Új privát üzeneted érkezett!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Szilbee!

Én még nem vagyok rajta a szupi kis táblázatodon.
Tegnap írtama szakbarbárnak, még nem válaszolt.

Na csövi csajok!

Ez nem maradhatott ki!
Tudtok valamit Katlináról? Én aggódom érte, már napok óta nem netezett.

Ma voltunk a teheléses cukron az SZTK-ban.Tragédia!
Anyukán is jött velünk, mert dolga volt a városban. Hát a sor vége a tanácsadó előtt állt. Anyukám felvette Imikét és előresétált az ablakhoz. Erre egy bácsi maga elé engedett.
Azt mondta az asszisztens nő, hogy nem kellene a kisgyerekkel ott lenni. Mondtam neki, hogy anyukámmal van. Erre ő : akkor sem kellene a beteg emberek között lennie, miért nem oldottuk meg a felügyeletet.
Erre én: Nézze, én úgy gondolom, hogy nekem sem kellene terhesen itt lennem a beteg emberek között.
Erre ő: nincsen különbség a beteg és a terhes között.
Erre én: elég szomorú.

Bemegyek, ahol leveszik a vért, leülök, a nőci rátette a pulóveremre! az érszorítót, majd befújt a fertőtlenítő folyadékkal, aminek a fele az asztalra ment, letörölte, és ott szúrt meg ahol nem is érte folyadék a bőrömet. Azt mondta kész.
Én feláltam, mint aki jól végezte dolgát, kimentem, bementem a tanácsadó várójába, alig hogy leültem jött utánnam, hogy nem ittam meg a cukrot. Na akkor vissza.

Anyukámnak a Közighivatalba kellett mennie, mi meg ráértünk, hiszen két óra múlva úgyis vissza kell menni a vérvételreés megvártuk. Imike elaludt a folyosón, még az a szerencse, hogy elég sokat kellett várni a pasira. Kipihente magát, mert hát korán kellett kelnie.

Holnap megyek tanácsadásra. Sajnáljatok léccci!!!!!

Kaptunk egy levelet, a Kis Tigrisek Klubjától.

felvagyok háborodva, mert nemhogy zaklatnak minden marhasággal, még ráadásul nekem kell lemondanom, ha nem akarom, mert ha nem teszem automatikusan taggá válok.
Közröhely.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Ildi!
Adatokat megadnád?! vagy ha már megadtad, akkor majd visszalapozok.
Szerintem este vagy reggel fog válaszolni, de ha ő nem írna valami oknál fogva, akkor Zsanna szokott helyette. Majd írd meg, hogy mire jutottatok! Kíváncsian várom a fejleményeket!

Én már annyira belelkesültem, hogy elkezdtem a neten egy hőmérős kalkulátort kitölteni. Mekkora pofáraesés lesz, ha mégsem jön össze ez a GYED-es dolog. Remélem akkor majd összekapartok a padlóról, mert asszem egy "kicsit" belelovaltam magam a dologba... :oops: :?
szilbee
 
 


Cuki vagy Szilbee!

Ne is törődj vele, én még a múlt hétig telejesen biztos voltam a GYED- emben, de mi már nem gondolhatjuk meg magunkat. Nem is akarjuk.
Amúgy meg elég kicsi a különbség sajnos a GYED-em és a GYES között, hogy tulajdonképpen nem kell eretvágni magamon,amiéert nem tájékozódtam részletesebben.

Adatok:
Név: Vona Ildikó
Cím: Gátőr u. 20.
Gyerekek:
Anita - 1997. 04. 02. - 36. hét - normál 3200g, 51 cm
Imre, Lukács - 2004. 09. 15. - 37. hét - normál 3400g, 51 cm
Péter, Bálint?v. Belián 2007. 06. 02.

Köszi a regit.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 

 
 

Sziasztok.

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK TIMIKÉNEK

iLDI. éN is utáltam az SZTK-ba járni,de látom képesek fejlődni bunkóság tekintetében.A tanácsadást meg csak annyi szempontból tartom értelmesnek,hogy az ember a tengernyi idejében még várakozik,legalább kismámákkal dumcsizhat.Nekem amúgy is rémálom volt,mert "fehér köpenyes magas vérnyomásom van" szóval kaptam én már ott hideget,meleget.

Diácska.Lassan készülődhettek ti is a szülinapozásra.vannak már ötletek?

szia mki.

KépKép
KépKép
cleo27
 
 


Szilbee
Nem is tudtam hogy kistesóra gyúrtok :D

Judit
MEgpróbálok olyan kajákat főzni amit már merek neki adni. Fűszerezéssel meg csínyábban bánok.
Én se így terveztem az etetést... de mit csináljak ha meglátja a kanalat és sír, nem akar enni. Nincs más választásom. :?
Már nem izgat :|

Köszönjük a jókívánságokat!!!!

Ildi
Jóltetted h megmondtad az aszisztensnek a magadét. :D
Nincs különbség a beteg és terhes között :shock: :shock: :shock:
Ez érdekes :? A beteg kap mindenféle gyógyszert amitől jóesetben meggyógyul de ha egy kismama lesz beteg az "dö.... meg" (inkább le se írom) Mert terhesen nem lehet szinte semmit szedni. És ugyebár most itt az influenza szezon. ÁÁÁÁÁ ez az egészségügy...és még mi lesz itt???

