Új privát üzeneted érkezett!

sandy76!
Nagyon eltűntél hirtelen, amikor a kórház telefonszámát és a nevedet kellett volna megírnod, hogy utánajárhassak, valóban ott dolgozol-e ahol mondod...

Íme UH-fotók a babák fejlődéséről, hogy mi mikor látszik, stb.
http://www.ehd.org/resources_bpd_illust ... anguage=38

Kata!
Tiszta szívemből köszönöm hogy kiálltál mellettem. Igazán jó érzés hogy van aki bízik bennem továbbra is. :D :D

fanny01-nek és sandy76-nak az a célja, hogy a babák elmenjenek tőlünk, ezét idegesítenek, ezért próbálnak kellemetlen perceket szerezni nekünk.

De NEM FOG SIKERÜLNI A GONOSZ TERVÜK!!! Ezek a babák nagyon akartak jönni, úgyhogy maradni is fognak!!! :D :D

Vadvirág

Vadvirág
Vendég

Jamina!
Na most pityeredtem el!!! :D :D
Őszintén nagyon szépen köszönöm hogy Te is mellettem állsz és nyilvánosan is a védelmemre keltél. Aranyos vagy nagyon! :D :D

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

Lányok, nagyon csúnya dolog így beszélni egy kismamival. :(
Én ismerem Vadvirágot évek óta a fia és az én fiam majdnem egyidőben született. Nem értem miért kell bántani, vádaskodni.
Egyébként Marcim nekem is ikrek volt, csak a másik baba felszívódott a 12. hétre. És az 5. héten már megmondta az orvosom, h ikrek,mert 2 petezsákom van. És, mivel 2 peteszák vszinű, h kétpetéjüek.

Drága Vadvirág:
ne idegeskedj. A szeptemberi babáknál mindenki szeretettel gondol Rád.

Üdv: Hajni
Vendég

Na Lányok, akkor a régiek nyithatnának is 1 uj topicot.
Én tartom a kapcsolatot Fannyval, el kell mondjam Vadvirág, hogy meglehetősen durván utasitottad ki innen, ahová Te jöttél később, szóval ezt nem kellett volna... Jó Neked, hogy ilyen könnyne potyognak a gyerekek, biztos jó az angyalkajárás Felétek. Itt viszont azt hiszem majdnem mindenkinek elég nehezen sikeredik/ett össze a gyerkőc, szóval senkit sem kéne bántani, főleg kioktatni nem.
Egyébként, gondolom feltünt, én is igyekszem átugrani a hozzázólásaidat bár nem feltételeztem hogy a babákkal kapcsolatban nem modanál igazat, egyszerüen csak azért, mert számomra is tul nagyképü és kioktató amiket ide irsz.
Ennyi
Azért kár ezért a csapatért...

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Sziasztok!

Melcsi!
Sokan nem értékelik az őszinte szót, erről már beszéltünk...

Engem nem zavar ha valaki nem talál szimpatikusnak és nem reagál a hozzászólásaimra.

Nekem nem célom hogy mindenkinek azt mondjam amit hallani szeretne.

Nem azzal van probléma ha valakinek nehezen jön össze a bébi, hanem azzal, ha férje kívánságát semmibe veszi és gyógyszereket szed titokban hogy teherbe essen.

Legfeljebb egyedül marad fanny01 az újszülöttel, ez benne van a pakliban...

A többiek is bátran szólhattak volna ha nem vagyok ide való, ha zavarok és kellemetlen perceket szerzek az itt létemmel.

Nem a hátam mögött kell privizni, nekem kell szólni. Vagyok annyira toleráns, hogy távozom és oda írok, ahol szívesen látnak.

