Új privát üzeneted érkezett!

Kormi:

Cool-lal együtt várjuk ám a leveled :lol:
Vendég
 


Livike! Nagyon boldog névnapot! :)

Mák! Persze Neked is! :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Rákészül a nagy útra :D
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 

 
 

Benyó is jó sokáig aludt, szóval szuper lesz a tücsizene, remélem. Kicsit azért aggódom, hogy a gyerekem hogy fog viselkedni, de azért alapvetően nem borzalmas gyerek, csak én vagyok mindig ilyen paramami. :)

Tücsi, Bubi, akkor klikk megbeszélve! Csütörtökön lepontosítjuk. :)
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket!!! :D

Máknak is boldogot!

Tücsi,
a hétvégi ámokfutások nekem is ismerősek... Meg hétköznap az van, hogy nappal mintagyerekem van, ahogy hazajön az apja megőrül. De miért? :shock:

Ilba, jó bulit!!! 8)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Persze hogy Livi köszöni, hisz nem én lettem köszöntve. :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok! Ilba köszi! Egyébként teljesen kint lévő foga 8 van és szerintem most kettő biztosan, de gyanakszom hogy másik oldalt is +2 folyamatban. Egy csomó ideig csak kettő volt neki. Novemberig aztán beindult...decemberben mikor hazajöttünk már 8 volt.. :D és egy két hete újra fogzik... :cry: Sajnálom picit...de hát ez a rendje...

Novum köszönjük:)! A mi etetőszékünk Brendonos Brevi...De kínlódok vele, mert lánykám simán feláll benne.

Tücsökmami: nálunk Fanni megőrölése apuka jelenlétével köthető össze. Imádja és mivel csak este jön haza a munkából, meg aztán ugye a hétvégén van itthon teljesen...Mondjuk nem evés szintjén, de apukán lóg:) és persze mindent elereszt a füle mellett, amiért szólok/szólunk neki...Meg nem akar aludni ( mondjuk ezt annyira esténkét sem)...Csüng rajta..vagy ha már hulla fáradt akkor átcsüng rám, de közben apa sem mehet sehova:).Van hogy mindkettőnkön csüng ( mondjuk apa fogja, de ő a kezével az én ruhámba is kapaszkodik).Hétközben viszonylag elvagyunk, anyós pajti szokott picit bekavarni, de végülis az annyira nem borítja a napirendünket...

Gabuska Boldog névnapot kívánok Livinek:)

Coolsa, ilba köszönöm! :wink:

Ilba merre mentek? Ha nem titok?:) Nagyon édes , ahogy tentizik.:)Ha végre a mi lánykánk is elalszik, úgy bírom, mert át lehet helyezni a kiságyba balhé nélkül, vagy a rendes irányba...mert általában fordítva, ülve egy párnára dölve hajlandó elaludni, ha bepateroljuk oda...De ha végre alszik....

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Gabus köszi!

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Tényleg tegnap akartam nektek mesélni:), mert olyan jót vigyorogtam a férjikémen.Ominózus képeken rögzített maszatolás után Fanni inni kért. Apuka természetesen repült, levakargatta a tálcát, a maszatot, kiszolgálta lánykáját:), én éppen az ebédem végével próbáltam megbírkózni fél3 után (ezen már mindenki túl volt rajtam kívül). Persze cumis üveg némi szándékossággal elrepült. Lány bájosan utánanézett, oltári nagy szemekkel, mutatva, hogy ott landolt, mosolyogva:):):):), természetesen úgy mintha neki semmi köze nem lenne az eseményhez.
Erre apuka hulla nyugalommal vágta erre a jelenetre ( mindez másodpercek alatt történt):

"Persze, most meg utánna nézel mi? Mint egy palackba zárt üzenetnek."