Pircsi &
Kép
Kép
petri
 
 


Sziasztok!Megvagyok,csak a párom itthon volt pár napot ami sajnos ritka dolog és így minden percet vele töltöttem!
Amúgy köszönöm az adatokat,mondjuk mi egy picivel kissebbek vagyunk
Bpd-46mm
Fl-29mm
ja és nekem csak ezt a két adatot szokta írni ultrahangos papírra.

Ildi!Mocorgunk már jan.15.-e óta,de azt még nem tudjuk,hogy kisfiú,vagy kislány nem akarja magát megmutatni!
ha fiúcska akkor Róbert apuka után
ha lányka akkor Kata vagy Virág ebben még nem döntöttünk! :D
katlina
 
 


Sziasztok lányok!

Mi is boldog szülinapot kívánunk Timikének!!!

Katlina! Jó olvasni a leveledet, olyan jó ez a boldog várakozás. Hogy viseled a ,terhességet,,?Egyébként nekem is azt mondta Balogh Artúr a 28. héten a kórházban, hogy a mellkörfogatnak már régen nagyobbnak kellene lennie mint a fejkörfogatnak(ez a kötelező korházi uh.-on történt)persze rögtön hívtam a dokimat (Mosonyi Attila) és Ő megnyugtatott, hogy minden rendben van. A tanácsadó orvosom Obot volt, Ő se ért senmmit, nem is értettem amit mondott.
Na üdv mindenkinek, mennem kell a párom viszi Brúnót(kutya) sétálni[img]

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Ildi!
Hát itt már csak ilyen emberek vannak, no meg olyanok akik belekönyökölnek egy 8 hónapos kismama hasába a buszon és még azt se mondják fapapucs.
A terheléstől nem voltál rosszul? Még mindig azt a francos szirupot kell inni? Eléxem... én majd elhánytam magam tőle...

Kati!
Hát engem is megnyugtatott mindig Mosonyi, mikor a védő rámijesztett minden marhasággal. Jó fej doki, ráadásul érti is amit csinál! :)



Petri!
Hát nagyon jó lenne, de még várunk visszaigazolást az OEP-től, hogy bizti úgy van-e a GYED a második gyerkőcnél, mint ahogy azt mi gondoljuk. Én már baromira ráhangoltam magam... ilyenkor szokott nálam jönni a pofáraesés, de legrosszabb esetben is fél évet kell csak halasztani a dolgot.
szilbee
 
 


Elfelejtettem....

Ildi!
Beletettelek a tábliba, csak még várom a többieket is!!

Akar még valaki csatlakoni a táblisok köréhez? Katlina? Kati74?
szilbee
 
 


Kép NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK TIMIKÉNEK
Vendég
 


szilbee!
Igen én is szeretnék!
katlina
 
 


Katlina! :)
A tábliban látod, hogy milyen adatok kellenek hozzá! Vannak ám kismamik is, csak nem írnak! :twisted:
Írd le én meg beleszeresztelek!
szilbee
 
 


Sziasztok Lányok!

Petri nagyon jók lettek a képek a szülinapi buliról!Olyan régen írtál már,hogy nem vettük észre,hogy Timike meg közben egy éves nagylány lett!! :oops:

Elin!
Szepike (Peszke??) nekem főnököm volt egy pár évig!Kijöttem vele egész jól bár van egy természete! :lol:

Ildi!
Az SZTK-t inkább hagyjuk,csak rossz emlékeim vannak!A tanácsadásban tényleg csak annyi volt jó,hogy az ott töltött fél délelőtt tudtál beszélgetni kismamákkal!Mikor én jártam Obot volt a tanácsadó orvos nagyon nem bírtam! Részvétem a cukros lötty miatt!

Katlina!
örülök,hogy veled is minden rendben,és előkerültél! :lol:

Itt vannak a képek amiket igértem!

Kép Megszerezte apa telefonját! Kép
Kép
Kép
Kép Kép
Vendég
 


Sziasztok!

BOLDOG SZÜLINAPOT TIMIKÉNEK!!!
Nagyon szép kislány, szerintem jók lettek a képek! és jól látom tiszta anyukája? Aranyos a kisképe is a vonalzón és az avatarotok is :-)
Akkor most a szülinapnál - fényképezésnél - is bejött, hogy sose tervezz egy kisgyerekkel :-)

Szilbee: köszi a fordítást :) szurkolok nektek, remélem minden téren szerencsétek lesz :!:

Ildi: gondolok rád holnap. a terhestanácsadót én is utáltam :-( nem értem, hogy amikor az embernek van saját dokija, akkor miért kell 2 órát (jóesetben) azért ott ülni, hogy egy idegen doki aláírja a kiskönyvemet :evil:

Elin: kicsit ránéztem az okosbaba oldalra, érdekes én kíváncsi lennék rá.

