Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Kép Kép
Kép

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Bubek mondjuk én annyival többet gondoltam a tollpihékből, hogy azok le is lettek lőve:)..mármint a sarki csirkék:).

Kormi látom ti is sudocremet használtok:):):).Nem lehet elég időben elkezdeni a szépítkerést:):):):).Édespofa ahogy ilyen elégedett magával, hogy sikerült nyakig:):):).

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Ilba, menjünk akkor holnap! Tök jó. Hol talizzunk és hánykor? Vinni kell valamit? Benyó szülinapra kapott egy faxilofont (katica alakú) és egy rumbatököt. Meg egy jó nagy doboz fa színes építőt. :)

Bubi, igen, nagyon komálom a háromnegyedes gátyókat, és valóban, nyáron tényleg csak ilyenben voltam, a csíkos, és a türkiz. :wink:
Ezt a szamarat tőlünk kaptam, szóval egészen pontosan tudom, hogy itt nálunk a Visegrádi utcában a Fair Playben lehet kapni, ahol a cikkcakk alagutat vettük. Ha egyszer esetleg eljöttök felénk klikkesedni (Tücsit is hozhatjátok), akkor elsétálunk oda, és megnézheted, tőlünk kb. 5 perc sétára van. Na?????? :wink:

Jumam, ez nem éééééééééééér, ilyen képeket feltenni egy fürdőszobáról, ami megint olyan, amilyet én is álmodom magunknak. Ezt is lementettem. :wink: Akartam kérdezni, hogy végül kedden volt Jumamféle meglepi a képekből??

Tücsi, azért ezzel a ne hányj dologgal faja vagy. Kééééééééész. :P

Na csőváz


MAMACKA: egy az, hogy vagytok. Kettő, írtam mailt. :wink:
Vendég
 

 
 

Lányok a mosódióról megtudhattok sokmindent ha a google-be beírjátok, kijön a honlapjuk, ott leírnak mindenfélét. Mindenesetre bio és öblítő sem kell hozzá.

Eszti, örülök, hogy tetszik, el leht jönni mintát venni :D . Ez persze mindenkinek szól, majd tavasszal. Még nem készült el a meglepi, Vvolgától is kértem képeket, de még nem küldte. De azt különben is máshogy fogjátok megkapni nem személyesen :shock: . Mondjuk postagalambbal.

bubek, ha jól emlékszem, amit írtál, hogy mekkora a tiétek, akkor a miénk a duplája de még van mit beépíteni (tetőtér).

dia, timi írtam email, de visszajött, tele a postafiókotok!!

Igen Mamac, hogy vagytok, régen jelentkeztél!!!!!!
jumam
 
 


Eszti, hogy tetszett Bencének a cikk-cakk alagút??

És tudjátok már, hogy merre akartok majd lakni? :wink:
jumam
 
 


Jumam, még nem kapta meg az alagutat, azt majd a szülinapján, azaz 22-én. :) Vagy 18-án, amikor a családdal ünneplünk. :)

Hát ez az, ezt nem tudjuk még, hogy merre kéne indulni. Ugye jó lenne arrafelé, amerre ti laktok, majd ezért is szeretnék veled beszélgetni, hogy tudsz-e ott lehetőségeket, telek, vagy bontandó ház ügyében, vagy bármi másról.

És még mindig nem kaptam mailt Vukától Pátyról....brühühühü
Vendég
 


Mosódióról ha kell, vagy egy ismerősöm, aki ezzel foglalkozik, Indiában élt sokáig, a férje indiai, Benyóval kb. egyidős a kisfiuk. Ő ezzel foglalkozik, egy csomó ilyen szupi dolgot forgalmaz, meg tán hoz majd be Indiából. Szóval ha kellenek infok, akkor itt-e:

http://www.gportal.hu/wool-n-wood

Ő Indianyó, a korosztályosba régen írt, most a Szent Imrés topicban található. :)
Vendég
 


Ja, asszem ezen az oldalon főleg a textil pelusok vannak, de ha bárkinek kell pontos és részletes info a bio mosószerekről, mosódióról, akkor itt fel tudja vele venni a kontaktot. :)
Vendég
 


Makviraga, Ilba köszi a válaszokat!