Mondjuk ehhez látni kellett volna a férjem és a lányom arcát, de én olyan jót vigyorogtam, mert olyan aranyosak voltak. Azt persze tudni kell, hogy a férjem egy nagyon higgadt emberke, neki egy hangos szava nincs. Én csak azt szoktam mondani rá, hogy egy "angyal", végülis aki dec. 24-én születik mit lehet tőle várni:). Ez a kis boszorka meg már most pontosan tudja, hogy apa repül neki és nem szidja meg amiért szivatja:).Él is vele...Persze nem lehet rá haragudni:), mert ezt hatalmas mosoly közepén a legártatlanabb arckifejezésével adja elő.

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Sziasztok!
Livicseknek nagyon boldog névnapot és egy virtuális brazil szurkolói üvöltést kívánunk :lol:

Mák, neked is boldog névnapot!

Eszti, ennyi para után :) nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz a zenebölcsi?

Ilba, nem voltunk a Daubnerbe (sajnos). Most a veresi cukikat teszteljük, de sajna igazán jó pogija egyiknek sincs,....olyan mint a Daubnerben :P 92-es body? Mondjuk nem tudom mit csodálkozom, Beni olyan nagy fiú!

Tücsi, tudom, hogy a halálba kívánsz amikor itt ilyeneket írogatok, de sztem komolyan ne izgulj Gorgő rapszodikus evésén. Teljesen normális, hogy vannak nagyon jó evő, rossz evő és összevissza evő gyerekek. Nem fog éhenhalni és baja se lesz emiatt. Fogadd el, hogy ő szeret olykor-olykor böjtölni.

Szonja akkor mintagyerek amikor apa is itthon van. Velem valahogy inkább hisztizik ha minimálisat is.
Íme, így nézte ma a TV-t (egy órával előbb van az imádott Teletubbies és így ha korán kell van esélye megnézni) miközben apa banánt próbált vele etetni,....
És a tegnapi játék,...

Kép Kép Kép

Kép

Mák, én úgy látom, hogy a kislányos apukák külön faj :D Valószínű a kisfiúsak is :wink:

Tücsi, mi most a kedvenc márka ha ugrott az Opel?

Mosódió ritka egy állat. Nagyon nem láttam még bioboltokban csak neten meg abban a boltban amiről írtam, de ott se diót csak kivonatot.

N

Kép Kép
natasa1975
 
 


tegnapi szülinapi fotók:

pimaszkodni és fényképezőgépet enni hamar megtanulnak...

Kép Kép Kép

Kép Kép
coolasa
 
 


ja, a fényképezőset még nem is kicsinítettem le, na majd most.

Kép Kép
coolasa
 
 


Kép

Kép Kép
coolasa
 
 


Mák, boldogat.

Natasa, túléltem. :) Benyó élvezte, úgy láttam. :)
Vendég
 


Sziasztok!
Natasa, Esztipeszti köszönöm!

Natasa: kislányos apukákra: na ja:).Ráadásul a mi babusunk olyan kis cicás, bújós, és út tudja átkarolni a nyakát, hogy el is olvad tőle rögtön...Mondjuk a reggeli ébredés utáni felvételre kuncsorgása se semmi...De hát pont ez a jó:):):):)...Én meg tőlük együtt olvadok le, meg tőlük külön külön is)...Lehet, hogy a kislányos anyukák is külön faj? No meg persze a kisfiús anyukák is?:)

Coolsa na ja:), meg távirányítot és telefont enni:)...Ja meg persze kedvesen felkérni magukat az öledbe mikor végre odajutsz a sz.gép elé és aztán egy óvatlan pillanatban kalimpálni a billentyűn:)...

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Sziasztok!

Csak rövidke kis időm van, így csak szinte távirati stílusban jelentkezek.

Livi nevében köszönöm a köszöntéseket!

