Új privát üzeneted érkezett!

A tea neve MALVA VERTICELLATA és még rá van irva regularstrengthDIETERS'
Azt mondja anyu méregtelenitő hatású este megiszok 2dl fórró vizzel leforrázott teát és reggelre üritek egy nagyot ő 10kg-ot fogyott azt mondta nem volt étvágya tőle.Hát majd meglátjuk.Bármely drogériában kapható még a rossmanba is,Próba szerencse amugy 1db 20 filtert tartalmaz

Kép

Kép
Kép


évi
anyuci3
 
 


Úristen, most láttam a babfürdetős képet. Melyik kórházban ilyen barbárok? Ők még a középkorban élnek? Nem tudom mit csináltam volna, ha az én fiókámat így fürdetik. :x

goodfairy
 
 


Helloka!!!

Milyen babafürdetős képről beszélsz???
Akkor neked sem semmi történeted van szülésről...a schöpf-méreinek én is sokat köszönhetek. Ha visszaolvasol megtalálod, vagy a várandosóknál, a toxémia topicban, az utolsó pár hozzászólásnál van minden összefoglalva.
Ferenczi nagyon jó hírrel rendelkezik, a profik profija uh-ban, meg nőgyógynak is jó. Csak hírből tudom.

Anyuci majd rákeresek a teára, de én most 1hónapig tesztelem ezt a csala zsuzsásat, ha nem jön be jön a 90napos, meg a te teád...hátha megszánnak az égiek... :oops: :lol: :lol: :lol:

Van két Máténk!!!!! :D

Zsutita bocsánat, akkor ezért nem tudtam összerakni, mert arra emlékeztem hogy a férjed valami műszaki dologgal foglalkozik, meg hogy szolg.lakás innen tovább nem tudtam lépni, de köszönöm hogy mégegyszer leírtad ígérem nem felejtem el... :oops:
miért nem lehet ott maradni 5év után??? Nem vagytok azóta sem összeházasodva? Akkor majd költözni szeretnétek ugye? Mik a kilátásaitok?

Lányok körkérdés!!! Hogy álltok az adóbevallással??? Ki hogyan csinálja??? Én mindig a munkahelyemmel csináltattam, és eddig mindig kaptam vissza pénzt, de csak júni. körül, ha meg magamnak csinálnám, már 1hónap múlva megkapom és az tök jó lenne...szóval idén azt hiszem megpróbálkozom megcsinálni Puliét (férj) meg a sajátomat is...merész??? Ha valamit eszámolok vagy rosszul vallok be majd jövőre korrigáljuk nem??? :oops: :shock:

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 

 
 

Az enyémet még vállalja a cég mig tart a gyed gyes után meg nem kell adózni de lehet , hogy rosszúl tudom.
Amikor én szültem eggyiket sem láttam ,hogy is fürdették az elsőnél altattak a másik kettőnél epiduráltak de akkor sem láttam semmit csak amikor már visszahozták megmutatni.Amúgy Debrecen-ben szültema a Kenézy Gyula kórházban nem volt rossz csak az első két nap mig lábadoztam.
A tea magyar neve egyszerüen csak mályvatea állitólag ami ezt a növényt tartalmazza az mind fogyasztó hatású kiváncsi vagyok lesz -e fogyás tőle.
Godf nagyon ügyi vagy vonalzó terén látom druszák a fiaink ti ,hogy becézitek én matikámnak más valahogy nem jön a számra.

Kép

Kép
Kép


évi
anyuci3
 
 


Sziasztok!

Az enyém a fürdetős kép, a drágámat fürdették így, de én nem is láttam, csak utána mutatta a férjem a fényképezőgépben. Szerintem is durva látvány, de ez van.

Noémi!

Amikor beadtuk a kérelmet, akkor még nem voltunk házasok. Két éve május elsejével kaptuk a lakást, akkor két évre, mert élettársaknak csak két évre adják, aztán június közepén megvolt az esküvőnk, és akkor átírták a szerződést öt évre. Nem tudom, miért nem lehet tovább maradni, de ez van, ennek is örülünk, hogy ennyit segítenek. Egy albit nem tudnánk havi 20-ból kifizetni. Egyébként az apukám halálával borult minden tervünk, mert pont a halála hetén vett volna fel hitelt nekünk az önerészre, és akkor tudtuk volna elkezdeni a lakásvásárlást. Szerencsére hiányzott a bankban egy aláírás, ezért nem kaptuk meg a pénzt, mert fizethettünk volna kamattal együtt vissza jó sokat. És mivel szeretnénk Debrecenbe költözni, ezért most nem is gondolkozunk lakásvételen.Ott meg egyből, más feltételekkel, mert az anyukám lakását akkor bevennénk jelzálogba, és akkor lenne hitelünk.
Szóval bonyolult, ha nincs pénzed, nem szólnak hozzád a bankban.

Szépül az idő, végre megyünk sétálni.
Pusszancs

Kép
zsutita
 
 


Sziasztok

Anyuci
nagyon édes a kis Máté

Noémi
adóbevallás: nekünk a tesóm keresztanya szokta megcsinálni, ebből is vonnak adót, mert nekem már úgyahogy megküldték a papírokat és azon van befizetett adó is.

