Új privát üzeneted érkezett!

Viki: riasztó? Nem. :D Én folyton zsúfolt helyeken jártam volna, h mindenki lássa, h nemsokára anya leszek. :D:D

Dolli: a túl sok gyümi pl.: Amikor megkívánom, van h leülök, és majd egy kilót megeszem a narancsból, almából és körtéből. :) Az sok. Ráadásul a doki szerint vesehomokom van, úgyhogy a körte kilőve :? :( . Mindegy. Ez van. És igen az uh. Asszem én is tűkön fogok ülni mindíg, h mikor kell már menni. :D:D Egy örökkévalóság míg eljön az uh ideje. :D:D

Tegnap azért nem jöttem, mert a kicsi lánykám beteg volt. :( De mára (kopp-kopp-kopp) semmi baja. :) Na puszi mindenkinek. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!

Igyekeztem mindent átolvasni,hááááááát,adtatok egy kis melót-szerencsére :)

Dolli

Üdv közöttünk! :) Biztos vagyok benne,hogy te is csodás anyuka leszel!Mindenhez idő kell,még ahhoz is,hogy lelkileg "feldolgozd" az új érzéseket,és majd meglátod,a babád születése mindent megváltoztat.Nem csak ő fog megszületni,hanem te is,mint ANYUKA!

Viki (Ketten)

A homeós bogyókról a listát és a tudnivalókat átküldöm neked.
Sima szülés után az 5.nap szoktunk hazaengedni,császár után a 6-7.napon.Bár mostanában ezek egy kicsit lerövidültek,mert annyi szülés van-volt(szerencsére),hogy nem volt hely a frissen szült mamáknak :) :oops: Jajaja!Ezek az idők arra érvényesek,ha minden OK veled és bébiddel is.

Heldzs

Szívesen :) A korai keltés azért van,mert nekünk végeznünk kell a melónkkal,mire jön a váltás.Meg a reggeli kezelés előtt nem árt lezuhanyozni,ha pedig négyen-öten vagytok a szobában,ahhoz idő kell,hogy mindenki magához térjen és kényelmesen elkészüljön a kezelésig(6-1/4 7).Úgyhogy bocsi!!! :wink:
És egyébként jól vagytok???

Vadvirág

Minden tiszteletem és csodálatom a Tiéd,hogy már az 5. csemetére vállalkoztok!Ez nagyon ritka a mai világban és ezért minden elismerésem!!!
33 éves vagyok,de nekem még nincs csemetém.De egyszer biztos lesz. :roll:

Költözés:ha hiszitek,ha nem,mi sem tudunk semmi biztosat.Minden nap új híreket hallani a médiában,hogy mi lesz vagy mi nem lesz a kórházakkal.És mi is csak onnan értesülünk a napi állásról.De amint vmi biztosat tudunk,megírom.

Minden bébike CSODÁLATOS(nem hiába!!! :D )

Vigyázzatok magatokra!Jó éjt:Ingrid
patak

Ingrid!

Megkaptam! Köszönöm szépen! :D
kettenvagyunk

Sziasztok!

Ingrid! Aranyos vagy, köszi a bíztatást! :D

Rita! Akkor én is sok gyümit eszem... :o

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Remélem, hogy a csemeték is és ti is jól vagytok, és nem betegség miatt ilyen nagy a csönd! :o

Ma bababoltokban nézelődtem! De erős voltam, nem csábultam el! :lol: Büszke is vagyok magamra :!: :) Bár olyan tündéri cuccok voltak, hogy ihaj! :D

Kép
Kép
tekiroll

Mi jól vagyunk, leszámitva a folyamatos napszakcserét (regel 6-9-kor alszik el) ,a fogzást (ma voltunk egészséges rendelésen, megerősitették a citromfű tea adási vágyamat,kapott cataflam cseppet,meg egy új rágókát:)

Remélem a többiek is jól vannak!!!
Vendég

Sziasztok!

Kissé elmaradtam az utóbbi időben, de a lánykám beteg lett. Szerencsére csak egy napos betegség volt, viszont én kamatostul elkaptam tőle. :? Nem baj már gyógyulgatok. Amúgy minedn oké és kedden megyünk uh-ra :D Na puszi nektek sziasztok

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Ma áttörte véégre a fogicánk az ínyünket!!! :)
Yeah!!!
8) ***
Vendég

Ingrid!