Makviraga, neked miért volt nehéz a szülés? Örülnék, ha leírnád, mi történt!
Ilba!
Néhány hónapja járok G. Edithez, szimpatikus, kedves, csak annyira fiatal, hogy nem tudom, mennyi tapasztalata lehet, mennyire rutinos esetleges komplikációknál... plusz nekem még az is fontos lenne, hogy ha nincs gond, akkor beavatkozások nélkül, természetesen szüljek.
dtulcsi
 
 


Jó reggelt!

Kormi,
Haláli Benedek, ahogy örül magának. :D

Eszti,
Szuper! A 10:40-esre menjünk szerintem (előbb mi nem érünk oda), találkozzunk félkor az OMK előtt.
http://www.omk.hu/index2.html
Hozni nem kell semmit, bent én zokniban szoktam lenni, Benire meg szandit adok. Ja! És 700Ft lesz, ha nincsen bérleted.

Jumam,
Timinek rossz a gépe, csak telcsin tudod elérni.

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilba, hol van ez az OMK? Kocsival hogy menjek, hol tudok parkolni??
Nekünk ok a 10.40.
Ilba, most hülyét fogok kérdezni. És ha az én örökmozgó gyerekem nem ül az ölemben, hanem össze-vissza mászkál, mit csináljak? Megyek utána? És ha nem tudom a mondókákat? Meg egyáltalán??? :roll:
Vendég
 


Uxi, tudom, már nem aktuális, de írt a szülésznőm, hogy akit kérdeztél, doktornő, az az ő szavait idézve: Rendes, aranyos, fiatal doktornéni. Én szeretek vele dolgozni. Hallgat a véleményünkre. Kicsit olyan mint az Ujvári csak nőben, de nincs "elvarázsolva".
Én Ujvárinál szültem, és ha olyan ő, csak nőben, akkor biztosan szuper jó! :)
Vendég
 


Eszti,
OMK San Marco utca. Nézd meg térképen. :lol:
Árpád hídon átjössz, balra kanyarodsz a szélső sávban, majd rögtön jobbra a buszmegálló után (Kiscelli utca). Zápor utcába be jobbra (azt hiszem a 3.), aztán a Reménység utcánál balra és a bal oldalon lesz az OMK. Azért ilyen bonyi, mert az utcák egyirányúak.

Parkolni simán tudsz előtte, mellette.

Beni sem mindig ül meg az ölemben, én csak akkor hozom vissza, ha "rosszat" csinál. :D A gyerekekre úgy is ragad minden, ha látszólag nem figyelnek. Ezt már tapasztalatból írom. :lol:

Én sem ismerek minden mondókát, mert Eszter mindig tanít újakat is, ilyenkor ő mondókál, mi meg figyelünk. :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Jumam, ez a faberakásos kád…..hmmmm….ha majd egyszer nagyon be leszel ívva, aláíratok veled egy papírt, hogy cseréljünk lakást, és másnap már hiába toporzékolsz majd… :wink: (a nyuszira meg majd visszatérünk egyszer...mondjuk ebédidő környékén... najó, nem..)

Bubek, jó volt a madárhapcis képregény..

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool, ismét a te segítségedet kérném, illetve a véleményedet. Az uramnak el kellene kezdenie viszonylag intenzíven angolul tanulni (és gyorsan is kéne), akár napközben. Te mit ajánlanál? Ha van olyan nyelviskola, amit ajánlanál az is jó, de ha magántanár, az is jó. Mi a véleményed?

Köszi
Vendég
 


Dtulcsi,
lehet, hogy fiatal a doktornő, de olyan iszonyat sok páciense van, hogy tapasztalatért nem kell a szomszédba mennie szerintem. (35-36 lehet kábé.) És a betegek nagy száma nem megy a minőség rovására, ez biztos! :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


sziasztok mamik...