Vadvirág
Vendég

Hajni!
Szívből köszönöm a kedvességed, hamarosan megyek oda is. ::)

Puszi, Vadvirág
Vendég

Vadvirág!
Nem is az őszinteséggel van a baj, hanem AHOGY mondod inkább...
Hogy a hátad mögött-e? Megnyugodhatsz azért, hogy van jobb témánk is, csak mivel Fanny nem ir ide, a velünk történő eseményeket priviben irjuk meg egymásnak. Remélem Fanny nem veszi sérétsnek, ha azt leirom ide Róla, a Te kedvedért, hogy ugy látom, a házasságuk van olyan boldog és teherbiró, hogy azért nem maradna egyedül... Nem most kezdték együtt, csak lehet hogy a férje kényelmes 1 kicsit, vagy előrelátóbb, vagy nem tudom, de az biztos, hogy boldog apuka lenne ujra.
Én kiváncsi lennék a többiek véleményére is, de biztos mindenki hétvégézik.

melcsi1967

Melcsi!
Majd jönnek a többiek és és elmondják őszintén a véleményüket.
Ha mindenki zavarónak tart engem itt, én azonnal távozom...

Én akkor is elfogadhatatlan dolognak tartom azt ha valaki egyedül dönt egy új élet felől!!!

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

Ditke vagyok, én is az ikres topikból keveredtem ide. Nem ismerem a csapatot, de nem értem miért kell valakiről azt feltételezni, hogy hazudik :?: :shock:
Pláne ilyen dologban.

Egy UH felvételen a dátumbeállítás ugyanolyan mint egy fényképezőn vagy videón, akármin: nem magától csinálja, be kell állítani. Nem mindenütt vacakolnak vele, így egyáltalán nem lehetetlen, hogy nem a mai dátumot mutatja...
Azt, hogy két baba lesz, az első UH-n már lehet látni, ahogy egyet észrevesznek úgy kettőt is. A nemüket nem lehet még biztosan megállapítani, de ha jól emlékszem azt írta Vadvirág, hogy ha mégis fiú lesz, hát kitalálnak fiúnevet is. Egyszerűen csak kislányt szeretnének :lol:

Szerintem minden közösségben vannak emberek, akik jobban kedvelik egymást és vannak akik kevésbé, de ettől még nem illik hazugnak titulálni senkit.

És igenis én is felnézek Virágra, mert aki ennyi gyereket felnevel becsülettel arra csak felnézni lehet. Becsülöm az optimizmusát és az erejét. Én néha a saját kettőmbe is belefáradok :oops:

Ditke
ditke62

Ditke!
Szívből köszönöm a kedvességed!!! :D :D

És kedves gyanakvók... Hogy miért érek rá annyira fórumozni, chatelni?

Mert ahelyett hogy rendet raknék, ezt teszem és pl. most hétvégén a férjem foglalkozik főként a gyerkőcökkel, hogy legyen szabadidőm magamra is. :D :D

Amúgy hétköznap szuper jól eljátszanak egymással. :D :D

Egyébként meg olyan ügyes vagyok, hogy akár két peluscsere és egy sütés között simán megteszek egy-egy hozzászólást, ez számomra. max. 1 percet vesz igénybe, lévén jól gépelek... :D

Amúgy más szórakozásom egyelőre nemigen van a gyerkőcök mellett és mire elalszanak éjszaka, már én is békaként terülök ki és kiesik még a legizgalmasabb könyv a kezemből. :D

Vadvirág
Vendég

Hú!! Lányok, ezt hagyjátok abba, de most!

Elég volt!!!

Én nem gondolom, hogy bárkinek ne lenne itt a helye akinek mondanivalója van nekünk.

És nem gondolom, hogy itt bárki ne lenne őszinte. De biztosan másképp látunk dolgokat. És fontos, hogy a véleményünket úgy mondjuk el a többieknek, hogy azzal ne sérsünk meg senkit!! Ez legalább olyan fontos, mint az őszinteség! És tényleg nem kell mindenki hozzászólására reagálni. És nekem nagyon hiányoznak a régiek, Sheila, Rabkri, Fanny stb., de az újakat is szívesen látjuk!

Mindenki azt, és annyit mond el magáról amennyit meg szeretne velünk osztani. Nem hiszem, hogy jogunk van pár hozzászólás alapján bárkit megszólni, ez mindkét félnek szól. Itt bizony sokaknak nagyon nehezen jön össze a baba, és ettől nem hiszem, hogy irigyek lennénk azokra, akiknek meg összejött. Hanem örülünk neki! De bizony, akinek nincs gondja a teherbeeséssel, annyi babája van, lesz, amennyit szeretne, annak bizony nehéz átéreznie a azon nehézségeket, amiket mi átélünk hónapról hónapra. Amikor nem jön össze a baba. És nekünk is nehéz a szívünk, hogy a másiknak már megint sikerült! De ez nem rosszindulat!! Csak ilyenkor fáj a szívünk, hogy nekünk miért nem!