Mák, neked is boldog névnapot (még ha nem is kedveled a keresztneved:)
Mamac, teljes jobbulást és kitartást!!!
Bubek, Marciszökevény nem semmi, ahogy semlegesíti a hevederes zárat. (de a kedvencem az ágy/fal közé bemászós Marci :D )
Cool, pimasz Noki lehet, hogy nem is pimasz Noki, egyszerűen csak nagy Rolling Stones rajongó lesz :wink:
Mák, Fanni gondolkodós képe :D
Jumam, Julcsi a fodrász :) , mind a technikája, mind az elszántsága nagyon profi, ahogy az arcát nézem
És még...,

Na, de megint lemaradásban (és időszűkében) vagyok, úgyhogy a többi gondolatomat találjátok ki :wink: , vár a munka.

(ja, Natasa, a "kislányos apukák külön faj"-elméletet csak alátámasztani tudom:)


Üdv: Liviapu (...jesszus, a Liviapuk mikor tartják a névnapjukat? :D Nem is tudom hogy van ez ... de asszem inkább maradok a hagyományos névnapomnál, :D)
liviapu
 
 


Coolasa:)Most eszembe jutott még valami.A lánykám hogy tud percek alatt a szőnyeges parkettás kacatokkal teli nappaliból ( mikor mindenki itt van bent játszanánk vele)egy óvatlan pillanatban másodpercek alatt kisúrrani a köves előszobába papucsot ölelgetni :D :D :D...Minden ilyen alkalommal úgy örül a papucsoknak, mintha egy rég nem barát lenne...mondjuk egy merőkanál, vagy bármi ami nem az övé és nem feltétlenül kéne megszerezni ugyan ezt az örömet okozza neki.

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Liviapu: köszönöm! Mondjuk én picit képzavarban vagyok...Te most Gabushoz tartozó Liviapu vagy?

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Mert ha nem akkor bocsánat és a Te lánykádnak is külön Boldog Névnapot!!!!

Most viszont húzok, mert rosszcsont lett a lánykámból...

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Mák, igen, én Gabinak vagyok az Azuramzolija (és Livinknek a Liviapuja, persze ez kikövetkeztethetőbb:)
liviapu
 
 


Álmodozunk,álmodozunk a hosszú hajról,hátha...... Kép Kép Kép Kép

Mák:

Aha igen,Szilvi is feláll sajna benne!
A miénk igy néz ki: Kép Kép

Cool:

Ezek nagyon aranyos képek Nokiról!

Natasa:

Tényleg nagyon tud örülni a teletabiknak! :D

Kép

Kép
novum
 
 


Liviapu: Jó..akkor most már kezdek képbe kerülni:).

Ja igen és coolasa-nak tartozok egy bocsival, mert most vettem észre hogy notorikusan elírom a nevét:):):)..de remélem nem hari.. Sziasztok! Majd később benézek!

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Mák:

Szóval te is Livia vagy! :D Akkor boldog névnapot!

Lányok!

Érdekel valakit eladó emeleteságy?Esetleg több gyerekes anyukák?Két külön fekhellyé is szétszedhető.

Kép

Kép
novum
 
 


sziasztok!

Megpróbáltam visszaolvasni, de összefolynak a betűk. Tegnapi nap csúcsa nálam a 39,7 volt. Kegyetlen volt, alig tudtam magamról. De aztán eszembe jutott Mamacka, a hányás-hasmenős vírusával és egyből hálasabb voltam, hogy nekem "csak" az influenza jutott.

Mák!
Ahogy látom leszel Te még itt jóval nagyobb képzavarban a felbukkanó aztán eltünő apukáktól, van ám több is :wink:

No megyek Gergihőmérést végezni aztán feküdni, kell még. Anyum elvitte a Danit, annyival kevesebb... Azért a Gabi már elég nagyfiú, hiszen majdnem 4,5 éves és sokmindent meg lehet már vele értetni és elvan egyedül is, a Gergit meg beteszem az ágyába oszt ottmarad... most is ott van, feltűnően nagyon csöndben, remélem nem aludt el, mert be van tojva...