Mostanság kezdünk magunkhoz térni... mindhárman dögrováson voltunk... elkaptuk Árontól! :(
Hű... én ilyen vacakul nemtudom mikor voltam utoljára....
Nembírtam abbahagyni a hányást... az előző hét is kijött belőlem... ki kellett hívni az ügyeletet... ment fel a lázam... rázott a hideg fájtak az izmaim... :lol: férjem úgyanúgy! no képzelhetitek... kaptam szurit... utánna talán jobb lett ...Közben Áront folyamatosan szoptatni kellett mert legalább tejciből pár kortyot elfogadott... azonkívül se enni se inni... a ciciből is nagyon keveset fejnem is kellett úgy bedurrant... persze csak addig amíg el nem kezdtem én is hányni mert akkor meg teljesen leeresztettek... betojtam, hogy mi lesz ha elapad? de talán helyreáll majd...
... én már egy hete szinte semmit nem alszom... teljesen ki vagyok


Visszaolvasni még nem volt időm elkezdtem... de aztán gyorsan írok mert töki már ébredezik...


Jumami
Igen biztos igazad van én is tudom, hogy a másodiknál már tapasztaltabb az ember... pl észreveszem, hogy mi a veszélyes kiszáradás... biztos, hogy nem is mentünk volna be egyből a kórházba (betegebbek lettünk utánna... valamit ott szedtünk össze) de mivel a doktornő küldött be, nem akartam vitatkozni... ki vagyok én... No meg azért a hányás ilyen pici korban elég veszélyes tud lenni...


no felkelt nemtudom visszatudok-e olvasni...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Mindenkit elüldöztem?
A postafiókomnak még mindig nem értem a végére! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Kormi,
maradt még krém a tégelybe? :lol: Kezdek rájönni, miért is írod időnként, hogy az idegeid... :wink: :lol:

Cool,
voltál te nálunk a fürdőszobában? a kád nálunk is fa borítású...akác....csak nem ilyen szép nagy mint Jumaméké, mert ez tényleg tök szép....

Mamac, hülye vírus :evil: :cry: ....nemegyszeűsítik le az életünket a kórházak... :cry: és Áron is jól/jobban van már? Nincsenek mostanából még képek? jó őket nézegetni...

Gabi, Zoli
LIVIKÉPEKET AKAROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK!!!! MOST!!!! :wink:

De tényleg mindenki! rakjatok már ki még képeket, azokat olyan jó nézegetni. És ezek a kis huncutok meg is érik a pénzüket, szóval csak vannak jó kis képek mindenkinél....naaaa!!!!

ilyeneket pl:

Marci megpróbál meglógni... :wink:
Kép

Marci bement a kiságy és a fal közé üres kézzel, és egy távirányítóval (a dvd-jével) jött ki onnan... :shock:
Kép

Hát igen...amikor ágyazok, mindig ez a vége...de amikor nem, akkor is... :lol:
Kép Kép

és egy lemaradt tegnapról: Marci a kunyeraman :wink:
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Ja Eszti, eztet a klikkesedést vigyázzá, me' komolyan veszem ám...! :wink: MAjd csütörtökön ledumáljuk, okés? Sztem Tücsiék is ott lesznek, és akkor majd vele is...és köszi a meghívást...hogyé ádnák ilyen csácsikot o piácun? :wink: :lol:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Szóljatok, hogy menjek mán takarítani, mosogatni, meg ilyenek...a fiúk meg alszanak...meg akkor is szóljatok, ha már elég a MArciképekből....kicsit sok lettem most asszem... :P

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


gyors beugrás, mert megint bulizni megyünk.... (kérem a káromkodásokat diszkréten elnyomni) :wink:

Peszti, attól függ, mi célból akar Benyópapa angolul tanulni. Nem a konkrét okról kiváncsiskodom, hanem hogy nyelvvizsgázni akar, vagy használni a nyelvet, elég ennyire meghatároznod, utána okosabbakat tudok mondani.