Legyünk toleránsak egymás iránt! Tartsuk tiszteletben a másik véleményét, próbáljuk megértzeni a másik érzéseit, és próbáljunk meg segíteni egymáson, ha tudunk!

És nem titok, én is levelezek Fannyval, de nem gondolom, hogy hogy ezzel valaki háta mögött bárkit kibeszélnék. Egyszerűen csak hiányzik innen, és ha ide nem jelentkezik, akkor egyéb módon miért is ne tarthatnám vele a kapcsolatot!

Lányok gyertek mind, és legyünk meg békésen együtt!

Gabi
paga

Paga!

Nem mondtam soha senkinek semmi rosszat azzal kapcsolatban hogy nehezen jön össze a baba. Sőt...! :D :D

Bíztattam mindenkit, hogy előbb-utóbb így vagy úgy, de tutira sikerülni fog!!! :D :D

Sőt, azt is mondtam, hogy a korunkra való tekintettel sokaknak talán ikrei lesznek. :D :D

De fanny01-ről az a véleményem hogy akármennyire is akar babát csúnya dolgot csinált.

Pláne hogy már két felnőtt fia van is... Nem tartom indokoltnak a férje átverését.

Mostmár szeretném ha mindenki megírná hogy szívesen lát-e itt, vagy inkább távozzak, mert nem szeretnék olyan társaságba járni ahol csak megtűrnek...

Vadvirág
Vendég

Előre leszögezem, hogy utoljára írok, ide, még akkor is, ha Vadvirág provokálni próbálna ( látod, én tisztellek annyira, hogy nagybetűvel írom a neved, mégha az csupán fantázianév is )

szóval: NEM vagyok azonos Fannyval, bármily hihetetlen

természetesen nem fogom megadni az elérhetőségeimet, nincs szükségem arra, hogy zaklass a kórházban

az általad megadott névről és az ellenőrzés lehetőségeiről annyit, hogy létezik olyan kórkép, amelyben a páciens egy általa irigyelt személy "bőrébe bújik", és eljátssza azt, természetesen ez olyan közegben történhet, ahol őt személyesen nem ismerik, nem látják, nem tudják ellenőrizni, hogy valóban az-e, akinek mondja magát.

következésképp hiába nézne utána v.ki az általad megadott adatoknak , amelyek valószínüleg igazak, DE KORÁNTSEM BIZTOS, hogy Te vagy az a személy

remélem, eddig világos

azért tűntem el, mert főztem, mostam, takarítottam, bár nekm még csak egy gyerekem van, de sok szabadidőm mégsincs, örülök, hogy most épp nem ügyelek.

nem tudom, Te hogy vagy képes 4 gyerek mellett folyton itt lógni, :) bizonyára Te vagy superwoman :)

Ditke!

azért én ilyen csacsiságot nem állítanék , hogy nem törődnek a dátum beállításával, ez a képalkotó diagnosztikában rendkívűl fontos!! , pláne a szülészeti gyakorlatban, ahol szükség lehet később a leletek összehasonlítására!!

ilyen hibát egy orvos sem követhet el!!

nos, részemről innentől NO COMMENT.

Melcsi!

sajnálom én is, jó kis topic volt ez, Vadvirág színrelépése előtt :(
azért örülök, hogy Benned nem kellett csalódnom, pont ilyennek ismertelek meg az írásaidon keresztül

Boldog babavárást Neked!

alexandra
sandy76

sandy76
Miért tisztelnélek???? Nem adtál rá okot...

Amúgy magad sem tiszteled talán önmagad, mert kisbetűvel írtad a nicked és nem töltöttél ki semmi adatot...

OK, mindent ki lehet magyarázni...

Nos csajok!
Ki jön el velem a következő UH-ra a Péterfybe????