Elin + Szilbee: mi úgy aludtunk a kórházban Zsófival. Olyan szobába kerültünk, ahol csak mi voltunk frissen születettek, és a többi baba békésen szunyókált, Zsófi meg ordított. Én meg a hatalmas aranyerem miatt nem is tudtam csak fektetve szoptatni. Ebben a pozícióban viszont megnyugodott és édesen alukált meg szopizott. :-)
ewa
 
 


Sziasztok Lányok!

Azt hiszem rendszeresíteni fogok egy jegyzetfüzetet! :shock:

Sok boldog szülinapot Timikének!!!! ( Így utólag is :oops: !!! )

Kép


Petri! Azt a gyönyörű katicás tortát te csináltad? Hogy te milyen ügyes vagy! :!: Nagyon tetszik! Marcipánnal vontad be?

Judit! Az IWIW meghívót - ha még meg van - akkor én szeretném kérni egyik kis barátnőmnek. Már olyan rég vágyik rá, és meg nem kapok. :cry: Lehet szó róla?
Svéd doki nekem elsőre nagyon unszimpi volt. Amikor először megláttam a folyosón, azt hittem valami menekült, olyan elhanyagoltnak tűnt. Aztán egyszer beszélnem kellett vele valami miatt és olyan megnyugtató volt a hangja. Eszembe sem jutott, hogy egy hónappal azelőtt, mit gondoltam róla. :D

Cleo:
Én ezt a fehérköpenyes akármit orvosfóbiának hívom. Pont ma voltunk a doki néninél, mert Lilló köhögött este és amikor leakarta vetkőztetni a doktornő el kezdett sírni. Abba is hagyta... mármint a vetkőztetést. Mondtam a doki néninek, hogy az anyukájának is orvosfóbiája van. :lol: Alig nézett hülyének! :roll:

Elin: A ruhák - bevallom - a netről vannak. Sajnos nincs több ezer forintom egy-egy nacira, amikor egy új naci árán 3-at veszek a neten. Óvatosan és alaposan vásárolok, nem sokszor csalódtam eddig. A Lilcsi "tekiről" nincs egy fotód? :?: Annyira szeretném látni a virágföldes szájú Lilcsit! :lol:
Az együttalvásról megegyezik a véleményünk. Mellettem sem aludt még sokszor Lilike, mert én is félek, hogy ráfekszem, betakarom a fejét, stb... Ha ott lenne, én nem pihennék és nap közben szükségem van az energiára. Szerencsére nem is igényli a velünk alvást. Mondjuk, most hülyeséget mondtam, mert ha nem is tudja hogy van velünk alvásra is lehetőség, hogyan is igényelné! :D


Kép
Szilbee:
Szorítok nektek! Nagyon irigyellek ám benneteket, akik még ( vagy már ) a másodikat vállalják!
És még akartam valamit, de nem teljes a jegyzet! Csak ennyit írtam: ??? Mi akart ez lenni.....? :?:

Ildi:
Ma voltam az SZTK-ba Lillónak időpontot kérni a szemorvoshoz. Ha már ott voltam kérrtem magamnak is a felnőtt szemészeten, mert már aktuális lesz egy újabb adag kontaklencse. Március 7-re kaptam időpontot és amikor szóvátettem, hogy nem lehetne-e hamarabb, akkor azt mondták a betegek az elsők. :?: :?: :?: Könyörgöm, én mi vagyok, ha nem beteg? Vagy haljak meg, hogy korábban fogadjanak? :?: Az eszem megállt és csak néztem, mint a birka. A nő is nézett és néztük egymást. Szóval nem kaptam korábbi időpontot. :cry: Ezektől meg is vakulhatsz, fel is dobhatod a talpad ( bocs ), kit érdekel, fő a bürokrácia!!!

Ewa: Nálunk Apa takarít Lilikével! :lol: :lol: :lol:
Kép

Hajni:
Ha esetleg szeretnél AVON-t, akkor légy szíves szerda estig küldd el nekem a listát! ( Jó hosszú lista legyen ám! ) Vannak most már parfümmintáim, ha esetleg parfümöt is szeretnél.

Kép

Hexe

Kép
diehexe
 
 


Kép
Hát ez van mikor nem jegyzetel az ember!

Ewa,Judit!
Visszaigazoltam az iwiwen!Köszönöm,hogy megjelöltetek,nagyon örültem neki!

Apropó ,volt valaki a Széchenyis baba klubban?? Mert én nem tudtam elmenni,Francit vittem vissza az orvoshoz!


Vendég
 


Szia Hajni!


Tündéri ez a Franciska! Látom ő is szeret telcsizni! Állandóan dugdossuk mi is Lillancs elől a telefont, távirányítót. Sanyi vett neki karácsonyra egy telefont, ami zenél, de az nem kell, neki a miénk kell!

Kép

Hexe

Kép
diehexe
 
 


Elin!
Az előbb elfelejtettem megköszönni, hogy segítettél. Bocsi! és Köszi

Szilbee!
itt vannak az adatok:
Biróné Kozma Katalin
Szolnok, Lovas I. út.11.

Beatrix 1999.02.10. normál, 4400gr. 57cm
Szonja Kata 2006.09.14. normál 3260gr. 53cm

Köszi

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT TIMIKÉNEK!!!