Bubek, voltam a fürdőszobátokban, de nem mertem szétnézni, mert megtiltottad (tudod, a másik tiltott terület a konyha volt, oda be sem engedtél, így a fürdőtökben cska a pepec eletromosfogkefékig jutottam a vizsgálódásban, mert azok kontaktlencse berakáskor majdnem átszúrták a szaruhártyámat) 8)

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool, nem baj, ha nem szólok hozzád egy darabig??? :evil: :wink:
jumam
 
 


Bubinéni, klikkesedes teljesen komoly ötlet! :) 8 pénz volt a Rody. :)

Cool, nem kell nyelvvizsga, kizárólag társalgás szintre kell, viszont azt minél hamarabb, és ha lehet, kicsit üzleti, mert a munkájához kellene. Szóval nem kell borzasztó horderejű dolgokra gondolni, de azért, hogy értsen és megértessen, meg írjon.
(én voltam többször nemzetközi konferenciákon, háááá, az elsőre úgy mentem el, hogy a középfokúmmal úde hol is leszek, biztos sehol, döbbenve vettem észre, hogy a 16 ország embereiből még én tudtam a legjobban....persze magyar szokás szerint én voltam a legkishitűbb.....aztán később már nem)

MAMAC, akkor gyorsan olvasd még a leveleidet, mert írtam ma egy fontosat, és az pont felül van!!! :)
Vendég
 


Hú Mamacka!
Jobbulást. Nem akarom tudni milyen rosszul voltál... Remélem sokáig nem leszel beteg :D

Én is kidőltem majdnem 40 fokos lázzal. Kb mint Mamac, csak nem hánytam, az kellett volna még :x
Most is ráz a hideg, megint megy fel... ja a Dani már kezd rendbejönni úgyahogy, de elég nyaff, Gergi is belázasodott mára és apa is jelezte, hogy kezd szarul lenni.
Na és a Gabi? Hát persze, hogy kutya baja :P

Kép
sasha
 
 


Sziasztok!
Dtulcsi! Nem szívesen beszélnék a szülésem részleteiről, meglehetősen személyesnek érzem ezt és nekem elég rossz bizonyos részleteire visszagondolnom. Amúgy meg nem hinném, hogy ilyeneken kellene neked rágódni, mert azt gondolom mindenkinek abból kell kiindulni, hogy semmi baj nem lesz. Ez mindenkinél más és ott akkor előttem 12 és utánnam három csajszi szült "tök simán". Szerintem annyi elég ebben a témában, hogy én annak ellenére, hogy nagyon gáz volt a Gajdos Editet nagyon jó szakembernek tartom, maximálisan mindvégig megbíztam benne, egy pillanatra sem gondoltam azt, hogy jobb lett volna ha ezt nem vele élem át. Sőt amikor belépett az ajtón a körülményekhez képest maximálisan "meg is nyugodtam". Tapasztalt és ezt ugyan úgy mellettem Gabcsi és szerintem Ilba is megerősíti. Tényleg nagyon sokan vannak nála és elszállva sincsen.

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Mamacka , Sasha jobbulást a gyerkőcöknek és mindegyikőtöknek!

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


:).Gondoltam ha nem bánjátok én is teszek fel pár képet a lánykámról:).

Ezt most végre sikerült megszereznem...
Kép

Ha már megszereztem...

Kép

Kép

[img]
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 562.69.jpg[/img]

Azt gondoltam, hogy

Kép

a Teó ( kutyuskánk, ablakon keresztül mutogatja) is kaphatna belőle..
Kép

Na jó ha nem , hát nem.
Kép

De akkor én mást is megkóstolnék..
Kép

Anya ne izgulj, igazán nem történt semmi:).
Kép

:).Ennyi....Nálunk is van maszatolás..mondjuk nem spenót:).

