Új privát üzeneted érkezett!

Össznépihez:
mondom, én elég rugalmas vagyok!
A döntést ezért másokra bízom, esetleg az sem kizárt, hogy messzebbről is csatlakozna valaki, akkor igazíthatjuk hozzá! :)

Pihi,
Kamilla, úgy tudom, munkahelyről netezett, és ott történt vmi szigorítás v. ilyesmi :roll:
Ha esemény van, biztos nyom egy sms-t vagy beugrik egy netcaféba! :)

Ha tali időpont megvan, szólok neki is! :wink:
angel37
 
 


weboldal ajánlás
http://www.arwentorna.tk/
Az A R W E N t o r n a egy komplex saját technikájú tréning: szervi és nem szervi eredetű (PCOS, endometriosis, preklimax, elhízás, petevezeték lezáródás stb.) meddőségek kiegészítő terápiája; egy olyan adaptált zenés torna, amely a női vegetatív idegrendszerre, az izomműködésre, ezáltal a kismedencei női belső nemiszervekre hat.

Kép
gaby25
 
 


Nálunk is volt szigorítás.De azóta csönd van. Legfeljebb egyszer majd kirugnak.
Kár, hogy nem tud jönni, de hátha enyhül a helyzet náluk is előbb-utóbb.
pihi
 
 

 
 

Felhívtam ezt az arwentornás számot, és csak 500 Ft egy alkalom, nem kell előre bejelentkezni. Szerintem én hetente egyszer elmegyek. Azt mondta a nőci, hogy pl. az inszemnél is több esély van ezzel a bweágyazódásra. De spontán is :wink:

Kép
gaby25
 
 


Ez az arwentorna nagyon hasonlít az avivához, nagy különbségeket nem látok... :?

Gaby, majd elmondod, milyen volt! :wink:

Pihi,
lehet, hogy rosszul mondtam, az az igazság, pontosan most én sem tudom. Nem hiszem, hogy csak simán be lettek volna fenyítve, hogy figyelik mit néznek (ez nálunk is megtörtént), hanem talán nincs is már hozzáférés, valami technikai akadály rémlik. Ha van türelmed, keress vissza, mert leírta ide, hogy miért nem tud jönni!
angel37
 
 


Lányok ha engem is bevesztek a taliba, akkor nekem jó a péntek, csak a hely nem mindegy! Csepel még a munkahelyemtől is messze van! :cry:

Kép
kata05
 
 


Angel
az aviva torna 5200 egy alkalom, legalábbis ott amit én találtam a neten. Azt mondta a nő, hogy ez nem olyan, a hatása gondolom közel azonos. Majd elmondom milyen volt, jövőhéten akarok menni.

Kata
na, megkerültél? rég voltál babaneten :wink:

Kép
gaby25
 
 


Gaby, lehet, hogy én is mennék. Bár nekem csak a hétfő jó. Te mikor mennél?
pihi
 
 


Pihi
Hétfőn :D Szerdán hastáncra fogunk menni kolleganőkkel :wink:

Kép
gaby25
 
 


Gaby, tegnap voltam a hőmérősben! :lol:

Kép
kata05
 
 


Gaby.
Naná, hogy azt mondják! :wink:

Eredménynek u.azt ígéri, mint az aviva torna, a technikában nyilván van vmi különbség, de u.úgy női szervek erősítése, vérkeringés fokozása, ciklusrendezés stb. :wink:

Aviván voltam, csináltam is egy darabig, persze eredmény nulla, ezért is érdekel, hogy miról szól ez az arwen, de a kipróbálását másra hagyom! :)
angel37
 
 


Halihó!

De érdekes, hogy pont most kerültem szóba, mikor éppen netközelben vagyok! Egyetlen hely, ahol netezni tudok, az anyuék. De már nem sokáig!!!!! Ha minden igaz kb. két hét és bekötik a netet otthonra!!!! Akkor majd esténként fogok tudni jönni, meg hétvégén.

Vica, még egyben?

Végigfutottam az utóbbi oldalakat, de nem láttam zebrát :(

Rólam, csak annyit, hogy megfogadtam, hogy végigcsinálom a hat inszemet zsinórban, de nem bírtam tovább. Ez a harmadik, most nagyon megviselt, hogy nem sikerült, és azóta nem jártam se orvos közelébe, se gyógyszertárban, úgyhogy csak sejtem, hogy kb. most van peteérésem, de az uram külföldön van úgyhogy az esélytelenek nyugalmával várom majd a mensit. Most valahogy semmi kedvem ezzel a témával foglalkozni, mert ideges leszek csak tőle.