Kép
sasha
 
 


:)Még nem léptem. Novum nagyon ari a kislánykád....egyébként mi is álmodunk:):):):)..Förtelem amikor a babahaj, meg az új nem fér meg és ezért valamiféle szénakazlat alkot a fejünk tetjén egy óriási nagy forgóval, ahhoz kevés, hogy csatozzuk, ahhoz meg sok, hogy normálisan álljon, fésülni lehet, de önálló akarata van...Mondjuk nagymamák szeretnék a kakastaréj nevezetű frizut neki, de én nem.. :lol: :shock:
Így anya álmodik:)...Mondjuk ha a fodrásznénink megigazgatja akkor jobb, de ha mindig levágja sosem tudjuk eltűzni neki, pedig szerintem így jobb lenne, mert szép a homloka, meg hát ugye a szeme:)...:
Kép

Meg hát ha lenne neki több sajátja nem az enyémet bizergálná folyton...

No még egy kérdés, mert ezt már többször akartam, aztán elhúzok..
Esztipeszti, Ilba: Ti otthon is hallgattok zenét a gyerkőcökkel?Mármint ilyen gyerekzenét...Mert nézegettem több félét, de csak úgy nem akarom megvenni, hátha nem olyan jó..Mi szoktunk egyébként, így neten...Gondolom ti is ismeritek a:

www.egyszervolt.hu oldalát

Itt vannak gyerekek által elmondott mondókák is azokat is szeretjük, meg hát én is sokat szoktam mondani, olvasni neki.

Meg ezt talán ezt annyira nem ismeritek, de itt is van fent egy két jó:

http://meseorszag.extra.hu/meseorszag.html

Valami ilyesmit szeretnék neki, mert ezeket nagyon szereti. Találtam egy cd-t.Mondjuk még meg nem vettem, de azt hiszem azon ezek vannak. Bújj, bújj zöld ág...Óvodások aranyalbuma..azt hiszem ez a címe...De érdekelne ti milyeneket hallgattok, ha hallgattok...Meg a tücsökzenén is ilyesmiket énekelgettek?

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Mák,
Livi a Zeneovi cd-t hallgatja 10 hós kora óta kb. (a sötétkék borítóst), pár hónapja meg Halász Judit régi dalait és Gryllus Vilmost. Mindet nagyon szereti.

Timi,
Szilvinek jobbulást!!! Csütörtökig mindenképpen! :)

Ezért is jó a mi fa etetőszékünk, mert nem lehet benne felállni. 8)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!
Eszti, éljenek a zenekedvelő gyerekek és a merész anyukák :lol:
Mák, bár nem én lettem megszólítva kompetensnek érzem magam, hogy kifejtsem véleményem,....mert, mi is járunk zenebölcsibe csak mi a Ringatóba. Egyébként az általad kinézett Óvodások albumát nagyon ajánlom, azon versek meg dalok is vannak és Szonja nagyon szereti. Mondjuk mi eleve énekelni meg szavalni is szoktunk,....annak is van ritmusa,....meg nekem nincs olyan szép hangom így inkább mondókázom. A másik CD is jó, azt Gabustól kaptuk, de nem tudom a címét :oops: Azt az autóban hallgatjuk mert, Szonjaapa lenyúlta :lol: Egyébként te is megzenésíthetsz mondókákat,...a lényeg hogy hallja a hangod meg érezzen,...erre jók az ölben-játékok.

Novum, király, hogy meggyógyult a gépetek! Ez a csatos Szilvi-sorozat nagyon aranyos. De, nyugi lessz Szilvinek még dús hajkoronája csak győzzétek kifésülni!

Hm, én kimondottan szeretem ha kócos a lányom és annak is örülök, hogy göndörödik :) :oops: :P

Sasha, itt az ideje, hogy példát vegyél Novumék gépéről! Tessék meggyógyulni!
Mamac? Hogy vagy?