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Sasha, úúúú, volt idén olyan hét, vagy nap, amikor senki nem volt nálatok beteg??? Öröm a nagycsalád, mi??? :D :D :D :lol:
Vendég
 


Dtuli, ha gondolod, írj privit és dumálhatunk a doktornőről. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!
Mekkora élet volt/van itt!
Jumam, két fürdőnk van, de az alsót majd szét kell verni, mert az most csak amolyan mosókonyha és nagyon nem tetszik. Majd zuhanykabin lesz ott. A felső meg nagy, tágas, de azt sem mi csináltuk és még van rajta mit alakítani. A párom meg azért akar költözni, mert nagyon elege van a nyílászárókból ( az ablakosok rohadt sok pénzért elég szar munkát végeztek és most szépen fogalmaztam) és amikor csak rájuk néz /és elég nehéz nem rájuk nézni, mert sok van/ elkapja az ideg. Egyébként a környékkel teljesen elégedettek vagyunk :) Egyébként rengeteget kell még szépítgetni a házat, de sajnos nem olyan jellegű mint Jumaméké. Az a baj, hogy én kissé skizofrén vagyok a lakberendezésben. Van amikor a népies/sok fás dolgok tetszenek meg a romantikusabb lakbelsők,...máskor meg inkább az elegáns, letisztult egyszerűség vonz. És akkor nem vagyok elég magamnak még jön Szonjaapa aki szintén saját izlésvilággal rendelkezik :roll: De, azért alakulunk.

Tdulcsi én Bábinszki drnőnél szültem az az császárom volt :wink:

Mákvirág, jó a sorozat! Piskóta ugye, ezt mi is szerettük, de a kölesgolyó már jobban csúszik :)

Tücsi/Bubek, én mindig olyan lelkesedve nézem a klikkesedős képeiteket! Komolyan szinte érzem milyen jó kis hangulata van az ilyen taliknak!

Mamac, azért ez nem semmi. Jobbulást az az végleges gyógyulást most már!

Sasha, szintúgy! Neked is jobbulást. A gyerekek noha nagyon bágyadtak szegények valahogy mindig előbb kecmeregnek ki a betegségből mint az "öregek" szerencséjükre!

Nos, azt hiszem mosódióval kapcsolatban már nem kell informálnom senkit, mert megtörtént. Azért azt megjegyzem, hogy ha valaki a nagyon fehéret szereti akkor vegyen mellé bio fehérítőt is, mert különben elégedettlen lesz.
Egyébként az Örsön levő piac bioboltjában kapható ilyen mosószer. Ez lustáknak készült,...nem kell a diókkal küszködni mert eleve egy üveg lével, amit csak beleöntesz a mosógépbe. Német és amikor én vettem bónusz fehérítő is volt hozzá.

Ilba, voltam a HM-ben ott vettem Szonjának ruhákat. Az az ott is vettem, meg a Minimanóban, de sajnos ott az ő méretében annyira nem volt bő a választék. Bodyból már 86-os kell ha PO. Egyébként a HM-ben is 86-ost vettem, de az még egy kicsit hosszú ujjilag.

Óbuda, akkor OK, arra jártunk. Ja persze, azért szereted te is a Daubnert :wink:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Sziasztok!
Megjöttünk farsangi bálon voltunk"otthon".Hoztam pár képet is. :wink:
Kép Kép Kép [img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1171216698.48.jp
g[/img]
Nagyon szupi volt otthon csak rövid volt az idő amit ott töltöttünk. :twisted: Csajszik!Jön a héten valaki hozzánk??????????
Tücsi!
Nekem tetszik az a honlap aminek a címét elküldted. :wink:
Különben tele volt a pfiókom 57 levelet kaptam. :evil: :evil: :evil:
Most lépek mert Domi ráncosodik a vízben :lol: és még dolgom is van.....Mindenkinek cupp.Dia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Kép
Remélem most sikerül. :oops: :twisted:

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Mamac, Sasha, gyógyuljatok meg családilag!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Natasa igen.... babapiskóta....:)...volt...mára csak valami ragacsos maszat:) lett..valahol:).