Hát nem voltam valami szívderítő, mi?

Ja a nettel az a helyzet, hogy egész egyszerűen bizonyos oldalak le vannak tiltva. (tulajdonképpen minden, ami nem a munkámhoz kell. ....Az apeh honlapjára fel tudok menni :), király, mi?

Puszi mindenkinek!

Angel! Ha van valami konkrétum tali ügyben dobsz egy smst?

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Kamilla,

hogyne, amint konkrétum van, megy a sms! :D

Jó, hogy benéztél - emlegetett szamár, ugye :mrgreen:

Szívderítésben sajna én sem vagyok jobb, totál megértelek! :roll:
angel37
 
 


Kamilla, jó hogy jöttél!!!

Ne add fel!!! Biztosan szar és nyilván át sem tudom érezni, míg nem estem rajta át. De biztosan hamar helyrerázod magad és lehet folytatni. Mostmár sikerülnie kell!!!
pihi
 
 


Hát igen. Gondolom te is hasolóképp éreztél/érzel. Annyira szar, mikor arról olvas az ember, hogy tök esélytelen embereknek is sikerül spontán, nekem meg se így, se úgy se amúgy..... Bocsi, ez félreérthető volt, nem az a szar, hogy nekik sikerült, hanem hogy velem miért nem történnek ilyesmik???????? Én még ráadásul esélytelen se vagyok!

Na léptem, mert anyám megöl a számla miatt.

Ciao!

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Kamilla,
ezt nekem írtad v. Pihinek? :wink:

Mindenestre abszolút értem, amit írsz, az embernek ennyi szivacs után már minden sikerről a saját szerencsétlensége jut eszébe. Ha egy "esélytelennek" sikerül, akkor is az, hogy na ez velem úgyse fog előfordulni :roll:

Tudom, hogy nem így érzed, de hidd el jobb így, hogy nem vagy tök esélytelen term. úton, bár elhiszem, hogy abban meg épp az az idegesítő! :roll:
angel37
 
 


Kamilla!!

DE jó,hogy jelentkeztél!!!!Sajnálom,hogy nem vagy jó passzba.

Kata!!

Hát még,jó,hogy beveszünk a taliba.Nem csepelen lesz,megpróbálunk központi helyet találni.

De úgy látom nem jutottink előrébb.

Szóval:

Tali jövő héten pénteken (16-án) :?: :?:
Délután :?: :?: 3-4-től???

Hol :?: :?: :?: Valami ötlet???Ahol babával is lehet dumcsizni

Ma voltak itt Zafírék és Ő is jönne Dóri babával. :lol:
csanita
 
 


Sziasztok!!

Gyors bekuk :D :D :D !!

Vica!!

Még egybe??Sokat gondolok rád ,olyan izgi :lol: :lol: :lol: !!

Sziiiiiaaaaaaaa Kamilla!!

Jaj de jo hogy jöttél :D !!
Tényleg rosz paszba vagy :( !Persze megértem (ismerös érzés)
Én most nekiálltam reménykedtni háthaa most nem jön meg ,mert ilyenkor már barnázni vagy az 1 cn -en szoktam lenni!Félek hogy nagyott koppanok!!
Na Persze tesztröl a 40 .cn-ig hallanni se akarok, ma voltunk a tescoba még csak véletlenül se mentem ara nehogy kisértésbe estek :lol: :lol: !!

Anita!!

Zafirt üdvözlöm,milyen nagy lehet már Dóri baba!

Pihi!!
a höd :( ,de amig nincs se pecsételés se mensi addig lehet reménykedni!!

Sziasztok!!!
Vendég
 


Sziasztok lányok!