Fogyás:
én is kifogom majd próbálni azt a mályvás teát, de nagyon remélem hogy csak valamikor jövő nyár elején kezdhetek hozzá. De akkor teljes gőzzel. És persze a kajálást is jobban vissza kéne fogni, habár most is káposztát ettem diabetikus kenyérrel. Hát nem vagyok valami jóllakott.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!
Na ilyen teát én is fogok inni!Hátha lefogyok,mert ma vettem egy csizmanadrágot és elég szarul áll...
Adóbvallás,nekem is magamnak kéne csinálni,de nem próbálkozok,inkább odaadom egy könyvelőnek aki 2ft-ért csinálja.
Fürdetés:az enyimeket is igy fürdették.Miért manapság már nem igy csinálják?
Vendég
 


nszoke, meg lehet kérni az APEH-et és megcsinálják, febr. 15-ig kell jelezni nekik az igényed.

anyuci, zsutita az én babócámat csak a 2. napon fürdették meg, itt Szegeden a női klinikán ez a szokás, és utána is kiskádban ugyanúgy, mint otthon.

anyuci, mi nem becézzük, illetve mégis :D csak nem a Mátét. Pl.: Manó, Sz@rosbéka (apja hívja így :) ), Cucu, Nyusz-nyusz, Nyuszó, és sorolhatnám a végtelenségig. De alapvetően Máténak hívjuk.

goodfairy
 
 


Nem igazán becézhető az igaz ez a máté név én szoktam neki mondani ,hogy szőke démon meg kis tejfölös olyan kis szöszi.
Adóbevallás hál istennek én még meguszom de egy kis kavicsért nekem is kitöltik nem egy nagy munka csak nekünk magas.
Miért csak két nap mulva fürdetik a magzatmázból még nyer valamit vagy miért :?:
Vacsiztam egy kicsit 5-kor megyek bekapom a fosatót . Holnap nem leszek csajok csak este de azért irjatok.
Kellemes hétvégét mindenkinek addig is és jó babázást!

Kép

Kép
Kép


évi
anyuci3
 
 


Hellóka!!!

Goodf.!
Hogyan kell jelezni nekik hogy csinálják meg, s mennyiért, vagy mi alapján döntik el hogy kinek csinálják meg???

Magzatmáz teli vitaminnal, egészséggel és bőrvédelemmel. A Schöpf-méreiben, minek után reggeltől estig a koraszülöttön voltam(láttam) ott volt egy nővérke, aki a baba fürdetése előtt bekente magát mindenhol a baba bőrét borító magzatmázzal olyan egészséges, és tényleg szép bőre volt a nővérkének. :?

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Hellóka!!!

Goodf.!
Hogyan kell jelezni nekik hogy csinálják meg, s mennyiért, vagy mi alapján döntik el hogy kinek csinálják meg???

Magzatmáz teli vitaminnal, egészséggel és bőrvédelemmel. A Schöpf-méreiben, minek után reggeltől estig a koraszülöttön voltam(láttam) ott volt egy nővérke, aki a baba fürdetése előtt bekente magát mindenhol a baba bőrét borító magzatmázzal olyan egészséges, és tényleg szép bőre volt a nővérkének. :?

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Szia!
Fúúúj,ezt el sem akarom hinni...Magzatmázzal kenegette magát??
Én még a saját gyerekemét sem kenném magamra.Bár egyiken sem volt.Talán a Szindin,met neki olyan szürkés szine volt.
De azt viszont elhiszem,hogy jóttesz a bőrnek.
Na most nem jut eszembe semmimajd jövök,addig írjatok.
Régen volt az a fogyókúrás káposztaleves.Biztos ismeritek.Azt,hogy kel csinálni??
Vendég
 


anyuci, mi többek között ezért választottuk a Mátét, mert nem lehet becézni. Bár így is szokása a nagynénéimnek (van belőlük néhány :) ), hogy Mátécskának hívják. Ilyenkor égnek áll a hajam, ők meg megsértődnek, ha szólok.
nszoke, sztem hívd fel az APEH-et, és ott megmondják. Egyébként ingyenes, és mindenkinek megcsinálják.
Én szerencsés helyzetben vagyok, mint vállalkozónak évek óta a könyvelőm csinálja.
A magzatmáz az egyik legjobb "testápoló", véd a kiszáradástól, és ugyebár a baba bőrét a pocakban védi a kiázástól. Azért nem mossák le róla, mert antibakteriális hatású.
bárány, a káposztalaves egyszerű, a savanya káposztát sós vízben megfőzöd és kész. Undorító íze van.

Egyébként az APEH honlapján ki lehet tölteni elektronikusan az adóbevallást, és az azonnal jelez, ha valamit rosszul csinálsz, vagy rossz helyre írsz. Csak azt kellene tudni ki milyen adókedvezményre, - jóváírásra jogosult. Na ehhez kell a könyvelő. :)

Asszem a fiókámnak jön a foga. Ömlik a nyála, és állandóan rágja az öklét.

A fogyókúrával kapcsolatban nem akarok senki életébe beleszólni, vagy feleslegesen tanácsot adni, de nekem az a véleményem, hogy csak teától, vagy fogyibogyótól nem lehet fogyni tartósan úgy, hogy ne jöjjenek vissza a kilók. Ehhez meg kell kicsit változtatni a táplálkozási szokásainkat, és persze nem árt kicsit mozogni sem. Bár én sem tornázok csak hasra gyúrok. :) Ezért jó a 90 napos diéta, mert ezt már rég tudjuk, hogy ha egyszerre csak egyfajta táplálékot eszünk az nem hízlal. Pl. csak fehérjét, csak szénhidrátot, csak keményítőt.

Üdv mindenkinek

goodfairy
 
 


Sziasztok!
Goodfairy,már egy ideje itt vagy így tőled is megkérdzem,rajta vagy az iwiw-en,mert mi már mind megjelöltük egymást(már akinek volt).
Vendég
 


Szió!!!

Azt hittem tegnap este nem küldte el a hozzászólásom, mert lefagyott a babanet, de ugy látom nemhogy nem küldte el hanem 2szer is :oops: :lol: :lol:

Megnéztem az apeh honlapját, de nekem úgy tünik, hogy aki gyeden van annak nem csinálják meg csak alkalmazottaknak, viszont letöltöttem és kitöltöm majd. Legalábbis megpróbálom. Izé. Azt megtudjátok mondani, hogy mint alkalmazott melyik nyomtatványt kellene kitölteni, mert én sejtem, de biztosra akarok menni... :oops: :lol: :lol: :lol: valahol ezt is el kell kezdeni. :wink:

Goodf.
fogyival igazad van, mozogni kellene, de én pl.erre dög lusta vagyok, futnék, de nincs kivel, stb.stb.mindenre van kifogásom, hogy miért nem csinálom...és az is igaz ha csak egyfélét eszel az nem hizlal. Nekem mindig azt mondta a mamám hogy egyek 1kg.szalonnát nyugodtan, de kenyeret ne, mert azért hízom, mert "erősítik" egymást...