Kép

Jó éjt.
Puszi mindenkinek.

Kép
agica1119
 
 


Csövi csajok!

Tegnap este olvastam az oldalt, de már nem volt erőm írni.

Köszi az együttérzést, még tréningezem magam a mai tanácsadásra.

Kati 74! Ti régóta laktok a Lovason?
Mi a 13-ban laktunk az 5. em-en, kb 2 éve költöztünk el onnan.

Na csajok most mit csináljak? Itt ülök a gép előtt, idejön Imike és azt mondja:
Anya! Kettő, hájom, lécci tedd de gép mese!

Hát lehet neki ellenállni? Ugye nem!

Tegnap vettem az újságosnál egy újságot, Tündérország meséi a címe. 3 újság, 3 cd 6 mese, de valami tündériek. Igaz csak gépen lehet nézni, de 990 Ft-ot megért. Na ez volt a reklám helye.
Most mesélünl Imikével, vigyázzatok magatokra, még bekukkantok hozzátok.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Sziasztok Lányok!

Szilbee!
A tábliba szeretném ha módosítanál engem,mert a múltkor a nagyfiam adatait nem írtam meg neked.
Dávid 1995.07.23. normál 3650g 56cm
Előre is köszi!

Bea!
Megnézem a katalógust és azonnal küldöm a listát ha kell valami!Eddig még nem néztem meg,mert ha szabad időm volt lehuppantam a gép elé :oops: .Francitól meg nem lehet nézegetni ilyesmit mert rögtön olvasgatni akar ő is.Most nem lapoztam vissza de mintha az előző oldalon azt írtad volna ,hogy Lilike náthás!Meggyógyultatok már?

Ildi!
Gondoltam rád! Voltál tanácsadáson? Kettő,hájom,lécci mond el mi volt.Minden rendben?

Pusza mindenkinek!Jók legyetek írjatok sokat!
Vendég
 


Helló Lányok!

Szép időnk van! Utálatos!!!
Szonja pedig csak a lvegőn alszik igazán.

Katlina! Most olvastam, hogy hol laksz. Akkor biztos ismered a rokonaimat, Ulviczki János és József (buszsofőrők). Mi meg a fél nyarat Kőtelken szoktuk tölteni.

Vona Ildikó! Kicsivel több mint 3 éve lakunk itt. Tervezzük, hogy költözünk de nem olyan könnyű a dolog.

Sajnos képet továbbra sem tudok küldeni mert valamiért nem megy. Mindig azt írja, hogy hiba történt. A vonalzómat pedig bemásoltam de nem jó így sem. Csak akkor lehet látni ha valaki rákattint.

Mennem kell, Szonja felébredt rettentő hosszú (32perc) alvásából.
Csaó[/url]

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Szia Hajni!

Még nem voltam tanácsadáson, majd délre megyek, tudod ez a legtutibb időpont a mamának is és a babának is, étlen szomjan ott üldögélni. Na meg Imikéről nem is beszélek, ilyenkor szegényt mindig lepasszolom.

Hallom találkoztatok anyukámmal, aki rögtön le Zsófizta Franciskát. Bocsi.

Majd még írok!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


KAta
A második Vonalzó link (PHPBB): kódot kell bemásolni az aláíráshoz. Így csináltad?

Pircsi &
Kép
Kép
petri
 
 


végre jött a védőnő, már alig vártam, hogy megbeszéljük ezt az etetés dolgot, 1001 kérdésem lenne. persze Zsófika most döntött úgy, hogy extra korán le akar feküdni és semmit sem beszéltünk meg :cry: de a kisasszony becsületére legyen írva, legalább el is aludt, nem csak a védőnénit kergette el.

keresgetlek, jelölgetlek titeket az iwiwen, Judit, Cleo titeket nem talállak. köszi aki bejelölt!
ewa
 
 


Sziasztok!

Beírogattam az adatokat, de még várok egy kicsit, aztán majd felteszem!
Szebb délutánt Mindenkinek, mint amilyen a délelőtt volt!
szilbee
 
 


Ildikó!
Írt már neked Szakbarbár a ti GYED-etekkel kapcsolatban?
Nézegettem a fórumot, de nem találtam rád, gondolom más nick neven vagy...
Írj, ha már tudsz valamit!
szilbee
 
 


Ewa!
A védőnővel én is mindig így jártam. :?
Judit ott van az én iwiw-es ismerősem között!
szilbee
 
 


Sziasztok!

Kati: ismerős ez a fél órás őrült alvás, Lilcsi is ilyen volt, de most, hogy már csak 2x alszik, azért a déli hosszabb. Van, hogy 1 órát is alszik... :lol:

Hexe: ne kívánd, hogy még fényképezzem is Lilcsit, míg a földet szopogatja...azt sem tudom, hogy ugorjak a szájába! De majd megtudod.... :D
Amúgy Lilcsinek is van külön bejáratú távirányítója, de az nem jó neki. Csak az, ami az én kezemben van. A telefont is szereti, egy ideig hagytam is, hadd játszon vele, aztán mikor nem akart töltődni mikor bedugtam, mert telieresztette nyállal, akkor el lettek tiltva egymástól. Pedig annyira vigyorog mindig a babára, aki a kijelzőn van...saját magára.
Nekem nem tetszik a netes rendelésnél, hogy előre kell fizetni. Miért nem a csomag átvételénél?