Csak vicceltem a korai keltés miatt .Nekem nem okozott problémát egyáltalán ! :D
Egyébként köszönjük szépen nagyon jól vagyunk,lassacskán gyarapszunk is.3180g -mal jöttünk haza és most 3600g-ot nyomunk.Holnap leszünk 3 hetesek!!!!! :lol: Kicsit mohó a szentem.Sebaj napról napra egyre jobban összecsiszolódunk! :)

Pusza: Heldzs

A betegeknek ,lábadozóknak jobbulást!

[Kép
heldzs

Sziasztok!

menyasszon: Gratu a fogacskához. :)

heldzs: boldog 3. hetet a babónak. :) Neked meg sok tejcsit és boldogságot. :)

Patak! Boldog névnapot!! ♥♥ :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!
Viki nagyon szép pocakod volt.
Ingrid!
Nagyon sok boldog névnapot kívánok neked!!!
Gyöngyi
bgyöngyi

Sziasztok!

Én is a Szülőotthonba fogok szülni.
Először is jelen állásban az van, hogy ügyeletesnél. Most a 16. hétben egy kicsit elgondolkoztam, hogy jó ez így? vagy válasszak orvost?
Amúgy az orvosom ott rendel, de nem vállal szülést. De nagyon megkedveltem, és sajnálom, hogy nem szülhetek nála. Talán még nem késő orvost váltani, akinél szülhetek. Csak nem tudom mit tegyek, hiszen jót is, és rosszat is hallottam az ügyeletes orvosnál való szülésről.
Ha valaki tud, segítsen.

A szülésznőkkel meg lehet a szülés előtt ismerkedni? Vagy esetleg választani?
számomra a szülésznő nagyon fontos.

Köszönöm előre is a válaszokat.

Marika
majisz

Kedves Ingrid!

Nagyon sok Boldog Névnapocskát kívánok Neked! :) :) :) :) :)

Kedves Pattogobolha!
Köszönjük a jókívánságokat! :)

Kedves Majisz!
Én is a szülőotthonban szültem 2007.01.15.-én.Sajnos nem lehet szülésznőt választani,én is szerettem volna,de amikor megnéztem a szülőszobát , akkor közölte velem Patak(Ingrid),hogy nincs ilyesmire lehetőség. :( Egyébként én a Demjén dokinál szültem .Szerintem korrekt,rendes doki.Ha váltani szeretnél őt ismerem és tudom ajánlani.Szerintem még nem késő váltani.
Üdv. :)

heldzs

Sziasztok!

Asszem, megkérték a kezem!!! :D :D :D

Ingrid! Isten éltessen névnapodon! :)

Körkérdés: Kombi ágyra vagy sima rácsos ágyra esküsztök? Lehet, hogy még korai ezen agyalni, de már annyifélét láttam, és mindegyik másmiatt praktikus (fiókos/ajtós/polcos etc). A bőség zavara... :shock:

Marika! Üdv a fórumon! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok Lányok!

Először is a HÍR:13.17 perckor megszületett Edit (Rozi 79 ) Benedek Jánosa.4250g,52 cm magas.Császár lett,de az Edit nagyon ügyesen,türelmesen vajúdott végig,de Beni nagyon ragaszkodó volt anyájához :D :D
Mindketten jól vannak,és a műtét után már cicizett is Benike :)

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a névnapi jókívánságokat!Nagyon arik vagytok!!! :D :D :D

Marika
Üdv közöttünk.Sajnos nálunk nincs szülésznőválasztás :( De még van időd orvost választani,ha mégis meggondolnád magad.A lányok biztos fognak egy pár orvost ajánlani,de ha gondolod,priviben én is szívesen segítek.

Legyetek jók,vigyázzatok magatokra!Pusza:Ingrid[/b]
patak

Szép estét kívánok Mindenkinek!

Ingrid: Boldog névnapot kívánok!!! :D

Majisz: Én Afaneh dokihoz járok, eddig meg vagyok vele elégedve, bár ma volt egy kis bibi, ő csütörtökön délután és pénteken reggel rendel a Szakrendelőben.

Körkérdésre: Nagyon jó kérdés!!! :) Ez nálunk helyfüggő, így kombi lesz. A múlt héten már mi is nézelődtünk és egy kedves eladó hölgytől kaptunk pár jó tanácsot, hogy mire figyeljünk a kisággyal kapcsolatban.
Én a kocsival vagyok gondban... még nem találtam megfelelőt... de még van időnk.
kettenvagyunk

Sziasztok!!!

Patak: BOLDOG NÉVNAPOT utólag is !