Megyek körülnézek a neten bölcsi témával kapcsolatosan, meg programokat nézek mint pl.csodákpalotája, meg ilyen kisebb piknik, túra, ilyesmi, nem tudok ötleteket hova kéne menni ami tök jó és nem túl drága, vagy akár ingyenes????
Az ilyen Westend, Mamut, Campona és társait már unom...

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok!
Én is azt hallottam,hogy külön-külön semmi nem hizlal.Én már nagynehezen rávettem magam egy kis mozgásra is,na túlzásba nem viszem,egy kis torna egy kis hasizom ennyi..
Nyára össze kéne szednem magamat,mert a gyereekel állandóan a strandon lógunk.
Ma a medveparkban voltunk veresen,nem tudom már voltatok-e ,de szrinem Málnát már lehet,hogy érdekelné.Nem drága a kocsi,meg mi 4-en egy ezres.
Vendég
 


bárány, igen fenn vagyok.

nszoke, igaza van mamádnak. Ezért szoktam mondani, hogy Norbi nem találta fel a spanyol viaszt ezzel az életmódprogrammal. Bár nem akarom lebecsülni, hisz én is fogytam az ő tornájával egy pár éve 8 kg kb 6-7 hét alatt, pedig szinte ugyanazt ettem, csak kevesebbet. Ja meg no nasi! :)

goodfairy
 
 


Sziasztok!
Látom nem voltatok.
Nszöke??Te este mindig szoktál jönni?
Goodfairy,nem statisztikai szempontból érdekelt,hogy fent vagy -e.Na mindegy haggyuk....
Vendég
 


hali

bárány bocsi, most láttam, hogy nincs az e-mail címem a profil-ban.
csatlosa@t-email.hu (Csatlós Anita - Hódmezővásárhely). Mégegyszer bocsi, nem volt szándékos. Nem szokásom szívatni az embertársaim. :oops:

goodfairy
 
 


Szia!
Húúú nem bánod ,hogy mindenki látja??Megjelöllek!
Szia!
Vendég
 


Jó reggelt!

Az este nem engedett fel ez a kdnjkngjngmnsdmngsdnfmnsmfnfmsdfnlsfnmkcnfcxfxmfncxmfnjm-----------------------------------------------------------------------------------------babanet. Már másodszor.... :evil: :evil: :evil:

Medveparkba csak 250ft a belépő/fő? Tuti hogy érdekli, mert imádja az ilyesmit, állatokért oda van. A vadaasparkban voltunk már de akkor még csak 5hónapos volt :oops: :lol: így aztán azt nem igazán díjjazta.

A Norbi találmányáról annyit hogy ez ugyanolyan mint a teák vagy a bogyók, van aki hízik tőle van aki fogy, mert mindenkinek a szervezete másképp reagál. Pl.én még teáktól sosem f.stam, de megittam 4nappal azelőtt a natúr varázs teát és hagy ne mondjam, hogy még csikar a hasam ma is, és napi 100szor kellett rohannom a wc-re, bár jobban jártam volna ha rajta maradok :oops:
Most abból már nem merek inni. Szóval Norbi. Én csináltam. A barátnőm is. Ő 130kg volt és 1év alatt leadott olyan 60kilot, de csak Norbi utasításai szerint evett és sokat tornázott, tehát hatásos...viszont én amikor bekapcsolódtam 2kilot híztam egy hónap alatt(barinő ámult)így abbahagytam.

Szerintem nincs abban semmi ha látják :? nekem is profilban minden adatom... :shock:

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Anita én is megjelöltelek, így utólag ha nem gond.
Ott meg az iwiw szívózik velem, megszerettem volna nézni a képeidet, de nem engedi az a .... már inkább nem is mondom ki, hogy mi....mrrrrgggmrrrrggg

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok!
Én megnéztem a képeit,nagyon jól néznek ki.Meg is jlöltem őket.

Fogyi:én most egy ezer éves Norbira tornázok.1999-es kazetta.(dvd) Tegnap csináltam egy 20 percet de nagyon kijöttem a gyakorlatból,a 2 kilós súlyzót is nehéznek éreztem.És egész nap alig ettem,de sajnos este "bűnöztem"elmentünk vacsorázni,és ezzel elrontottam mindent,szerintem kapásból híztam 1 kilót.

Medvpark:szerintem Málnának még fiztni sem kell.Ha meg a kocsival kint parkoltok akkor arra sem kell fizetni.Mi be szoktunk állni.Egyébként mostmár vannak a medvéken és a farkasokon,és a lovakon kivül,rókák,mosómedvék,malacok,kecskék,őzikék,kutyák...
És elég nagy terület,lehet bőven sétálni.
Az én gyerekeim a lovaglást is nagyon szeretik,300 forint és egy csomó kört viszi őket.Ma mégegyszer nekiállok,hátha tudok képekt feltenni.
Vendég
 


Huuu a mindenit de nem írt senki.... :shock:

Jövőhét végén elmegyünk a medveparkba, a neten is rákerestem, tök jó hely. Imádjuk az ilyen természet jellegű dolgokat, állatokat, meg ilyesmit, az ilyen plázákból dög elegünk van, úgyhogy bárki tud jó helyeket szívesen vesszük...

Mi egész nap sétálgattunk, most este is kimentünk fürdés előtt és Zsebit jól bekavartuk, mert mostmeg itt kukorékol nem akar aludni... :twisted:

Na jó éjt.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok!

Kicsit el voltam havazva a hétvégén, de látom, nem nagyon pörögtetek ti sem. Tegnap is ma is vendégség volt. Tegnap kimentünk a Városligetbe, gyönyörű idő volt.Gondolom ti is kihasználtátok a napot.

Holnap megyünk a védőnőhöz mázsálni, meg rákérdezek a fütyijére, mert elbizonytalanodtam, főleg mikor el kezdtem olvasgatni máshol róla, lássa valaki olyan, aki ért is hozzá.

