Előre leszögezem, hogy utoljára írok, ide, még akkor is, ha Vadvirág provokálni próbálna ( látod, én tisztellek annyira, hogy nagybetűvel írom a neved, mégha az csupán fantázianév is )
szóval: NEM vagyok azonos Fannyval, bármily hihetetlen
természetesen nem fogom megadni az elérhetőségeimet, nincs szükségem arra, hogy zaklass a kórházban
az általad megadott névről és az ellenőrzés lehetőségeiről annyit, hogy létezik olyan kórkép, amelyben a páciens egy általa irigyelt személy "bőrébe bújik", és eljátssza azt, természetesen ez olyan közegben történhet, ahol őt személyesen nem ismerik, nem látják, nem tudják ellenőrizni, hogy valóban az-e, akinek mondja magát.
következésképp hiába nézne utána v.ki az általad megadott adatoknak , amelyek valószínüleg igazak, DE KORÁNTSEM BIZTOS, hogy Te vagy az a személy
remélem, eddig világos
azért tűntem el, mert főztem, mostam, takarítottam, bár nekm még csak egy gyerekem van, de sok szabadidőm mégsincs, örülök, hogy most épp nem ügyelek.
nem tudom, Te hogy vagy képes 4 gyerek mellett folyton itt lógni,
bizonyára Te vagy superwoman
Ditke!
azért én ilyen csacsiságot nem állítanék , hogy nem törődnek a dátum beállításával, ez a képalkotó diagnosztikában rendkívűl fontos!! , pláne a szülészeti gyakorlatban, ahol szükség lehet később a leletek összehasonlítására!!
ilyen hibát egy orvos sem követhet el!!
nos, részemről innentől NO COMMENT.
Melcsi!
sajnálom én is, jó kis topic volt ez, Vadvirág színrelépése előtt
azért örülök, hogy Benned nem kellett csalódnom, pont ilyennek ismertelek meg az írásaidon keresztül
Boldog babavárást Neked!
alexandra