Hajni: már mossa a fogát Franci, vagy csak úgy...? Látom neki is van az a 3db-os készségfejlesztő játéka, amiből az egyik képen a gomba alakú látszik a kosárban. Lilcsi most kezdett el játszani a labdájával, nagyon szereti. Mikor véletlenül sikerül neki elgurítani, négykézláb trappol utána és "vu-vu-vu"-zik neki. A pöttyes labdáját is szereti mostmár.

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


sziasztok!
Adatok:Szabó katalin
Tiszasüly
Móra ferenc 12
2007június13(de ez még változhat :D )
Kati74!
Igen ismerem Ulviczki János felesége a védőnénink(Éva néni),pont most fogott diétára mert 2hét alatt 2kilót híztam!De nem nagyon megy ez nekem,két almától én még ugyanolyan éhes vagyok :D
katlina
 
 


Sziasztok!

Elaludt a kisasszony,és ma megint meglepett brokkolit pulykahússal ebédelt,és ízlett neki! :lol: Kész vagyok ettől a csajszitól olyan kis édi!Az lehetett a probléma ,hogy mikor megpróbáltam neki ilyeneket adni és öklendezett,megijedtem és,utána meg sem próbáltam később adni neki,most meg,hogy újra megpróbáltuk már ismerős neki az íz! :? Vagy valami ilyesmi! :oops:

Szilbee! Köszi szépen,hogy módosítod a táblit.

Ildi!
Igen találkoztunk anyukáddal,és le Zsófikázta Francit,de mi ezt nem vettük zokon! :lol: Neked délre kell menni tanácsadásra? :shock: Az jó,és akkor is elhúzzák úgy mint délelőtt?Te nem akarsz képeket felrakni a gyerkőcökről? Csak kérdezem. :oops:

Kati!
Tényleg nagyon utálatos idő van!Én is le akartam menni Francival,folyton az ablakon csüngtem,és azt néztem hátha eláll az eső,de ez most nem úgy fest! :cry: Próbáld meg amit Petri írt,a vonalzóval kapcsolatban úgy sikerülni fog!A képekkel kapcsolatban én előtte át szoktam méretezni őket 600x600-ra ,és úgy fel tudom őket tölteni.

Csajok ti is így szoktátok!

Ewa!
Mi a gond az evéssel? Szerintem mindent nagyon ügyesen csinálsz ahogy már régebben elmondtad! :D

Judit!
Nagyon nagyon fűszeresen főztök,mert ha azért nem nyugodtan megkínálhatod szerintem belőle ha megkívánja! Semmi baja nem lesz tőle!

Bea!
Nem panaszkodhatsz,két segítséged is van a takarításban!Nagyon aranyosak!Na megyek átlapozom az avont. :D
Kép
Mindenkinek szép napot! Puszi
Vendég
 


ÚÚÚÚÚ
holnap megyek ultrahangra,már alig várom,hátha most nem lesz szégyenlős!
katlina
 
 


Elin!
Nem mossa még a fogát ,csak gondoltam jó ha már most megismerkednek egymással!Igen van neki olyan játéka,de egyenlőre amit nem tud belegyömöszölni a szájába az nem is érdekes,azt csak megnézi majd eldobja!
[/b]
Vendég
 


Csajok!
Akkora már a tábli a sok tagnak köszönhetően :mrgreen: , hogy 600x600-ban már olvashatatlan, így feltettem egy albumba és szó alár rejtve teszem fel a topikba!
Szóval klikk a "TÁBLI" szóra! :arrow:
TÁBLI
szilbee
 
 


Sziasztok Lányok!!!
Eszméletlen sokat tudtok írni,már nem is lehet jegyzetelés nélkül írni nektek! :lol:
Ildikó!
Hát egyátalán nem irigyellek a terheléses vércukor vizsgálatért..juj az valami borzasztó,én úgy éltem túl,hogy egyik volt osztálytársam ott dolgozik és egy kicsit csaltunk mert megengedte hogy 1 fél citrom levét beletegyem abba a förtelembe de még így is borzasztó volt :?
A tanácsadás meg a másik borzalom egy kismama életében,főleg ha még a doki sem jelenik meg főleg egy másik babával is sort várni......hát nem könnyű menet.....utolsó 4 hétben meg szinte mindig ott kell ülni.

Cleo!!!!
Igen készülünk már a szülinapra még igazából nem vettünk semmit,de tervek már vannak. Karácsonyra kapott Dia Fülest,Micimacit,Malackát,most a Tigrisre vadászok neki mert imádja őket.
Takarítani is nagyon szeret ezért egy játék porszívót kap még,kirakót ,mert abból soha nem elég meg leporellot.
Talán egyelőre ennyi még a mamik nem tudom mit találnak majd ki neki.
Hajni Hexe!
Nagyon jók a képek a lányokról!
Kép

KépKép
diÁcska
 
 


Egy gyors kukk csak!

