Új privát üzeneted érkezett!

Mák: "leszámoltam" volna veled? :wink: Biztosíthatlak, hogy az nálam másképp néz ki. Nem, őszíntén érdeklődtem, mert mint röpke itt-tartózkodásod folyamán láthattad, átlagban mindenki kevesebbet tud csak írni, kényszerűségből rövidebben és tömörebben foglalja össze mondandóját, pedig ez egy összeszokott csapat, és tényleg együtt dobban a szívünk, így kiváncsiak is vagyunk egymásra, és komolyan eltűnődtem rajta, hogy ha van egy titkos varázspálcád, ami megfőz helyetted, meg vigyáz Fannira lépten-nyomon, nehogy koppanjon a feje a padlón ahogy közlekedik (mint Nokié), stb, szóval ha van ilyen varázsszerkentyűd, akkor kölcsönadhatnád nekem is, előre is köszi. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Coolasa jó kölcsönadom a pálcát szívesen...Mondjuk azokat az napközbeni rövidebb időket, amikor csak bekukkantok a lánykámmal együtt szoktuk itt tölteni, vagy neki zenét kapcsolok és ő itt sertepertél körülöttem, próbál hozzáférkőzni a géphez. Amíg én olvasgatok, mutogatom neki névvel a babusaitokat:).Ő meg mutogatja a monitoron Noki, Benedek, Szonja, Bence, Szilvi, Lívi babát:), meg a többieket ( bocsánat ha valakit nem soroltam fel név szerint).Meg néha saját magát is:):):). Nagyon szereti a fényképeket..itthon is szoktunk gyakran fényképeket nézegetni a családról albumban meg gépen is.Mondjuk nem túl nehéz vigyázni rá közben, mert ő szinte állandóan rajtam lóg :D :D :D Gatyómba kapaszkodik...Borzalmasan anyás, csak akkor szabadulok fel amikor alszik, vagy megjön apája..mint ahogy most is..Nem főz helyettem senki:)..Én főzök..pikk pakk szoktam..És a fürdetést úszom meg, a törlést, meg a vacsiztatást, mert azt nálunk apa csinálja kb 2 hónapja. És mivel rém unalmasnak tartom ezt a "házicselédséget" ( itt a házimunkákra gondolok), de azért meg kell csinálni, időnként megszakítom szórakozással. Mondjuk mostanában néha én is elcsodálkozok magamon, mert egészen előre vagyok..Nincs kosz, mosnivaló, koszos edény, leszedetlen ruha és vasalni való sem...és kaja is van:).Biztos elememben vagyok:).Nem tudom..Néha meg elúszok, de általában ez nem a gépezéssel függ össze..inkább kedv kérdése.De mostanában nem nagyon jellemző..a mosogatást szoktam halogatni, mert azt nagyon tudom utálni...
Mondjuk érdekes, mert Fanni nem nagyon kopogtatja a fejét..Amivel küzdök közben néha az az, hogy bent tartsam a nappalinkban..itt van egy óriási és puha szőnyeg és ezen játszunk...Egyébként nagyon kis elővigyázatos.Pedig nagyon tartottam a dohányzó asztal sarkoktól, de még eddig nem koccolta le..Talán azért,mert mindig előre mutattuk neki, hogy figyeljen....egyetlen egyszer vágta el magát, akkor mind a ketten ( a férjem és én is ) éppen vele foglalkoztunk, próbáltuk, de nem tudtuk elkapni. Szőnyegre esett..picit nyafizott, de nem lett komolyabb baja. Meg talán azért is , mert Noki már biztos lép egyedül, Fanni még nem csak kapaszkodva, ha mégis elengedi és elesik akkor eddig 99.9%-ban a popijára esett.Fejét nem nagyon ütötte még be.( kipp-kopp).
Hát ennyi..szerintem én semmi különöset nem csinálok, csak lendületesen igyekszem a házimunkát és megszakítom ha már nagyon elegem van. Mondjuk főzésnél főként a sütő használatkor van gondom, mert Fannim ez alatt kompozni szokott az étkezőnkben...ilyenkor székbarikádot csinálok neki, vagy lehetőleg sütőbekapcsolás előtt bepaterolom a járókába, aztán amilyen gyorsan csak lehet csatlakozom hozzá, mert ezt a mozzanatot ő könny nélküli ordítással díjazza.
Ennyi:).