Ez a medvepark merre található?Mert ha közel van, lehet, hogy mi is megnéznénk valamikor.Az én drágám uis imádja az állatokat, tegnap a Nagycirkusz előtt játszott egy 4 hónapos labrador kölyökkel. Édesen kacagott, ha hozzáérhetett a kutyához. Állatkertbe még nem akartuk vinni, ahhoz sok idő kell, majd tavasszal.

Anyósom megint kiakasztott, majd holnap mesélek.

Mindenkinek szép álmokat!

Kép
zsutita
 
 


Sziasztok csajok! :lol:

Hát nem bírom tovább, írnom kell. Úgy gondolom hogy ide tartozom. :lol: Jöhetek?... :wink:
Csak annyit kérnék, hogy az elmúlt dolgokat ne emlegessük fel.
Bocsi mindenkitől, de bevallom nem olvastam vissza szinte semmit, csak ezt az oldalt futottam át. Láttam, hogy fogyókúra (is) a téma, ebbe én momentán nem kapcsolódnék be, mivel én nem fogyózom. Bár kéne... :oops: De majd akkor akarom elkezdeni, amikor már jó idő lesz, mert akkor megyünk a Párommal biciklizni, meg akkor lesznek friss primőr zöldségek stb.

Képzeljétek, ma volt a hugicám kisfiának a keresztelője! Egész nap ott voltunk, mert délelőtt fél 10-kor kezdődött, bár egy negyedóra alatt lement a szertartás, de nagyon szép volt. Sajnos zavaró körülményként merült fel, hogy egyidejűleg még egy gyereket kereszteltek, és ő már kicsit nagyobbacska volt, olyan 1 éves lehetett, és végig sikítozta, sírta, üvöltötte, hisztizte az egész keresztelőt, így aztán a pap hangjából szinte semmit nem lehetett hallani... Közben én videóztam, és itthon visszanézve, alig lehet érteni amit a pap mond! Kicsit dühítő... De azért szép volt, és megható. Utána volt nagy családi banzáj, ebéd, hangzavar, stb. És ami a lényeg: Gesztikém úgy viselkedett, mint egy igazi nagylány!!! Semmi sírás, (de szó szerint, egy perc se!) sőt, érdeklődve, nagy szemekkel nézelődött, és barátkozott mindenkivel, persze végig kézben volt, csak félórát aludt a karomban délután egy külön szobában ahol csönd volt. De amúgy végig olyan aranyos, kis tündér volt, hogy mindenki a csodájára járt, tényleg meg voltak lepődve, hogy milyen okos, értelmes, és hogy alvás nélkül is milyen sokat kibír. A hugom kisfia másfél hónappal fiatalabb Gesztinél, most 4 és fél hónapos. Ő is jól viselkedett, csak kicsit nyügi volt, mert neki több az alvás igénye mint Gesztinek. Ők ketten is összebarátkoztak, fogták egymás kezét, és Gesztikém üdvözlésképpen szembeköpte az unokaöcsikéjét... :roll: nagyon jókat nevettünk, ahogy a két gyerkőc szemezett és kommunikált egymással.
Hát az én kislányom egy tündér!!! Annyira észre lehet venni, hogy napról napra fejlődik szellemileg, hogy hihetetlen!!!
Napközben szopizott 4-szer, és kapott egyszer (délben) kanalas hamit, gyönyörűen ült az ölemben és evett a nagy ebédlőasztalnál, miközben a nénik-bácsik nagy hangon beszélgettek, söröztek, stb. (bagózás nem volt!!! szigorúan az udvaron!!!)
Amikor láttuk hogy kezd már nagyon álmos lenni, (dörzsölte a szemét és ásítozott, bágyadt volt) akkor hazaindultunk. Hazafelé végig aludt a kocsiban több mint 1 órát.
Gesztinek is lesz ám keresztelője, de majd húsvét után, április közepén. Akkor is lesz családi banzáj, de nem itthon mert baromi kicsi a lakás, nem férnénk el... Egy vendéglőbe megyünk majd.

Bocsánat hogy csak magunkról írtam, most igyekszem visszaolvasni és még jönni.
Mamy
mamy
 
 


Egy tegnapi kép: :lol:
Kép

Kép
mamy
 
 


Juhéééjjjjjj!!!! El sem hittem amikor láttam hogy ki is írt utóljára.... :lol: :lol: :lol:

Ide tartozol Hát így itt a helyed Mamykám....ez az....
A múlt téma lezárva!!!! Nekem szájzár!!!! Ja egyébként volt valami említésreméltó a múltban??? Én nem emlékszem... :wink: :lol:

Nos tiszta lappal gyerünk...

Keresztelő: ha ezen felháborodtál a miénken egyenesen felrobbantál volna, kb.10-13gyereket keresztelt a pap. Minden gyerek az első sorban az anyja ölében, karjában, kb. a 0évestől a 15évesig volt mindenki, 1méteren nyomorgott minden hozzátartozó, mert ugye mindenki fényképezni akart meg kamerázni, de csak az első sorban zajlott minden...elég zsúfolt volt amúgy a bazi nagy templomunk...dehát ez van. Már ez a keresztelő sem a régi...

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Noémi!
Tényleg! Történt valami a múltban?... hmmm.... már én sem emlékszem.... :wink:
Hűha... most elgondolkodtattál.... a keresztelő témával kapcsolatban.... ezek szerint ez a gyakorlat, hogy több gyereket keresztelnek egyszerre? Lehet hogy szegényes tájékozottságomra vall, de én ezt nem tudtam.... :roll:
Elképzelhető tehát, hogy Geszti keresztelőjén is ez lesz, ugyanis egy elég frekventált helyen lévő, ismert templomról van szó a városban. Na, nem baj. Valahogy majdcsak kibírjuk, csak az lenne a jó, ha nem lenne üvöltő gyerek, mert akkor tényleg alig lehet hallani valamit is a felvételből.
Remélem, szép idő lesz, hogy olyan csinosan fel tudjam öltöztetni Gesztikémet, hogy mindenki elolvadjon tőle... :wink: Már el is terveztem, hogy milyen ruhában lesz, már csak meg kéne venni.... Valószínűleg a H&M-ben veszek majd egy aranyos csipkés-fodros szoknyás rucit, alatta fehér blúz lesz, és fehér harisnyanadrág, és színben ruhához illő csattos cipő. Lehet, hogy ez most megmosolyogtatóan hangzott, de rá kellett döbbennem, hogy múlik az idő, és én egyre szentimentálisabb és konzervatívabb vagyok, annyira szeretném a kislányomat így látni. Elvégre ez a pici kor tényleg olyan hamar elszáll, és milyen jó lesz majd visszanézni ezeket a szép eseményeket. Persze nem kell ehhez pont keresztelő, hogy szépen fel lehessen öltöztetni. De azért nagyon várom!...
Na, akkor próbálok visszaolvasni, nem tudom mennyire futja az erőmből mert iszonyú álmos vagyok...
Tényleg, Noémi, most ahogy látom Málna vonalzóját, eszembe jutott, láttunk róla mostani képet? Bocsi, nem emlékszem, olyan szita az agyam, mostanában tettél fel róla képet?
Puszi mindenkinek!
Mamy