Megint nagyon rég jártam erre, múltkor úgy örültem, hogy végre van otthon net, erre ahogy elküldtem az üzimet, rögtön elszállt a kapcsi :evil: . A gépben van valami bibi, úgyhogy, most egy ideig biztos nem lesz otthon net. Most anyukáméknál vagyok.
Holnap megyek a 12 hetes UH-ra. Szorítsatok, hogy minden rendben legyen. Most éppen kavarás van a babám korával kapcsolatban, mert az utolsó mensi szerint 13+2-nek kellene lennie, az eddigi UH-im szerint viszont 12+1, és az összes okos doki az utolsó mensim szerint akar minden vizsgálatra küldeni, és hiába mondom nekik, hogy nem úgy van, akkor is el kellett mennem a múlt héten 12 hetesre, ott a doki engem cseszett le, hogy mit keresek én ott 11 hetesen? Bocsi, hogy itt panaszkodok, de nagyon bosszant a dolog.
Az előző oldalon olvastam hogy többen is vagytok csepeliek, az én párom is csepeli volt 4 és fél évvel ezelőttig, csak én lehoztam Őt Bajára. A Szent Imre tér közelében lakott lakott.
Most elbúcsúzom, de holnap remélem, vissza tudok jönni az UH eredményemmel.

Sziasztok!

MiniLiza

miniliza
 
 
 


Sziasztok.

Csak ilyen késön tudok jöni mert tegnap este rosszul lettem és ma bekellett menem a kórházba.Annyira fájt a méhem.Mint kettö szülés.Szerintem még a szomszédok is hallották ahogy kiabálok. :oops: De most már jobb.Kiderült,hogy a Dujasztol-tól(progszteron)akkora cisztám nőtt,hogy csak na.És begörcsötem töle.De a doki azt mondta,hogy igy is nagy a valószinüsége,hogy esetleg babás vagyok.Amit én nem hiszek. :(

Olyan jó olvasni,hogy ilyen közel laktok egymáshoz. :D Én Tolna megyei vagyok.Szekszárd.Reggel kéne elinduljak,hogy délre oda érjek. :evil:
Pihi :( akkor nem sokára megfog jönni neked?
Milyen jó lesz ha már lesz netetek. :)

Szia Kamilla.Teljesen megértelek. :cry:

Keditke drukolok,hogy ne jöjön meg.

Gaby nagyon szép volt a tortátok.Nekünk három emeletes volt fehér marcipánnal.Valami hasonló mint neketek.Úgy beleharadnék.Biztos finom lehetet. :P

Kép
Kép
meliz
 
 


Sziasztok.

Hát ma sem emelkedett a hőm. :( ugyanannyi mint tegnap. És már érzem....Na nem baj, majd a kövtkező hónap!

Meliz, és tudtak valamit csinálni? mi lesz a cisztád sorsa?? Én is nagyon félek, hogy a clostitól lehet. Nekem nem fáj a hasam és most fog megjönni, úgyhogy remélem nincs, de azért ebben a ciklusban vérvétel+uh is lesz.

Haza is engedtek ezek szerint. Mekkora a ciszta?

De jó lenne, ha bab is lenne!!!
pihi
 
 


bab=baba
pihi
 
 


Jó reggelt mindenkinek. :)

Vica hírek:
Továbbra is jó az NST,de a doki nem mondott neki ma semmi,csak,hogy minden oké.Szegény már menne haza.Kitartás Vica!!!!
csanita
 
 


Pihi!!

Sajnálom :cry: :cry: DE ahogy írtad,majd a következő ciklusba.Úgy felvidítanálak. :wink:

Barátnőm be is jelentkezett a dokihoz,köszi még 1X!!!!Puszi érte.
csanita
 
 


Csanita!
Köszi a híreket.Ez jó.

Vica!Kitartás :)

Meliz!És érzel valamit?Fáj a ciszta?
Baba?De jó lenne,ha tényleg ott lenne a kis pocalakó.

Kép
breni
 
 


Sziasztok.

Pihi megcsináltam a reggeli tesztemet.Hogy ha úgy fordítom akkor van csík,ha meg emigy akkor nem láttok sokat.Szóval negatív.Majd a lombik. :twisted:
Tegnap nem mondta a dokim,hogy mekkora a ciszta.Talán jobb is.De valami olyasmit mondot,hogy ha nincs baba akkor a menszivel el is megy a cisztám. :)
Teljesen oda voltam,hogy lombik elött ilyen történik velem.Ha csúszunk még egy hónapot nem tudom,hogy birom ki. :(
Sajnálom,hogy neked sem sikerült ebben a hónapban. :cry:
De majd a következöben remélem összejön és te is elkapsz egy zebrát. :D

Kép
Kép
meliz
 
 


jó reggelt
ma mértem hőt először ebben a ciklusban, és 37,2 :shock: egyelőre nem érzem betegnek magam :? ilyen korán tuti nem volt pé :roll: :shock: a baloldalamat érzem :roll:
Lehet hamarosan elönt a ta..ony :?