Tekiroll: WOW! Grratulaaa!!! 8) 8) 8) Kombi akkor jó,ha helyet akarsz spórolni. Én is kombit akartam, de aztán "sima" lett,az az átalakithatós ággyá,mert 70*140-es.
Nézd meg a www.babaholmiolcson.hu oldalt, meg a Brendon outletjét a Soroksári úton www.babyoutlet.hu Itt naagyon jó áron vannak nagyon jó dolgok+ a lentebb emlitett Mattit.

majisz: én is csak ajánlani tudom Afanah doktort, de nagyon!Ő a 3.orvos volt , de érdemes volt keresgélnem.

heldzs: BOLDOG 3. hetet Nektek!!!!!!! ***

kettenvagyunk :

Babakocsi téren sikerült azt hiszem túlművelnem magam egy hónapja:) Nekünk kezdésnek egy naagy, mózeskosaras,hatalmas,felfújhatós kerekű (nem érzett meg egy kisebb sziklát sem a gyerek,ha átmentünk rajta a kocsival,minden terepen kiváló volt) ,volt hozzá sport rész,de nekem az már nem igen tetszett praktikusnak,meg az összecsukás időigényesebb volt picivel, de kezdésnek tökéletes volt (mózeskosár,hófehér pólya benne a Tündérlény-hazajövetelnél..ahh :)!!!és téliesiteni is nagyon jól lehetett.
Azután 2 !!! hétig keresgéltünk sportosabb megfelelőt,egyszerüen nem volt olyan amiben minden számomra fontos (nem extrák!) dolog benne van. Aztán végül meglett az igazi a mattiban találtam rá: Pierre Cardin deluxe.Igazán klassz sportkocsi.Nekem legalábbis.
Érdemes a Mattiban kezdeni,nagyon olcsók a legjobb tipusok is,mert alapvetően nagyker (a Kenguru is ott vásárol..)de magánszemélyeket is (nagyon kedvesen,hozzáértően) kiszolgálnak.Ja,és minden van egyhelyen.
www.matti.hu

Fanni állandóan álni akar,nem igen vesz róla tudomást,hogy még egyedül nem tud:) És HARAAAP :) Kép

*
Vendég

Sziasztok Csajszik!

Menyasszon: Köszike a jókívánságot! :)

Tekiroll: Congratulation!!!(a lánykéréshez) :) :) :) :)

Begyulladt a cicóm,majdnem bepisiltem ,amikor rácsatlakozott a Petrus. :shock: Felment a lázam 39 fokra.Baromi szarul voltam egy napig,de most már jól vagyok.Többször etettem a gyulladt cicóból és menet közben fejtem is,bár nagyon fájt de muszály volt.

Ingrid!

Azt hallottam, hogyha lázas valaki és 38 fok felett van a láza,akkor nem szabad a babának enni adni abból a cicóból.(gyulladt tejcsiből)Ez mennyire igaz?Előre is köszi a választ! :D

Pusza Mindenkinek!
Heldzs
heldzs

Sziasztok!

Ingrid! Boldog névnapot kívánok!

Rozi még csak most szült? Én utána voltam kiírva. Gratulálok neki Benikéhez!! Ez a fiúcska igencsak ragaszkodott az anyukájához!

Heldzs! Én is január 15-én szültem :lol: Te mikor? Nem találkoztunk a szülőszobán?? A cickó miatt sajnállak, rossz lehetett. Nekem meg az egyik cicimbe kevesebb tej van, és Emilke lassabban is boldogul vele. Így minden második szopi 1,5 órát tart.

Húú most mennem kell mert Emilke felkelt. Majd még jövök!

Kép
alinkat

Sziasztok!

Viki!
Gyönyörűséges a pocakod! :D Nekem is pontosan ilyen volt 2004-ben az ikrekkel. :D

Patak!
Köszönöm szépen a kedvességed. :D

Csajok!
Mégsem találkozunk a Szülőotthonban egyelőre, maradok a saját orvosom mellett mégiscsak. :D

Kép

Ismét ikreket várunk, akik augusztusban látják majd meg a napvilágot. :D :D

Puszi mindenkinek!

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

Köszi a tippeket meg a gratukat. Jó hasznát veszem! :)

Vadvirág! Gratulálok! :D Ezekszerint már tuti, hogy lányzók lesznek?

Kép
Kép
tekiroll

Szaisztok!

Bocs a betekintésért, de én egy dokit szeretnék leinformálni! A szülőotthonban neonatológus, s körzetis doki is nálunk!
Bedők Mária doktornőről valakinek van infója?
Köszike

Kép
anid

Sziasztok!

