Sziasztok!
Köszi mindenkinek, hogy segitetek anyós ügyében! Én is azóta gondolkodom, hogy mi lehet a dolog mögött.
Valóban kellemetlen és látom anyósomon is, hogy rosszul esik neki, persze, de egy szót sem szól, mert nem hisztis fajta. Csendben tűri.
ŐSzintén szólva lehet, hogy saját maga ellen hivta ki a sorsot, mert szegénykém nagyon izgága, hebrencs és rettentően harsány tipus.
Az a fajta ember, akitől valami ideges vibrálás költözik az emberbe. Lehet, hogy Boti ezt érzi rajta és nem kiván a társaságában lenni.
Amit irtatok, hogy hármasban legyünk valóban ésszerű megoldás, de az a baj, hogy nagyon sokat voltunk hármasban, amikor délutánonként jött segiteni nekem és azt hiszem, ez zsákutca lenne.
Huncut!
A játékkal való lekenyerezés se megy. Mindig hoznak neki valamit - anyósom általában apóssal együtt jön, ezért a többes szám. Boti boldogan elfogadja az új játékot, majd viszi vagy az apjának, vagy apósomnak. Anyósom egy ideig birja kirekesztést, aztán szól, hogy Botika, mutasd meg a nagyinak a mesekönyvet! Válasz: Nem!
Sára!
Kérdezted, hogy anyukámmal mizujs. Szerencsére Boti nagyon szereti anyut, na őt elfogadja maximálisan, mindent megcsinál neki, eszik, fürdik, alszik.
Szegény anyósom, ha tudná....
Azt hiszem, tényleg az lesz, hogy nem fogunk esti programot csinálni, legalábbis úgy nem, hogy anyósék vigyázzanak Botira, mert az katasztrófa.
Abban a tekinteteben, amit Liila irt, hogy azt hiheti a nagyi, hogy ellene nevelem a gyereket, azért nincs lelkifúrom, mert szerintem egy ekkora gyerek még ösztönlény, nem tudsz belénevelni ilyen ellenérzéseket valaki iránt - de persze nem is akartam ilyet tenni.
Joe!
Nagyon jó ötlet a Gesztenyés tali!
A délutáni periódus lenne jó nekünk. Holnap sajnos nem jó, mert szurit kapunk - 18 hónapos kötelező oltás - , de csütörtökön már tudnánk jönni.
Érdekes, hogy azt irod, bárcsak a te Botid érezne igy anyósod iránt. Ilyen nagy az affér köztetek?
Jutka!
Minden elsimerésem az égigérő fához
! Ilyenkor jön rá az ember lánya, mennyire kreativ is tud lenni!
Majd kérünk szépen fényképet, milyen lett a végeredmény, hogy tanulhassunk!
Rita!
Altatás: mi ugyanabból a könyvől dolgozunk, amit mondtál, a Szülők iskolája sorozat Alvás kötetéből. Az ellenőrzött sirást próbáltuk/próbáljuk, de egyelőre elég rögös az út. Tegnap a férjemnek bevillant, hogy Boti lehet, hogy fél a sötétben, mert nem akart minket kiengedni a szobából villanyoltás után. Égve hagytuk neki a kislámpát és sokkal jobban aludt, bár azért felkelt egyszer.
Nektek megy a süket tyúk?
Na jó, több mint sokat irtam, elnézést, hogy a családi hülyeségekkel töltöttem meg az oldalt, de szerettem volna kikérni a véleményeteket!
Puszi mindenkinek, reméljük, nem fog már esni!
Kinga