Új privát üzeneted érkezett!

Sára baba köszöni szépen a dícséreteket!
A képeken egyébként 5-6 napos a kismanó.

Hihetetlen hányféle pocak van, Babancsé egészen más formájú, mint az enyém volt.

Mamint, a nadrág ami rajtam van a képeken, nyári kismamanadrág, otthon a panelben pont jó, mert vékony és lezser, szeretem nagyon, több is van belőle.

Csakegy, ne parázz a szoptatás miatt, nem mellméret-függő a dolog. Az én kis melleimmel is lehet szoptatni. Igaz, hogy az én porontyom nem egy nagyevő, úgy kell tukmálni, hogy egyen, de van tejem, fejni is szoktam utána. Egyébként nekem a császár utáni 3. napon még nem volt tejem, Sára lányom pedig már örjöngött az éhségtől, szemrehányóan nézett rám a ciciről, hogy itt valami nincs rendben, ebből kérem nem jön semmi. Ha nem kap cukrosvizet, szerintem szomjan is halt volna a kiscsaj. Különben minden babának külön üvege volt.
Engem speciel megnyugtatott, hogy megegyeztünk a csecsemősökkel, hogy ha másnapra sem indul be, kap tápszert. Talán pont emiatt az éjszaka folyamán beindult a folyam. Az már az én egyéni pechem, hogy 39 fölé ment a lázam másnap délelőtt, így nem engedtek szoptatni egész nap, így mégiscsak tápszert kapott 4x.

Mir, a kis manófalvid nagyon cukorfalat a kis kesztyűivel. Az enyém mindig leveszi magáról a kesztyűket és összekarmolássza magát. Nagyon szereti a kezeit, folyton az arcát simogatja. :)

Ella, kitartás, már nincs sok hátra!
espero

Ella!

Vonalzók királynője kitartás.........., én is úgy untam már és csak böszmésedtem :P , de mindgyáááá vége és az legjobb. Minden tekintetben. Egy megváltás....

Drukkedro!

Espero!

Igen azért van rajat , pontosabban volt ő is vezényel egész nap az arca előtt,most már le van vágva neki így aztán egész "Rekquiem"-eket ad elő :P

mir

Sziasztok!

Nos kiengedtek minket a kórházból.
Próbálok mellékelni egy képet a kis porontyról. Remélem sikerül.

Marcika 3450 g, 52 centivel született egy héttel ezelőtt.
Benyelt egy kis magzatvizet, amibe bekakilt, és tüdőgyulladást kapott, és a sárgaságnak is határán volt. Sokat fogyott, nem tudott rendesen szopizni, csak cumizott a cicimen, aztán a 4. naptól sajna tápszerezni is kellet, mert nem volt elég tejem.

Itt feltennék egy kérdést is: mit csináljak szerintetek, hogy több legyen??????????? hogy ne szokjon rá a cumisüvegre, amíg nem elég és pótolni kell tápszerrel????

Szüléstöri röviden:
a 41. héten elmentünk 11-re ctgre, már 3 napja szinte 2-3 percenként éreztem a keményedéseket. A doki megnézte, azt mondta, maradjak is ott a kórházban.
1 óra körül burkot repesztettek, aztán kezdtem érezni a fájásokat, rögtön 2-3 perceseket, az is maradt végig.
2-re bejött a férjem, akkor már fájt rendesen, sétálgattam, 4-től már durtva volt, és igazából csak arra emlékszem, hogy beraktak a zuhany alá, és az nagyon jó volt, kaptam fájdalomcsillapító injekciót, kettőt is, a végn oxitocint, mert a babaszivhíngja néha leesett.
A legborzasztóbb az volt, amikor feküdni kellett.
A többire nem nagyon emlékszem, de igazából a kitolásos része már egy igazi megkönnyebbülés volt, sokkal kevésbbé fájt, meg megnyogtató is volt, hogy vége van.
Febr 5-én 18.45-kor látta meg marcika a napvilágot :D
Nagyon jó kisfiú, nagyon imádnivaló. :)

Az egyetlen probléma a szoptatás, nem tud rendesen szopizni, nehezen jön belőlem a tej, meg nem is valami sok. :roll:
De remélem ez is beindul hamarosan.

A képcsatolás nem sikerült.
Kandika, ha megírod az emali címedet, akkor küldök egy képet, és te kitennéd? Túl nagy a mérete, én meg nem tudom lekicsinyíteni.
csillagfény

csillag! nagyon nagy gratula. és örülök,hogy ilyen pozitívan telt a szülés. a tejcsi meg majd beindul, csak ne parázz rajta.
de majd a gyakorló anyukák adnak jó kis ötleteket, tanácsokat.
dimet

Sziastok!

hazajöttünk Pécsről! Pihentem nagyon sokat, one mosogatás, főzés, takarítás, viszont most annyi a pakolnivaló és mosivaló, hogy mind felélem a pihitartalékaimat... :lol:

Espero!
Sára gyönyörű kislány!

csillag! Gratulálok hogy végigcsináltad a szülést!! Fotót várok!