Vadvirág
Vendég

sandy76
Miért vagy figyelmetlen?????

Pár sorral feljebb megírtam miért is érek rá annyira. :D

De látom, ez neked sem okoz gondot egy cseppet sem. Hihi!
Hogyhogy nem vagy ügyeletes?

Vadvirág
Vendég

sandy76
Nem hinném hogy egy orvost lehet zaklatni...

Azt hiszem azzal hogy nem írod meg az elérhetőséged, mindent elárultál... Remélem a többiek is olvasnak a sorok között.

Vadvirág
Vendég

Sandy,
ha Viki egy beteges hazudozó lenne, akinek a szórakozása, hogy vki másnak a bőrébe bújik, akkor nyilván kórosan ügyelt volna arra is, hogy mi a dátum az uh-képen.

Amúgy annyira nevetséges az egész, én ismerem őt, tudom, hány gyereke van, tudom, milyen személyiség, és tudom, mennyire butaság volt tőled, Sandy és tőled is, Fanny, ez a sok koholmány.
jamina

Sandy!
Köszi :D
Még nem tudom, mit is gondoljak erről az egészről.
De az különös, hogy hirtelen ennyien szólnak hozzá Vadvirág védelmében, akiket eddig nem olvastunk.
Te rendszeresen olvasol minket?
Egyébként 1 másik topicban történt hasonló robbantási kisérlet nyár elején, kicsit ketté is váltunk emiatt. Most azon gondolkozom, ki lehet itt a robbantó. Mivel az itt levelezőknek valóban majdnem mindegyike küzd a gyerek akarás problémájával. Aztán jön valaki, akinek nagyon könnyen jönnek. Kioktat valakit, aki nagyon szeretne még. Az a valaki elmegy innen. Vajon együtt marad-e ez a társaság?
És megint a politika oldaláról nézve: vajon nem olyan cél mozgat-e valakiket, hogy az ilyen babaakaró nőket igyekezzen lebeszélni a babáról.
Mert a másik topic meg a Kaális párok fóruma volt...
Ez nekem különös egybeesés.

Paga kedves!
Te vagy itt a békéltető testület :D

melcsi1967

[quote="melcsi1967"]. írta:melcsi1967
De az különös, hogy hirtelen ennyien szólnak hozzá Vadvirág védelmében, akiket eddig nem olvastunk.
Nincs ebben semmi különös.
Ha bántják egy barátomat, ráadásul teljesen alaptalanul és gusztustalanul, akkor kiállok mellette, hisz a barátom.
jamina

Viki! Mi szeretünk és tudjuk, hogy minden szavad igaz! És nyugi minden rendben lesz a babákkal.

Komolyan példát vehetnétek Vikiről nagyon klassz nő és jó anya és teljesen megérdemli, hogy újra átélhesse, hogy ikrei születnek. Nagyon szomorú, hogy elvesztette Márkot 4 hónaposan. Ráadásul egy problémamentes terhesség után csak azért, mert a dokija nem rögötn a császár mellett döntött.

Büszke vagyok rá, hogy ismerem és a barátnőm!!!
linato

Melcsi!
Az összes nőnek, akinek nehez lesz gyereke, kényszerképzetei lesznek???

Én mindenkinek drukkoltam itt és nem hinném hogy szégyellnem kellene amiért a sors kegyes hozzánk és annyi babát ad, amennyit csak szeretnénk. :D :D

És nem érted amit mondok???

fanny01-el van bajom kizárólag. Azzal hogy nem őszinte a férjéhez és a tudta nélkül akar gyereket, holott már van két felnőtt fia, nem meddő.

Csak éppen nem ennyi évesen kellett volna elgondolkozni talán egy új jövevényen...

A barátaim pedig naná hogy megvédenek, mert szeretnek és ismernek személyesen. :D :D

És mindent, rosszat és jót megosztunk egymással. Azt is hogy itt mi folyik...

Vadvirág
Vendég

Lina!
Nagyon szépen köszönöm. Én is büszke vagyok rád!!! :D :D

Vadvirág
Vendég

És Melcsi!