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Mák, értem. :wink: (és most ennyi időm volt válaszolni)

Kép Kép
coolasa
 
 

 
 

Uhhhhh
Vendég
 


Helló!

Mindenkinek köszönjük a névnapikat! :D

Beszámolót meghagyom Zolinak, elöljáróban csak annyit, hogy ez az őrült képest volt venni neki egy csúszdát! :shock: :shock: :shock:
Livi azóta köbö 527-szer csúszott le rajta, pedig csak 6 óra óta van meg. 8)
Most épp Depeche Mode-ot hallgatnak, ha jól hallom.

Ja, és ne nevessetek, de a csuszi miatt megint át kellett rendezni a szobáját. :oops:

Jujj, tényleg kapok ajándékot?
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, csodálkozol? Én egyáltalán nem..... :) :) :)
mármint Liviapun

Szuper ajándék
Vendég
 


Eszti, kifejtenéd ezt bővebben is? :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Mármint az uhhhhhhh-ot.

Beszéltünk csúszdáról, de oda lyukadtunk ki, hogy ááá, erre a pár hónapra ne vegyünk egy ekkora benga ááállat valamit, mert hova tesszük utána. Ennyiben is maradtunk, erre tessék! (Imádom!) :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ahogy látom, Liviapu is az a fajta rajongó apuci, amilyen itt a topicon fellelhető többi minilány apukája. :) Mit neki csúszda... 8) És ez így van jól. :lol:
Vendég
 


én értem Peszti uhhhhját

Kép Kép
coolasa
 
 


Mármint az uhhhhhhh-ot.

Beszéltünk csúszdáról, de oda lyukadtunk ki, hogy ááá, erre a pár hónapra ne vegyünk egy ekkora benga ááállat valamit, mert hova tesszük utána. Ennyiben is maradtunk, erre tessék! (Imádom!) :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


coolasa én is értem spec:).

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Sziasztok!
Ezvicc, gratulálunk!

Tücsi, látod Vanília is ua írta mint én, "nem fog éhen halni"! Akkor olyan dinka dolgot csak nem írtam :wink: Mély levegő be, lassan kifúj és olvasd át Eszti receptjeit :wink:

Bocsesz, de amikor Cool pirinyó hsz után elkezdtem olvasni Mákét, ....és még mindig tart,....és még mindig nincs vége,...nevetnem kellett :D Egyébként van még maratoni hsz-kat író anyucink! Sasha :) Most csak azért fukarkodik a szavakkal, mert beteg meg betegek meg,.....Értitek!?

Livi, mint ha nem lelkesedtél volna a csuzda gondolatára amikor a talin említettem :roll: Legközelebb majd Liviapuval beszélem meg az ötleteim :wink: Az viszont fix, hogy Livit csak a csuzda körül keressétek mostanában :)

Cool, Juhéééééé. És hogy Jumam is tuti elolvassa: JUHÉÉÉÉ!
Apropó Jumam, Jumamcika drága (azta hogy tudok nyalizni) nekem is kellene zene (felnőtteknek való Kaláka is) CD-n ha lehet és nem mp3, mert azt nem tudom a nappaliban hallgatni :wink: Viszont mi majd inkább úgy üzleteljünk ha mutatsz rá hajlandóságot, hogy én viszek neked CD-t. Jó? :oops:

Csajok, el kell, hogy mondjam a ma du történteket!
Szonjával bevágódtunk az autóba, hogy időbe odaérjünk a dokihoz. Persze pakoltam neki játékot, enni, inni, 2 pelenkát (ez nálam már agodalomra ad okot, mert 1-t szoktam :oops: ). Fél órával előb érkeztünk pedig még pénzt is vettünk fel. Szonjaapa szerint mentünk mint a meszes. A lényeg, hogy mák volt a mákban,....érkezéskor be is szólítottak. Szonjáról leráncigáltam a kabátot és odaszóltam az egyik asszisztensnek, hogy nézzen rá. Kb 15 percig voltam benn és amikor kijöttem Szonja ot ült ahová tettem a fotelban és a képeket mutogatta a falon, amit vki mindig kommentált neki. A sapkáját meg a kezébe tartotta :) Aztán felöltöztünk és eljöttünk. Szonjaapa meg pont akkor ért oda, amikor mi kijöttünk az ajtón 8) De legalább így ma előbb ért haza mint a szokásos :wink:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


:D :D Ma olyan jó a kedvem különben...Maratoni anyuka vagyok :)..nem semmi ez a cím.nyultam két centit. Mondjuk egy előnye van, nem maradunk mindig ugyan azon az oldalon...a képek meg a maratoni anyukák segítik ezt 8) ..nem?Hihi..