Mir, kisfiú tökéletes!!

Csakegy nem engedik a saját cumisüveget, még Szt. Imrébe se, pedig az az eygik legliberálisabb kórház. Jobban mondva tápihoz nem engedték, vízhez lehetett volna.

Ha éjszakára leadod a babát, nagy hibát követsz el!!!! :!: :!: nem az alvás a cél ezekben a napokban, és jó ha szokod a gondolatot, hogy pár évig még nem is fogsz aludni! :wink: :?
A kicsi újszülött babák nappal alszanak mint a bunda, nem szopiznak sűrűn, te is tudsz majd aludni. Ellenben éjszka félóránként szopiznak, ha hagyják őket. Ha nem hagyják őket, mint engem Domi fiammal (őt éjszka elvitték és tápi) akkor anyukának később fog beindulni a teje (kb. 4 nap), és belázasodik.Mármint anyuka lesz lázas! nekem is 39 fokos lázam volt. Csillag a legnagyobb hülyeség ilyenkor nem szoptatni. A kisbab jól működik, azért éjszka akar szopizni az első héten sokat, mert olyankor termelődnek a tejtermelő anyai hormonok ezerrel. ilyenkor vannak a csúcson. most hogy Johannát éjszaka is nálam hagyták, és félóránként szoptattam éjjel, a 2. napon ömlött a tejem, 4. nap reggelén itthon is voltunk a kórházból. ha van lehetőséget, és nem leszel császáros, kérd éjszakára is a babaát.

Üveg: amit Norka is használt, asszem medelás a legjobb. nem cumi formájú.

Csillag!
Sok folyadék (én napi 5-6 litert ittam)és kecskeruta tea, jó tejfokozó. Sok alvás és pihenés. No para, sok öröm!
Ne cumisüveget használj, hanem amit Norka is használt etetőüveget, medelás etető.

Almodó!!
nekem bejött amit írtál, megritkítottam az etetésket, és megint 6-7 órát alszik a csajszi!! Kösziiiiii!

Most nemtok többet írni, de most már leszek megint. Johannának annyi puszit dobunk mind a hárman, hogy mgtanult cuppogni!! :lol:

Nóra megvannak a csavarok, hívj fel!!

kavicska! ha jól emlékszem 6-án mentetek ismétlő vizsgálatra pároddal. eredmény?????

mniki teszt?????

Kép

Kép
rejo

Rambóka,

Köszi a választ mégha egy kicsit kioktató is volt.
Amit leírtál azzal nagyjából tisztában vagyok, de azt még mindig nem tudom, hogy milyen vizsgálattal lehet megnézni a cisztákat. :shock:
Bocs ha értetlen vagyok, :oops: de a válaszodból ez sajnos nem derült ki.
alisma

Jó estét lányok! :P

Újak üdv! Jobbulást és gyors babásodást! :wink:

Alisma én is debibe járok dokihoz,ha van időd írj privit ,kihez jársz mi vollt eddig..akkor a pco-t doki még nem mondta? A petefészkeidben a ciszták hüvelyi vagy hasi uh-n is tökéletesen láthatóak!!!
Van jó diabos dokink megadom az elérhetőséget ha érdekel.
Remélem a leépítések nem veszik el tőlünk! :evil:

A babákhoz csak gratulálni tudok!! Ennivalóak!! Képek jöhetnek minden mennyiségben :D

Okr még a kórházban dekkoltam mikor hívtál,örültem volna ha talizunk! :)
Én most csütörtökön leszek debiben!
Jó sulizást!!

Anyooka sajnálom a mikit, majd most! :wink:

Kavics a vizsgálatot már én is akartam kérdezni,tudtok már vmit?

Rejo Rambóka Norka kevesebbet vagytok :(

Mniki megadrukkjaim mennek az éterben! :wink:

Ella izgi napjaid vannak,gyors szülést!

Szia Zsizsik! Lábad??

Kandika???? Hogy vagyol???
Vendég

Csillag: gratula :) Tök jó, hogy jelentkeztél :)

Mások: már nem emlékszem kinek mit akartam írni... asszem jegyzetfüzet kellene :( Tök gáz :((((((

Egyébként köszi mindenkinek a kórházi szoptatással kapcsolatos tippeket. Most ott tartok, hogy tuti, hogy kiharcolom, hogy a baba mellettem maradjon éjszakára is. Tudtommal ez itt megengedett.
Vendég

Sziasztok, szép estét mindenkinek!!

Üdv az újaknak!!

Dimet!
Nekem is ismerős ez a sírás dolog.Meg ha a tévében látok olyat, akkor is potyognak a könnyeim, férjem meg csak röhög rajtam, és nem hiszi, hogy a terhességtől vagyok ilyen hiperérzékeny.