Szilbee!
Ne haragudj ,tudom,hogy sokat dolgoztál a táblival,de elírtad Dávidomat :( nem 2005-ben hanem 1995-ben született a drágám!Bocsika,tudod nem kukacoskodni akarok! :oops: Majd ha megint szerkezted átírnod nekem!Nagyon köszönöm!

Diácska!
Köszi,a képekre a dicséretet!Az Interspárban már nem lehet tigrist kapni?Ott volt régebben!De jó lenne még olyan picurnak lenni és kapni szebbnél szebb ajándékokat! :lol:
Vendég
 


Bocsika! :oops: :oops: Holnapra kijavítom! Köszi, hogy szóltál! :) (Egyébként nem nagy meló ám!! De komolyan... csak annak tűnik. ;) :P )

Most lépek, mert a törpe felébredt!

Úgy látom, ma se megyünk sétálni! :? :evil:
szilbee
 
 


Sziasztok!!

Ewa! Visszaigazoltalak az iwiw-en! Aranyosak a képek!
Köszi mindenkinek, aki engem jelölt ill. visszaigazolt! :)

Hexe: Milyen e-mail címre küldjem a meghívót?
Néztem én is a honlapodat, nagyon szép! Lilike szinte minden képen más ruhában van, nekem úgy tűnik :)

Hajni: Nem főzünk túl fűszeresen (sok sót se használunk), de azért a bébiételekhez képest igen. Mindenesetre most már próbálok úgy főzni, hogy Marci is kaphasson belőle.

Tegnap hagytuk, hogy önállóan egye a tejbedarát..... Meg is lett az eredménye
Kép
Kép

A telefon meg a távirányító nálunk is nagyon megy. Neki is van kettő saját telefonja, de azért sokkal izgalmasabb, ha Apáét megkaparinthatja.

Kép

Tanácsadásról: úgy tudom 6 alkalom a kötelező! Nem? Akkor mi van, ha a többire nem megy el az ember? Én is utáltam az utolsó néhány hétben. Ráadásul egy másik kicsi gyerekkel még nehezebb lehet végigülni azt a pár órácskát.

Nekem már eszembe se jut az sztk ha szemészhez akarok menni. Inkább kifizetek a vizsgálatért 2500 ft-ot egy szemésznél de akkor egy-két héten belül kapok időpontot és nem kell végigvárnom egy fél napot....

Üdv:
Judit&Marci
judit_79
 
 


Húúú de ÚÚÚÚTÁLOM ezt az időt!!!
Már tiszta depi vagyok hogy ma nem tudtunk menni sehová. :cry:
Jöhetne már a tavasz!

Diácska
Neked egy szavad nem lehet ha Dius szeret takarítani :wink: :D

Szerencsére anno nekem nem kellett cukros lötyit inni. Sokan mondták már milyen rossz. Én úgy tudtam h lehet citromlevet beletenni..de akkor ez se mindenhol igaz :?

Mano
Igen, mielőtt felteszem én is lekicsinyítem a képeket.

Katlina
A diétázás nem ugyanaz a koplalással! Pocakosan nehogy ezt tedd! Nekem is diétázni kellett (cukor miatt) én ezt akkor úgy csináltam h lehető legkevesebbet ettem az édességekből, a lisztes cuccokbó (tészták, kenyér, péksütik) és a köretekből is csak a megszokott felét ettem. Persze volt amikor nem bírtam betartani de mindíg próbáltam.

fogmosás: Én mikor megyek fogat mosni, természetesen mindíg jön utánam Timi. Akkor ő is megkapja a sajátját és mossuk, mossuk.. :D Olyan édi ahogy próbálja :D AMikor én már öblítek akkor ő is nyújtja a fogkeféjét hogy végzett :D Persze az ő mosása egyenlő a nullával. Nekem viszont nem igazán engedi. :?

NA megyek mert megy a vásott kölykök..

Pircsi &
Kép
Kép
petri
 
 


Sziasztok!

Elin: Az utánvét nagyon drága. Tavaly valami 1300,- Ft volt, most tutkó még drágább. Még nem volt olyan, hogy ne kapjam meg az eladó jóvoltából. Olyan viszont már volt, hogy a posta jóvoltából nem ért ide hozzám. :cry:

Szilbee:
Nagyon klasszul megoldottad a táblicskut! Ügyi vagy!

Hajni:
Szerda estig ráérsz az AVON-nal! Nem kell sietned vele! Majd átnézem, hogy a rendelésed között van-e olyan, ami a jövő hónapban olcsóbb lesz és csúsztatjuk, ha nem sürgős. A következő katalógusban is sok akció van.

Judit: Köszönöm az IWIW meghívót. A mailcím: henicica89@freemail.hu .
A tejbepapis kép szupi. Beszereztem előre kb 20 db előkét én is, felkészülvén a hasonló esetekre. nekem foltfóbiám van. Nagyon vigyázok a Lilló ruháira és ezért óvatoskodnom kell. De legalább ő is megtanulja, hogy mérseklettel maszatolkodunk. :idea:
A szemésszel kapcsolatban igazad van és nekem is eszembe jutott, de lehet, hogy van valami más problémám is, mert viszket is a szemem mostanában és gondoltam, jó lenne, ha a Vincze doktornő látná. A kontaklencséseknél előfordulhat valami gombaszerűség, ettől félek!

