludt, kilenckor már ágyba tudtam dugni és visszaolvasni benneteket. :lol:
ma újratelepítették a gépünket nem lelek semmit, semmi nem olyan amilyen azelőtt volt. Ja és négy órán át tartott.

Gabus és Jumam köszi a meglepit, de még nem sokat láttam belőle! Valahol meg lehet nézni közelebbről?

sajnálom, hogy Beni és Hisztipanka Petra is beteg. Javulást kívánok. Influenzások vagytok? Nagyon sok a beteg gyerek magas lázzal. mi nemis megyünk közösségbe mostanában, persze kivételt képez a kacajklub.

Mancs és Sajti szerintem nektek van valami baj a fodrászotokkal. Nem tudnak festeni? Én sosem festettem fodrásszal és mégis voltam szép szők, barna és vörös is. Nekem közép barna hajam van és lett belőle szőkítés nélkül szőke. Mit szúr el a fodrászotok?
Mancs én kíváncsi lennék az új hajadra. És szívesen megyek nyáron klikkesedni hozzátok. (jó közel laktok) :lol:

Kép
vanília
 
 


Ezvicc, köszi a történetet. Lesz erőd megbirkódzni a két picivel ne izgulj. Miért nem lehet kivinni a téli babákat? Csak ha nagyon hideg van -10 akkor nem. Az én lányom is levegőn volt és a védőnéni is biztatott. Nem lesz semmi baja, csak ne öltöztesd túl.

Jó egészséget!


Vuka, szorítok, hogy sima éjszaka legyen!

Mamac nem írt vagy csak én nem látom?

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Vvolga,
nagyon drukkolok, tuti ügyesek és gyorsak lesztek! :wink:
Egy első és uccsó pocakkép? :roll:
Andriskép? :)

Ezvicc,
gratulálok, nagyon gyors szülés volt! A képek fantasztikusak! Kis manó. :)

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ezvicc,
hát ez nagyon jól esett! Mármint elolvasni! Nagyon szép. GRATULÁLOK mégegyszer!

Mariann,
a tabló egy word doksi, iszonyat nagy, majdnem 60 mega. Szkájpon át tudom küldeni, de 3-4 óra, mire átmegy. A kinyomtatást meg egy helyen csináltatnánk mindenkiét (A3-as), a hely keresése folyamatban. :)
Azért tettem fel ezt a monitorról csinált képet, hogy addig is tudjátok miről van szó.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Vanília nem influenzás Petra, mert "csak" láza van, de az orra pl. egyáltalán nem folyik. Dokinéni mondta, hogy esély van a 3 napos lázra is.

Kisasszony bealudt, kérdés, hogy meddig. Remélem jobb éjszakánk lesz mint tegnap. Végülis aludt mellettem rendesen, félóránként felsírt, megfogtam a forró kezét, megnyugodott és aludt tovább. Csak egyhuzamban nem tudott jót aludni a láz miatt.

Na megyek csinálok egy kis rendet, mert ma semmire nem volt időm, végig a kiscsaj mellett kellett lennem.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Én is úgy tudom, hogy nem lehet kivinni a téli babákat. Uncsitesómékét 2 hetesen lehetett kivinni az erkélyre napi fél órára és 6 hetesen rendes kinti sétára.

Livi viszont nyári baba volt, és 5 naposan kivittük a 28 fokban babakocsival, a gyerekdoki majdnem dobott egy hátast. :shock:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 



É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Petrát 2 hetesen már én is levegőztettem, nekem a -5 fokot mondták, hogy az alatt ne vigyem ki semmiképp se.

Ezvicc gratulálok, nagyon szép a történeted.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka, nem szeretném megtudni, hogy egyszer is kivitted -5 és fél fokban!!! :twisted: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Vuka, nálunk csak azt mondta a doki, hogy ne legyen köd. Meg persze olyan hideg hogy befaggyon az orra. Amikor varratszedésre mentem hazaérkezés után másnap,...Szonja is jött velünk. sokkal tisztább a levegő télen mint nyáron pl. Főleg ha alszik a babaty (Sajti után szabadon) akkor ráadásul az orrán át szuszog.

