Sziasztok Lányok!
Azt hiszem rendszeresíteni fogok egy jegyzetfüzetet!
Sok boldog szülinapot Timikének!!!! ( Így utólag is
!!! )
Petri! Azt a gyönyörű katicás tortát te csináltad? Hogy te milyen ügyes vagy!
Nagyon tetszik! Marcipánnal vontad be?
Judit! Az IWIW meghívót - ha még meg van - akkor én szeretném kérni egyik kis barátnőmnek. Már olyan rég vágyik rá, és meg nem kapok.
Lehet szó róla?
Svéd doki nekem elsőre nagyon unszimpi volt. Amikor először megláttam a folyosón, azt hittem valami menekült, olyan elhanyagoltnak tűnt. Aztán egyszer beszélnem kellett vele valami miatt és olyan megnyugtató volt a hangja. Eszembe sem jutott, hogy egy hónappal azelőtt, mit gondoltam róla.
Cleo: Én ezt a fehérköpenyes akármit orvosfóbiának hívom. Pont ma voltunk a doki néninél, mert Lilló köhögött este és amikor leakarta vetkőztetni a doktornő el kezdett sírni. Abba is hagyta... mármint a vetkőztetést. Mondtam a doki néninek, hogy az anyukájának is orvosfóbiája van.
Alig nézett hülyének!
Elin: A ruhák - bevallom - a netről vannak. Sajnos nincs több ezer forintom egy-egy nacira, amikor egy új naci árán 3-at veszek a neten. Óvatosan és alaposan vásárolok, nem sokszor csalódtam eddig. A Lilcsi "tekiről" nincs egy fotód?
Annyira szeretném látni a virágföldes szájú Lilcsit!
Az együttalvásról megegyezik a véleményünk. Mellettem sem aludt még sokszor Lilike, mert én is félek, hogy ráfekszem, betakarom a fejét, stb... Ha ott lenne, én nem pihennék és nap közben szükségem van az energiára. Szerencsére nem is igényli a velünk alvást. Mondjuk, most hülyeséget mondtam, mert ha nem is tudja hogy van velünk alvásra is lehetőség, hogyan is igényelné!
Szilbee: Szorítok nektek! Nagyon irigyellek ám benneteket, akik még ( vagy már ) a másodikat vállalják!
És még akartam valamit, de nem teljes a jegyzet! Csak ennyit írtam: ??? Mi akart ez lenni.....?
Ildi: Ma voltam az SZTK-ba Lillónak időpontot kérni a szemorvoshoz. Ha már ott voltam kérrtem magamnak is a felnőtt szemészeten, mert már aktuális lesz egy újabb adag kontaklencse. Március 7-re kaptam időpontot és amikor szóvátettem, hogy nem lehetne-e hamarabb, akkor azt mondták a betegek az elsők.
Könyörgöm, én mi vagyok, ha nem beteg? Vagy haljak meg, hogy korábban fogadjanak?
Az eszem megállt és csak néztem, mint a birka. A nő is nézett és néztük egymást. Szóval nem kaptam korábbi időpontot.
Ezektől meg is vakulhatsz, fel is dobhatod a talpad ( bocs ), kit érdekel, fő a bürokrácia!!!
Ewa: Nálunk Apa takarít Lilikével!
Hajni: Ha esetleg szeretnél AVON-t, akkor légy szíves szerda estig küldd el nekem a listát! ( Jó hosszú lista legyen ám! ) Vannak most már parfümmintáim, ha esetleg parfümöt is szeretnél.
Hexe