Akármilyen fura neked, én is bármikor bárhol kiállnék a barátaim mellett!!! :D :D

Vadvirág
Vendég

Melcsi :)

Azért jöttek ide, mert Vadvirág telesírta az összes többi topicot, hogy Őt itt milyen nagyon megalázták...

igen, bár nem rendszeresen, időnként

volt itt egy ismerősöm régebben, és kíváncsi voltam, hátha újra jön
és persze az együttérzés is szerepet játszott, mi is régótaszeretnénk tesót, de nehezen sikerül :(

sajnos tudom, mennyit kell küzdeni

Alexandra
sandy76

sandy76
Neked nincsenek barátaid????

Naná hogy megosztom velük a szomorúságomat és azt is hogy milyen unintelligens emberek szólnak hozzá a dolgaimhoz és vádaskodnak alaptalanul. Brrr...!!!

Vadvirág
Vendég

sandi76
Undorító ahogy leselkedtek más topikokon és nyomoztok utánam!!!

Pfújjjjjjjjj!!! Ez milyen személyiségre vall kedves doktornő????

Pláne nem érdeklődőm olyan személyek iránt, akiktől borsódzik a hátam.

Fura...

Vadvirág
Vendég

Még az a szerencse hogy vannak a világon zártkörű fórumok, ahova ilyen alattomos alakok be sem juthatnak.
Vendég

És kedves féltékeny ellendrukkerek!!!

Ezentúl semmi konkrétumot nem tudtok meg az hétszentség!!!
Hiába is kutakodtok bármelyik kedvenc topicomban. Hihi!

Majd a sorstól megkapjátok a magatokét, ne féljetek egy percig sem.

A jók és a rosszak is elnyerik méltó jutalmukat, avagy büntetésüket.
Szerintem még nektek is rengeteg fura dolgot tartogat nektek az élet...

Vadvirág
Vendég

Ocsmányak vagytok!!!
Bújjatok el, jobban teszitek!

Vadvirág
Vendég

Vadvirág!
De tényleg, honnan tudták a barátnőid, hogy gyorsan ide kell irni???
Ezt most nem gyanakvásképpen kérdezem, csak furcsa, hogy hirtelen ennyien állnak itt Melletted.
Lehet hogy tényleg van 1 kis agykihagyásunk :oops: De én azt meg tudom érteni, hogy bizony 1 hosszu házasság sikere taktikai lépéseken, női praktikákon is mulik, mert ugyan lehet hogy nem akarja a férje annyira azt a gyereket, de ha megszületne, ő lenne a legboldogabb, hogy a felesége nem hagyta magát racionális okok miatt lebeszélni. Igy aztán beleférhet akár 1 kis csusztatás is.
Mondd meg igaz lelkedre: Te mindig minden lépésedet beleegyezés után hozod?
Egyszóval: az élet nem olyan egyszerü, és vannak akik a "kapuzárás" előtt még ugy érzik, mindenképp kell még 1 gyerek. Vagy sokáig nem jött, és azért tolódott ki ennyire (pl. nálunk). De nem szabad ezért elitélni senkit, főleg annak, aki nem jár hasonló cipőben.
Sandy!
Esetleg közös ismerősünk, aki netán a Duna mellett lakik?

Hol vannak zártkörü topicok?

melcsi1967

Szerintem most már tényleg hagyjátok abba!

Én is szoktam olvasgatni más topikokat, és nem feltételnül szólok hozzá!

Ez egy nyilvános fórum!

De itt senki senki ne kívánjon a másiknak rosszat!

Ez a hozzászólás sorozat, pró. és kontra nem válik dicsőségére egyikötöknek sem!

Vadvirág!

Ne idegesítsd magad! És azért hozz a babákról, és a nagyobbakról is hírt!

Csak végre már fejezzétek ezt be!

Gabi
paga

Melinda!

Hallottad, hogy most már a gyesen lévő kismamáknak sem ingyenes a felsőoktatás? Csak plusz pontot kapnak!

Ez azért elég érzékenyen érint! Tudod terveimben szerepelt, hogy ha összejön a baba, akkor a gyes mellett valami másoddiplomás képzésen veszek részt!

Pedig a korom miatt már a nyelvvizsgát is megúsznám.

