Köszönöm a dicséreteket
Tényleg nagyo nfuri hogy így megy, pedig már volt egy gyerekem, aki ugyanekkor ugyanezt produkálta. De annyira nem emlékszem rá, hogy az szörnyű
Pont a minap küldött át anyu 1-2 videót Bencéről, és eszméletlen hogy milyen édes volt. Az pedig elkeserített, hoy mennyire elfelejti ezt az ember
(((((
Kata is egy kis csoda, szinte minden percben me gtudnám zabálni, annyira, de annyira aranyos, és annyira imádom hogy néha úgy érzem hoy ez nem normális....
És a legfuribb hgoy anyumékon át a kamasz öcsémig (!!!!) a szomszédról nem is beszélve, mindenki imádja. Nem kicsit... és nem emlékszem a Bencére. És annyira nem szeretném Katát elfelejteni
Mármint hogy milyen volt ilyen kicsinek....
Évi, Most éppen Vivaldi-t halgat
Eddig már volt Brhams, (hova kell tenni a h betűt???) Bethoven, Mozart, ja, és nagyon szereti Haki Tamás füttykoncertjét (hallottátok már? Számokat, fütyül, fenomenális) és a pánsípot is.
És nem megy egész éjjel, este amikor leteszem (napközbe nis) akkor bekapcsolom, lemegy a cd. és kész.
Zsuzsi, igen, Kata cipő nélkül is megy. én is csodálkoztam, de alig ment még pár napja, úgy jan. 20-a körül lehetettt, amikor egyszercsak zokniban jött oda hozzám. Én is azt hittem hogy a cipőben hamarabb tanul, de nem. Megy anélkül is
Egyébként én azt az elvet vallom, hogy a gyereknek cipő kell a lábára, főleg bent, amíg nem tud rendesen menni. Segít az egyensúlyozásban, és megtartja a bokát, alátámasztja a boltozatot. Ahogy stabilan jár, a lakásban el lehet hagyni.
De a sebészünk szerint (elég elismert szaktekintély) az nem segítit a gyereket, ha a lakásban mezitláb van. A lábat az stimulálja, ha egyenetlen talajon mezitlábazik. Füvön, homokon, stb. A szobában való mezitlábas járkálás, főleg a járás kezdetén lúdtalpat okozhat. ezért adtam a Katára (és anno Bencére is) azonnal cipőt, ahogy felállt. Természetesen itthon szandál az a cipő. Jah és minőségi
a babakocsiban, sétához, utazáshoz ráadok akármit, de amiben egész nap benne van, az legyen minőségi, és új. Igaz hogy nagyon drágák a cipők, de lehet ezen múlik a lába egészsége.... Katának most siesta van, de mivel most nőtte ki, szeretnék vmi jobb cipőt beszerezni.
Tényleg a ti gyerkőceitek mekkora cipőt hordanak? Mert én totál leakadtam. Bencének 1,5 évesen 19-es volt a lába, Katának meg tavszra már 22-est kellett vennem, 21-esnek nem volt értelme. Szandiból most nőtte ki a 19-est, bakancsból a 20-ast
Nagyon nagy lába van sztem...
SZülinap: Zsuzsi, sztem a kutsa nagyon szuper ötlet, csak vegyél bele tölthető elemet
Kata imádja, az nem kifejezés hoy mennyire, állandóan nyomkodja, puszilgatja, ölelgeti
Sztem nagyon aranyos
Most a Corába nmegint 5990 (a szokásos 10e helyett)
Kata kismotort fog kapni, úgyis kell a nyárra. Meg egy barátnőm lemásolja nekünk a Baby enstein dvd-ket, és zenecd-ket. Azt is kapja majd. Jah és a Sütifalót, ha végre hajlandó megküldeni a Pampers
November elején küldtem be a pontokat
De azért is kap kismotort, mert nem akarok neki játékra költeni, annyi van neki. Sztem fel se tudnám sorolni
Ruhát minek vegyek, most tankolta mfel neki tavaszra
De vmit meg csak akarok adni
Pusz jóéjt, leléptem
Zsu