Natasa mondjuk te is kismaratoni vagy szerintem:). Szóval mákod volt:):):)? Figyelek ám:).

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


fél szempillával..időnként...

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Natasa tök jó a du-i sztorid. Petra most már nagyon fél az idegenektől, egyáltalán nincs el velük.

Eszti nem feledkeztem ám el a Pátyról szóló e-mailről, csak éppen nincs túl sok időm. A múltkor abban reménykedtem, hogy eljössz a talira és akkor szóban el tudom mondani, amire kíváncsi vagy, erre pont hiányoztatok. :? Tényleg tudod már, hogy márc. elején jöttök-e Fenyőharasztra?

Petrát holnap kellene vinnem az 1 éves tanácsadásra, amit a múltkor elhalasztottunk a tali miatt. Erre most van egy kis hőemelkedése, pedig holnap szurit kapna. :evil: Nem tudom mi lesz így.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Mikor kapunk Livi csúzdázik képeket?!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Csak egy gyorshír:MEGVAN AZ ELSŐ FOGACSKA!!!!!!!!!!!!!
Igaz ezért megküzdöttünk, ma csak 3xkb félóra alvás volt, de már LÁTTAM!!!

Cool, Natasa: gondolkodtam. Rájöttem. Holnap mi a juhéé. Ugye Cool nem is gondoltad volna :wink:
Natasáék holnap indulnak senyvedni :lol:

Na most csak ennyi, mert három gyerek mellett ugye... 8)
jumam
 
 


Mák, akkor inkább maratoni vagy semmilyen. A félmaratoni az olyan izé. Bár ha csak negyedmaratonnyit tudnék futni akkor már nagyon mákosnak érezném magam :wink:

Petra, és mitől van láza Petroccelinek? Vagy ez még ua lehet amiről a multkor írtál? Akkor tolódik a szuri? ///Elképzelehtő, hogy Szonja előbb fog tőlem félni mint az idegenektől :evil: ///

Jumam, először is gratula Julesznek a fogacskához! Másodszor meg egy háromgyerekes anyukának nem kell lottózni,....esélytelen a nyeremény,...Natasáék csütörtökön mennek senyvedni, de lehet holnap jobban senyvednek! Juhéééé! :wink:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa nincs láza csak hőemelkedése. Jan. közepén így kezdődött a náthája, este egy kicsi hőemelkedése volt. Most is már teljesen jól van, kapott egy adag Nurofent, és most szaladgál vihorászva, mintha bolondgombát evett volna.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Natasa: szerintem bőven futunk annyit a gyerkőcök után:).Nem:)? De ha nem akkor hagyjatok meg ebben a tévhitemben:).Ugyhogy Natasa mákos vagy:).

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Vuka, bocsesz,....tudom, hogy "csak" hőemelkedés csak nálunk otthon azon a nyelven (szerb) nem nagyon különböztetik meg a hőemelkedést meg a lázat. Inkább hőfokot mondanak. Így nálam 37 felett mind láz. Megjegyzem én legrosszabbul a 37.1-37,3 vagyok :( és 40 körül csak a fejem fáj,....és általában ha lázam van akkor 40C körül van.
Te a Nurofen mellé egy kis gyorsítót is adtál Petrának?


Mák,......peeeersze, futunk :) Főleg azok, akiknek futni kell. Én általában elheveredem a szőnyegen és Szonja mászik keresztül-kasul rajtam meg körülöttem :wink:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa no de ezt nem kell bevallani:):):):) Megsúgom neked én sem nagyon futkosok ha nem muszáj, csak akkor amikor kimászkál a kőre négykézláb( de van hogy akkor én is négykézláb megyek és akkor együtt kacagunk...

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Sziasztok!