Kép
mamy
 
 


SZIA MAMY!

Tök jó, hogy újra vagy!
Nagy gáz, ha én nem szeretnék keresztelőt?A férjem katoklikus, én reformátusnak lettem megkeresztelve 22 évesen. Csak mert az ismerőseim közül mindenki keresztelőre készül a babájával. Mi nem terveztük, azt beszéltük meg, hogy majd ő eldönti, nem erőltetjük. Én is így lettem nevelve. Vagy ez nem jó felfogás?Nem tudom eldönteni.

A lányos anyákat néha irígylem, mert a kis hercegnőket sokkal csinibben, több féleképpen fel lehet öltöztetni. Nekünk a kantáros gatya van szinte csak repertoáron.Na mindegy, csak néha amikor nézegetem a rucikat, úgy érzem, jó lenne, ha lányom lenne, mert olyan édin fel tudnám öltöztetni.

Mamy!
Geszti még mindig gyönyörű, és gratu, ügyi volt. Ebből is látszik, hogy kiegyensúlyozott gyerek, nem hisztizik. Remélem, a sajátján sem fog.
A talit megpróbálhatnánk a héten, de a hétfő, kedd bizti nem jó.

Na puszi mindenkinek!
Jó éjt!

Kép
zsutita
 
 


Sziasztok!

Köszi a jelöléseket az iwiw-en, visszaigazoltam.
Noémi, az iwiw nekem is sz@raxik néha, nem mutatja meg a képeket. Norbi fogyiról annyit, hogy azért lehet, hogy híztál, mert az izom, bár térfogatra kisebb, mint a háj (bocsi :( ), de nehezebb.

mamy, nálunk akkor volt ilyen cirkusz a keresztelőn, mikor a keresztlányom keresztelték. Ő a drágám 3 hónapos volt, aludt volna szépen, ha nem kell várni 2 órát, de közben megéhezett, az anyukája nem tudta rendesen megszoptatni. A szertartást a másik babó kezdte végig ordítani, majd a kicsi keresztem folytatta, úgyhogy a videón az látszik, hogy két üvöltő gyereket keresztelnek. :(

A mi keresztelőnk húsvétkor lesz, de mi csak egyedül leszünk, mármint másik babót nem keresztel akkor a pap. Ja meg külön cirkusz az egész, merthogy a párom nincs megkeresztelve. De szerencsére találtunk egy ismerős papot (anyukámnak volt osztálytársa), és ő nem csinál ebből problémát.

Nos most egyenlőre ennyi
Jó éjt mindenkinek.

goodfairy
 
 


Sziasztok!
Üdv mami!
Ismét én vagyok az első!
Valaki kérdezte a medveparkot,Veresegyházán van,újpesttől kb fél óra ,szerintem közel van
Keresztelő:nálunk elmaradt,és mostmár szerintem nem is lesz,talán majd ha ők akarják,mint Zsuzsitánál.
Szilveszternek van egy kinevezett keresztanyja,egy nagyon jó barátnőm,de valahogy a keresztelő évről évre elmaradt
Na megyek,mindjárt ovi.
Pénteken farsang lesz,tegnap megvettük a jelmezt,valahogy megmutatom majd.
Vendég
 


Jó reggelt mindenkinek!

zsutita, szerintem nem gáz, ha nem lesz keresztelő, igazából nálunk apósom nem is érti miért akarok keresztelőt. Egyszer majd, ha lesz elég erőm vitába szállni vele, elmagyarázom neki. Egyébként szerintem a fiúkat is lehet édesen öltöztetni. Máténak is vannak tök frankó farmerei inggel vagy édes kis pólókkal. Vannak kapucnis felsővel nadrágjai, amiken micimackó és társai figyelnek, de őrült pofa bélelt gatyót találtam sünikés pulcsival. Bár tény, hogy egy kislányt bájosabban lehet öltöztetni, egy fiút viszont elegánsabban. Én épp azt tapasztalom, hogy a lányos anyukák majd elájulnak, mikor meglátják a fiamat egy farmerben inggel meg olyan igazi "jófiús" mellénnyel. Amikor tanácsadáson vagyunk nagyon soxor mondják a lányos anyukák, hogy ó, de szeretnének egy kisfiút, akit ilyen édesen lehet öltöztetni.

mamy, én már meg is rendeltettem az ismerősömmel, akinek babaruházati butikja van a keresztelőre a ruhát Manónak. Sötétkék naci, fehér ing, sötétkék mellény (olyan igazi nagyfiús, mint apának az öltönymellénye :) ), kis nyakkendő. Elképzelem benne Mátét, és elolvadok... :)

Ma Máté anyósomnál lesz, én meg nagytakarítok.

Majd jelentkezem, mindenkinek szebb napot, mint amilyen idő itt nálunk van.

goodfairy
 
 


Sziasztok!