De azért még lelkesen, bár kevés eredménnyel tanulom az angolt!

Tudna nekem valaki úti tippet adni, hogy hová menjünk tavasszal egy hosszú hétvégére? Tavaly Prágában voltunk. Idén eddig Amszterdem és Párizs került szóba. De Amszterdam drágának tünik, Párizsban pedig már volt a csapatból valaki, más meg egy másik társasággal készül ősszel oda menni. Külföldre gondoltunk!

Várom az ötleteket!

Gabi
paga

Melinda!
Már mondtam az előbb is hogy megosztottam a barátaimmal mit műveltek velem...

És természetesen tudják a topic címét, tulajdonképpen mindent tudnak rólam. :D :D

És legtöbben személyesen ismernek!!! :D :D

Soha semmilyen döntést nem hoztam meg Attila nélkül. :D :D

Mindig, minden apróságban együtt hozzuk meg a végső döntést. :D :D

Nem hiszek a praktikákban, én a mindenkori őszinteségben hiszek és a szeretet erejében. :D :D

Egy házasság nem alapulhat HAZUGSÁGON!!! Soha, semmilyen esetben nem indokolt átvágni a másikat!!!

Vadvirág
Vendég

És igenis hozhatok ítéletet mások felett!

fanny01-től undorító amit művel a férje háta mögött.
Még akkor is ha netán esetleg a végén jól sül el a dolog!!!

Hamarabb kellett volna gondolkodni...

Vadvirág
Vendég

És Melinda!

Nekem ne beszélj meddőségről, amikor a mostani pocaklakód a legtermészetesebb módon került oda!!!

És legtöbbetek sem meddő, hiszen van már gyerkőcötök, akik természetes úton fogantak.

Az hogy egy idősebb nőnek kevesebb a teherbeesési esélye köztudott.

Annak idején azért választottam pluszba ezt a topicot, mert azt hittem 36 éven felül már higgadtak, intelligensek a nők, tudunk majd értelmes dolgokról eszmétcserélni.

Tévedtem...

Vadvirág
Vendég

Paga!
Látom szeretnéd oldani a feszültséget.
Én nem vagyok különösebben ideges emiatt, de azért ez gáz. Főleg Vadvirág legutóbbi hozzászólása.
Külföldi hosszu hétvége: nem kacsintgattok Erdély, pl. Marosvásárhely felé? Nem jártam ott, de azt mondják, gyönyörü, na és nyelvi problémák sincsenek :wink: Környéken is akad bőven látnivaló, repülővel 1 óra az ut kb.
Viszont Párizs megunhatatlan, biztos nem simeri mindenki minden szegletét!
Vagy Salzburg? Mozart csokival hintve :oops: :lol: .
Mikor mentek?

melcsi1967

Melcsi!

Szerintem nem egyre gondolunk :)

Vadvirág!

csak kíváncsiságból olvasgattam, de többé nem teszem.

Te azt hangoztatod, hogy Veled gonoszak és rosszindulatúak voltak, mégis Te átkozódsz, fröcsögsz itt, és rosszat kívánsz másoknak...

nem félsz, hogy ez fordítva is elsülhet?

azért ez nem szép dolog...

a barátnőid ismerik ezt az oldaladat is?

sem én, sem Fanny nem kívántunk Neked rosszat, te személyeskedsz és elemezgeted Fanny családi életét folyamatosan...ebbe talán nem kéne beleszólnod, véleményed persze lehet, de vannak olyan élethelyzetek, mikor ezt jobb megtartani magunknak...ezt hívják diszkréciónak, vagy tapintatnak.

Én nem akarlak bántani Téged, sőt sok boldogságot kívánok Neked!!

Amennyiben minden szavad igaz, amit leírtál, nincs okod idegeskedni.

Igaza van Pagának, a B.net tényleg nm erre való!

Alexandra
sandy76

Tévedsz, Vadvirág, nincs jogod ítélkezni!

egyikünknek sincs!

Paga!

Rómára nem gondoltatok??

Alexandra
sandy76

sandy76!
Ti kezdtétek fanny01-el vállvetve az alaptalan rágalmazást, vádaskodást!!!