Cool, értem én, hogy Nokinak jó az étvágya, de áruld már el, hogy a közös képen mi az ami ennyire untat titeket? Vagy csak a lelkesedést palástoljátok nagyszerűen? :roll:

Hm, ma nőgyógyihoz megyek,...apa csak ott tud összefutni velünk,...sík ideg vagyok. Semmi kedvem ma valahogy ehez :(

N:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa, az a Zeneovi. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Natasa, a közös képen a tévén lelkesedünk feltűnően..
És holnap JUHÉÉÉ!!!!

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok, egy gyors bekukk a nagyiéktól, most épp itt lébecolunk Marcival, és a nagypapája levitte sétálni egy kicsit.... :wink:

Szóval ami reggel nem esett le hirtelen:
Mák, neked is boldog névnapot!!!!

Zene:
Mi is zeneovit, meg a bújj bújj zöldágat hallgatjuk, bár szoktuk a Thomasnak a zenéjét is, akkor anya nagolul énekel 8) És szoktuk a slágerrádiót is hallgatni. Meg mondókázunk is, meg énekelni is szoktam Marcinak. Sokfélét.

GabiZoli :wink:,
LIVIKÉPEKET AKAROOOOOOOOOOOOOK!!!!! (vagy ezt mondtam már 8) )

Cool,
hát ez a nyelvnyújtós kééééép!! Besz.rás!!!! :lol: :lol:

áááá, mennem kell, megjött a törpics...majd este lehet még jövök.

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Cool, most már szólok hozzád . mi van holnap JUHÉÉÉ!!??? :shock:

Sasha JOBBULÁST!! A környezetemben most sokan mondják, hogy ilyen nagyon betegek vagy voltak, mit te és Mamac volt(de ezekkel csak telefonon értekezem!!)

Minden Livíának boldogot!!

Zene: múltkoriban felajánlottam, hogy akinek kell, el tudok juttatni Gryllus Vilmost, Kolompost, Kalákát, Meseházat (versekmondva és énekelve)!
jumam
 
 


Líviának :oops:
jumam
 
 


Jumam, ez egy nagyon titkos juhhhéj, borzasztóan szövevényes, hátborzongatóan izgalmas, és úgy egyáltalán....

Kép Kép
coolasa
 
 


[quote="gabuska"]E írta:gabuskazért is jó a mi fa etetőszékünk, mert nem lehet benne felállni. 8)


a mienkben meg fel tud állni, hogy a fenébe is, ezért nem is használjuk csak a széket a nappaliban tv-nézés, közben etetem a gyereket. király, idejekorán rászoktatom a tv-re, de egyelőre máshogy nem megy :oops:
Vendég
 


[quote="jumam"]
írta:
jumamZene: múltkoriban felajánlottam, hogy akinek kell, el tudok juttatni Gryllus Vilmost, Kolompost, Kalákát, Meseházat (versekmondva és énekelve)!


Jumam én igényt tartanék rá, esetleg azokra is amelyek nem gyerekdalok, hanem felnőtteknek szóló. Jöttök csütörtökön? Akkor vinnék cd-t. Előre is kösz.
Vendég
 


Amúgy az én gyerekem nem túl muzikális, bár már rég nem járunk Ringatóra, de ott is csak rohangált, mármint négykézláb :oops:

Mák:
én is boldog névnapot kívánok :lol:


LIVI NEKED IS, REMÉLEM ELMESÉLED, MILYEN KLASSZ AJÁNDÉKOKAT KAPTÁL!!


Novum:
szokásosan szépek vagytok. Szilvi haja egyre nagyobb lesz, de jól látom, hogy egész sötét színű lesz?