Rambóka!
nem egyszerre áltam le a Duphastonnal, hanem fokozatosan.A mai nap mintha már jobb lenne.

képzeljétek, ma a nőgyógyásznál találkoztam egy csajszival a munkahelyemről, ő is babát vár, és hajszálpontosan arra a napra van kiírva, mint én.A dokink majd kettőnk közt fog futkosni szülésnél, miközben felváltva ordítunk :lol: :lol:
ezoterike

Alisma, cisztákat hüvelyi uh-n lehet nézni/látni. Kérdezz nyugodtan! Rambóka vérprofi!
mamint

Fiúk teát főztek. hatszor jöttek be hozzám a dolgozóba:
Hol a tea? Hol a teafőző? Hogy kell belerakni a teát, filteres? Hány filter kell bele? ihatok abból a bögréből amiből mama szokta a kávét? istenem, még jó hogy nem vadasmártásnak álltak neki zsemlegombóccal...ilyenkor mindig olyan fontos és hasznos embernek érzem magam... :lol: :lol:

Csakegy!örülök!!! Jól teszed!!

Csillagfény, ha nagyon sok erőt érzel magadban, van a medelának egy szoptanit nevű készüléke is, én Domival azt használtam, kicsi kulacs nyakadba kötve, abba teszed a tápot-lefejt tejet, két kis csövecske jön belőle, azt mellbimbóhoz ragasztod, és a gyerek úgy szívja belőle a cuccot, mintha szopizna, sőt, mellészív még anyatejet is. Ezzel GARANTÁLTAN nem szoktatod le a szopiról (cicizésről), nem rontod el a szopókáját, és nem lesz cumizavaros.

Rambóka mi szépeket börzéztél?? Én csütörtökön megyek!Várlak majd itt Pesten!!

Kép

Kép
rejo

Csillag, gratulálok én is Marcihoz, ügyesek vagytok!

Igyál Herbáriás Laktoherb teát, a baba hasfájásán is segít. Szoptasd mindig mindkét mellből és fejd is ki utána, ami benne marad.
És persze igyál sokat, én úgy csinálom, hogy minden szoptatáskor megiszom 2,5 dl vizet, oda van készítve kis üvegben. Ezen kívül iszom 3x1 csésze teát, meg gyümölcslevet is.
espero

Csillag, a képet várjuk! Gratula!

Dimet, Ezo, nekem nem kell terhesnek lennem ahhoz, hogy elérzékenyüljek egy baba láttán. Te jó ég! Mi lesz ha majd állapotos leszek??? :shock:

Csakegy, cukrod?

Espero, meg kell, hogy állapítsam, a kismama nadrágok, nekem nagyon bejönnek. Sürgőssen kell egy baba a hasamba! ;)

Velem igen furcsa dolgok történnek. 27. napon barnás pecsét, másnap semmi. Ma meg jobb oldalon szúr, nyilall és tök pé gyanús az egész. Vagy csak beképzelem, mert annyira szeretném?
Az arcom egyik fele már egész jó, csak 1-2 patti, és a foltok, de az idővel elmúlik. A másik se vészes.
A vicces, hogy kb egy hete bűnözök, és a betegség miatt az arcápolási rituálé is kimaradt pár napig. Szóval hajrá metformin!!!
Egyébként még mindig dögrováson. Elegem van már. Már örülni se tudok a "pihenésnek".
mamint

sziasztok.

az elso stimus honapomban sikerult novesztenem egy 22mm es tuszot es 12mm es a nyalkahartyam.
a metformint tovabb szedem.
most kaptam repiszurit.
remelem mostmar sikerul.

Kép
monyo83

Monyo, gratula!!!! Akkor drukkolok!
mamint

mamint: érdekes... igazából tökéletes, csak 2 napja elkezdtem felrúgni a diétát... vagyis sumák módon elkezdtem kihagyni a reggelit és inkább aludtam helyette... így ma reggel már 7,1 lett a cukrom... igaz, ebben 2 tényező is közrejátszhatott: 1. ma almát reggeliztem (ami a GI alapján megengedett lett volna így fene tudja, hogy ez volt-e a gubanc) 2. ma melegfront volt ami nekem keményen fel szokta nyomni a cukrom... na meg ehhez jött, hogy túl sokáig éhezett éjjel a szervezetem és így reagált rá...

Ez abszolut nem vészes úgyhogy én továbbra is elégedett vagyok a cukrommal... csak majd megpróbálok hajnalban felébredni, hogy megreggelizzek (hányingerem van, ha félálomban reggeliznem kell...)
Vendég

monyo: ez elég hűhának hangzik :))))
Vendég

(ja... a cukrom 60 perc után lett 7.1 .... 90 percre már csak 5,6 volt... tehát gyönyörűen elindult lefelé... )
Vendég

Csillag, még egyszer hatalmas gratula! :lol: Én is a szoptanit-ot akartam javasolni Neked! Meg az ivást, stb. de a lányok már mindent elmondtak! Kitartás! És várjuk a képet! :lol:

Rejo, ez ismerős! :lol: Apókám ugyanezt csinálja - ma a gyerekkel a fürdéshez és vacsihoz előkészülést rá akartam bízni de kb. reggelre sem lenne ágyban Dorka ha nem segítek... :wink:

Ezo, ezek a véletlenek tök jók! De hogy ennyire öszejöjjön minden! Az lesz a poén ha tényleg gyszerre szültök majd! :wink:

Mamint, tök jó hogy hat a metformin! :lol: Eddig milyenek voltak a ciklusaid? Szegény, mióta vagy már Kép ?