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Nos, nme is mondtam,...nálunk meg ma vendégek jártak. Egy másfél éves kislány a szüleivel meg a mini pocaklakó :) Szonjec megette a kislány rágcsáját majd a sajátját is :wink: Aztán pont mikor indultak haza a két gyerek elkezdett egymással játszani. Olyan édesek voltak. Sajnálom, hogy nem maradtak tovább :(

Ma sikerült szőnyeget meg tükröt venni a gardróbba és most már elég pofásan néz ki. Csak azt árulja el valaki, hogy gyakorlatilag hogy lehet olyan szépen beilleszteni a ruhákat, hohgy el is férjen meg olyan esztétikusan álljon a vállfákon egymás mellett mint a TV-ben azt látni lehet?!

Szonjec mostantól rendes törölközőbe törölközik. Nuku fürdőlepedő. Kicsi neki. A haját meg úgy is a helyszinen szárítjuk meg én be is tudom bugyolálni úgy mint az a 3szög a fürdőlepedőn.

1 hét múlva átpaszírozzuk a saját szobájába. Meggyőztem Szonjaapát, legalább egy próba erejéig :lol:

De jók ezek a farsangos képek! Én nem is emlékszem, hogy voltam e valaha farsangon,...sztem nem :roll:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Makviraga, nyilván nem rágódom azon, hogy biztosan baj lesz, hanem csupán azért érdekel a dokinő, mert nem igazán ismerem még, és szeretném a kisbabámat biztos kezekben tudni a szülés óráiban. Hiszen Te is tudod, milyen sok múlik a választott orvoson! Sőt, ha tudtok jó szülésznőt, annak is örülnék...
dtulcsi
 
 


Dtulcsi ok. Én annyit tudok róla mondani, mint a többiek, szerintem nagyon megbizható, jó orvos. És ugyan nem szeretném ide leírni a szülésemet, ...mert nem... de tapasztalatból tudom, hogy tud mit kezdeni pocsék helyzetben. szülésznőm nekem nem volt fogadott.Erről nem tudok nyilatkozni. Ha nagyon érdekelnek a részletek ( bár szerintem ilyeneket jobb nem meghallgatni szülés előtt) emailen leírom neked. De azért nem ide ki..

KépKép
KépKép
makviraga
 
 


Sziasztok!

Ma nagyon-nagyon tevékeny napom volt. Délelőtt vásárlás, délután meg kisuvickoltam a sz@rból a lakást és összecsomagoltam. Mégse koszba jöjjön Tesóm.
Beni meg végig Nagyszülőzött, este már alig vártam, hogy megjöjjön. Még annak is örültem, hogy a tipp-topp lakásban 2 perc alatt hatalmas kupit csinált. :D

Eszti,
Akkor jöttök holnap? Tali félkor? Idetalálsz? Ja! És pénz se kell, az első alkalom ingyér van. :wink:
Nekem az egyik barinőm angoltanár.

Mamac és Sasha család,
Jobbulást!!!

Bubi,
És mifelénk mikor lesz klikkesedés??? :roll:

Mák,
Nagyon aranyos Fanni! :) Hány foga van?

Natasa,
Aha, Beninek is PO-ból 92-es kell már.
Amúgy merre voltatok? Csak nem Daubnerben? Mert mi is voltunk tegnap dél körül ott.

Dia,
De jó Domi sérója! 8) Mi most sajnos nem tudunk menni.

Dtulcsi,
Dokinéninél biztos kezekben vagy!!! Szimpátiát, bizalmat –ha ismered személyesen – kell, hogy érezz! Vagy valami miatt kételkedsz benne?

