Hello Lányok!
Pilla, múltkor mikor találkoztunk, elfelejtettem megírni, mennyire ledöbbent a párom attól, hogy Sára a lányod. Teljesen meg volt győződve arról, hogy a húgod. Közölte velem, hogy biztos én értettem valamit félre, mert neked nem lehet ekkora gyereked, hiszen ő már felnőtt nő, te meg baromi fiatal vagy, max 30 éves!
Bogi meg egyfolytában, míg hazafelé jöttünk, azt hajtogatta felváltva, hogy "baba-baba" meg "va-va" (ez a kutya).
A hurkás csöppségek kipirosodott bőrére valami fertőtlenítős krémet szokott adni a mi dokinénink, amit nagyon vékonyan kell felkenni, ő azt mondta, hogy nem javasolja a hintőport, mert ha nagyon érzékeny bőrű és megizzadna a pici, akkor akár a hintőpor is kidörzsölheti a bőrét. Nekem mindig azt mondta, hogy ne öltöztessem nagyon be a gyereket, minél szabadabban van, annál jobban izeg-mozog, és a hurkák közé is juthat így levegő, egyébként se hiszi, hogy 18 fokban lenne tartva gyerek, és nem kell sarkvidéki túraruha rá otthon!
Legfeljebb, ha nagyon parázik anyuka a megfázástól, egy nagyon könnyű, vékony takarót terítsen a baba pocijára, a végtagjai meg nyugodtan legyenek szabadon.
Figyuzzatok! Valakinek volt már közületek komolyabban gondja aranyérrel terhesség alatt? Nálam Bogival a végén jöttek elő a problémák de szerencsére nem túl komolyan, aztán utána elmúltak, most is abban reménykedtem, hogy úgy a 7-8. hónapig nem kell vele foglalkoznom, de nem így történt.
Igazság szerint már jó két hete kínlódom vele, a dokim jvasolta a reparont, de ha nem használ, akkor menjek sebészhez vagy proktológushoz. Attól meg baromira parázom! Azt se tudom, hogy terhesen fognak-e tudni bármit csinálni a dologgal, vagy nagy bölcsen hümmögnek majd, hogy miért nem nézettem meg magam az első gyerek születése után... hát azért nem mert parázom tőle!!! HELP!!!
Üdv: Andi