Nagyon rossz idő van, ba vagyunk mi is zárva és Lilike alig marad. Megyek is, énekelek neki. Mostanában ezt szereti a legjobban.

Akkor senki nem volt a zenebölcsiben?

Hexe

Ja.... Lányok! Mi lenne, ha mostantól akinek van kedve leírná, mit főz vagy főzött. Nekem mindig ez a dilemmám és nagyon megköszönném a tippeket! :lol:

Ma bolognai spagettit főztem! :!:

Kép
diehexe
 
 


Na csövi csajok!

Kettőre végeztem a tanácsadáson, úgy, hohy délre mentem és nem tizeneggyre, ahogyan a védénő elvárná.
A leletek jók, minden ok.
Érdekes, tegnap olyan undorral mentem a terhelésre, hogy azt hittem kitaccsolok, de semmi. Úgy megittam, mintha a világ legtutibb itala lenne. Persze lehet, hogy csak azért, mert már olyan éhes voltam.

Annak idején, amikor Ancsikámmal voltam terhes, és tanácsadásra jártam, a Fehérházba volt a rendelés, Julika vette a vért a védőnő pedig a "folyadékot" vizsgálta. Mennyivel jobb volt, hogy nem kellett a betegek között lenni.
Köszi a sok együttérzést. Legközelebb 4 hét múlva kell mennem, de mondtam a védőnőnnek, hogy én biztosan nem megyek.

Hajni!

Én nem is tudtam, hogy neked van egy nagyfiad is. Majdnem olyan idős mint az én lányom. Majd egy pár év múlva bemutatjuk őket egymásnak. Lehet, hogy nászasszonyok leszünk. Melyik suliba jár?

Szeretnék feltenni én is képeket, de nincsen hozzá semmilyen eszközünk. Imike keriapija,- ahogy ő hívja - ha hazajön külföldről segít.


die hexe!

Megkaptad a privi üzit amit küldtem?

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Szilbee!

Majd elfelejtettem, azért mert én úgy gondolom, hogy tutira elküldtem szakbarbárnak az üzenetemet, az még egyáltalán nem biztos,hogy ő meg is kapta, - erre élő példa Hajni - ő tudna mesélni, na meg Elin is a bénázásaimról.

Katlina Drukkolok neked, és ne idegeskedj.
A lányok szégyenlősek!!!!!!!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Sziasztok!

Judit!
Olyan aranyos Marci!Eszembe jutott a szülinapos képe,mikor kikente magát a tortával,és csak az a szép kék szeme világított az arca meg csupa csoki volt! :lol: :lol:

Kati!
Látom sikerült a vonalzót megcsinálni.Ügyi vagy!

Ildi!
Örülök,hogy minden oké veletek!Igen van egy nagyfiam is,a Szent-Györgyi Albertbe jár.Ki tudja amilyen kicsi a világ bizony éppen nászasszonyok is lehetünk.Ha a nagyoknál nem még itt vannak a kicsik. :lol: :lol:

Kép
Pusza mindenkinek!
Vendég
 



Szia Petri!
Igazándiból mondta nekem is hogy tészta,kenyér,banán,édesség,péksütit hanyagoljam.a vacsorám elméletileg egy kefír és egy kifli lehetne,uzsonna két alma,ezzel én nagyon nem tűrök!És az az érdekes hogy kenyérből idáig is minimálisat ettem,édességet mióta terhes vagyok nem tudok enni,tésztát pedig csak leveshez eszem.Akkor mit vonjak el magamtól? :D
22hetes vagyok most járok 4kilónál,szerintem ez nem sok!
De azért megpróbálok odafigyelni



Ildi!
Már nagyon várom a holnapi napot,és nem sokára én is mehetek az SZTK-ba cukor vizsgálatra,de amit leírtál semmi jóra nem számítok!
Nálunk a tanácsadás nagyon jó akkor megyek amikor eszembe jut,mert ügye itt nincs sok kismama és így akármikor mehetsz max.5-10percet várok a védőnénire!
katlina
 
 


Petri! Köszi a segítséget, végre sikerült a vonalzóm.

Hajni! Franci olyan édes a képeken majd szét csattan az a kis pufók arca. Köszi neked is.
Még a kép átméretezése nem nagyon megy de majd próbálkozom.

Katlina! Ez a terhességi alatti súly ,,dolgot" mindig is utáltam. Mondani könnyű, hogy diétázz. Az első terhességemet 12kg súlytöbblettel kezdtem, erre híztam még 22kg!!!!!!-ot(visszafogytam utána de bőr nem felejt) a másodikat normál súlyról indítottam és 21 kg-ot híztam és nagyon megnéztem mit eszek, tornáztam is. Szerintem 90%.ban ez genetika, hogy ki mennyit hízik. Egyébként meg nagyon izgi, hogy holnap megtudod a nemét.

Most voltam méretni Szonját lévén, hogy holanp öt hónapos és 7,38kg.