Monyoka, gratula, ez nagyon jó! :lol: Drukk-hegyek, hogy sikerüljön!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
anyoooka

jaj lanyok koszonom,anyira aranyosak vagytok :lol: :lol:

kicsit megijedtem,mert ma azert mentem hogy leellenorizuk hogy vasarnap megrepedt-e a tuszom.
ugy elszomorodtam amikor meglattam a monitoron,de felvilagositottak a lanyok hogy ezek nagyon jo meretek,es hogy van eselyunk.
utrozni is fogok tehat progigond se lesz.
nagyon izgulok.

Kép
monyo83

Mamint,

Köszi a választ. 8)
alisma

Monyo ezek nagyon szép értékek! Remélem sikeres hónapod lesz :wink:

Lányok van akinek pé közeledtével patik jönnek???
Arcom hátam göcsörtös :shock: mensi előttre volt jellemző :?
Vendég

Sziasztok!

Tyche!

Hát azt nem csodálom, h. a 850-es Meforal kiütött, gondolom neked is elfelejtették mondani, h. féllel kezdd! :twisted: Azóta próbáltatok emelni bármikor is?
Ha egyszer volt PÉ-d, akkor minek adtak Clostyt? :shock:
Hány hónapon keresztül nyomtak Clostyval?
Volt egyáltalán 5 összefüggő olyan hónapod, amikor nem kavartak bele a metformin szedésbe Clostyval?
Szerintem éppen ideje, h. keress a honlapról a lakhelyed közelében egy hozzáértő endokrinológust és megnézzétek, h. mi okozza valójában a PCO-dat! Egyáltalán nem biztos, h. nem lapul vmi más is a háttérben!
Nézd végig légyszi’ azokat a kérdéseket, amiket Hoppának írtam össze a 295. oldal alján!
Meg olvasgasd a www.pcos.hu –t!

Mir!

Látod, milyen szenilis vagyok? Ell is felejtettem megdicsérni a kis szundimanódat! Nagyon tutik a bundakesztyűi! Végülis rénszarvasos pulcsihoz az dukál! :lol:

Gabika!

Nyavalyogj csak nyugodtan, ha visszaolvasol én is azt csináltam a végefelé! :wink: Ez a rész már nem leányálom, de utólag visszatekintve majd csak a szépre fogsz emlékezni! Aludj amennyit csak tudsz (már ha valahogy még tudsz! :( ), ha megszületik, nem lesz időd aludni pár hónapig!
Mindent összekészítettél már? Bemutattad a férjednek a gardróbot? (Már, hogy megtalálja majd a váltóruhákat, amiket majd be kell vinnie neked) :lol:
Fényképezőgép? Elemek bele? Telefon? Töltő? Te is Kandikát hívod (gondolom)?

Mamint!

Gyógyulgass szaporán! Ha a bűnözés segít a lelkednek, akkor egye fene, bűnözz! :wink:

Dimet!

Te meg bömbizz nyugodtan, szerintem ez sem fog a teljes terhesség alatt tartani!

Zsizsik!

Hát én is kézzel készített konyakosmeggyet kértem valentinra, de majd adagoltatom magamnak, mert különben én is a fajanszon fogom tölteni a másnapokat!
Lábad hogy van?

Espero!

Hát ezek tök hülyék! :evil: Szerintem éppen a tejbelövellés miatt lett lázad! Nekem is nagyon megugrott, totál rosszul is voltam tőle, emiatt nem kértem ki éjszakára a gyereket, hát másnapra megnézhettem magamat a betoncsöcsökkel! :twisted: Alig lehetett kimasszírozni és lefejni! :cry:
Kesztyű helyett használj babazoknit! Az osztályon az egyik baba tulipiros babazokniban pompázott, nagyon édes volt! :lol:
Engem annó kiröhögött a párom a MAM-os babakörömcsipesz miatt! Erre naponta használom, mert a Gyöngyöm olyan iramban növeszti a körmeit, mintha ki kellene ásnia vele magát a tömlöcből! :lol: Szopi közben szoktam megejteni a dolgot, akkor a legegyszerűbb.

Csillagfény!

Már mindent elmondtak a csajok előttem!
Én is csak azt tudom javasolni, h. ne parázz! Nincs semmi baj! Ott a tápi biztosítéknak! Nem fog éhenhalni! Te csak annyit tudsz tenni az ügy érdekében, h. minél többet cicizteted és csak utána adsz neki tápit, ha már mindet kiszívta, amit bír! De semmivel nem vagy rosszabb anya, ha tápis lesz a gyerek! Az a legfontosabb, h. te megnyugodj, mert az idegesség rontja le legjobban a tejtermelést! Tudom, ez ugyanúgy hangzik, mint a „türelem” szó a babaváróknak, de nekem is akkor csökkent le a tejem, amikor egyszer beparáztam, h. kevés lesz (még jó, h. volt lefagyasztva!), amikor viszont most megint lecsökkent, mert megjött a mensim, pár nap alatt vissza tudtam tornázni a gyakoribb ciciztetéssel! Te éppen eleget idegeskedhettél a gyerek betegsége miatt, valszeg emiatt nincs tejed, próbálj megnyugodni, hátha az segít! Ne csinálj ebből teljesítményversenyt, inkább élvezd azokat a perceket, amikor tömi a kis pociját a karodban, akár anyatejjel, akár tápival történik is a dolog! :D

Alisma!