Először is, minden kedves névnapozó babának, anyukának és apukának boldogot! :wink:

Petra már tényleg jobban van, remélem (jük) az éjszaka is hasonló lesz. :roll:

Ma túlestem életem első elektronikus adóbevallásán. Szurkoljatok, hogy minden jól sikerült-e. Nekem egyébként a sok negatív híreszteléssel ellentétben kb. 0.25 másodperc alatt feltöltődött, és azonnal meg is jött a válasz e-mail. :lol:

Vidámabb téma:
Fenyőharasztos apukák: klikkesedésre szólítok fel. Ha érdekel valakit egy kis lövöldözéses autóversenyzéses vagy egyéb móka-kacagás, akkor tarthatnánk egy röpke LAN-partyt. Érdeklődés hiányában tekintsétek a felhívást tárgytalannak.

Egyébként tudjuk-e, hogy van-e internet F.haraszton????? Anélkül hogyan bnetezhetnénk??????????? :lol: :lol: :lol: :lol:

Üdv.

Üdv.
Antivagyok

Kép
Kép
antivagyok
 
 


Kedves Antivagyok!
Én azt hittem, hogy azért jönnek az apukák, hogy még az anyukák elmennek gyermektelenül végre egyszer szabadon bulizni addig, a gyermekekre az imádott apukák vigyáznka majd! Valamit félreértettem volna? :shock:

És mi az a LAN? Legények Anyukák Nélkül?

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Hali!

Na de Natasa!
Azért a TE maratoni hsz-eket firtato hszed is elég maratonira sikeredett nem gondolod? :wink:

Dani anyámnál lábadozik. Gergi nyaff, most próbál aludni az ágyában. Eddig én próbáltam altatni, de rugdosott és pörgött forgot, meg nyavajgott, így beraktam az ágyába. Majd elalszik. Nekem meg még mindig hőemelkedésem van és be van dugulva az egész fejem. Az orromon egyáltalán nem kapok levegőt, amitől folyamatosan ki van száradva a szám és az ajkaim cserepesek már, pedig kenem. A fülem is be van dugulva, meg a homlokom(?!) Tudom fura, de így érzem.

Lívia!
Névnapd alkalmából sok boldogságot kívánunk Neked!

Megyek feküdni, bár már az se jó.

Kép
sasha
 
 


Sziasztok!

Elkezdtem visszaolvasni (pedig csak délutánól kellett) de mindig félbeszakadtam.

Miközben olvastam (8:20 körül), Livi tök aranyos volt, épp mögöttem ült, egy micimackós könyvet puszilgatott és "olvasott" felváltva.
Gyorsan nekiláttam jegyzetelni, Livi szó szerint ezt a részt olvasta fel a Micimackóból, hogy asszondja:
"Ájgyegye. Jáááegggye.Gugggy...jááÁÁÁÁÉÉÉÉ!!! ÁÁÁÁÁááááááááááááájjjhgy. Déj-gyéééááááájjjjjgyh.Gyh. Áááááééjjjjh!!!! ..."
Asszem... Livit előbb-utóbb felzabálom!!! :lol:

Bubek :D

Eszti :lol: átlátsz a szitán, bizony az a fajta apuci vagyok, akinek "mit neki csúzda" ...
Pedig én...szóval az úgy volt, hogy... pedig én ártatlan vagyok.
Szóval korábban szóba került, hogy Livinek de jó lenne egy csúzda. Persze, miután értelmes felnőtt emberek vagyunk, átgondoltuk, hogy azért azt máá' mégse, hisz pl. hol fogjuk később tárolni, és különben is, satöbbi. Aztán ahogy közeledett Livi névnapja, két ötlet mocorgott bennem. Egyik volt Livinek egy kis póló-szerűség (...amit aztán szintén kapott tőlem Livi névnapjára :oops: ...a fotókon az a póló van. És ami a ciki, hogy nem is néz ki olyan jól az a póló. Nem is ilyet akartam. :cry: - de ne kérdezzétek, hogy akkor miért vettem meg). De, rövidre fogom az érdekfeszítést: csúzda lett a vége. Ja, és a kutya. A kutya volt Livi eredeti ajándéka, Gabi látta meg pár hete, és vette meg a nevünkben. (a póló és csúzda csupán amolyan sunyi orvajándék volt a részemről)

"Livi, vajon mi ugat a hátam mögött?"
Kép

"Nahát, csak nem egy kutyus?"
Kép

És a csúzdaképek:

"Nahát, ez tényleg az enyiméé?"
Kép

Kép

"Hát akkor juhhééééé, éljen a menetszél!!!" (mazd zutty)
Kép Kép

És most, hogy földetértünk, hirtelen témaváltás:
Gabi kérdezi, hogy nincs meg valakinek a 100 Folk-tól a Paff a bűvös sárkány?

