Sziasztok!
Bocsánat, hogy eltűntem, de nem volt könnyű az első egy hónap. Kicsit idő(alvás, fejés)hiányban vagyok, így címszavakban igyekszem hírt adni magunkról.
Január 17-én született meg Adél, akit fiúnak vártunk 3 hétig
, császármetszéssel. Közel 12 óra könnyű fájásos időszak után leesett a szívhangja. A tágulás sem ment, de annyira, hogy ő kibújhatott volna, biztos sosem tágulok ki. A fejecskéje 37 cm-es volt. Én hamar felépültem. A sebem is szépen gyúgyulgat. A reggeli kötözéseket nem szerettem, de fürödnöm kellett, és nem volt ügyes technikám, hogy a kötés száraz maradjon.
Adél besárgult, de nem ez volt a legnagyobb baj. Elég furcsán adtak minket haza. Ha egy perccel korábban jövünk el, nem így alakul az életünk. Úgy alakult, hogy még aznap a Madarász utcai gyermekkórház koraszülött osztályán feküdt Adél. Négy napig semmi nem történt. Csak egy kis infúzió. Két napig voltunk itthon, majd megint 4 nap bent. Ekkor már megállapították, hogy vérszegény. Így vért kapott. Körülbelül egy hete vagyunk itthon.
A tejcim a sok sírástól majdnem elapadt, pedig volt, ezt Helga igazolhatja.
Nagyjából visszajött, hála Istennek. Azóta nekem is begyulladt, én Semicillint kaptam rá, azt szedem. Szóval ennyi kórház után Adél már nem tud szopizni. Illetve úgy gondolom, hogy öreg már ahhoz, hogy napokat szenvedjünk kiskanállal és csészével, hoyg akarja a cicit. Tehát a lefejt tejet kapja üvegből. Egyébként egy gondom azért lenne. Szerintem nem figyelnek oda a babákra és a mamákra a szoptatáskor. Én többször is szóltam, hogy klaffog a gyerek nyelve szopi közben, de elhessegették a rossz gondolataimat. Erre jobban oda kellene figyelni. Bár nem tudom, hogyan, mivel állandóan rohannak a csecsemősök, hogy a sürgős munkáikat el tudják végezni.
Körülbelül ennyi. Az én kicsi kis édes Adélkámr egy jó baba. Nagyon keveset sír. Szépen gyarapszik. Már négy kilós, csaknem egy hónaposan.
Hiszem, hogy Isten, akiben hiszek, ezeket az eseményeket is mind a javamra és Adél javára fordítja. Ez erőt ad!
Március 4-én 10 órakor visszük először nagy közösségbe Adélt. Ez egy olyan keresztelő féle, a baptista gyülekezetek szóhasználatában gyermekbemutatási istentiszteletnek hívjuk. Mindenkit szeretettel várunk! (1152 Bp., Kinizsi utca 86.)
Alin! Nagyon jól esett, hogy bejöttél hozzám a "császármegörzőbe"!
Helga! Örülök, hogy itt vagy!
Üdv.