Persze, mindneki ahogy érzi!

Skype-n kronorka vagyok :wink:

N:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Ezvicc,
nagynagy gratula! Látod, milyen gyorsan ment, kár volt paráznod :wink: Örülök, hogy a Zsuzsi is "bevált" :wink: A kád tényleg jó, nekem is sokat segített, bár az energiámat is kiszívta :roll:

Ilba,
rendesek a Kolpingék, :) hogy nem kellett csak 1 éjszakát kifizetnetek. Sztem ezt ők direkt gy csinálják, bababarát hotelként hozzá lehetnek szokva. Így biztosan visszamennek a vendégek :wink:

Mariann,
nekem Mbá festi a hajam :)

Kép
mancs
 
 


Szóval a mi jipppiiiink, meg juhééénk az volt, hogy Natasáéknál klikkesedtünk négyesben.
Az odaút hévvel nem volt teljesen felhőtlen, mivel Kerepes nevű állomást az állomásfőnökkel együtt kénytelen voltam földig lerombolni és sóval felhinteni, nade mindez a múlté, jöjjenek inkább a képek!

Először is a nappali belső lépcsöjét kellett alaposan letesztelni.. Kép Kép

Majd kezdetét vette az anyagi javak újraelosztása.. Kép Kép Kép Kép Kép

Ezután már csak egy lépés volt mások pulcsijának megszerzése
Kép

..és mások anyukájának megkaparintása
Kép

De a délután leginkább azzal telt, hogy a házigazda ment elöl, a szófogadó vendég meg követte..
Kép

Jutott idő színhús étrendbe történő beépítésére.. Kép

...és egy kevés gyanakvásra is.
Kép

A végére maradt még egy kis telefonálás..
Kép

...és egy udvarias viszlát... Kép

Kép Kép
coolasa
 
 


natasa büntiből bejelöltelek! :lol:

mancs akkor nem jó festéket veszel! :lol: nagyon jó a garnier vagy Natea és a 101,111 árnyalatok. 3-4 árnyalatot simán világosít és nem full szőkítő.

Kép
vanília
 
 


Cool, Natasa, de jóóóóók a képek! 8)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Natasáék háza gyönyörű, és mivel Jumam nem akarja aláírni ittasan azt a papírt, mely szerint otthont cserélünk, kénytelen leszek Natasát leitatni (megjegyzem, ez a feladat talán könnyebben is teljesíthető, mert kevesebb ellenállásba ütközne...) :wink:

Ja, Jumam, jut eszembe, Natasával lefixáltuk, hogy a következő klikkparty nálad lesz, majd értesítünk, hogy mikor szeretnénk menni, mert olyan áldott jó szívünk van... 8)

Kép Kép
coolasa
 
 


Mariann, holnap elhozod a paffot? :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Klikkesedünk, klikkesedünk :cry: :cry: :cry:
Ilyen jó buliból kihagyni minket, nagyon megsértődünk, ha ezek után hozzánk nem jöttök el. :twisted:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Vuka, mikor is? (most saját csapdádba belepotty)

Kép Kép
coolasa
 
 


Vuka, én szívesen látlak Titeket is, a metróval 10 perc, 50-es vilivel 5. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Mariann,
mióta sk festjük a hajam, Garniert veszek. De úgy látszik, az én vörösesbarnámat így szívja ki. Csüt. délelőtt megyek fodrászhoz :oops:

Cool, Natasa,
de jó lehetett.... Mi baj van Kerepessel?

