Jóvanna, itt vagyok
Vvolga,
de jó, hogy jelentkeztél, nagyon szorítok Nektek! Mindjárt babázol...
Hajrá!!! Én sajna nem ismerem a dokit.
Legközelebbi talin majd vki szépen mondja el nekem, hogy hogy kell skypolni, mert gőzöm sincs róla
OK, van skypom, de ennyi. Párszor megnyomkodtam rajta mindenfélét, és hívtam is meg küldtem is hülyeségeket, teljesen véletlenül
Voltunk tanácsadáson. 8990g és 75 cm. Csütörtökön kell vinni őt pót-BCG oltásra. Nem örlüök neki így kiruccanás előtt. Próbáltam is eltolni az időpontot, de azt mondják, hogy 10-es adag oltóanyag van, és nem tudnak belőle köv. hétre felretenni. És sietni kell, mert már 10 hónapos a gyerkőc, és 1 éves kor után nem lehet oltani
Ez van. Elvileg 1 hét alatt nem gyulladhat be neki a helye, de mivel második oltás, megvan rá az esély
Védőnő szerint nem lesz baj, ha beviszem vízbe. Én azt gondoltam ki, hogy ha esetleg kifakad, leragasztom arra az időre vízhatlan tapasszal, míg a vízben van. Tudom, hogy nem szabad leragasztani, de nem lesz hosszú ideig úgy. Alkalmanként sztem 20-30 percet lesz el MAXIMUM a vízben, és ahogy kijöttünk, leszedem. Ennyitől nem lehet baj. Dokinéni még azt is mondta, hogy semmi gond nem lesz, ha nem visszük be Petikét a vízbe, mert még úgysem emlékszik rá, hogy ő ekkor és ekkor nem fürödhetett a medencében
Mondtam neki, hogy ez így is van, viszont mi hónapok óta erre készülünk. Na.
Kérdeztem a pneumococcus elleni oltást is. Igen, valóban támogatja jan. 1-től a TB, de csak a rászorulóknak és/vagy a súlyos betegeknek pl. szívbeteg babák.
Vuka,
Petrának jobbulást kívánok, meg soksok gyógygyömöszölést (a puszi unalmas, annyit kaphatott
) küldök!
Ilbáék... Ez szívás. Beninek is, meg nekik is.
Remélhetőleg hamar talpra áll Beni is!
Jumam,
milyen JUHÉÉÉÉÉ????? Julcsinak gratula az ácsorgáshoz! Meg így utólag is boldog 9-et neki!!!!
Délután úgy néz ki, el tudom végre kezdeni az ügyintézést a horribilis telefonszámla-elszámlázás ügyében. Remélem
Kacajos anyukák, nyáron lehet ám nálunk is kerti hepaj!!! Van nagy hely, lehet rohangászni, meg cibálni a tacskónk fülét
Remélem, akkorra megleszünk az átépítéssel is.
Asszem most bepótoltam a kimaradt napokat hsz ügyileg
Csákány