Sziasztok!
Tyche!
Hát azt nem csodálom, h. a 850-es Meforal kiütött, gondolom neked is elfelejtették mondani, h. féllel kezdd!
Azóta próbáltatok emelni bármikor is?
Ha egyszer volt PÉ-d, akkor minek adtak Clostyt?
Hány hónapon keresztül nyomtak Clostyval?
Volt egyáltalán 5 összefüggő olyan hónapod, amikor nem kavartak bele a metformin szedésbe Clostyval?
Szerintem éppen ideje, h. keress a honlapról a lakhelyed közelében egy hozzáértő endokrinológust és megnézzétek, h. mi okozza valójában a PCO-dat! Egyáltalán nem biztos, h. nem lapul vmi más is a háttérben!
Nézd végig légyszi’ azokat a kérdéseket, amiket Hoppának írtam össze a 295. oldal alján!
Meg olvasgasd a
www.pcos.hu –t!
Mir!
Látod, milyen szenilis vagyok? Ell is felejtettem megdicsérni a kis szundimanódat! Nagyon tutik a bundakesztyűi! Végülis rénszarvasos pulcsihoz az dukál!
Gabika!
Nyavalyogj csak nyugodtan, ha visszaolvasol én is azt csináltam a végefelé!
Ez a rész már nem leányálom, de utólag visszatekintve majd csak a szépre fogsz emlékezni! Aludj amennyit csak tudsz (már ha valahogy még tudsz!
), ha megszületik, nem lesz időd aludni pár hónapig!
Mindent összekészítettél már? Bemutattad a férjednek a gardróbot? (Már, hogy megtalálja majd a váltóruhákat, amiket majd be kell vinnie neked)
Fényképezőgép? Elemek bele? Telefon? Töltő? Te is Kandikát hívod (gondolom)?
Mamint!
Gyógyulgass szaporán! Ha a bűnözés segít a lelkednek, akkor egye fene, bűnözz!
Dimet!
Te meg bömbizz nyugodtan, szerintem ez sem fog a teljes terhesség alatt tartani!
Zsizsik!
Hát én is kézzel készített konyakosmeggyet kértem valentinra, de majd adagoltatom magamnak, mert különben én is a fajanszon fogom tölteni a másnapokat!
Lábad hogy van?
Espero!
Hát ezek tök hülyék!
Szerintem éppen a tejbelövellés miatt lett lázad! Nekem is nagyon megugrott, totál rosszul is voltam tőle, emiatt nem kértem ki éjszakára a gyereket, hát másnapra megnézhettem magamat a betoncsöcsökkel!
Alig lehetett kimasszírozni és lefejni!
Kesztyű helyett használj babazoknit! Az osztályon az egyik baba tulipiros babazokniban pompázott, nagyon édes volt!
Engem annó kiröhögött a párom a MAM-os babakörömcsipesz miatt! Erre naponta használom, mert a Gyöngyöm olyan iramban növeszti a körmeit, mintha ki kellene ásnia vele magát a tömlöcből!
Szopi közben szoktam megejteni a dolgot, akkor a legegyszerűbb.
Csillagfény!
Már mindent elmondtak a csajok előttem!
Én is csak azt tudom javasolni, h. ne parázz! Nincs semmi baj! Ott a tápi biztosítéknak! Nem fog éhenhalni! Te csak annyit tudsz tenni az ügy érdekében, h. minél többet cicizteted és csak utána adsz neki tápit, ha már mindet kiszívta, amit bír! De semmivel nem vagy rosszabb anya, ha tápis lesz a gyerek! Az a legfontosabb, h. te megnyugodj, mert az idegesség rontja le legjobban a tejtermelést! Tudom, ez ugyanúgy hangzik, mint a „türelem” szó a babaváróknak, de nekem is akkor csökkent le a tejem, amikor egyszer beparáztam, h. kevés lesz (még jó, h. volt lefagyasztva!), amikor viszont most megint lecsökkent, mert megjött a mensim, pár nap alatt vissza tudtam tornázni a gyakoribb ciciztetéssel! Te éppen eleget idegeskedhettél a gyerek betegsége miatt, valszeg emiatt nincs tejed, próbálj megnyugodni, hátha az segít! Ne csinálj ebből teljesítményversenyt, inkább élvezd azokat a perceket, amikor tömi a kis pociját a karodban, akár anyatejjel, akár tápival történik is a dolog!
Alisma!
Elnézést a kioktatásért, de te kerestél cisztákat a méhedben!
Na, tényleg bocs!
A petefészek cisztákat hüvelyi ultrahanggal látniuk kell (hasival nem mindig!)! Csak sajnos a dokik egy része boldogan közli, h. nincs itt semmi baj, hiszen „mennyi kis érőfélben lévő petesejted van”! Mindezt X+1. ciklusnapon!
Na ezeket nem érdemes ismételten felkeresni!
Nagyobb klinikák szakemberei viszont többnyire felismerik a PCO-t!
Rejo!
Mi is alakulunk lassan a rendszeresség bevezetése óta, de még nem tökéletes a dolog! De azért már többet alszunk, meg ma fürödni is tudtam! Isteni volt!!!!!
(Eddig inkább csak zuhanyoztam, mert a ded azonnali ébredését két dolog váltja ki tökéletesen: a tálcára készített reggeli és a kádba csobbanó anyabálna!
)
Vadas??? Van egy függőben lévő vadasom a Tettye étteremben, még le kell majd ennem, ha egyszer hosszabb távra anyuékra lehet hagyni a Csirkefogót! Addig csorgatom a nyálam!
Monyo!
Csak így tovább!
Hú, de hosszú lettem már megint!