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Ilbusbilbus,
majd ha hazajöttetek, okés?
(Igazából hozzátok nem akarok már gyalogosan menni, mert csak az út bizti lenne egy óra... :? (Bár lehet hogy Marci pont végigaludná... :wink: )
Szóval csak ha jó előre egyeztetjük, és apának nem kell az autó, olyankor... egy csütörtök, vagy egy kedd vagy egy hétfő lenne igazából jó nekünk. Olyankor nincs túl sokszor programunk...na majd ha visszajöttetek, akkor megdumáljuk, okés? Köszi a meghívást neked is!!! Imádlak benneteket, tudod! :wink: :lol:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Mák, milyen bazinagy szemei vannak a lányodnak!!! Nagyon szép kislány! :wink: még így maszatosan is... :lol:

Natasa, ez valami bio cucc? Mármint a dió? Lehet hogy más bio boltban is van? Olyan helyen is lehet, ahol élelmiszerek vannak inkább?

Dia,
télleg jó a Domiséró! :lol:
Mi volt ő? Vagy Domi nem öltözött be?

Na megyek, most az egyszer időben ágybakerülök...jó éjt, sziasztok!

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Élete első kókusztekercse (én még vártam volna, de ilyenek ezek a nagymamák :lol:)
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

A mai nap elfér alig egy oldalra? Mi van lányok, hétvégi lustulás?

Dtulcsi,
én is Gajdos dokinőnél szültem a második fiamat, az elsőt egy másik kórház nemfiatal főorvosánál. Harmadiknak is inkább a dokinőt választom. Választott szülésznőm csak az elsőnél volt, mondjuk őt szivesen vettem volna az Istvánban is, anno nagyon sokat köszönhettem neki. Itt nem éreztem szükségét.

Nem is emlékszem, kit fogok ezzel idegesíteni, de ma vettem magamnak leértékelve egy szupercsinos fekete szövetkabátot tavaszra, 40/42-es a mérete, vastagabb pulcsiba azért már nem férnék bele, ezért csak tavaszra.

Bubek,
idegeim, ja ja.... Ált pl azon akadok ki, hogy nem eszik Benedek, de az se sokkal jobb, ha eszik:
Kép

De azért nagyon aranyosak is tudnak lenni, itt együtt porszívóztak ma:
Kép
Haláli volt ma a kicsi a porszívóval: odament a kikapcsolt géphez, elkezdte fel-alá tologatni a fejet, s közbe búgott hozzá! Aztán mivel így nem nagyon működött a dolog, odament magához a géphez, s elkezdte nyomogatni a gombokat rajta. Így se ment, hát megkereste a madzagját, kihúzta egyenesre, na majd így már mennie kell felkiáltással újra elkezdte a gombokat ütögetni rajta. Alapvetően egész jól kikövetkeztette a dolgokat. A párom ennek egy részét le is videózta.

Ja, az a krémkenegetős akció még tegnap reggel volt, utána Levente leesett az asztalról, lett csúnya monoklija, de annyira nem bánom, mert délután felmászott még, de aztán ott sírt, meg se mert mozdulni, ma meg már fel se mert menni, ennyi haszna volt. Egyedül voltam velük egész nap, teljesen kikészültem.

Reggel megint mehetek turiba! Ez nekem annyira jó kis kimozdulás, múlt héten is egész jó cuccokat szedtem össze, most már inkább magamnak.

Kormi

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Jóóóóó reggelt Mindenkinek! :lol:

Bubek!
domi nem öltözött be hisz ez a helyi ovisok bálja volt.Panna(nővérkém leányzója)volt gombának beöltözve. :? Aztán volt egy kis mini disco is Nekik ahol Domi igen aktívan ropta a táncot,sokat röhögtünk rajta. :lol: Pusssz

Kép
Kép
lldicsi
 
 


LIVICSEK!!!
Boldogságos Nevednapját kivánok!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
lldicsi
 
 


[size=9][color=cyan]Boldog TeletábiminiteddleazonnalLivi névnapot! [/color][/size]

Ilba, félkor az OMK előtt, odatalálok. :) :)
Vendég
 


Sziasztok csajok!

VÉGRE JÓ A GÉPÜNK!!!!!!!!

Igaz már hétvégén is irhattam volna,de nem jutottam ide,mert a család rávetette magát az internetre.