Kép
mancs
 
 


5 meg 10 perc? Papírkutyák.... mi nokival kb 1 és negyed órát utaztunk.. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool nyugodtan, bár a következő hetekben nem nagyon leszünk itthon, elutazunk. :wink:
Gabuska már nagyon tervezem, hogy meglátogatom a kispestieket, hiszen tényleg nem vagytok túl messze, amint jobb idő lesz és persze mi is jobban leszünk, megejtjük a dolgot.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Cool még Kormival sem taliztunk lakásban pedig úgymond szomszédok vagyunk. :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Ha valami túl közel van, azt mindig halogatjuk, mert oda bármikor eljutunk, de ha valami már messzebb van, akkor könyebben hozunk áldozatokat. :wink:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Csajok,
el sem tudjátok miket csináltam az elmúlt percekben!!!! Szkájpoltam!!!!! Iiiigeeeen! Gabussal, meg Jumammal. Meg az egyik volt kollegám feleségével. 1 hónap múlva szül (ketteske).
Éééés, Gabussal még képeket is küldtünk egymásnak!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs
 
 


Megnéztem Petrát, ahhoz képest, hogy kapott kúpot, hát elég meleg. :(

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Mancs, Kerepes, azon belül is a bkv házikója elátkozott hely, ennél többet ne is akarj tudni, mert jelentős egészségkárosodás nélkül nem tudnék beszámolni a jegypénztáros viselkedéséről, melynek lényege röviden annyi, hogy egy sötét, pókhálós, büdös oduból vakkantgatunk ki a jobbsorsra érdemes kengurúzó anyukáknak, akik infokat akarnának a kiegészítő jegyre vonatkozóan kicsikarni, és még mindig ugyanabból a sötét büdös oduból fejtegetjük nekik továbbra is az alsóbb néprétegek stílusában, hogy a bkv a civilizáció csúcsa.

Kép Kép
coolasa
 
 


A múltkor már mi is feltelepítettük a Skypot, de senki nem jelzett vissza nekem, így apa le is törölte, amikor rendet rakott a gépen, ezért ma nem tudtam fellépni. Nagypapival mi Msn-en tartjuk a kapcsolatot, azt ismerjük, bár ma az sem működött tökéletesen, Petra nem tudta megkapni az animációkat nagypapitól, mert apa azt is letörölte. :evil:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Csajok, gyors SOS!!! Faros baba megfordításához milyen pózban kell pihenni? Négykézláb vagy hogy???? Segítség!!!!

Kép
mancs
 
 


Mancs, örülünk, hogy Petikének ezek szerint testvérkéje lesz, de honnan tudod máris, hogy faros?

És egyáltalán, eddig azzal dicsekedtél, hogy nem tudsz skypolni, erre tessék. Már ebben sem lehet biztos az ember.

Kép Kép
coolasa
 
 


Mancs,
Jumammal is? Áruló!!! :twisted:
Bibííí, én Vanílilával és Ilbával is! És nemrég Coolal és Esztivel is! Bebebeeeeeeeeeeeee!

Kriszta, nálad ejtve vagyok órák óta. :(

Még elrebegek két jó hírt, aztán teperek aludni.

1. Már jó ideje nem fáj a hátam, akármennyit emelgetem Livit.
2. Ma megevett egy banánt, a'la natur, pedig eddig utálta. :shock:

Petra, semmi láz! Nem ezt beszéltük meg! :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Mancs sajna nem tudom. Én annak idején faros voltam, de simán megszülettem.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


A szkájpos csajnak kéne a GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT :twisted:

Kép
mancs
 
 


Livi is faros volt, de megfordult. 8)

Négykézláb, úgy, hogy a popsi feljebb legyen, mint a feje. Mármint az anyukáé. De semmi értelme...
Olyat is hallottam, hogy tök sötétben elemlámpával kell világítani a hasra, úgy kell vezetni a gyereket, hogy forduljon meg. Mert állítólag megy a fény után. :shock:
Nekem a dokinéni azt mondta csak, hogy hallgassak rock zenét. Nem kért lehetetlent. 8)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?