Nekem nincs félni valóm, a barátaimmal mindig őszinte voltam, eléggé ismernek. :D :D

Odafönt pedig nem véletlen ajándékoztak nekünk ismét ikreket!!! :D :D

És hiába mocskolódtok, megvédem bármi áron a családom, a férjem, a gyerekeim és önmagam!!! :D :D

Csak nem képzeltétek hogy szó nélkül hagyom ezt a rengeteg ocsmányságot??????

Vadvirág
Vendég

sandy76!
De igenis van jogom hozzá, elmondhatom amit gondolok!!!

És Fanny01 férjének is lenne joga hozzá!!!

Meg a gyerekeinek!!!

Ti sem vagytok Istenek, nem dönthettek egy új életről egyedül! Mit képzeltek?????????

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!
Nagyon szomorú vagyok . Nekem ez a topic volt idáig a béke szigete. Olyan kultúráltan tudtunk véleményt cserélni, tiszteletben tartva egymást. Nem szeretnék véleményt nyilvánítani az esetről, úgy gondolom elég erős egyéniségek vagytok ahhoz, hogy meg tudjátok védeni magatokat. Csak nagyon szépen kérlek titeket, próbáljátok meg ezt egy kicsit visszafogottabban tenni. Én személy szerint nagyon- nagyon szeretnék továbbra is kellemes légkörben beszélgetni az itt kialakult jó kis társasággal. (beleértve Vadvirágot és Fannyt is, akit már én is többször hiányoltam)
Azért, hogy én is oldjam az itt kialakult feszültséget leírnék egy, a napokban megtörtént sztorit.
Egyik reggel öltöztettem Benjit és közben ölelgettem, puszilgattam és megkérdeztem tőle: Kit szeret nagyon anya?( Vártam, hogy majd mondja, hogy őt) Benji válasza ehhez képest a következő volt :Apát! Több mint 23 év házasság után azt hiszem nem lehet rossz a helyzet, ha még a gyerek is így látja.

Paga!
Igen hallottam. Sajnos ez téged már érint. Én még megúsztam a dolgot, mert aki 2006. decemberében hallgatói jogviszonyban volt, az még végig ingyen tanulhat. Ezek szerint én még az utolsó pillanatban kezdtem el a tanulást. Viszont azt is hallottam, hogy a plusz ponton kívül néhány egyetem, főiskola anyagi kedvezményeket fog adni a kismamáknak.

Melinda
fermel

Vadvirág!
Kezd a pumpa felmenni.
16 éven át vártunk Emesére, ezidő alatt 2 orvostól kaptam papirt arról a tényről, hogy meddő vagyok. Ezek után hidd el, nekem volt a legnagyobb meglepetés ez a baba, én már azt hittem, hogy korai klimax :lol: Ezzel a ténnyel nem kéne igy bánni!
De egyébként, senki nem müvelt itt Veled semmit kezdetben. Ma délelőtt, ha jól emlékszem, jött az a hozzászólás Sandytól, és akkor indultak be hirtelen az események. Már ettől zeng ez az egész oldal, mert azóta jelennek meg a barátaid folyamatosan.
Őszinteségről: én felvállalom magamról, hogy bizony határozatlan, néha önállótlan nőci vagyok, aki sokban függök a férjemtől, gyakorlatilag Ő az iránymutató. De lehet hogy még Ő is tudja, hogy nekem is vannak praktikáim :oops: :wink: Szóval egyszerüen nehezen képzelem el, hogy Ti olyan mintacsalád vagytok, ahogy leirod.
És a másik: hozhatsz itéletet persze, de azt tartsd Magadban.
És végül: mostmár tényleg jobb lenne ezek után, ha Te bujnál el abba a nem nyilvános topicba amiről irtál, és én a magam részéről kezdem azt gondolni, hogy Sandynak igaza lesz Veled kapcsolatban.

melcsi1967

Melcsi!
Nézzetek bátran utána a bizonyítékoknak!!!
És a rágalmazásért, vádaskodásért ugye tudjátok mi jár???

PATKÁNY vagy Te is! Pumpáld csak magad ha jól esik...