SOS! Nincs valakinek valami homeós ötlete borzalmas felfázás esetére?? :cry: Kamillázgatok meg megyek dokihoz is, de jó lenne gyógyszer nélkül megúszni. Bár elég vészesen felfáztam:(

Vadvirág: Neked meg hatalmas naagy gratu az ikrekhez:D

Tegnap voltunk a 12 hetes uh-n. Bébike 6 cm és aaaakkora pókhasa van.. :shock: :lol: Nem rémlik h Vivinek is ekkora lett volna. :D Felrakok egy képet már amennyit ki tudtok venni belőle.:)

Sziasztok.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Kép

balra a feje. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok Csajszik!

Szia Alinkat!

Valószínűnek tartom, hogy én szültem utánnad.Te 22:00-kor szülted meg Emilkét nem?Én pedig 23:45-kor pottyantottam ki Petra Lilit.Szerintem te kérdezted meg tőlem egyik reggel, hogy mitől olyan barna a hasam,amikor Ingrid lekezelt bennünket, nem?
Nem tudtam , hogy te is fennt vagy a fórumon,de nagyon örülök neked!! :lol: Remélem ezek után tartjuk a kapcsolatot,megbeszéljük majd a gyerekek fejlődését és persze ha nagyobbak lesznek akkor talizunk is.Ti merre felé laktok?

Egyébként nekem is az egyik cicimben kevesebb tejcsi van.Néha az az érzésem , hogy nem elég a Petrának, mert 10 perc alatt belakik,megböfiztetem és utánna is még szopizik vagy 20 percet,de aztán szépen bealszik rajta.Ilyenkor leteszem és kb. alszik 30 percet és felébred.Azonnal ordít, minta a fába szorult
féreg és éhen akar halni.Remélem ez beáll majd. :)

[Kép
heldzs

Heldzs!

De jó, de jó. Gondoltam, hogy te vagy az! :lol: :lol:
Tök jó lenne majd tényleg talizni.
Egyébként az evés nálunk is így zajlik, csak én közben mérem Emilkét és látom, hogy nagyon kevesett evett és ébresztgetem, mert különben ha lerakom, akkor nagyon hamar felébred és cuppog, eszi az öklét, szóval éhes még. Ezért tart nálunk az evés vagy 1- 1,5 órát, mert bealszik a drágám.
Egyébként mennyit eszik Petra? Én tiszta mérleg függő lettem, de most kell is méregetnem, mert hozzánk hetente jön a doktornő és dokumentálnom kell hogy mennyit eszik stb.
Tényleg nem raksz fel Petráról képet??

Vadvirág!
Ismét ikrek??? vauuuuuuu! Gratulálok!

Pattogóbolha!
Gratulálok a kis 6cm-es bébikéhez!!

Alin

Kép
alinkat

sziasztok!

Dolli: De bunkó vagyok.. :oops: :oops: :oops: :oops:

Gratula az eljegyzéshez!!♥♥♥ :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!

Még csak most találtam rá erre a fórumra, de már így is nagyon tetszik :D

Én is itt szültem-fogok szülni, már van egy édes, imádnivaló kislányom, Lili, ő 2005 április 12-én született Lőrincz dokinál :D és a mostani pocaklakóm is nála fog születni, várhatóan március 10-13 körül.

Szia Ingrid!!! De jó, hogy te is itt vagy! Tudod, mi vagyunk innen a 9.- ről :lol:

Na megyek olvasgatlak titeket...

Puszi
Kép
katusz

Jaj, valamit elfelejtettem: Ingrid: a homeós bogyókkal együtt lehet inni a málnalevél-teát is? Milyen adagokban érdemes inni?

Köszi :wink:
katusz

Sziasztok!

Ahogy már Ingrid is írta, jan. 29-én, hétfőn megszületett Zsófi lányom, 3450 grammal, 50 centivel.
Pont egy hete jöttünk haza a kórházból, nagyon jól éreztük magunkat, mindenki nagyon kedves volt velünk, jók voltak a szobatársak is, csupa jó élménnyel jöttünk haza annak ellenére, hogy császár lett a vége, így a mozgás az első napokban egy kissé nehézkes volt.

Ingrid! Még egyszer nagyon köszönöm a lelki fröccsöt a csaszi előtt a szülőszobán, nagyon sokat jelentett nekem. És a katétert is :D
Hónapok óta az első éjszaka, hogy nem kellett kimennem a WC-re, és annyit ihattam, amennyi belémfért. :D
És olyan jól esett, hogy mindig benéztél hozzám.

