Sziasztok!
Mekkora élet volt/van itt!
Jumam, két fürdőnk van, de az alsót majd szét kell verni, mert az most csak amolyan mosókonyha és nagyon nem tetszik. Majd zuhanykabin lesz ott. A felső meg nagy, tágas, de azt sem mi csináltuk és még van rajta mit alakítani. A párom meg azért akar költözni, mert nagyon elege van a nyílászárókból ( az ablakosok rohadt sok pénzért elég szar munkát végeztek és most szépen fogalmaztam) és amikor csak rájuk néz /és elég nehéz nem rájuk nézni, mert sok van/ elkapja az ideg. Egyébként a környékkel teljesen elégedettek vagyunk
Egyébként rengeteget kell még szépítgetni a házat, de sajnos nem olyan jellegű mint Jumaméké. Az a baj, hogy én kissé skizofrén vagyok a lakberendezésben. Van amikor a népies/sok fás dolgok tetszenek meg a romantikusabb lakbelsők,...máskor meg inkább az elegáns, letisztult egyszerűség vonz. És akkor nem vagyok elég magamnak még jön Szonjaapa aki szintén saját izlésvilággal rendelkezik
De, azért alakulunk.
Tdulcsi én Bábinszki drnőnél szültem az az császárom volt
Mákvirág, jó a sorozat! Piskóta ugye, ezt mi is szerettük, de a kölesgolyó már jobban csúszik
Tücsi/Bubek, én mindig olyan lelkesedve nézem a klikkesedős képeiteket! Komolyan szinte érzem milyen jó kis hangulata van az ilyen taliknak!
Mamac, azért ez nem semmi. Jobbulást az az végleges gyógyulást most már!
Sasha, szintúgy! Neked is jobbulást. A gyerekek noha nagyon bágyadtak szegények valahogy mindig előbb kecmeregnek ki a betegségből mint az "öregek" szerencséjükre!
Nos, azt hiszem mosódióval kapcsolatban már nem kell informálnom senkit, mert megtörtént. Azért azt megjegyzem, hogy ha valaki a nagyon fehéret szereti akkor vegyen mellé bio fehérítőt is, mert különben elégedettlen lesz.
Egyébként az Örsön levő piac bioboltjában kapható ilyen mosószer. Ez lustáknak készült,...nem kell a diókkal küszködni mert eleve egy üveg lével, amit csak beleöntesz a mosógépbe. Német és amikor én vettem bónusz fehérítő is volt hozzá.
Ilba, voltam a HM-ben ott vettem Szonjának ruhákat. Az az ott is vettem, meg a Minimanóban, de sajnos ott az ő méretében annyira nem volt bő a választék. Bodyból már 86-os kell ha PO. Egyébként a HM-ben is 86-ost vettem, de az még egy kicsit hosszú ujjilag.
Óbuda, akkor OK, arra jártunk. Ja persze, azért szereted te is a Daubnert
N.