Sajna mi is betegeskedünk.Szilvi csütörtök reggelre belázasodott,elkapott egy jis influenza virust,de nem vészes,mert ab-t nem kell szednie.Enni nem eszik semmit,csak szopizik,igy a leszoktatás megint húzodik.

Nekem a torkom vacakol,már több liter hársfateát megittam és ez valamennyit javitott a dolgon.

Nagyjából sikerült visszaolvasni is.

Mák:

Üdv közöttünk!
Aranyos a kislányod!Nekünk is hasonló etetőszékünk van,ha jól látom.

Mamac:

Szörnyű lehetett ez a kórház,a képek magukért beszélnek.
Jobbulást nektek!

Sasha:

Képet nem raksz fel az új szinű frizkódról?
Nektek is jobbulást!

Dia:

Mi most valószinű nem jutunk el hozzád,de ha a lakkok kellenek egy talit megbeszélhetünk.

Eszti:

Ez a Montenegró tényleg szép hely!Tegnap megnéztem az új Bond filmet és abban játszódik egy-két jelenet ott.Rögtön az eszembe jutottál ám!

És a végére hagytam:

Livike!Boldog névnapot Neked! Kép

Kép

Kép
novum
 
 


Ronaldinha-nak NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!

Kép

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Igenigen, Livinek mi is mi is (meg akkor már MÁKnak is, nem?) :wink:

Peszti, ha gyorsan kéne megtanulnia Benyópapának inglisül, akkor én ráeresztenék egy anyanyelvi ticsört, ez persze drágább, vagy olyan magántanárt, akivel csak beszélgetnek (ha a munkája folyamán erre van szüksége és nem az írásos dologra).

Én hollandtanárt az iwiwen kerestem magamnak anno, és bejött, 2x is. Szerintem jobb az olyan tanár, aki igazából nem is tanár, csak beszéli az adott nyelvet, mert 1, nem fog elkezdeni magyarázni nyelvtant, amikor azt nem feltétlenül kell magyarázni, hanem elsajátítai /persze ez tanulótípustól is függ/ és 2, nincs tisztában az óradíjakkal, mert nem nyelvtanításban utazik, így nem kér 4000 HUFot 60 percért. Esetleg 45-ért..

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!

Hulla vagyok, a hétvége mindig kikészít. Valahogy Gergő megőrül hétvégére. :lol: Ti nem tapasztaltok ilyet? Hétközben bírok vele, viszonylag eszik is, aztán jön sz-v és a kis "gyilkos" mert így hívjuk, táncol mindenki idegein.
Tegnap gyakorlatilag semmit sem evett. De tényleg semmit. Se reggelire, se ebédre, se uzsonnára, vacsorára elfogadott egy kis tejpépet, de minimálisat, és azzal is másfél órát kínlódtam.
Úgyhogy Ilba ez a válasz a kérdésedre, hogy jól eszik e mostanság. Gyakorlatilag egyik nap így, másik nap amúgy.
A hányással kapcsolatban, nem gondoltam, hogy Bubi így meglepődik, nekem nem mondta :lol: Én mindig rászólók, amikor elkezd öklendezni, mert sokszor látom rajta hogy direkt csinálja, valamikor bejön, valamikor nem :roll:

Mégsem lesz Opel Zafiránk :oops: A kedvenc párom azóta már két újabb márkát célzott meg, egy ezek közül már volt. :lol: Most már nem is adok rá, mit mond. Az biztos hogy Trabantot nem veszünk. :lol:

Mamac:
szegény, viszont a jó a rosszban, hogy most biztos még jobban megindult a fogyásod :D na jó ez morbid, csak nevettetni szerettelek volna. :lol:

Ilba, Eszti
én mindenkihez szívesen klikkesedek csak hívjatok. :lol:

Sasha:
nagyon jók a képek, az itatási módszered nálunk sajna nem kivitelezhető :oops: , Gabi is milyen duci volt :lol:
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?