Képzeljétek, újra kellett telepíteni a gépemet :roll:, pont most, ezért tudtam csak most jönni.
Hihetetlen, hogy holnap már két hetesek leszünk. Illetve olyan furcsa, olyan, mintha mindig így lett volna.

Alin, Edit! Gratulálok a babáitokhoz!

A mi napjaink is a szopi körül telnek, teljes a rendszertelenség, van, hogy húsz perc alatt jóllakik a kis drágaságom és bealszik akár 4 órára is, de ma például déltől este háromnegyed hétig 10 perc-1 óránként ébredt, és csak enni akart. A mérleg viszont azt mutatta, hogy alibizik a lelkem. Kezdek tanácstalan lenni.

Most mennem kell, mert a férjemnek holnaptól sajnos dolgoznia kell (letelt az egy hét), és próbáljuk kihasználni alvással azt a kis időt, amig a zseboroszlánom fel nem ébred.
Próbálok visszaolvasni, meg képeket feltenni, bocs de erre eddig nem tellett.
Puszi mindenkinek: Berni
berna

Sziasztok Lányok!

Vadvirág

Gratulálok az ikrekhez :D :D :D

Dolli

Neked pedig a lánykéréshez :D :D :D

Heldzs

A gyulladt cicidet inkább fejd le.De mitől gyulladt be?

Katusz

Szióóóóóóóóóóó :D :D :D De jó,hogy te is itt vagy!
Lehet a bogyó mellett teát inni,de a pontos adagot sajna nem tudom megmondani.De itt a lányok közül itta vki(vagy itták),hátha tudnak segíteni.
Lányok!Ki tud segíteni nekünk málnalevél tea ügyben???

Berni

Már nagyon hiányoltalak!Örülök,hogy jól vagytok :D Szívesen, mindent!!!

Fazsu

Merre vagy?Hogy vagytok?Ha tudsz,kérlek írj nekünk pár sort magatokról!!! :)

Mindenkit soxor pusszantok:Ingrid
patak

Halika még1x!!!

Nagyon okoska voltam,előbb írok,utána gondolkodom :oops: :D

Szóval,ha vkit érdekel a málnalevél tea ügy,ezt találtam

http://www.mamanet.hu//modules.php?name ... cle&sid=80

Pusza!!!
patak

Sziasztok!

Berni: gratula a babóhoz. Majd minden be fog állni szépen lassan. :)

Szia kaktusz. Üdv:) Nagyon édes a lányod. :)

Pár szó magamról. Két hete jól megfáztam, másfél hét volt mire kigyógyultam. Utána felfáztam és az urológus azt mondta, h tiszta genny a vizeletem :( ez volt múlt csütörtökön. Napi 4x1 semicilin. Vasárnap estére kijött rajtam a vírusos bélfertőzés, minek köszönhetően az egész tegnap éjszakát és a ma délelőttömet végighánytam. Minden házipraktika közül a kóla vált be. Azóta rendben a gyomrom. Fogjuk rá. ( kopp-kopp-kopp ). Úgyhogy tiszta nyomi vagyok. Valaki lőjjön leee. :cry: :cry: :cry: :cry:
Már csak attól félek, h a babának ne legyen belőle baja. :(
Na jól kipanaszkodtam magamat. Megyek is felfalok egy egész szál ropit. :? :lol:

Sziasztok és mindenkinek betegségektől mentes napot, hetet, évet kívánok. Vigyázzatok magatokra. Pussz.

Rita

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Nagyon köszönöm a málnalevél-tea infót! Már be is szereztem két zacsival :D Hát ha így sem "csúszik jobban", akkor sehogy :D :D :D
katusz

Pattogóbolha!

Nagyon sajnálom, hogy ennyire lerobbantál. Gyógyulj meg gyorsan, és ne aggódj, a babódnak nem lesz semmi baja. Jól be van bugyolálva :)
Nekem a vörösáfonyalé nagyon bevált vesére, felfázásra, ilyesmire. Feltétlen tudom javasolni és tutira nem árt a babónak sem. Ruby Red névre hallgat, és a rostos levek között találod a Tescoban, piros borítású. Mindig tartok itthon, a kórházba is hozattam be a katéter miatt, nagyon jól átmossa a veséket, és azt olvastam róla, hogy anti-biotikum-szerű anyag van benne (ahogy a fokhagymában is). Panasz esetén érdemes belőle meginni annyit, amennyit bírsz, majd ahogy jól esik. Persze, ha a gyomrod bírja :cry:

Ma sem sikerült visszaolvasni, már sohasem foglak Titeket utólérni :roll:
Azért írjatok! Pussz: Berni

Ingrid! Edit és Benike jól vannak? Mikor mehetnek haza?
berna

SZiasztok!