Elnézést a kioktatásért, de te kerestél cisztákat a méhedben! :wink: Na, tényleg bocs! :?
A petefészek cisztákat hüvelyi ultrahanggal látniuk kell (hasival nem mindig!)! Csak sajnos a dokik egy része boldogan közli, h. nincs itt semmi baj, hiszen „mennyi kis érőfélben lévő petesejted van”! Mindezt X+1. ciklusnapon! :evil: Na ezeket nem érdemes ismételten felkeresni!
Nagyobb klinikák szakemberei viszont többnyire felismerik a PCO-t!

Rejo!

Mi is alakulunk lassan a rendszeresség bevezetése óta, de még nem tökéletes a dolog! De azért már többet alszunk, meg ma fürödni is tudtam! Isteni volt!!!!! :D
(Eddig inkább csak zuhanyoztam, mert a ded azonnali ébredését két dolog váltja ki tökéletesen: a tálcára készített reggeli és a kádba csobbanó anyabálna! :twisted: )
Vadas??? Van egy függőben lévő vadasom a Tettye étteremben, még le kell majd ennem, ha egyszer hosszabb távra anyuékra lehet hagyni a Csirkefogót! Addig csorgatom a nyálam!

Monyo!

Csak így tovább! :D

Hú, de hosszú lettem már megint! :shock:

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Sziasztok !

Csillagfény, tök jó, hogy bejelentkeztél ! A képet én is nagyon várom !! A szopis gondok leküzdése is menni fog, itt már olyan jó tanácsokat tudnak adni a lányok, nem is kell az LLL-t hívni (vagy mi a nevük..) !

Rejo, végre itthon :wink: Hiányoztál ám !

Monyo, nagyon szép a tüsződ, ugye elkaptad apát az este ? Meg ma is és holnap is :lol: !!

Hát csajok nem tudom mi a fene lesz velem. Tegnap a torna után elég intenzíven elkezdett görcsölni a hasam és otthon volt pár csepp rózsaszínes nyák. Azóta semmi, ráadásul a hőm nemhogy lejjebb, hanem feljebb ment :shock: Teszt negatív (12 dpo-n) :?
Iszonyú hőhullámaim vannak, meg éjjel óta hányingerem. szerintem holnapra megjön, csak még szórakozik egy kicsit.
Ja, a tornát tartó nőci "megvizsgált" és ő azt mondta, hogy nem érez terhességet.
Ezt mondjuk nem tudom komolyan venni, mert szerintem (Lafi is egyetértett) kívülről nem lehet eldönteni, bármennyire tapasztalt is az ember :wink:
Férjemnek 39 feletti láza van, tegnap a körzetije azt mondta, hogy nem kell csillapítani, majd kidolgozza a szervezet. :evil:
Ezen úgy fel vagyok háborodva, lehet, hogy egy kis hőemelkedést nem kell lehúzni, de 38-39 fokos láznál, tutira KELL a lázcsillapítás.

mniki

Jó reggelt!

Niki, ezt a "vizsgálatot" nem is lehet komolyan venni szerintem! Én nagyon drukkolok hogy lakjon ott valaki! Pár nap múlva tesztelj még egyet ha addig semmi! Nagyon szorítok!
Párodnak jobbulást! Körzeti nem semmi! :evil: Remélem hogy nem tőle kaptál Valentin napi "ajándékot" és nem ezért ment feljebb a hőd! :wink:

Kép

Kép
anyoooka

Mármint a párodtól, nem a körzetitől! :oops: :wink:

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!

Sunyi módon olvasgatok...... :oops: Nem történik semmi.
Apa meggyógyult, Bee is meggyógyult (Kavics gyógypusziját választottam :lol:) , s most meg várom Miklóst vendégségben. Szóval erre gyúrok. :lol:

Kincs te tényleg HŐS vagy! :lol: Játszok én is a gondolattal, hogy HSG.... de annyira tartok tőle. :roll:

Espero mutattam lánykádat a páromnak. El volt ájulva tőle. :lol: Ezek a PCO-s babák valóban szépek!

Ella! Boldog nickname day-t! :lol: Ma Ella névnap van! Hát te is már a végén tartasz. Légyszi írj nekünk, nem baj ha csupa panasz!