Cool:
mekkora nyelve van Nokinak :lol: mit csinál, csúfolódik? :D

Natasa:
hihetetlen, mennyire hasonlít rád Szonja, nagyon aranyos, főleg hogy néha már sikerül lekapni, amikor kacag :lol:

Sasha:
nagyon brutál amit írsz, én már 38-nál halni készülök :roll:

Mák:
ha visszaolvasol - bár tudom erre nem nagyon lehet időt szakítani - olyan szüléstörténeteket olvashatsz, hogy ihaj :lol: az enyém sem vol egyszerű (inkább utána) de Bubeké sem kutya :lol: szerencsére senki kedvét nem vettük el. Most ezt nem azért írom, hogy neked mindenáron meg kell osztanod velünk, dehogy, csak hogy értsd miért kérdez bárki is. Itt aztán meglehetősen nyíltak vagyunk egymással. De ez szerintem nem baj, sőt :lol: :lol:

Mancs, merre vagy?
Tőled akartam már kérdezni, hogy is sikerült Petikét alvásra bírni éjjel? Tudom hogy írtad, de nem volt világos, volt e nagy hiszti, a szomszédoknak kellett-e füldugót vételezni stb. :lol:

Lányok, arra szeretnélek kérni benneteket, küldjetek már nekem lécci recepteket, hogy miket csináltok a gyerkőcnek, ami elég pépes. Olyan béna vagyok. A neten találtak nem annyira teccenek, meg így tutira tudom, hogy beváltak. Én a főzésben olyan fantáziaszegény vagyok, mindig az a bajom, hogy mit is csináljak. Gergőnek meg úgy tűnik muszáj lesz, ezt mintha egy fokkal jobban enné. Hiába javítom fel a bébiételt egy kis fűszerrel, nem csúszik annyira mint az amit én csinálok.

Köszi.
Vendég
 


Sziasztok!

Megszuletett szombat hajnali 5kor Andras Almos, 2900g es 54 cm

Mar haza is jottunk :)
Rohanok pihenni, mert a korhazban nem sok idom volt.
Beszamolo majd kesobb, egyenlore annyit,hogy szombat hajnal 2kor indultunk a korhazba, es 5 mar meg is volt a draga. Gatvedelemmel szuletett, igy most akar tancolni is tudnek :)
Ha pihentem majd irok reszletesen.

Kepeket itt tudtok nezni: http://kepek.sytes.net/ocsipapo

Judit

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc
 
 


ezvicc:

csodaszépek vagytok, te meg úgy nézel ki, mintha csak valami laza buliban lettél volna, nem is szülésben :lol: :lol:

GRATULÁLOK!
Vendég
 


Ezvicc, tyűha, de gyors voltál, GRATULÁLUNK!!! :) Édes kis baba, új pirinyó a topicon! :) JUHÉÉÉÉ! :)

Tücsi, én majd küldök egy párat. :)

Jumam, én is viszek cd-t, engem is érdekelne ez a zene! :)

Mi Halász Judit összest hallgatunk, ha valakinek kell, megvan egy Cd-n az összes, mp3-ban. :)
A kedvencem az almaszószos, Bence mindegyiket komálja.
Vendég
 


Tücsi, elküldtem a receptjeimet, amik nálunk beváltak, és gyorsan elkészíthetőek is. :)
Vendég
 


Ezvicc, húde gyorsan sitysutty, éljen!

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!
Na hosszú hiszti után végre elaludt a csajókám..Nagyon kínlódunk hüle fogacskákkal...Pedig be is kentem neki, meg hát nurofen szirup is befigyel mikor már ennyire van...De hát nagyon nehezen nyugodott meg...Az ok, hogy jönnek a fogacskák, de miért egyszerre ennyi és miért kell folyamatosan több héten keresztül...Költői kérdés volt...Tudom, örüljek, hogy túl lesz rajta meg hogy sok van neki már...meg egyebek, csak hát úgy sajnálom, hogy ennyire küzd velük. Na mindegy...

