Sziasztok,
Eszti, te itt??? Hétvégén???Estefelé??? Nohát, miket megnem érünk!
Neked tök jól állnak a 3/4-s gatyók. Nyáron sztem csak azokban láttalak...pl az a csíkos, az nagyon tetszett....Téynleg, hogy állsz fogyásilag? Én most stagnálok az 57 kilón, mert néha elcsábulok....
Mert annyira hiányzik az édesség, hogy elmondani nem tudom....szóval egyszer-egyszer becsúszik valami édes...
sajnos...
na mindegy, majd tavasszal lebicajozom Marcellusszal...meg lerohangálom utána...
(mármint Marci után futkosva...)
Jó kis buláj vót! Túrótorta az volt mint amit vittek a klubba anno? Vagy ez másmilyen? Kinézetre más egy kissé...
Azt esteleg tudod, hogy hol lehet ilyen csacsit kapni? Már egy ideje vadásszuk, de nem találtunk még...köszi, ha megkérdeznéd, ahonnan kapta Benyó.
Natasa, mia csuda aza diómosó izé? Ilyet én még nem is hallottam? Vagyis mosódió, nem diómosó, na. a lényeg hogy mi az?
És miaz hogy költöztök?????!!!! Hova???!!! És az Örsön lévő lakás meg csak ott áll, és ott vannak a halak? szegények...tuti magányosak....nem hideg nekik a kéró? nem fagynak meg így?
Zsódajumam, már megint nagyon jók a képek! Mekkora a házatok? Nagyon szép, és igényesen van megcsinálva....tényleg...nagyon ízlésesek ezek a megoldások, és olyan....igazi otthon érzése van az embernek a képek láttán...
(tényleg nem akarsz egyszer meghívni minket? NAgyon megnézném élőben is ezt egyszer...) És mit csinál a nyúllal a kutya? nem akarja szétszedni??? A dalmata az egy vadászeb ha jól rémlik erről szóló tudásom...
(szegény nyuszi, képzelem milyen nyúzásnak van kitéve 3 gyerek, meg még egy kutya is... jóvanna ez csak úgy eszembejutott, elnézést. )
Ilba,
na jó volt Benire az úszópelus?
Tegnap klikkesedtünk megint Görgőciékkel....Köszi hogy jöttetek, Tücsi!!! És mostanában Tücsi nem is tesz fel képeket,
szóval, akár engedné, akár nem
(pedig most biztos haragszik kicsit, hogy kérdezés nélkült teszem ezeket ki, de nem baj, mert legfeljebb leszedi a fejemet, de azt csak túlélem valahogy... )
íme:
Nemár anya, tudod, hogy a Marci nem is szereti a bohócot....de én annál inkább!
Kukucs itt...
Kukucs ott...
A kocsis fotelok nagyon ott vannak a szeren, igaz anya?
Marci bemutatta a vendégeknek a "hogyan áriázzunk bokacsörgő nem rendeltetésszerű használatával" című előadását.
Aztán MArci visszafoglalta, ami az övé....
Ezért Görgő először kicsit begurult...
Aztán nagyon csalafintán kitalálta, hogy inkább eszik egy kis gyümit, és ezzel visszafoglalta a királyi trónt...
Ezt meg csakúgy kapjátok, mert nekem tetszik...
Marci és a nagyi sorozat:
Jó éjt!