Norka hát mélyen sajnálom, de nem tudok menni a talira (Petrányis). 27-én lány/fiú búcsú, 28-án esküvő lesz, aztán nászút. (Nyugi lányok! csak tanú vagyok! :lol: :lol: )Viszont ami morbidnak tűnhet (eddig az összes ismim "megbotránkozott" rajta), hogy párommal elkísérjük az ifjú párt nászútra. Mivel a vőlegény nagyon régi, és nagyon jó barátom, s felkért erre.... sőt ragaszkodott hozzá: hát nászútra megyünk velük.
Norka lenne még egy kérdésem. Egy csöppet elvagyok késve a dolgaimmal, viszont láttam a honlapon, hogy újra adatgyűjtés van. Kérdés1: meddig lehet neked elküldeni ezt az excell táblát? Kérdés2: aki az előző adatbázisban már szerepel, az benne lehet ebben is?

Mniki azért még egy kicsit reménykedem.
Meg nem azért no....de olyan régen volt zebránk!

Dimet: hetek óta motoszkálsz az agyamba: hajhullásod???

Jokaliza! :lol: Köszi szépen!!! Szerintem megmentettél! Szerintem pont ehhez a diabetológushoz akartam volna menni....... :roll: Örök hála!!! - érzékem van az ilyen dolgokhoz! Vonzom a bajt....

Kandi ha már lapar, akkor mikor???

Ginuska jobb már???

Annyi mindent szerettem volna még írni, de olyan szita az agyam. :roll:

Remélem nálatok nem olyan f...s az idő mint itt! :cry:

Bee
beebeey

Bee, hali.
hajhullás él és virul, csomókban hullik. terhesség óta jobban :? pedig előtte már elmúlt, és szerintem anno a vichy ampulla-kúra is segített.
egyébként hullik ezerrel, de szerintem sűrűbb és nő nagyon. hm.
nálad???
dimet

Jó reggelt mindenkinek!!!!

Niki, köszi a fuvart mégegyszer!Nem tudok menni szerdán, mert szerda reggelre kell mennem átjárhatóságira!!!!Majd hétfőn megyek!!!!Naggggyon nehéz volt tegnap, de végre azokat a lábmegfoghásos akármiket meg bírtam csinálni!!!!
Ja. És bent hazudni kell, mert senki nem mehet ezen a héten szabira, szóval meg sem merem próbálni, hogy elkéretszkedjek....inkább hazudok és beteget jelentek....nagggyon gáz a főnököm ja és nő és neki is lombik volt anno, legalább tudhatná, milyen érzés, ha egy nőnek van valami baja, de kb nem érdekli, neki van és kész, másnak tilos bármit is... :evil:
Vendég

Sziasztok!

Csakegy, nekem sem megy a hajnali reggli, max édessel ;)
Viszont szuper, hogy rendbejött a cukrod, ezt a pár hetet már meleg frontok ide, melegfrontok oda, biztos átvészeled inzulin nélkül!

Anyoo, már vagy 1 hete kezdődött, de a dúrva része csak múlt szerdán. Állítólag ilyen ez a vírus, hosszú és könyörtelen. De én legyőzöm! Egyébként nem kaakrom elkiabálni, de úgy néz ki, javulás útjára léptem. Már ideje lenne. :)

Kincs, nekem vagy így, vagy úgy. Vagy szép lesz a bőröm, vagy kirügyezem. :shock:

Rambóka, bűnözés? Segít!!! Mensi első napján, amikor majd meghalok a görcsöktől, 1 tábla milka kötelező! :oops:

MNiki, drukkolok, hogy a hőemelkedés ne a kezdődő betegség, hanem egy más állapot miatt legyen!
Bíztasson a barátnőm esete, aki csinálta a teszteket és mind negatív lett. Nem értette miért nem jön meg, elment orvoshoz ahol egyértelművé vált, baba költözött a pocakjába! :)
Szóval hátha csak a teszt nem olvassa még a baba jelenlétét!

Lafi, holnap mész??? Akkor drukkok neked is mennek! Főnökkel meg ne törődj! Ilyenek! :(

Norka, olvastam én is a táblázatot, szívesen kitöltöm, de értelme csak április eleje körül lenne, mert akkor lesz meg a hormon kontroll.
Nagyon nagyon tetszik! Már előre várom a kiértékelését!

Vajon mi lehet Backával? Csak arra tudok gondolni, hogy sikerült a beültetés, és most 24 órás ágykényszerben van.
mamint

Lafi, ez azért durva :evil: , jól teszed, hogy "beteg" leszel :wink: Szerdára drukkolok !!!

Anyoo, szerintem még nem kaptam el semmit a páromtól, mert a hőm nem olyan hőemelkedősen magas - bár tudjátok, hogy én mindig erre vágyok :lol: - . Mindenesetre prevencióképp felköltözött a tetőtérbe, úgyhogy most egyedül bitorlom a franciaágyat .