Berni! Garatulálok a kislányodhoz! :D

Rita, Ingrid! Köszi! Arik vagytok! :)

Katusz! Édi a kiscsaj! :D

Rita! Remélem, már teljes a gyógyulás, és az erőd is visszatérőben. Nekem még nincs uh képem... :( Talán jövő héten ezt pótoljuk. :) Bár a Szabolcs utcába megyek, ott meg nem nagyon fognak ezzel foglalkozni. :?:

Lányok! Amatőr kérdés: A 18 hetes UH az a genetikai ugye? Ami állítólag 10-15 percet vesz igénybe??? Merthogy a Szabolcsban nem fognak rám szánni ennyit, az tuti. Megnézik a gerincét és kész. Múltkor is fél perc alatt kint voltam. Meg nagyjából mindenki gyorsan végzett. Talán ha pár kismama töltött bent több időt. Viszont akkor a saját dokim is csinál egy UH-t?

Dolli (no para :D )

Kép
Kép
tekiroll

Szép napot kívánok Mindenkinek!

Pattogobolha! Rita: Nagyon sajnálom, hogy így rád rontott a betegség. Remélhetőleg nem lesz semmi gond a picurral. Terhességem elején nekem is volt felfázásom, de sikerült pihenéssel és sok-sok folyadékkal átvészelnem.

Tekiroll: nekünk a 18 hetes uh nem sikerült valami eredményesen. Babánk a koponyáján kívül semmit nem mutatott meg a dokinak. Ezért úgy döntöttünk, hogy elmegyünk 4d-s ultrahangra. Előtte sokat beszéltem a kincsemnek, hogy legyen ügyes mutasson meg mindent, hogy meg tudjuk nézni, minden rendben van-e vele. És hála Istennek hallgatott rám! :D Minden szervét megmutatta nekünk! Sőt! a pofiját is meg tudtuk nézni, már akkor gyönyörű szép volt!

Gyönyörű hetet kívánok minden pocakos társamnak és azoknak is, akik már gyönyörködnek babájukban! :)

Viki
kettenvagyunk

Sziasztok!

Pussssz mindenkinek.
Ez nem érvényes hogy még mindig én tündöklök elöl vagyis a hasam:) :lol:

Gratula az uj bébikhez és a pocilako babákhoz is

Örület ez az egészségügy a jokaiba nem tudták elmondani hogy a Heim Pálba 8-11ig lehet menni börgyogyihoz odacipeltem Zétit kenguruba 11.30kb és akkor derült ki nekem itt azt mondták hogy 8-14ig lehet menni.Itt nincs csak 20valahanyadikára idöpont
Lehet ekcémás a nagyfiu :cry:
ez a cifra keret azért van mert nem tudom máshogy lekicsinyiteni :roll:
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 587.82.jpg[/img]

viki28

Lenyulták a képem :x
Kép

viki28

Na :lol: :lol: :lol:

ILDIKÓ hellló hova tüntél te is??????
Remélem Fanni baba jol van haza jöttetek már?

Én is voltam 2xis a genetikai uh-on ott is paráztattak hogy a keze nem olyan nagy mint kéne de még belefér a normába :o
Meg ott is azt mondták hogy nagy a buksi de hát azért küldött Afaneh bácsika :lol:

Én is szenvedek kocsi ügyben nem veszik az enyémet :cry:
Pedig már 40ért adom

viki28

Sziasztok!

Edit és Beni köszönik,jól vannak,holnap reggel mennek haza :lol: Már nagyon várják!!!

Pussz:Ingrid
patak

Szia Viki!!!

Mi megvagyunk,esténként itt Kertesen,nappal pesten.
Fanni úgy tünik átállt alvásilag,már kozmetikushoz is eljutottam ami maga volt az oázis és a csoda együtt :)

Kibújt a két alsó fogija, várjuk a 2 felsőt :)

Lassan megdumálhatnánk a randit :)

Vaterával próbálkoztál már kocsieladás szempontjából? www.vatera.hu

Én mindent ott adtam el, 2-3 nap alatt, úgy,hogy volt fennt ugyan olyan termék,csak rosszabb promóval :) :) :)

És vettünk is ott pl. autósülést (0 tipust,Pierre Cardint).