Én meg mentem, fél év múlva, ugyanitt, üdv!
liviapu
 
 


natasa, brühü :cry: pedig aszittem, ilyen okos vagyok.
Nem baj, majd csütörtökön, mikor megyünk talira, lezárom a kocsi ajtaját, foglyul ejtem coolékat és kiszedem belőlük a keddi juhéé-t :evil:

Persze másolok mindenkinek amit tudok, van sok felnőttKalákám is. Ugyanis Kaláka-fan vagyok. :oops: . kb 7 éve, minden hónap utolsó szombatján ott vagyok a Marczibányi téren a Kaláka koncerten. Ez rendszeres, olyan klub szerű. Csak szülés és szoptatás miatt tarthat itthon egy-egy gyerek :D . De talán ezután már nem kell majd egyedül mennem :wink:

Hozzatok cd-ket persze, de írjatok rájuk nevet légyszi és hogy mit szeretnétek. van még cseh tamás, rolling stones, led zeppelin, rhcp tovább is van, mondjam még?

Különben J az előző tali óta nagyon sokat változott.Itt van mondjárt a foga, aztán vas. felállt a járókában (kézen fogva eddig is, de ez már teljesen egyedül volt!), mászik (igaz nem "szabályos", egyik láb térden,másik félig térd-félig ülő) és egyébként holnap (JUHÉÉ!) védi meg a doktori disszertációját :evil:

Tücsi, tudod, hogy vacsorázott ma J? Hogy közben pancsikolt. A kádban. :oops:
jumam
 
 


Csúzdás Livi nagyon ééédes, látszik, mennyire meglepett és hogy naaagyon örül!!
jumam
 
 


Liviapu, szerintem Livi pólóján a SZÍV a lényeges! És az csak jól nézhet ki :)

Sasha :evil:

Jumam, én csak újszülött vagyok Kaláka téren :oops: 1x voltak nálunk a koleszban meg mióta Szonja megvan voltunk egyszer a Szeptemberfeszten.

Antivagyok,...a férjuram jót kacajgott rajtam :twisted: Már tudom mi a LAN-Party. És NINCS SZÁMÍTÓGÉP amikor elvonulunk a sokcsaládos buliba :twisted: :twisted: :twisted: :!: :!: :!: Ufffffhgrrrg. Ezt akár egy felbőszült Livicsek is mondhatná, de én mondom :!:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Ezvicc,
gratulálok!!!! Látod, hogy féltél, aztán tessék! 8) Bár szüléstörit nem tudok, de az írásodból nem az jön le, hogy valami rémséges volt. NALÁTOD!!! :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Jumam, juhééé-s megoldásod (szerény próbálkozásod) földhöz vágta Cool-t és nem válaszol a levelemre! SOS! Vagy mostanra hat a mégezett sushi. Jajj, csak nem abból a halálos halból skerült fogyasztaniuk?! :shock: Cool-ra emlékezve vmi morbídan irónikusat kellene ide írnom, akkor tuti megpaskolná a hátam :wink:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa megnyugodhatsz nem engedném apát LAN-partyzni, ezzel igazából csak engem akar cukkolni, de majd mindjárt megkapja a magáét.
Egyszerűen nem tud elszakadni a géptől, ezért kérdezi tőlem egyfolytában, hogy miként fogunk babanetezni Fenyőharaszton internet és gép nélkül. Tudod a személyes beszélgetés már elképzelhetetlen neki, gép nélkül már nem tud élni. :lol:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Kép Kép Kép Kép

Pá, megyek aludni. szép álmokat mindenkinek!
jumam
 
 


Vuka, hálás vagyok neked! És Antivagyok is hálás lehet mert, így megmenekül a villámszóró tekintetemtől :evil:

Jumam, az első képen Julcsin látszik, hogy örül magának :) ...az az a teljesítménynek!