Jajj csajok, el kell mesélnem (aki olvassa az NLC-t már tudja), hogy egy 41 éves sorstársunk a 12.dpo-n pozitívat tesztelt, kb. 2 hónap metforminszedés után. Tavaly hébe-hóba volt vérzése, de ha jól tudom akkor is csak gyógyszerrel tudtak mensit varázsolni. Év végén elment Tűű dokihoz, ahol kiderült az IR és a baba már ott figyel a pocijában. Úgy megkönnyeztem, még egy példa, hogy igenis lesz babánk !!!!!

mniki

Megint én :lol:

Rambóka, végre rászántam magam a bölifog kihúzására, viszont csak 4 hét múlva tud fogadni a dokim. Ha holnap/holnapután megjön, akkor kb. a ciklus 26-28 napján leszek a foghúzáskor. Ha mondjuk koraterhes lennék :lol: nem okozhat bajt, vagy halasszam el ?? Egyébként mensi/terhesség alatt lehet fogat húzatni ?

Ááá, március 5-én a ganglionomat operálják le, 1 hétre rá a fogamtól szabadítanak meg. Nem is értem hogy vagyok én ilyen bátor :lol:

barnázok :?

mniki

Szióó mindenkinek! :P

Mniki azért még bizakodok,hiszen a hőd felfelé ment :wink:

Átkukkantottam az nlc-re....Ama gratulálok!! Nem semmi elhatározás és kitartás!

Norka azt is olvastam,hogy Bogi mászik!! :P Nagyon örülök!!! és köszönjük, hogy még ránk is marad időd! Ha nem lenne a pco-s csapat sokunknak álom lenne csak a babázás!

Lafead! Holnap? :shock: azt hittem péntek.. írtóra drukkolok és azt kívánom annyira se érezd mint én és u.a. az eredmény legyen,persze a méhemet leszámítva :lol: +++++++ és üzenj vagy jelentkezz!!!

Beebeey szia! dolgozol?
Aha mensire gyúrsz :lol: hőmérőzöl? pé-d volt? A HSG teljesen bírható volt,úgy megszerettem a nőgyógy beavatkozásokat,hogy inkább nődoki mint fogorvos(bocsi rambóka) vagy egy vizsga :?

Annyira figyelek a petefészkeimre méhemre,hogy azt érzem fájnak :roll: kész őrület .. az is eszembe jutott,hogy mi van ha elszakadtak a vezetékeim? vagy vmi fertőzést felvittek a méhembe
jó lenne kikapcsolni, de most uh-ra készülök aztán izgulászhatok,hogy sikerült e....ááá

Szép napot!
Vendég

De nem jön meg! :wink:
Majd a 2. trimeszterben elintézed ezeket a dolgokat!

rambóka

Kincs!

Nem a fogorvos a legszadistább állat a világon! :lol: Aki találkozott már gyógytornásszal azt tudja, h. mi a valódi szadizmus! :shock: De mindketten csak jót akarunk nektek! :wink:

rambóka

Igen, holnap lesz...én is úgy tudtam, hogy pénteken, de "kórházi napok" lesznek csüt, pénteken és akkor nem műtenek vagy valami ilyesmi és a dokim felhívott, hogy akkor holnap. Most csak annyi a ciki, hogy ma fél 7kor még bevettem a 1 db 500 mg-os meforalt, mondván, hogy pénteken lesz...így nem hagytam ki csak 24 órát.... :cry:
Vendég

Rambóka tudom,hogy jót akartok :wink: :D :D ,
nekem is női fogdokim van és soha nem csalódtam, nagyon ügyes,
csak ha a számba nyomnak tűt azt nagyon utálom,a popóba már megszoktam :lol: (pedig iskolásan két emberes voltam szurinál)
Vendég

Lafead nekem sem sikerült két nappal hamarabb abbahagynom a metformint...teljesen összekevertem a bogyóimat(closti,letrox,metformin) és mikor már lenyeltem a metf.-ot akkor jutott eszembe, hogy a clostit akartam bevenni,másnap meg a letroxból vettem be többet :shock:
Vendég

Beszéltem Kavicskával, azt mondta, hogy nem gond, inkább csak elővigyázatosság miatt szokták abbahagyni arra az időre.
Vendég

Rambóka :P
na ja, csak még azt nem tudom, hogy lehet-e mensi/terhesség elején fogat húzni :wink: :lol:

Szerintem jó sokan járnánk hozzád :wink: olyan megnyugtató vagy ! :lol: Gergő fickó mit csinál ?

Aranyosak vagytok lányok, de tényleg érzem, hogy megjön. Majd akövetkező hónapban (nehogymá egy foghúzás, meg ganglion leszedés kicsesszen velem :oops: )

Viszont apa kiskatonái most jól megsültek. Mikor lesz neki újra hadrafogható csapata ? Hogy van ez ?

mniki

hellló!

vagyok..olvasgatlak benneteket :) A hőm ronda...ugrabugrál ugyhogy lehet ez a hónap fuccs.