Tekiroll: A genetikai UH-n rendesen megnézik az AFP eredménytől függően tudják,mennyire és mit kell megnézni jobban.Ha hamar kinnt vagy,az csak azt jelentheti,hogy minden oké,minek fotózzák tovább a kis Tündért! Szerintem.

Nekünk épp ott mutatott meg mindent,a 4D-t nagyjából átaludta :) :) :) De jópofa képek lettek ott is!
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, hogy kicsit eltűntem,de képzeljétek a nagylányom (mert van ám nekem egy nagylányom is ,márciusban lesz 8 éves)influenzás lett.Vasárnap hajnalban kezdődött.Szépen összehányt mindent és 39,5 fokos láza volt.Mág aznap elvittük a Bethesdába.Egész nap tartósan 39 fok fölött volt al láza és nem akart semmit sem inni-enni.Azt mondták erre nincs gyógyszer, csak lázcsillapíás és sok folyadék!Már nagyjából túl vagyunk rajta,de még ma is van hőemelkedése. :(

Menyasszon: Nem tudnál nekem segíteni? Mi is elég sokat foglalkozunk a vatera-val,lenne is mit eladnom,csak az a bökkenő, hogy nem tudok képet feltenni az árukról. :( Azt tudom, hogy le kéne kicsinyíteni a képeket,csak azt nem tudom hogyan.Nagyon sokat segítenél !! Előre is köszike! :) :) :)

Nem vagyok analfabéta ,de ha tud valaki segíteni abban is, hogy hogy lehet megjeleníteni a vonalzót, akkor azt is megköszönném.Már megtaláltam a babafalván,meg is csináltam csak azt nem tudom, hogy itt hogy kell megjeleníteni. :roll:

Ingrid !

Nem tudom mitől gyulladt be a cicim,de már hál'istennek túl vagyunk ezen is!Lehet, hogy azért , mert csak egy féleképpen szoptattam?

Tekiroll:
Rám is a frászt hozták a Szabolcs utcában, a genetikai Uh-n.Nekem a 12.heti uh-n mondták, (persze latinul, hogy semmit ne értsek),hogy valami gigszer van és vissza kellett mennem 1 hét múlva.Amikor visszamentem ,akkor derült ki, hogy fiatalabb a baba a számítottnál és még nem zárult rendesen a kis hasfala.Először azt mondták, hogy köldöksérve van.Szerencsére nem így lett. :)

Alinkat:
Én nem nagyon méregetem,csak hetente 1x.Most volt itt a doktor néni 1 hónapos státuszvizsgálaton és 3800 g-mal ,56 cm -rel és 36 cm -es fejkörfogattal rendelkezünk.Iszonyú sokat nőtt mióta hazajöttünk, mert 3180 g-mal engedtek el a kórházból.
Sajnos nem tudok képet feltenni Petráról, mert nem tudom, hogy kell lekicsinyíteni. :( De segíthetnél !! :lol:

Puszi Mindenkinek!

Minden jót, jó egészséget a pocaklakóknak és az anyukáknak is!! :lol:

Ja és persze ne feledkezzünk meg a kismamákról sem ,akik már túl vannak a nagy eseményen! :lol: [/b]

[Kép
heldzs

Majd elfelejtettem!
Hétfőn megyünk orthopediára ! első igazi nagy utunk lesz!:oops:
Szurkoljatok, hogy minden rendben legyen a csípőjével.A nagylányomnak kicsit kötöttebb volt az egyik csípője,ezért sokáig kellett tornáztatni.
Remélem Petránál ok minden. :lol: :lol:
Pusz

[Kép
heldzs

Heldzs!

Jobbulást a kislányodnak! Akkor így érthető, hogy miért tüntél el olyan soká.

Kicsinyítés: legegyszereűbben a Kellékek/Paint-ben lehet kicsinyíteni. Ebbe behívod a képet és a Kép menüben a Nyújtás, döntést kell kiválasztanod és a nyújtásnál vedd le a vízszintes és a függőleges századélok is mondjuk 25-re, vagy annál kissebbre.

Mit jelent, hogy egyféleképpen szoptattál?? :shock:

Én méregetem még egy kicsit Emilkét, mert ahogy Berna is írta néha "alibizik" a kis drága. De mi is szépen növögetünk. 2660-al jöttünk haza a kórházból és tegnap már 3480-at mértem.A hosszt nem tudom, de már két hete a 62-es rugikat hordjuk.

Berna! Nagyon nagyon gratulálok Zsófi lányodhoz!

Remélem, hamarosan Rozi is jelentkezik!

Kép
alinkat

Heldzs!