Én is megyek paplan alá!
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Jumam nagyon jók a képek, tök édi Julcsi!!!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Halihó!

Gabus van sárkányos mp3-am. Jó a csúzda. Zoli nagyon édes egy ember :lol: Tessék megbecsülni. :lol:
Ádusz és Szilvi is csúzda mániás! :lol:

Jumam nagyon jók a képek!

Vuka Petra bébiknek javulást!

Kép
vanília
 
 


Ahogy Jumam mondaná, "hogy telnek a fényévek" :wink: Szóval megint én.
De ha már így szóba elegyedtünk, Jumam, (vagyis Julcsi) : éljen az első fogacs!! És persze a doktori disszertáció (persze addig azért nem ártana még néhány újabb fogacskát növeszteni :D )

Natasa, pólóügyben meggyőztél :wink: (a végén még ez lesz a kedvenc pólóm ... márminthogy, értitek, na)

Antivagyok, klikkesedés :D , de mi az a LAN? :oops:

Amúgy, előre is elnézést kérek mindenkitől, ha kicsit passzív leszek Fenyőharaszton (is), nem vagyok igazán jó társasági ember, mint ahogy ez a talikból is kiderült, hát, elég nehéz volt a szavamba vágni :lol: (hisz nem is volt mibe :oops: )... asszem tinédzserként elhasználtam egy átlag ember egész életére szóló szóadagját, úgyhogy mostanra elfogyott belőlük :o )

És most még pár Livis kép :oops: , napjainkból. (és ígérem, eldugulok)

Olvasunk a mamával:
Kép Kép
Kép

Livi eszik. (...és eszik, és esz... bal kézzel, jobbal, stb...)
Kép Kép

Anya ezt már nem bírja tovább nézni:
Kép

"Bácsi, ne tessék már kinézni a falatot a számból..."
Kép Kép

"Vagy az operatőr-bácsinak tetszik túl lassúnak lenni, vagy én vagyok túl gyors?" :lol:
Kép

Nehéz meló ám a rajzászat!!
Kép

Végül a művésznő egy kicsit pózol:
Kép Kép
Kép


(és most már télleg, de télleg eldugulok....) :oops:
liviapu
 
 


Sziasztok!

A 2.5 évesem mai kajaadagja:
-délelőtt nem voltam itthon, így apjával megettek egy pohár csokipudingot. (apjuk a kicsit is megetette, ő kapott 2 kiflicsücsköt!)
-délben játszóztunk, 2 körül megivott másfél-két dl banánturmixot.
-délután az egyik kedvencét főztem, túrósderelyét, ebből megevett 3.5 darabot
-estefelé megivott kb másfél deci banán-baracklevet (fél decit a padlóra locsolt)
-apja megjött 10-kor, ekkor az ő kedvéért megevett kb 3/4 zsemlét
napközben viszonylag sok szörpit ivott.
Na, ezt tessék alulmúlni!
(és az apja, ahogy látta, hogy egész jó kedvvel eszi a zsemlét, megjegyezte, hogy mintha mostanában elkezdett volna jobban enni)

Bocsi, nincs erőm olvasni, reagálni, megyek valszeg kidőlni.

Kormi

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Natasa, ne add fel, avagy nevör giv áp, hogy te is értsd, bevásárolni voltunk, tej, kenyér, meg hasonló luxustermékek Jumamék auchanjában...
Jumam, holnap megtudod a nagy titkot, de csak azért, mert JULCSI már inkább feláll, mintsem lemaradjon a mi juhééénkról (ahelyett, hogy megköszönnéd, hogy ilyen motiválóak vagyunk lányodra) :wink:

Gabus, Vanília írta: "Ádusz és Szilvi is csúzda mániás". Szerinted mire célozgat ezzel? Ne lepődj meg, ha hirtelen felszökken a népszerűségi mutatótok kisgyermekes családok körében.. :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Petra igencsak ébredezik és sajnos úgy érzem megint szökik fel a láza, nem lesz túl jó az éjszaka. Annyira sajnálom szegényt.
Megyek is, mindenkinek szép álmokat!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Ezennel az összes környékbeli babákokat szeretettel meghívjuk csúszdázni!
(Természetesen mindenkit meghívunk, de nem őrültem meg, hogy pl. Szonjecet elrángassam pár csúszásért Veresről, Görgőcskét Nyúúúpestről stb.)