Zsutita!
Miért lenne gáz, ha nem akarsz keresztelőt? Ezt mindenki maga dönti el, a saját belátása szerint. Nem kötelező dolog. Valóban vannak sokan, akik azt vallják, hogy majd ha a gyerek felnő, és ő akarja, akkor keresztelkedjen meg, vagy olyan vallást választ, amilyet akar. Nálunk a családban ez "hagyomány" hogy mindenki meg van keresztelve már pici korban, én is és a Párom is meg vagyunk (római kat.) és úgy gondoltam hogy egyértelmű, hogy Geszti is meg lesz keresztelve. Ettől még, ha majd 20 év múlva másképp dönt, én tiszteletben fogom tartani az Ő döntését, ha át akar térni mondjuk más vallásra. Nem vagyunk bigott vallásosok és templombajárók, mi amolyan "csöndes" hívők vagyunk. Na ez baromi értelmes, de gondolom sejtitek mit akarok ezzel mondani.
Köszi a dícséretet, hát tényleg nagyon ügyi volt Gesztikém tegnap.
A tali most már tényleg jó lenne, ha összejönne, de én sem tudom még mikor lesz jó, az biztos hogy nekem sem jó a hétfő-kedd. Na majd szerdán visszatérünk rá! :lol:

Goodfairy!

Jó nektek, hogy biztos hogy egyedül lesztek a keresztelőn. Tényleg elég izé, ha egy másik baba végigüvölti az egészet, valahogy oda a meghittség, az ember nem tud kellően odakoncentrálni. Láttam a hugomon is, hogy kicsit feszélyezi a dolog, pedig úgy készültek rá, nem csak Ő hanem mindenki. A másik babónál csak a szülők, két keresztszülő, és egy videós pacák volt, valahogy úgy tűnt, hogy nem is élik át annyira a szertartás lényegét, valahogy olyan muszályból csinálták... Csak az üvöltés, meg a szülőktől a "SSSSS" hallatszott egész idő alatt. A pap is ideges volt egy kicsit, próbálta túlkiabálni a gyereket (mert persze a sírás visszhangzott is), hát nem volt semmi.
Máté is biztos hogy szívdöglesztő lesz ám, a kisfiúkat is szépen fel lehet öltöztetni, csak maximum nem annyira színesen. Inkább ők olyanok az ünneplőben, mint egy kész férfi, csak kicsiben. :wink:

Bárány!
Medvepark nekem is felkeltette az érdeklődésemet, jó kis tavaszi programnak tűnik! Van internetes oldaluk?
Farsangi jelmezről kérünk ám képet! :wink:

Na most mennem kell, mert Gesztikém nem akar aludni... Fél órája letettem, eddig csönd volt (eddig azért biztos aludt), de most megébredt. Majd még igyekszem jönni. Tegnap persze nem sikerült, mert olyan álmos voltam...

Kép
mamy
 
 


internetesoldaluk van a medveparknak....


http://www.medveotthon.hu/

Amúgy Gyönyörűséges Napsütötte Reggelt Mindnekinek!!!
Nagyon jó napom van ma, pedig a gyermekem üvölt reggel óta mint egy farkas... :oops: most alszik szerencsémre, de nem tudom meddig ilyen jó gyerek.

Málnáról rég raktam fel képeket. Majd teszek. Mert az oka ennek az hogy apa elvitte spanyolba a gépet, de már itthon van s pótoljuk a fotókat, de ha minden igaz kapok egy saját gépet, mert a mostani elég betegecske mostmár. Én pedig nagyon vigyázom a cuccaimra és rosszul vagyok ha tönkremennek vigyázatlanságból-na nem tudom értitek e mit akartam. Gyakran írogatok zagyvaságot, vagy lehet azért érteni??? :oops:

Írom ahogy emlékszem, nem név szerint.

Én is szeretem öltöztetni lányomat, de igazából neki se egy ruhája szoknyája, pedig én mindenképp kislányt szerettem volna, de én sem vagyok nagy szoknyás, ezért valahogy ő sem lett az...d emajd pótolom. Én inkább egy nagy rózsaszin felhőt csinálok belőle-akár elfogultság, akár nem-viszont az apja fiút szeretett volna és tuti hogy őket is lehet öltöztetni, mert ő mindig mondja hogy olyan kis "csövesen" öltöztetné hogy a kiscsajok elájulnának, azon felül amit goodf. írt a fiúk öltöztetéséről, még az ing mellénnyel nagyon szuper nem tudom írtad e...kis öltöny, persze csak alkalmakra de nagyon cukik...

Keresztelő: apa is én is római katolikusok vagyunk, de ezzel a lendülettel teszünk is rá-már elnézést, de nem vagyunk hívők vagy akármi, még tehetetlen korunkban megkereszteltek, ez van-én vagyok inkább az ateistább, ő nem annyira, de nem nagy vallásos. Már nem olyan a világ, nincs az a régi hagyományőrző neveltetés...
Az enyém sem lenne keresztelve, ha nincs a nagyanyám...ő van megveszve a keresztelőért, de amikor napi 24órán át azt hallgatod hogy miért kell megkeresztelni, meg a sátánok meg a mit tudom én mi-akkor az ember jobbnak látja engedni...és így megkereszteltük tavaly máj.28-án, ez azért fontos mert az apai nagyi szülinapja aki ugye márcban meghalt és ez olyan jó így...

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Erika és Klauszka? Klauszka nagyon rég volt. Kíváncsi lennék mi van Elcsóval, fogai már kint vannak? Vagy Klauszka belevetetted magad a melóba???

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Goodf. milyen messze lakik anyós? Csak mert nem félsz odaadni? 4hónaposan...huuu én sosem adtam senkinek, mostanság hagyogatom itthon anyukáméknak(mert mi együtt lakunk) de ezt is muszájból, mert nagyon rám van növe...de lehet neked van igazad mert így ha nagyobb lesz is tud majd téged nélkülözni, na ha Zsebi nem lát 2percig akkor vergődik, de nagyon.... :oops: :oops: :oops:

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Goodf. milyen messze lakik anyós? Csak mert nem félsz odaadni? 4hónaposan...huuu én sosem adtam senkinek, mostanság hagyogatom itthon anyukáméknak(mert mi együtt lakunk) de ezt is muszájból, mert nagyon rám van növe...de lehet neked van igazad mert így ha nagyobb lesz is tud majd téged nélkülözni, na ha Zsebi nem lát 2percig akkor vergődik, de nagyon.... :oops: :oops: :oops:

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Szinte sejtettem hogy egy nyomoronc vagyok, de már megint szívózik ez a babanet, lefagy, leáll, eltűnik, már nagyon uncsi....jó lenne ha megjavítanák vagy mi... :evil: :evil: :evil:

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok

Noémi
ma voltam UH, a tüszőim még kicsikék, úgyhogy megint otthagytam a déli gyógyszertárban egy kisebb vagyont (2 napi injekció 37000Ft), és csütörtökön újra kukucs lesz UH.