Zene...
Natasa bocsi a kérdés zenéről bárkinek szól, csak arra emlékeztem, hogy Esztipeszti és ilba járnak tücsökzenére is...és emiatt feléjük címeztem, mert gondoltam Ők tuti otthon vannak a témában.
Jumam, Esztipeszti ha lehetne engem is érdekelnének ezek a zenék..Ja és juttatnék el cd-t is, hogy senkit ne verjek költségbe....Azt mondjuk még nem tudom hogyan, gondolom postán is lehetne...

Natasa egyébként a kócosságra kimondtad a kulcsszót: göndörödik..Szonjának különben nagyon jól is áll, úgy ahogy van...Nálunk különsen a sapka frizura a jó:), mikor a szerintem polár ( de lehet nem ) bélés miatt ahány szál annyi felé ágaskodik:)..De amúgy meg lehetetlenül néz ki neki...mert középen fent nagyon sűrű és makacs irányú, vagy lecuppan középtájon, vagy anya "félrenyalja" fésüvel oldalra és két perc múlva cuppan vissza: :D :oops: :twisted: ....Már megnyírta egyszer a fodrász nénink, mert pokolian állt neki, jó hosszú volta szültési babahaj, meg alatta a tüsis újak, de csak ezt a középső sávot a feje tetején..a többi helyen tök jó a haja, az már babahaj ( ja én az eredetit hívom annak amivel született) nélküli új hajacska, de itt....hááááát...

Jumac, bubek, tücsökmami: köszönöm!

Tücsökmami, mondjuk én szüléses történeteket nem olvastam itt, mert azóta, hogy bejöttem először még nem volt, visszább meg nem mentem.. Őszintén szólva, nem is hinném, hogy szeretnék tudni még az enyémen kívüli ilyen jellegű történetet, mert számomra ez is elég élmény, meg hát a kórházban is hallott az ember....Az enyém sajnos nagyon is élénken él bennem. Attól függetlenül, hogy imádom a lányom, örülök, hogy itt van, de nem bizti, hogy önszántamból bevállalok még egy szülést..Ezt még nem tudom.. egyenlőre úgy érzem így lassan 11 hónapra visszatekintve, hogy nem szeretnék...Ha mégis akkor tuti a Gajdos Edittel szeretnék szülni:)..Pedig a mentőben hajnalban olyan vidáman mentünk még a férjemmel, viccelődtünk, a mentős akkor kezdett , mi voltunk az első riasztása:).....Persze tudom a babánknak az lenne a jó ha lenne tesója, meg hát olyan hamar nő, meg én is szeretnék kisbabát még, de az úgy lenne jó, ha 9 hónap a pociban, aztán csak itt lenne és kész...A konkrét történettel kapcsolatban meg tényleg nagyon személyesnek érzem, de magamból indultam ki amikor azt mondtam nem szeretném elmesélni egy kismamának. Mielőtt én szültem csupa rémtörténetet meséltek körülöttem az idősebbek (anyós, szomszéd nénike, stb.) és már "rosszul voltam" tőle. Persze az enyém is egy teljesen más történetté kerekedett. Végülis mindegy..Az, hogy nyíltak vagytok egymással az tök jó, de hát én még nem nagyon ismerlek benneteket és egy kötetlen beszélgetésben egy kedves ismerősnek elmondani vagy feltenni egy világhálóra amit rajtatok kívül is bárki olvas az azért nem ugyan az..Legalábbis számomra..Most ez lehet megint furán hangzik...Vagy nem? vagy nem tudom..Gabus furán hangzik?:)Tudom hüle tyúk vagyok:):):).

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Jaj igen! Ezvicc gratula, gyönyörű a kissrác!!!

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Mák, hogy csinálod, hgy csak ezen az oldalon eddig 11 hszed van, és abból a legtöbb jóval hosszabb, mint azoké, akik pedig csak napi 1x tudnak bejelentkezni, de akkor megfogalmaznak mindent egy szuszra? 8)

Kép Kép
coolasa
 
 


Halihó!