Csanita
mi az az NST? :roll: :oops:

Meliz
nagyon fini torta volt, gyümölcsös, eszterházy és rumos-meggyes-csokis :wink:

Miniliza
drukkhegyek++++++++++++++++

Kamilla
Sajnálom :( Én pont a napokban döntöttem el, hogy ha páromnak a vizsgálaton most sem lesz kielégítő az eredmény, akkor belevágok az inszembe. Tudom, fel kell készülnöm rá lelkileg, hogy nem bizti összejön gyorsan

Kép
gaby25
 
 


Meliz!!

Hú ez a ciszta nem jól hangzik.Akkor biztos nincs 5 cm mert az már nem szívódik fel.Vigyázz magadra.
csanita
 
 


Breni annyira fájt,hogy a párom ki akarta hívni a mentökezt.Én nem vagyok az a nyavajgos én a szülésnél sem nyafogtam.
Remélem a menszivel minden elmegy.
Valamiért azt hittem,hogy babás vagyok. :(
Teljesen olyan tüneteim voltak mikor babás lennék.Doki mondta is,hogy teljesen olyan tüneteket produkál mint ha pocaklakóm lenne.De még se. :(

Vica kitartás!!! :D
Már a célegyenesben vagy!!! :P

Kép
Kép
meliz
 
 


Gaby

NST=CTG (azt hiszem)

Igen még kicsit korai lenen a pé,de a természet produkált már furcsaságokat.
csanita
 
 


Sziasztok!

Nagyon köszönöm Ervin baba dícséreteket! Nagyon édes kisManó a drágám! :D

Egy gyors helyzetjelentés

Kb 2 hetes kora óta ciciből szopik már csak. :) Pont akkor kezdte, amikor meg kellett volna,hogy szülessen-elvileg. Csak sajnos akkor jelentkezett a hasfájás is. 2 napig sírt-sikított negyedórát vígasztalhatatlanul, azóta kap Espumisant és talán jobb. Sikítós roham nincsen és ha kézben nyomom felfelé a lábacskáit és paskolom a fenekét, vagy kólikatartásban hordozgatom, akkor nem feszeng, max 1-2 percet panaszkodik ált. Viszont a kakilás továbbra is rettent erőlködéssel jár- de szerencsére közben Ő tud aludni, én meg tolom fel a lábikóját. Rengeteget eszik, emiatt sajnos sok is jön vissza. :(

Tegnap voltunk dokinál és 3 hét alatt 900 grammot hízott, most 3700 g és 52 cm. Már nézegeti a zenélő forgót kb 10 napja és azóta ránknéz és ezerrel próbál mondani vmit, jár keze-lába, de eddig a nyöszörgésen kívűl csak kétszer sikerült "a"-t mondania, ezen persze bemérgesedik :) Fent van kb 2-3 *1-1,5 órát naponta.

Lányok :D A bimbó meddig érzékeny az elején szopinál? Tudom ,hogy változó, de 3 hete szopik b.védő nélkül és eddig a jobb cicimet szopi elején percekig csak fogta- "harapta", most meg a balt kezdte és már egyszer ki is vérzett. Van vmi ötletetek? A balnál mielőtt szívni kezdené, percekig szorítja és nem is nyitja ki a száját úgy , mint a másiknál.

Reménykedtem, hogy zebrára jövök, de nagyon szorítok továbbra is mindenkinek! Ha jól néztem, a műtétesek-beavatkozások elég jók lettek mindenkinek, örülök neki!

Kamilla, Angel :) Sajnálom, hogy nem sikerült,de remélem, hogy erőt merítetek a lányok bíztatásából és biztos vagyok benne, hogy sikerül mindenkinek. Olyan hihetetlen, hogy nekem is sikerült és a környezetemben is a régóta próbálkozók lassan-lassan bebabásodnak. Tudom, hogy nehéz várni, nekünk 17 hónap volt, de utólag már feledhető, bármennyire is úgy gondoltam annó, hogy lehet, hgoy nem is fog sikerülni nekünk.

Rohanok,mert Manó álmában rotyizik és ez segítséget igényel :D
Üdv. mindenkinek!