Zsutita
mázsálás mennyi lett? Fütyi?

Mamy
nagyon édi Gesztenye

keresztelő
nálunk (Ákosnak az egomi bazilikában volt), akkor keresztelik a gyereket mikor a szülők szeretnék, vagyis nekünk is mondta a pap bácsi hogy volt olyan is hogy egyszerre 12 gyereket keresztelt, és a végén mikor osztotta ki a keresztlevelekt kiderült hogy 1 babó hiányzik, a család ott volt de a gyerek a nagymamával otthon felejtődött - JÓ mi? nekünk szerencsénk volt mert csak mi voltunk, vagyis Ákos egyedül volt baba - csak a bazilika látogatói nézelődtek, de a szertartás egy oldalsó kisebb kápolnában volt, amin üvegajtók voltak és másokat nem is engedtek be, és ő is nagyon jó kisfiú volt, igaz idő előtt itthon azért adtam neki egy kis cicit, így kibirta kajcsi nélkül, ő akkor 4 hónapos volt. És tiszta fehérbe volt öltöztetve.


Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok

Noémi
egy másikon most olvastam, hogy kistesó?????????????
Csak az I-es jó, mert én a II-es-re jártam, ott tudok neked orvost ajánlani, akiknek eddig ajánlottam, mindenki meg volt vele elégedve nagyon, igaz nem egy nyájaskodó és trécselős, de vigyázz az ember lányára és babájára nagyon!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Helloka!!!

Még nincs kistesó, de akár lehetne...nem teszünk semmit azért hogy ne legyen, de azért hogy legyen bőven... :oops: :wink:
Szóval ha jön, akkor nem bánjuk, bár anyagiak terén nem vagyunk a toppon, na de ha egynek jut jut kettőnek is...
Nekem jó az I-es II-es is...tudnál mesélni róla? Mi a különbség a kettő között??? Nekem az intenzív miatt kell, bár ne legyen rá szükségem de az előzmények miatt nem árt ha van...

Erika!
Jó nagy dagadt tüszöket kívánok csüt.re... :lol:

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok!

Noémi, anyósomék kb. 10 percre laknak tőlünk. Egyébként anyósom nagyon jó fej, tudja, hogyan vélexem a gyereknevelésről, tudja mit szabad adnia a gyereknek, és mit nem. Igazából nekem az a véleményem, hogy ha két gyereket fel tudott nevelni, akkor nem fog ártani az enyémnek sem. Fő a bizalom. Anyuval ugyanígy vagyok. Egyébként én úgy vagyok vele, hogy ha látják, hogy fontosak, akkor nem szólnak bele a dolgainkba. Meghát (és kérlek ne kövezzetek meg ezért) nekem is kell egy kis szabadság. :oops: Már, ha a takarítást annak lehet nevezni.

Holnap megyünk vissza az ortopédiára, majd beszámolok az eredményről.

Jó éjt mindenkinek.

goodfairy
 
 


Sziasztok

Nszőke
hogy mi a különbség a kettő között nem tudom, de azt igen hogy a II-esen is van koraszülött intenzív.
tüszők: nem kell hogy jó nagy dagadtak legyenek, csak szép nagyok és legalább 6 db legyen, mert 1 tüszőben max 1 petesejt lehet,
de a Kaálison megnyugtattak hogy csütörtökig lehet még több is.
Ha kell a doki száma és elérhetősége megirom privát, de van internet oldala is vagy mi, és ott van róla kép is, ha érdekel, egyébként nagy tudású, és nem pénzéhes, a magánja a nyugatitól 5 percre van, és itt sem tartozik a drágák közé.

Goodfairy
ortopédia?: hova mentek, és miért, mi a baj?
mi a Heim Pálba voltunk, mert sokáig magzati pózban tartotta a lábfejeit, lassan vissza kéne vinni kontrolra - amikor már magától megy (menni már megy, de ha megmakacsolja magát akkor 4 kéz lábon jön megy), igaz már akkor is azt mondta a dokibácsi hogy azzal már nincs gond, csipő ficama sem volt, csak nem volt teljesen egyforma a két csipője vagy mi, és tornáztatni kellett.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Tegnap 10 után aludt el Bazsi, kicsit kifárasztott. Szóval a mázsálás: 9500g és 78cm. Megint nőtt, mint akit húznak.
Anyós: olyan jó lenne, ha nekem is normális anyósom lenne, de nem így van.Sajnos.Nála a higiénia az sehol nincsen, rosszul vagyok, ha hozzáér a gyerekhez. Kezet nem szoktak mosni(pedig állataik vannak), fogat abszolut nem(nincs se fogkefe, se fogkrém náluk), és majomszeretettel lóg a gyerekekekn. A keresztgyerekünk a szomszéd házban lakik, és szinte magához láncolja.Ami szerintem nem túl egészséges. A férjemnek a hétvégén azt mondta, hogy most már elmúlt Balázs egy éves, feljön érte Pestre, és hazaviszi egy hétvégére. Balázs jóformán nem is ismeri. Karácsony előtt 4 napig voltunk náluk, ebből három és felet végigsírt a gyermekem, mert azt sem engedte meg nekem, hogy hozzáérjek a saját fiamhoz.Szegény, már ha meglátta, elkezdett sírni, mert tudta, hogy anyósom közeledik(pedig mindenkivel kedves, mindenkire mosolyog). És ő nem veszi a lapot, nem érdekli, ő akar mindent csinálni. Lehet, hogy én vagyok nagyon kényes, de nem szeretem, hogy mindenféle kézzel hozzányúl, pelenkázza. Erre azért vagyok nagyon mérges, mert Bazsinak vesemedence tágulata volt, és majdnem egy fél évbe telt, hogy a hugyúti fertőzését kigyógyítsák. Gondolhatjátok, 2 hónaposan antibiotikumozták.És ezt ő is tudja, de nem érdekli. Engem baromira megalázna, ha a 30 éves fiam szólna rám, hogy ugyan mossak már kezet, ha hozzányúlok az unokámhoz.És még csak nem is érti, miért. Néha azon gondolkozom, hogy anyósomnak nincsen agya.Valamit elmagyarázunk, és elvileg úgy tűnik megérti, aztán egy hónap múlva kezdi előlről ugyanazt.
Szerintetek normális, hogy el akarja venni két napra a gyermekemet? Ki se bírná. Már ezt is megkaptam tőle, hogy mert nagyon hozzám van nőve.De könyörgöm kihez lenne, ha nem ahhoz, aki napi 24 órában vele van.Szerintem ez így normális. Na mindegy, állandó küzdelem vele az életünk. A férjem rendszeresen kiabál vele a telefonban, én szoktam csitítani, hogy csak az anyja, ne beszéljen vele így.