Vonalzó: fennt a kilépés/belépés mellett találsz egy segédletek legördülő menüt, azon belül a profilodat kiválasztod és az aláíráshoz kell beilleszteni az elkészült vonalzó kódját.

Üdv: Alin

Kép
alinkat

Heldzs:

ird be www.google.co.hu keresőbe az irfanview szót.
Ott feldob pár linket, töltsd le ingyen valahonnan.
Utána ezt tudod használni kicsinyitésre,meg még sok másra.
Azon belül majd IMAGE - Resize /resample és itt tudod állitani a méretet.
De ha átkülldöd az e-mailemre én átméretezve vissza külldöm neked szivesen ha nem akarsz vele most vacakolni.

megegyfiok@freemail.hu
Vendég

Sziasztok!
Viki küldtem neked privát üzit. Megkaptad?

Gyöngyi
bgyöngyi

Sziasztok!
Bocsánat, hogy eltűntem, de nem volt könnyű az első egy hónap. Kicsit idő(alvás, fejés)hiányban vagyok, így címszavakban igyekszem hírt adni magunkról.
Január 17-én született meg Adél, akit fiúnak vártunk 3 hétig :D , császármetszéssel. Közel 12 óra könnyű fájásos időszak után leesett a szívhangja. A tágulás sem ment, de annyira, hogy ő kibújhatott volna, biztos sosem tágulok ki. A fejecskéje 37 cm-es volt. Én hamar felépültem. A sebem is szépen gyúgyulgat. A reggeli kötözéseket nem szerettem, de fürödnöm kellett, és nem volt ügyes technikám, hogy a kötés száraz maradjon. :D
Adél besárgult, de nem ez volt a legnagyobb baj. Elég furcsán adtak minket haza. Ha egy perccel korábban jövünk el, nem így alakul az életünk. Úgy alakult, hogy még aznap a Madarász utcai gyermekkórház koraszülött osztályán feküdt Adél. Négy napig semmi nem történt. Csak egy kis infúzió. Két napig voltunk itthon, majd megint 4 nap bent. Ekkor már megállapították, hogy vérszegény. Így vért kapott. Körülbelül egy hete vagyunk itthon.
A tejcim a sok sírástól majdnem elapadt, pedig volt, ezt Helga igazolhatja. :) Nagyjából visszajött, hála Istennek. Azóta nekem is begyulladt, én Semicillint kaptam rá, azt szedem. Szóval ennyi kórház után Adél már nem tud szopizni. Illetve úgy gondolom, hogy öreg már ahhoz, hogy napokat szenvedjünk kiskanállal és csészével, hoyg akarja a cicit. Tehát a lefejt tejet kapja üvegből. Egyébként egy gondom azért lenne. Szerintem nem figyelnek oda a babákra és a mamákra a szoptatáskor. Én többször is szóltam, hogy klaffog a gyerek nyelve szopi közben, de elhessegették a rossz gondolataimat. Erre jobban oda kellene figyelni. Bár nem tudom, hogyan, mivel állandóan rohannak a csecsemősök, hogy a sürgős munkáikat el tudják végezni.

Körülbelül ennyi. Az én kicsi kis édes Adélkámr egy jó baba. Nagyon keveset sír. Szépen gyarapszik. Már négy kilós, csaknem egy hónaposan.
Hiszem, hogy Isten, akiben hiszek, ezeket az eseményeket is mind a javamra és Adél javára fordítja. Ez erőt ad!

Március 4-én 10 órakor visszük először nagy közösségbe Adélt. Ez egy olyan keresztelő féle, a baptista gyülekezetek szóhasználatában gyermekbemutatási istentiszteletnek hívjuk. Mindenkit szeretettel várunk! (1152 Bp., Kinizsi utca 86.)

Alin! Nagyon jól esett, hogy bejöttél hozzám a "császármegörzőbe"! :D
Helga! Örülök, hogy itt vagy!

Üdv.

Zsuzsa
fazsu

Szia Fazsu!
Hát nagyon sajnálom, hogy így alakultak a dolgaitok! :(
Remélem most már minden rendben lesz!! :) Gondolatban küldök sok-sok tejtermelő angyalkát,jó?! :lol: Vigyázz nagyon magatokra!
Puszi

Alinkat,Menyasszon:
Köszi a segítségeket,remélem tudom alkalmazni őket.Igyekszem , megígérem!! :lol: :lol: :lol:
Az egyféleképpen való szopiztatást úgy értettem, hogy csak egy bizonyos pózban szoptattam,pl:fekve.

[Kép
heldzs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?