Kép
nolina 25
 
 


Csanita
ha pé, akkor lemaradtunk róla :? de szerintem beteg leszek :(

Kép
gaby25
 
 


Sziasztok!

Meliz,
Ciszta :( A Duphaston ilyet bír csinálni??? Nem egy óriás sárgatest az véletlenül? :wink:
Annak a halványka csíknak pedig utána kell járni (igen ezt épp én mondom)!!! Tessék egy hcg szintet nézetni!!! :wink:

Nolina,
Ervin baba akkor már nagyon ügyeskedik! :D

És köszönjük, nagyon aranyos vagy! :)

Már 28 sikertelen ciklus :roll: , és hol még a következő lombik..., amivel ugye szintén nem garantált a siker! :( De hát várunk, mást nem tudunk, és reménykedünk, hogy egyszer talán sorrakerülünk :oops:
angel37
 
 


Sziasztok!

Tegnap apának meg kellett mutassam, hogy miért rohanok minden reggel a géphez. A görbémet frissítem az aktuális hővel.:) Ő mindig hamarabb felkel és én míg ő csinálja a kávét addig mérem a hőt. ebből ő csak annyit lát, hogy már reggel bújom a netet és már szinte gyanakodni kezdett. :) :lol: :lol:
Szóval megmutattam a görbét és elmagyaráztam neki, hogy mi mit jelent, mikor mi történik. Nagyon érdekesnek tartotta. "Furcsán működtök Ti nők"
Aztán reggel bejött és kérdezte, hogy na mi a helyezet a hőmmel, visszament e? Olyan édes volt. Bárcsak azt mondhattam volna, hogy igen felment.
De nem:(
De legalább normális ciklusom volt. A szokásos egyhetes barnázás nélkül. Ez volt az első lépés. A következő hónapban remélem mégjobb hírekkel szolgálhatok.:)

Angel, 28? :(Mi is kb itt tartunk. 2 éve, hogy próbálkozunk, de rövidek a ciklusaim, úgyhogy a 28 biztosan belefért nekem is. :(
pihi
 
 


Pihi,
igen, asszem egyszer már számolgattuk, hogy kb egyszerre vagyunk! :wink: Két év, rövid ciklusok! :roll:

Szoktam írni egy füzetkébe, hogy mikor jön meg, hány nap pecsét volt stb., és fehéren-feketén 28! Na jó, volt két fogigátlós is, meg még esélytelen is vagyok, de az időt tekintve... :roll: :cry:

Párod aranyos! :)

Egyszer - kicsit becsípve :oops: - kiselőadást tartottam drága páromnak a női hormonokból :roll: Drága volt, azt mondta érdekli! Na persze! :wink: :lol:
angel37
 
 


Angel köszi a biztatást de nem hiszem,hogy lenne értelme nézni is bármit. :( Nem kifejezetten a Dufastol hanem minden ilyen progeszteron tartalmu készitmény ilyet csinálhat.Eddig még nekem sem volt tölük semmi bajom.Mert elötte az Utrot. használtam.A doki azt mondta ez egy lehetséges mellékhatás.És sajnos sok nönél elö jön akik használják ezeket a készitményeket. :?
Gondoltam kész csoda,hogy akkor eddig semmi bajom nem volt töle.
Most azon izgulok,hogy a menszivel szivodjon fel mert ha nem akkor nem tudom mi lesz a lombikkal. :cry:
Hallottatok valakinek ilyenröl,hogy mit csinálnak ilyen esetekben?

Pihi nagyon aranyos a párod. :wink:

Az én férjecském is meg szokta kérdezni,hogy "nem felejteted meg mérni a hödet?".Ö elöbb fel kell leszalad a boltba friss kifliért+tejciért.Fiammal csak a frisset eszik meg a tegnapi kifli mindig a kutyánké. :lol:

Kép
Kép
meliz
 
 


Meliz,
Az első stimu utáni ciklusban lett nekem is két cisztám (v. meg nem repedt tüszőm v. sárgatestem :?: ) 23 és 30 milisek voltak, és eltűntek a vérzéssel! Nagy-nagy valószínűséggel nálad is ez fog történni! Ha netán mégse, akkor sajna nem tudom, mit csinálnak. Talán le lehet szívni..., de van rá módszer! A sárgatest is mensivel egyidőben elenyészik! :)
angel37
 
 


Sziasztok!

