Sziasztok!
Na hosszú hiszti után végre elaludt a csajókám..Nagyon kínlódunk hüle fogacskákkal...Pedig be is kentem neki, meg hát nurofen szirup is befigyel mikor már ennyire van...De hát nagyon nehezen nyugodott meg...Az ok, hogy jönnek a fogacskák, de miért egyszerre ennyi és miért kell folyamatosan több héten keresztül...Költői kérdés volt...Tudom, örüljek, hogy túl lesz rajta meg hogy sok van neki már...meg egyebek, csak hát úgy sajnálom, hogy ennyire küzd velük. Na mindegy...
Zene...
Natasa bocsi a kérdés zenéről bárkinek szól, csak arra emlékeztem, hogy Esztipeszti és ilba járnak tücsökzenére is...és emiatt feléjük címeztem, mert gondoltam Ők tuti otthon vannak a témában.
Jumam, Esztipeszti ha lehetne engem is érdekelnének ezek a zenék..Ja és juttatnék el cd-t is, hogy senkit ne verjek költségbe....Azt mondjuk még nem tudom hogyan, gondolom postán is lehetne...
Natasa egyébként a kócosságra kimondtad a kulcsszót: göndörödik..Szonjának különben nagyon jól is áll, úgy ahogy van...Nálunk különsen a sapka frizura a jó:), mikor a szerintem polár ( de lehet nem ) bélés miatt ahány szál annyi felé ágaskodik:)..De amúgy meg lehetetlenül néz ki neki...mert középen fent nagyon sűrű és makacs irányú, vagy lecuppan középtájon, vagy anya "félrenyalja" fésüvel oldalra és két perc múlva cuppan vissza:
....Már megnyírta egyszer a fodrász nénink, mert pokolian állt neki, jó hosszú volta szültési babahaj, meg alatta a tüsis újak, de csak ezt a középső sávot a feje tetején..a többi helyen tök jó a haja, az már babahaj ( ja én az eredetit hívom annak amivel született) nélküli új hajacska, de itt....hááááát...
Jumac, bubek, tücsökmami: köszönöm!
Tücsökmami, mondjuk én szüléses történeteket nem olvastam itt, mert azóta, hogy bejöttem először még nem volt, visszább meg nem mentem.. Őszintén szólva, nem is hinném, hogy szeretnék tudni még az enyémen kívüli ilyen jellegű történetet, mert számomra ez is elég élmény, meg hát a kórházban is hallott az ember....Az enyém sajnos nagyon is élénken él bennem. Attól függetlenül, hogy imádom a lányom, örülök, hogy itt van, de nem bizti, hogy önszántamból bevállalok még egy szülést..Ezt még nem tudom.. egyenlőre úgy érzem így lassan 11 hónapra visszatekintve, hogy nem szeretnék...Ha mégis akkor tuti a Gajdos Edittel szeretnék szülni:)..Pedig a mentőben hajnalban olyan vidáman mentünk még a férjemmel, viccelődtünk, a mentős akkor kezdett , mi voltunk az első riasztása:).....Persze tudom a babánknak az lenne a jó ha lenne tesója, meg hát olyan hamar nő, meg én is szeretnék kisbabát még, de az úgy lenne jó, ha 9 hónap a pociban, aztán csak itt lenne és kész...A konkrét történettel kapcsolatban meg tényleg nagyon személyesnek érzem, de magamból indultam ki amikor azt mondtam nem szeretném elmesélni egy kismamának. Mielőtt én szültem csupa rémtörténetet meséltek körülöttem az idősebbek (anyós, szomszéd nénike, stb.) és már "rosszul voltam" tőle. Persze az enyém is egy teljesen más történetté kerekedett. Végülis mindegy..Az, hogy nyíltak vagytok egymással az tök jó, de hát én még nem nagyon ismerlek benneteket és egy kötetlen beszélgetésben egy kedves ismerősnek elmondani vagy feltenni egy világhálóra amit rajtatok kívül is bárki olvas az azért nem ugyan az..Legalábbis számomra..Most ez lehet megint furán hangzik...Vagy nem? vagy nem tudom..Gabus furán hangzik?:)Tudom hüle tyúk vagyok:):):).