Sziasztok!
Itt a szulestortenetem, remelem nem untatok vele senkit.
MINDENT KOSZONOK LANYOK!!!!
Mar hetfon eros fajasaim voltak, de akkor meg nem gondoltam komolyan, hogy kozel van a fiam szuletese. Mivel a doki nem latott aznap, igy ugy dontottunk, hogy penteken visszamegyunk CTG-re. Ekkor mar 2ujjnyira ki voltam tagulva, de a doki meg egy hetet josolt. Delutan rendszertelen fajasaim voltak. Rettegtem, hogy nem fogom felismerni az igazit. Amikor az utolso ruhat is betettem a csomagba, es hajamat is megmostam a fajasok abbamaradtak.
Hajnal egykor arra ebredtem, hogy nagyon eros fajasaim vannak. Ezek mar 6percesek voltak. Feltem felhivni a szulesznot, mert alig ismertem, 2szer talalkoztunk. Sajnaltam ilyen keson felebreszteni. Gondoltam hatha megint abbamaradnak a fajasok. Inkabb a korhazat hivtam, ahol kozolte egy holgy, hogy nem telefonalni, hanem jonni kene. Elbucsuztam Attikatol (persze aludt-es ez a kep volt vegig elottem vajudaskor), anyumtol, majd elindultunk. kb. 2korul ertunk be turheto fajasokkal. Megvizsgalt az ugyeletes szuleszno (6cm volt a mehszaj), es hivta a szulesznomet. kb 3 bent is volt. Vizsgalatnal burkot repesztett (ami most abszolut nem fajt, nem ugy mint Attival) Hivta a dokit. Megkerdezte, hogy nem probalnam-e ki a kadat. Na jot rohogtem, mert egy nappal elotte mondtam azt, hogy en aztan be nem ulok a kadba, mert ket verolegeny sem tud majd kihuzni onnan. Vegul kadban kotottem ki, es a fajasok kozott jokat nevettunk ezen az Attival. Kepzeljetek, tenyleg segitett!!!! Ajanlom mindenkinek! Kb egy oracskat, lehet kevesebb volt, ezt mar nem tudom. Addigra a doki is megjott. Megvizsgalt (szuperul, nem ugy mint a regi) Labdara ulhettem at, ami most abszolut nem segit, nem ugy mint Attinal. Ezek utan nagyon felporogtek az esemenyek. A fajasok ekkor mar elviselhetetlenek voltak, de vegig csak 2percenkent jottek. 5ora elott par perccel kertem az Attit, hogy szoljon a dokinak, szulesznonek, mert mar nagyon faj, es valami nem stimmel. Bejottek, felfektettek. Na ekkor jott a poklok pokla, mert gatvedelemmel szultem. A fajasnal tagitott, es ez nagyon fajt. Azt kertem, hogy inkabb vagjanak. Atti vegig fogta a kezemet, es biztatott. Nelkule nem sikerult volna. Ekkor az Andriska feje becsuszott a szulocsatornaba. Ezt a dokitol tudom, mert ugy ereztem szetrepedek, es megnyugtatott, hogy ez normalis ilyenkor. A kovetkezo fajasig rengeteg ido telt el, en igy ereztem (kb.2-3perc) Mar rettegtem a kovetkezo fajastol, mert a gatvedelem erdekeben visszakellett tartanom a nyomast. Jott a fajas, ez volt a legdurvabb. Utana mar csak azt ereztem, hogy kirepul a gyerek. Szo szerint, alig tudtak elkapni. Ekkor mar sirtunk Attival, a megkonnyebulestol, oromtol, fajdalomtol. Most mar nem mondtam, hogy na meg 3 ilyet, mint az elso szulesnel, mert hiaba volt rovid az egesz, de annal fajdalmasabb volt.
Eletem masodik legszebb elmenye, amikor a mellemre tettek a kicsit. Olyan szerencse ert, hogy 3oran at ott is hagytak. Persze lemertek, feloltoztettek, es ugy hagytak ott.
Attit egy ora utan hazakuldtem, szegeny mar nagyon faradt volt. 8kor lekerultunk a csecsemosreszre. Andrist elvittek vizsgalatokra.
5 agyas szobaba kerultem. Csak ketten voltak akkor meg, de a hozzatartozoik annal tobben voltak. Ide barki bejohetett. Hihetetlen, hogy egy 35.hetre szuletett, egy hete bent fekvo gyerekhez beteg hozzatartozo jott. Amikor szoptattam a kicsit 5pasi vonult be rammosolyogva, es jol megbamulva. Dobbenet! Ezek utan egy anyuka nyitotta rank az ablakot. Hat ezek utan azonnal 1agyasba kerettem magam. Csak hat ez nem ingyenes 10eft/nap. Azt meg nem irtam, hogy a belso agyon egy beteg baba fekudt, aki antibiotikumokat kapott a combijaba. Hogy fertozo volt vagy sem en mar meg sem mertem kerdezni.
Hetfon azert jottunk haza sajat felelossegre, mert vissza kellett volna mennem tobbagyasba (le volt foglalva a szoba csaszarosnak, ezt tudtam akkor amikor atmentem) Nem kockaztattunk, itthon tudom szabalyozni a latogatokat.
Tejci annyi van, hogy nem kell szivja, folyik magatol. Szerintem ez nem tart majd sokaig, mert ket gyerek mellett, egyedul nagyon nehez lesz helytallni. Igaz szuper jo ferjem van, aki rengeteget segit, de dolgoznia kell. Ma 40-60ml szopizott, es mellette meg 80 tudtam fejni. Szerencsere meg suru is. Annyira sarga mint a madartej.
Ejszakak:
nappal alszik, es ejszaka kell, ugyan ugy mint a battya. Atti annak idejen a pocakfajas miatt kelt fel. Andriska is ugy nez ki. Mar vettunk infaclt, es ki is probaltuk. Remeljuk segit majd szegenynek.
Attika a batyo:
imadja! Allandoan puszilja, olelgeti. Nagyon boldog! Persze bevonjuk mindenbe. Olebe tesszuk, pelusozasnal ott van, o adogatja a pelust, a popsitorlot. Szoval mindenben segit.
A legnagyobb boldogsaggal az tolt el, hogy eddig a fiam kizarolag apas volt,es most allandoan olelget meg puszilgat.
Lassan befejezem a beszamolot. Gondolom mar untok. Nekem most kezdodik az esti muszak. A nappali este 8kor veget ert. Igy volt egy kis idom megirni a tortenetet mig emlekszem ra.
Hihetetlen, hogy par napja azon paraztam, hogy fogok szulni, most meg mar itt szuszog a draga.
Holnap megyunk vissza a korhazba valami pko-ra. Erdekes, hogy a teli babakat elvileg hetekig nem lehet levegore vinni, de mi azert vigyuk be. En tudom, hogy ez a vizsgalat kotelezo, de a doki nenink ma mondta, hogy O is meg tudta volna csinalni. Na mindegy. Igyekszem a korhazat gyorsan elfelejteni.
A dokival es a szulesznovel maximalisan meg vagyok elegedve. Nem is volt szerencsere sok dolguk. 2orat voltak csak nalam
Megegyszer bocs a hosszu beszamoloert
Judit