Húúú, hosszúra nyúlt, de elegem van ebből a ......-ból.
Bocsi!

Mindenkinek szép napot, itt esik az eső.

Kép
zsutita
 
 


Ja a fütyi!

Le van tapadva, azt mondta a védőnő, hogy baba körömvirág krémmel minden pelenkázáskor kenjem, húzogassam, és elvileg akkor minden rendben lesz, de két éves kora előtt amúgy sem nyúlnak hozzá.

Kép
zsutita
 
 


Szia!
Zsutita,szerintem nem normális,hogy l akarja vinni a kicsit két napra,én egy fél órára nem adnám oda..
Egy éves még nagyon pici,talán 8 éves korában odaadnám.
Higiénia:én is alergiás voltam rá ha valaki nem mosott kezet mielött hozzányúlt a gyerekeimhez.Én amúgy is parázok a fertőzésektől,jobban is mint kéne.
Majd még jövök,most ennyire értem rá
Vendég
 


sziasztok!

Goodf.!

Te nagyon szerencsés vagy akkor, mármint "szabadság" terén. Én most kezdem itthon hagyni anyuméknak, de tegnap is kb4kor elmentünk itthonról szórólapozni(mert már szórólapozom)és 6kor már telefonált hogy menjünk haza mert Zsebi lilára üvölti magát, de leginkább fáradt, mostanában nem alszik napközben...ezért nagyon hisztis. Egyszerűen nem bírom "lenyomni" sehogy... :shock: :?

Zsutita!

Igazad van teljes mértékben, de mintha anyósod már egyszer ment volna a ligethez vagy hova hogy add oda neki a gyereket, nem??? Anyám, besz.rás. Persze hogy ne add oda!!! Mert goodf.nek azért már, jó viszony, jó anyós és csak 10percre lakik, ezért könnyebb neki, mivel jó a háttér.
Kézmosástól meg tudtam örülni, főleg hogy én 2hónapig tetőtől-talpig sterilizáltam magam, ha csak a közelébe mentem, így én teljesen ezt szoktam meg. Nem könnyű egy 2hónapos 2kilos gyerket megóvni a sok fertőtől, akkor ennyit tegyünk meg érte, itthhon én is azt kértem mindenkitől hogy a kezüket mossák meg...itt főleg a látógatókra gondolok, azért az utcáról jövet bosszantó, ha összetapizza a gyermekünket, akit azokban a napokban hoztunk haza a kórházból. az öcsém jó fej volt, mert ha valaki nem mosott kezett mondta neki vazze ne fogdosd ha nem mosol kezet...olyan volt mint egy kis ügyeletes, ha egy pillanatra nem figyeltem ő olyan volt mint egy kis sas...de nagyon jól esett tőle...úgy óvta-még a mai napig. Imádják egymást.
Zsutita reagálásod teljesen normális.
Fütyi témához mukkot sem tudok, ezért nem pofiznék bele. De le a kalappal előttetek fütyis anyukák...

Erika!

A jó nagy dagadt tüszöket képletesen értettem, de remélem olyanok lesznek amilyeneknek lenniük kell...
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Szeretném lenne egy pocakosunk... :lol:

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Ja volt a védőnő!!!
Fél év után. És csak helyeselte amit mondott és tanáccsal sem tudott ellátni, mert mindent jól tudok... :oops: :wink: :lol: :lol: :lol:
Eddig mindig ki tudott egészíteni valamivel, de most ámult, hogy milyen szép nagy okos Zsebim van.

Majd teszek fel képeket. Tegnap tök sokat teljesen egyedül ment...ma meg egy kicsit, kezd egyre bátrabb lenni...

Megyünk délután befejezzük a szórólapozást. Ilyen ragasztós a villanyoszlopokra meg ilyesmi, engem tökre idegesít hogy ilyen helyekre ragasztom="szennyezem a környezetem" de basszus ezért kapom a pénzt...máskor meg telefonfülkét takarítottunk, ott meg le kellett szedni ezeket...komoly...micsoda paradoxon...az élet fintora. Egyszer ezen az oldalon vagyok egyszer a másikon.
Na mindegy, de jó pénz van legalább belőle.
Apának meg tetszik a posta, kötetlen nagyon.

Nem tudom akartam e mást..

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok csajok most egy kicsit elmaradtam vagy elmaradok .Nem sikerűlt jól a hétvége képzeljétek babát vártam tudtomon kivűl sterilizálás mellett de egy csúnya vetélés volt a vége most még nem igazán vagyok jól nagyon fáj a hasim és a lelkemnek is gyógyulnia kell ezért most nem leszek nagyon sűrű irogató de olvasgatlak azért mindőtöket most ha nem gond nem reagálnék az irásokra csak jelzem vagyok csak nem 100%-on.Mjd jövök bocsika :cry:

Kép

Kép
Kép


évi
anyuci3
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?