Puszi mindenkinek..külön az ujszülötteknek és mamikáiknak :)
Vendég

Sziasztok

Köszi lányok,olyan aranyosak vagytok :D

Bűnözősöknek egészségére :wink: :lol: ..vasárnap én is oroszkrémtortát ettem :D ....na de az a túrós palacsinta nagyon izgatja azóta is az izlelőbimbóimat :)

Csillag
Jaj de jó h otthon vagytok,kicsikédet sajnálom,de lényeg h már jól van!Nekem is küldhetsz képet,ha gondolod,megpróbálom felrakni! :)

Monyo
Nagyon szép tüsződ van,igy tovább! :)

Kincs
Simán lehetnek a patik a pé-től..nekem volt! :wink:
Olyan butaságokra ne gondolj,próbálj másra figyelni...tutira elmúlik! :)

Rambóka
Startra kész már minden :)
Igen Andinak üzenek majd!

Niki
Férjednek jobbulást.Az a teszt még lehet ++++ :)
Bátor csajszi vagy..anno még szakközépbe az egyik tanáromnak húzták ki a bölifogát,(nekem mandulát vettek ki,együtt kórházaztunk)na akkor én megfogadtam,h ha csak a halálomon leszek engedem kihúzatni :?

Bee
Köszi :D ...nem is tudtam h ma Ella van! :)

Nálunk semmi extra, ma egész jól vagyok,még főztem is :) ....holnap megyünk megint ctg-re..

Pussz
Vendég

Én is átnéztem az nlc-re és elolvastam Ama történetét is. Nagyon nagy gratula!!! (megkönnyeztem...)

Norka, Bogi nagyon ügyes! Azt a fogadalmat/beszélgetést meg gondold át! Látod, Bogi sem akarja!

Niki, sajnálom... :( De akkor a következő hónap lesz a miénk!!!

Lafi, drukk-hegyek holnapra!!! Főnökkel meg ne foglalkozz! :wink:

Ginuska, pont tegnap gondoltam rád, hogy mi lehet Veled!

Kandika?! Backa?!

Nálam a decemberi zebra óta most van az első igazi, normis erős mensi. :lol: Már kezdtem aggódni hogy valami mégsem jó ott belül...
Kavicska, ez is az élet apró örömei közé tartozik azt hiszem! Hihetetlen hogy milyen kis dolgoknak mennyire lehet örülni! :lol:

Kép

Kép
anyoooka

Kép
Sziasztok!
Csak egy percre jöttem!
Tegnap este megjött!....csak kicsit váratott magára....meg hát vagy 6teszt ára bánja!Pénteken megyek vérvételre!

Na és a lényeg!Kavicska férjének eredményei!!!!!40.000.000 és 65% mozog!!!!Krizsa nagyon meg van elégedve Kavics Apa eredményeivel!
Na sietek,majd jövök!-és vissza is olvasok,írok!Anyoooka a Te hsz-edet látom,köszike a hiányolást!

pusza
kandi72
Budapest III. kerület

Szia Kandi!!!

Spontán mensi ugye?? a norcolutot megelőzted :wink: , ebben a hónapban lesz vmi??? lapar, bogyók??

Kavicska ez aztán szuper,nagyon jó eredmény!!!!! Pesten vagy?????

Ella Gina örülök,hogy benéztetek!!! Gina még csak a 12cn vagy miért lenne oda ez a hónap!!!

Mniki a katonákról nem tudok mit írni,de sztem folyamatosan termelődnek , nem lehet gond

Lara neked is laparod lesz?? Merre vagy???
és többiek is tessék írni!!!
Vendég

Sziasztok lányok!

Emléket frissítek: :lol: Ezt én írtam január 29-én.

[quote="beebeey"]N írta:beebeeyiki én már nem lh-tesztelek. Két hétig hőmérőztem. De most (megint) elegem lett a hajnali 5.10-es kelésekből. Csak szórakozik velem a természet. Vlszeg pé-m lehet, de a bestia hőm lement, fel helyett. :roll: HÁt ez van.

Ella ez gyönyörű babaszoba! :lol: Sokat dolgoztál rajta?

Bee
beebeey

S akkor ezután az történt, hogy beteg lettem. No nem szedtem antibiot, csak lázcsillapítót. S ezzel fel is adtam az összes reményt e hónapra. Hőm a béka segge alatt, betegek is lettünk....

S ma reggel még az sem volt gyanús hogy fáj a mellbimbim. :lol:

Most teszteltem: zebrás a javából. :lol:
Viszont annyira nem tudom elhinni. Így aztán holnap reggel megismétlem, s megszervezek egy vérvételt is. Aggódom a progi miatt. Van itthon Duphastonom. 14 db. Szerintetek bevegyek egyet estére?????

Norka!!! Külön köszönet neked!!!!

Puszi!!
beebeey

Azért írtam szakaszosan mert közben megjött a párom. MegValentineztem ezzel a hírrel.
beebeey

Lehet hogy rossz a teszt?? :roll:
beebeey

Bee, nagyon-nagyon nagy gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A háromsz-ed közül az elsőt láttam és első gondolatom az volt hogy zebra, de nem mertem rákérdezni... És jöttem vissza kíváncsian hogy mit akartá ezzel az emlék frissítéssel!

Annyira örülök Neked!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (kérünk zebra-képet! :wink: )

Ki lesz a következő?! (a zebrák csordában jönnek! :wink: )

Kép

Kép
anyoooka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?