Sziasztok!
Elkezdtem visszaolvasni (pedig csak délutánól kellett) de mindig félbeszakadtam.
Miközben olvastam (8:20 körül), Livi tök aranyos volt, épp mögöttem ült, egy micimackós könyvet puszilgatott és "olvasott" felváltva.
Gyorsan nekiláttam jegyzetelni, Livi szó szerint ezt a részt olvasta fel a Micimackóból, hogy asszondja:
"Ájgyegye. Jáááegggye.Gugggy...jááÁÁÁÁÉÉÉÉ!!! ÁÁÁÁÁááááááááááááájjjhgy. Déj-gyéééááááájjjjjgyh.Gyh. Áááááééjjjjh!!!! ..."
Asszem... Livit előbb-utóbb felzabálom!!!
Bubek
Eszti
átlátsz a szitán, bizony az a fajta apuci vagyok, akinek "mit neki csúzda" ...
Pedig én...szóval az úgy volt, hogy... pedig én ártatlan vagyok.
Szóval korábban szóba került, hogy Livinek de jó lenne egy csúzda. Persze, miután értelmes felnőtt emberek vagyunk, átgondoltuk, hogy azért azt máá' mégse, hisz pl. hol fogjuk később tárolni, és különben is, satöbbi. Aztán ahogy közeledett Livi névnapja, két ötlet mocorgott bennem. Egyik volt Livinek egy kis póló-szerűség (...amit aztán szintén kapott tőlem Livi névnapjára
...a fotókon az a póló van. És ami a ciki, hogy nem is néz ki olyan jól az a póló. Nem is ilyet akartam.
- de ne kérdezzétek, hogy akkor miért vettem meg). De, rövidre fogom az érdekfeszítést: csúzda lett a vége. Ja, és a kutya. A kutya volt Livi eredeti ajándéka, Gabi látta meg pár hete, és vette meg a nevünkben. (a póló és csúzda csupán amolyan sunyi orvajándék volt a részemről)
"Livi, vajon mi ugat a hátam mögött?"
"Nahát, csak nem egy kutyus?"
És a csúzdaképek:
"Nahát, ez tényleg az enyiméé?"
"Hát akkor juhhééééé, éljen a menetszél!!!" (mazd zutty)
És most, hogy földetértünk, hirtelen témaváltás:
Gabi kérdezi, hogy nincs meg valakinek a 100 Folk-tól a Paff a bűvös sárkány?
Én meg mentem, fél év múlva, ugyanitt, üdv!