Vadvirág
Vendég

És Melinda!
Ki a csuda mondta hogy minta család vagyunk?

Azért mert őszinték vagyunk egymással a férjemmel és gyerekeimmel is?????

Neked ez minta? Jesszus!!!

Képzelem hogy élhettek!!!

Vadvirág
Vendég

És ugyan miért bújnék el???
Nekem ellentétben veletek nincs takargatni valóm, mert kezdettől a legőszintébben szóltam hozzátok...

Nem kellene sajnáltatnod magad!!! Velem nagyobb tragédia történt, de sosem látott sajnálkozni senki.
Szégyelld magad! Nem tudod miről beszélsz sajnos...

Vadvirág
Vendég

Kedves Druszám!
Majdcsak vége lesz a pengeváltásnak valamilyen formában, de az az igazság, hogy nem szeretek hallgatni ilyen vitákban, szóval lehet hogy én is szitom itt a feszkót :oops:
De az UH gépeken azért pontos szokott lenni az idő, nekem rengeteg van, különböző orvosoktól, mégis mind a pontos sátumot mutatta.
Benji :D De aranyos gyerkőc!
Mikor mi Dezsővel megöleljük egymást Pörike előtt, Ő akkor mindig odafurakszik közénk, pontosabban Apának mondja, hogy vegye fel.Csak nem máris rivalizálni akar velem? De mikor felveszi, akkor olyan cicásan bujik mindkettőnkhöz, szerintem jelzi, hogy jól van ez igy.

melcsi1967

Na akkor figyelj most rám és nem minősitelek hogy mi!
Nem vagy minta! Sőt! Csak Magatokat állitottad be ugy! Kár volt leirnom, mert belemagyaráztál hülyeségeket!
Jobb ha el se képzeled, hogy hogy élünk mi. Nincs olyan képzelőerőd. 20 év után is szerelemnek hivják.
Szerinted nekünk milyen takargatnivalónk van :?: :?: :?:
A licitálásról meg inkább azt irom, hogy ezt most fejezzük be! Különben is, ahogy irod, Rólad megállapitotta a pszichiáter, hogy TÖKÉLETESEN DOLGOZTAD FEL ! Én ezt nem tudom elmondani magamról, de nem is akarom. Bizony nem akarom soha elfelejteni hogy elvesztettem azt akire 15 évig vártam. Meg a többi dolgot se amiken keresztülvittük egymást a férjemmel, mire idáig eljutottunk. De mindenkinek a maga baja a legnagyobb.
Ezért aztán jobb is, ha Te sem foglalkozol a mások bajával, és nem veszed többet a szádra Fannyt.

melcsi1967

Melinda!
Sokak örömére bejelentem, hogy soha többet az életben nem jövök közétek, nem érdemlitek meg a társaságom...

A 12. heti UH nem a magánrendelőben, hanem a Péterfyben lesz, gondolom ott majd kapok hivatalos papírt a babácskák paramétereiről és el lesz látva fejléccel, pontos dátummal, stb.

Majd az ikresekhez (ahol szeretnek és bíznak bennem) mellékelem.
Úgyis kutakodni fogtok ahogy ismerlek benneteket.

További jó színészkedést és csak nyalogassátok bátran egymás sebét, az biztos hasznos...

Vadvirág
Vendég

Melinda!
Oh, most vettem észre hogy már megint írtál kedves irígykedő meddő!!!

Aha, szép lehet a HAZUGSÁGON és praktikákon alapuló házasságotok!!!

Ahogy fanny01-é is. GRATULÁLOK!!!

Vadvirág
Vendég

Vadvirág!
Gondolom előre le volt sakkozva ez a lépésed, és a magam részéről kijelenthetem, hogy nem is vágyom a társaságodra.
Hidd el, én pl. nem tudtam, hogy irogatsz-e máshova. Nem is tudom senkiről aki itt van.
Kitörölted a mércéidet?

Minden rosszban van valami jó.
Ha Vadvirág elköltözik, akkor lehet hogy Fanny visszatér ide. Meg a többiek is, akik csak hébe-hóba irtak, talán nem véletlenül.

melcsi1967

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?