Sziasztok csajok!
Hát nem bírom tovább, írnom kell. Úgy gondolom hogy ide tartozom.
Jöhetek?...
Csak annyit kérnék, hogy az elmúlt dolgokat ne emlegessük fel.
Bocsi mindenkitől, de bevallom nem olvastam vissza szinte semmit, csak ezt az oldalt futottam át. Láttam, hogy fogyókúra (is) a téma, ebbe én momentán nem kapcsolódnék be, mivel én nem fogyózom. Bár kéne...
De majd akkor akarom elkezdeni, amikor már jó idő lesz, mert akkor megyünk a Párommal biciklizni, meg akkor lesznek friss primőr zöldségek stb.
Képzeljétek, ma volt a hugicám kisfiának a keresztelője! Egész nap ott voltunk, mert délelőtt fél 10-kor kezdődött, bár egy negyedóra alatt lement a szertartás, de nagyon szép volt. Sajnos zavaró körülményként merült fel, hogy egyidejűleg még egy gyereket kereszteltek, és ő már kicsit nagyobbacska volt, olyan 1 éves lehetett, és végig sikítozta, sírta, üvöltötte, hisztizte az egész keresztelőt, így aztán a pap hangjából szinte semmit nem lehetett hallani... Közben én videóztam, és itthon visszanézve, alig lehet érteni amit a pap mond! Kicsit dühítő... De azért szép volt, és megható. Utána volt nagy családi banzáj, ebéd, hangzavar, stb. És ami a lényeg: Gesztikém úgy viselkedett, mint egy igazi nagylány!!! Semmi sírás, (de szó szerint, egy perc se!) sőt, érdeklődve, nagy szemekkel nézelődött, és barátkozott mindenkivel, persze végig kézben volt, csak félórát aludt a karomban délután egy külön szobában ahol csönd volt. De amúgy végig olyan aranyos, kis tündér volt, hogy mindenki a csodájára járt, tényleg meg voltak lepődve, hogy milyen okos, értelmes, és hogy alvás nélkül is milyen sokat kibír. A hugom kisfia másfél hónappal fiatalabb Gesztinél, most 4 és fél hónapos. Ő is jól viselkedett, csak kicsit nyügi volt, mert neki több az alvás igénye mint Gesztinek. Ők ketten is összebarátkoztak, fogták egymás kezét, és Gesztikém üdvözlésképpen szembeköpte az unokaöcsikéjét...
nagyon jókat nevettünk, ahogy a két gyerkőc szemezett és kommunikált egymással.
Hát az én kislányom egy tündér!!! Annyira észre lehet venni, hogy napról napra fejlődik szellemileg, hogy hihetetlen!!!
Napközben szopizott 4-szer, és kapott egyszer (délben) kanalas hamit, gyönyörűen ült az ölemben és evett a nagy ebédlőasztalnál, miközben a nénik-bácsik nagy hangon beszélgettek, söröztek, stb. (bagózás nem volt!!! szigorúan az udvaron!!!)
Amikor láttuk hogy kezd már nagyon álmos lenni, (dörzsölte a szemét és ásítozott, bágyadt volt) akkor hazaindultunk. Hazafelé végig aludt a kocsiban több mint 1 órát.
Gesztinek is lesz ám keresztelője, de majd húsvét után, április közepén. Akkor is lesz családi banzáj, de nem itthon mert baromi kicsi a lakás, nem férnénk el... Egy vendéglőbe megyünk majd.
Bocsánat hogy csak magunkról írtam, most igyekszem visszaolvasni és még jönni.
Mamy