Csináltok vmi izgit a holnapi valentin napra már mint kajcsit?

Üdv mindenkinek

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Petri: ezt most olvastam a babázón egy cikkben: "Törekedjünk arra, hogy a baba lehetőleg már 9-10 hónapos korától ugyanazt egye, amit a család. "
ewa
 
 


Katlina: nekem ízlett a cukros lötyi, pe4dig én a teát is cukor nélkül iszom és nem a vonalaim miatt :-)
ewa
 
 


Sziasztok!

Ildi! nem kaptam meg a privid! :(

Ewa: Olyan okosak ezek a cikkírók. Elképzelem Lillót ahogy 9 hónaposan spagettit eszik. :lol: :lol: :lol:
És csatlakozom a cukros vízről írt véleményedhez. Én is úgy megittam, mint a huzat. Nem is értettem, hogy a többi kismama mit fintorog felette. :lol: :lol: :lol:

Katlina: 58 kg-ról kezdtem a terhességet és 78 kg-val fejeztem be. :oops: Engem is riogattak, de nem foglalkoztam vele. A lábam nem vizesedett, nem fájt. Csak a derekam fájt, de az sem az én súlyomtól, hanem a Lilike súlyától. Tényleg a genetika lehet benne a ludas. Mikor hazajöttünk 72 kg voltam, most 67. Most kezdek el fogyózni, mert sajna már nem szopiztatok. Csak olyan nehezen szánom rá magam. A bőröm nekem is megsínylette. Főleg a hasam és a jobb mellem. :cry: Abban volt a több tejcsi és így most nem szimmetrikusak. :cry: Apa szerint majd helyrejön. Hagyom reménykedni szegényt! :lol:

Hexe

Senki nem főzött semmit :?:

Kép
diehexe
 
 


Hello mindenkinek

Hexe, elküldtem a meghívót!!
Nálunk a maszatolás még csak most kezdődik igazán, hogy Marcika elkezdi önállósítani magát. Én már megszoktam, hogy minden kajálás után etetőszék takarítás, alatta felsöprés, esetleg felmosás... Én sem szeretem, ha a ruhái foltosak lesznek.
Én is kontaktlencsés vagyok amúgy, nekem meg az a gondom, hogy száraz a szemem. Ez is a kontaktlencse hordás miatt alakul ki. Most műkönnyet kell csepegtetnem időnként.

Hajni! Aranyos ez kép :) Hát igen, Marci is lerendezte a szülinapi tortáját! Videón is megvan, ahogy fokozatosan egyre csokisabb lesz!

Nálatok, ahol ilyen nagy korkülönbség van, hogy viszonyulnak a nagytesók a kicsihez?

Katlina! Ez a 4 kiló egyáltalán nem sok. Nem most kéne diétázni, az biztos!! A védőnők szeretnek okoskodni! Valószínű hogy genetika kérdése is, hogy ki mennyit hízik a terhesség alatt, de ha valaki előtte nem volt túlsúlyos, akkor ne vonjon meg semmit magától. Én ugyanúgy kajáltam a terhesség alatt mint előtte, és amikor elkezdtem hízni, szóltak hogy ejnye-bejnye, meg hogy mit kéne meg hogyan kéne ennem. Én meg csak bólogattam :lol:
Végül 11 kilót híztam összesen (szerintem ez nem sok), aztán meg tök hamar visszafogytam. Nem csoda, egész nap rohangálok Marci után...

Cukros víz, éhgyomorra, brrrrrr :?

Kati! Én holnapra tortát szerettem volna sütni, de odaégett a piskóta alja, szóval nem lett jó :oops: Pedig szeretek sütni, de ez most nem sikerült. Majd kitalálok valami mást :)

Sziasztok!

Judit
judit_79
 
 


Csövi csajok!

Megpróbálok rövid lenni, mert most van a tv-ben a PÓKER a sport 1-en.
diehexe!!!!!!!!!

ui: bocsi, az üzit majd újra megprűbálom.

Hajni!

Látod. és csak a nagyokban gondolkodom, de tényleg még itt vannak a kicsik is, és kb. ugyanannyi a korkülömbség is.

Katlina!

Remélem még elolvasod ma!

Szóval a te orvosod az én tanácsadó orvosom, és nagyon jó benyomást tett rám. Megkérdezte, hogy hogy érzem magam. Mondtam neki, hogy szédelegtem és ájuldoztam és rendesen kifaggatott , és amikor mondtam, hogy a háziorvos a terhességre fogta, annyit mondott na szép csak ennnyit tudnak. Azt is mondta vigyázzak magamra.

Kati74!

Ha lakásvásárlással kapcsoaltban kérdésed van csak nyugodtan kérdezz én nagy ingatlan nepper vagyok.
Négy év alatt 3X költöztünk, a férjem nem örült annyira, de egyre nagyobba mentünk, és most kertesházban lakunk. Mindent én intéztem.

Lányok a babakötvénnyel kapcsoaltban is tájékozott vagyok, sőt a szocpol is az asztalomon van.

Na most már nem futtatom magam, mert tényleg nézni szeretném a PÓKERT.

Jóéjszakát mindenkinek.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?