Már beszéltük is Zolival, hogy ha eljöttök, milyen jópofák lesznek a gyerekek, ahogy sorba állnak egymás mögött, ahogy a klubban is szokták. :D
Egy csúszás 50 forint! :twisted:

Képzeljétek, az a könyv, amit L a mamával olvas a képeken, a nemtom hányadik könyve, abból is a nemtom hányadik Mici mackós, de ez a kis majomka úgy szereti, mintha az élete függne tőle. :shock: Tegnap délután kapta, alig tette le a kezéből, aztán este olvastam fel neki, de kinyúlt a rácson és elkérte, és ő "olvasta" tovább Livinyelvül. Én már azt hittem, az ágya mellől megyek nyugdíjba, mert nem adta oda, viszont nem is aludt, mert lapozgatta. Végül nagynehezen elnyomták a betűk, és a kezét a könyvre téve, nehogy ellopják, elaludt. Ma csak ebéd után találta meg, de akkor annyira, hogy a játszóra is le kellett vinnünk, ahol a fél bölcsi ott volt, és L mindenkinek odaadta a könyvét, hogy irígykedhessenek. 8) Persze rajta kívül senkit nem érdekelt a Mire jók a bogarak? c. Mici mackós kiadvány, de ő mindenkinek nyújtogatta oda. :lol:

Mariann,
tudatában vagyok, hogy Z hibátlan apuka. :wink: (Ha nem ezt írom megver szíjjal...)

Antivagy,
részemről nyugodtan klikkesedhettek, meg LANozhattok, de estére kérem vissza az uramat. :lol:

Tegnap este:
Az imádott maci ment a sarokba
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus: "megver szíjjal".... ez senkit nem lep meg, amilyen agresszív, brutális fenevadnak tűnik a kacajklubban is.. 8)

Kép Kép
coolasa
 
 


Vuka,
azt üzenem Petrának, hogy gyógyuljon meg! Vagyis inkább ne is legyen beteg.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


[quote="coolasa"]G írta:coolasaabus: "megver szíjjal".... ez senkit nem lep meg, amilyen agresszív, brutális fenevadnak tűnik a kacajklubban is.. 8)


Tudnék mesélni...
... hogy mi van itthon, ha nem sikerül neki valami a szgépnél... :twisted:

(Ezért plussz 50 ostorcsapás) :?








Mamac, hogy vagytok?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Jumam, és ma nem álltál velem szóba skypon, pedig ott kopogtam, hogy halló, van ott valakiii? De nem volt.

Gabus, téged meg hiába próbáltalak felvenni a skype ismerőseim közé, nem hagytad.... most megyek, és erős depressziómtól vezérelve leugrom valahonnan. Mindegy honnan, lényeg, hogy a vetett ágyunkra landoljak.

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!:)..Édesek ezek a gyerkőcök...mindenkié...Jó azért megnézegetni más babusok képeit is.Ma este lánykám olyan nyűgös volt, hogy alig tudtuk apájával lenyomni.Már kezdtem a hajam tépni 11kor mikor nagy nehezen végre kezdett legalább elfeküdni.Hüle fogacskák..Jumam tényleg gratula a fogacskákhoz! És mély együtérzés a nyafogáshoz, mert mi is kínlódunk átérzem..Nos hulla fáradt vagyok, úgyhogy nincs maraton, nem ér örömködni.Talán nem én leszek a leghosszabb megint az oldalon.Sziasztok!

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Coolasa: látod azért van mindig sok sok üzim, mert mire visszaolvasok addigra mindig van új üzi:).Azt hittem ilyenkor már mindenki alszik és erre tessék...

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Cool,
próbáld meg még egyszer a szkájpot. :wink: MOST!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus:)..Hehe..betévedtem a fényképeitek közé és mit látok..Zsiráfos pelenkázótok van?papírsárkányokkal, kék, meg piros sálas zsiráfok...na ezt a véletlent:)

KépKép
KépKép
makviraga
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?