Ma egy kicsit hisztisebb napja van a kisasszonynak, úgyhogy már elég rendesen zsong a fejem. Megjártuk kettesben az okmányirodát, sétáltunk hatalmasat és apa munkahelyére is benéztünk.

Livicsek boldog névnapot kívánunk!
Mák neked is. Tegnap anyósomat is felköszöntöttük, készültek rendesen a sütemények. 8)

Mi is Zeneovit és Bújj bújj zöldágat hallgatunk, Halász Judit még annyira nem jön be.

Ezvicc gratulálok a szülésedhez!
Cool nagyon jók a képek, tök édi Nokibaba!
Novum Petra hajában nem fér el ennyi csatt. :wink:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


halihó!

Jó sokat írtatok megint! Mi jól vagyunk, sajna az éjjeleink elég macerásak, de hát majd csak kijön az a két fogacska. Most alszik, teljesen kifáradt ma kétszer voltunk lent a Kengurus vásárlással együtt háromszor. Hihetetlen, hogy 98-104 -es harisnyát kelett vennem. A gyerekem szereti a zenét! Igaz ő inkább rokkot és hasonlókat halgat. Már sokszor gondoltam, hogy Halász Judit és hasonlót kellene halgatnia :cry: Nem tudom ez árt-e valamit!

Tücsi szerintem nyugodj bele, hogy ilyen evő a gyereked. Úgysem fog éhen halni. :lol: Én mindent adok Ádusznak és össze turmixolom. Ha kicsit száraz vízzel, tejföllel hígítom. Bár két nap egymás után ugyanazt nem eszi meg. Ha tudni akarom mennyi eszik meg turmixolok.
Én szívesen klikkesednék veletek egyszer. :lol:

Novum jobbulást nektek! Nagyon édi Szilvike!

Lívicsek boldog névnapot!


Ezvicc gratulálok! Megjósoltad ez, hogy hétvégén szülsz!

Kép
vanília
 
 


Mák persze neked is boldog névnapot!

Cool nagyon aranyosak vagytok a képeken!

Jumam nagyon szép a házatok! A nyuszi meg igencsak aranyos.

Bubek Ádusz is mostanság kulcs fóbiában szenved. Mindíg kell, hogy legyen egy a kezében. Bedugja mindenhova szekrény, konektor, telefon..... Tök jól elvan vele fél órát. Ma a sétán egyfolytában fogta. De ha mondom adja ide, mert ki kell nyitni az ajtót. Odaadja, de utánna kéri vissza.

Kép
vanília
 
 


coolasa ez most azt jelentette néha jó lenne ha csendben lennék? :oops: :D ...Nem tudom hogy csinálom..néha erre járok bekapcsolom szétnézek, átolvaslak benneteket , aztán próbálok egyszuszra válaszolni:).Közben közlekedek, mosogatok, babázok, csinálom az undok házimelót, varrogatok kicsit... Aztán eszembe szokott jutni mindig valami és azt meg megkérdezem:), vagy leírom...Ti nem így csináljátok:)?

Vuka, vanília nektek is köszönöm:).

De ha sok vagyok szóljatok..Fecsegek...

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Ti,hogy tudtok ilyen sokat írni :?: :evil: :roll: :shock: :twisted: :lol:
Csajok!
Sajnálom,hogy nem jön össze a tali,majd legközelebb.... :wink: Mindenkinek jobbulást kivánok!Pussz

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Mondjuk lehet az is hozzátartozik, hogy nagyon gyorsan gépelek:).Pedig nem vagyok gyors és gépírónő:):):)...Coolasa most gondolkodóba ejtettél:)...Pedig közben főztem is meg mindent megcsináltam...de ugye nem azért számoltál le mert idegesítelek? Lassan már üldözési mánám lesz:)... :roll:

KépKép
KépKép
makviraga
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?