Csak gyors bekukk...visszaolvasás is cska felületesen ment, de megpróbálom bepótolni később.

Vicának drukkolok, hogy hétvégére hazaengedje a doki!!!

Tali:
Nekem nem jó a 16-a, csak az azt követő péntek. De ha mindenki másnak o.k., akkor jó sok pletyózást nektek!

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Gyors bekukk,
nekem sem jó a jövő péntek.
potter_76
 
 


jó reggelt
ma reggeli hő 36,5 :wink: ezek szerint nem volt korai pé, és nem maradtunk le róla, és talán beteg sem leszek :wink: rejtély számomra a tegnapi magas hőm :roll:

Pihi
én párom is szokta kérdezni, hogy na milyen a hőm, a görbét is nézte :wink: Azt már tudja, ha lenn van akkor akció, és ha felment a kkor pé volt :D

Csanita
jöhéten szabin vagyok, majd megbeszéljük mikor mehetek beteglátogatóba :wink:

Kép
gaby25
 
 


Sziasztok.

Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok. :D

Angel
Ha nem szívodik fel akkor le kell szívni? :cry:
Akkor bizti nem tudok menni a lombikra most. :evil:
Reméljük nem igy lesz. :shock:

Gaby láttom veled is viccelödik a höd. Múltkor én is igy jártam és nem tudtam,hogy miújság van. :wink:

Kép
Kép
meliz
 
 


Szasztok!

Vicának mennek a megadrukkok!!!!!!!!!! Már úgy várom a jó hírt! Meg a fotókat!!!!!!

Nem is hallottam még olyat, hogy a progipótlók cisztát okoznak. Inkább a peteérés serkentők, nem? Remélem nekem nincs....Most éppen eléggé fáj a hasam, dehát középidő van vagy mi.

Az én párom is már tuti jól ki van képezve a női ciklus rejtelmeiről. Akár már meddőségi szakembernek is elmehetne. :)

Na most akkor mi van a talival? Rá vagyok kattanva!

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Sziasztok!!

Még mindig semmi :lol: :lol: :lol: ,egy pici barna sincs!!!
De hétvégére átmegyünk a keresztlányomékhoz, és nehogy meglepi érjen azért feltankolok betéttel!!
Lassan 1 hete érzem a hasamon mintha megakarna jönni,de mégsincs semmi a fene se érti!

Pihi!
Nagyon aranyos a párod. :)

Kamilla!!
A te párod is ari,hogy ennyire érdekli a nöi ciklus!
Én még titkolom a párom elött ,hogy késik ,mert még beleélné magát azt nem akarom hogy kopp legyen a vége!

Nolina,!
Ervin baba akkor már nagyon ügyeskedik!

Angel!!

28 hónap :( ,én már elvesztettem a fonalat de nekem is nagyon sok!!

MOst sajna mennem kell készülödni,ahogy idöm engedi jövök!!
Mindenkinek jo 7végét!!!
Sziasztok!!!
Vendég
 


Sziasztok!!!

Vica ma haza mehetett.Jól vannak,minden oké!!!
csanita
 
 


Gaby!!

Oké,majd írjál,hogy neked mikor jó,Én itthon vagyok.Hétfőn dokihoz megyünk,többi nap jó.

Kamilla!!

Én is rávagyok kattanva a talira,de nem tudom most mi lesz???ugye jobb a kedved??

Keditke!!

Jó keresztlányozást!! :wink:
csanita
 
 


Sziasztok,

Meliz,
nem akarlak ijesztgetni, inkább csak tippeltem, de 99%-hogy el fog tűnni a vérzéssel! :) Ha sárgatest, akkor 100%! :wink:

Olyat még eddig én se hallottam, hogy Duphaston okozott volna cisztát, de ettől még nem lehetetlen. Sokkal inkább a stimuláció.

Editke,
Emlékszem, mikor 2005 aug-ban csatlakoztam, akkor volt a 13. hónapod!
Hátha ez az X. ciklus, most sikerül! :D ++++++++++++
angel37
 
 


Ma van a Házasság Világnapja!!!
A kezdeményezés 1981-ben indult útjára az Egyesült Államokból, amikor Bálint-napon (a szerelmesek napján) Baton Rouge város polgármestere, Louisiana állam kormányzója és a katolikus egyház meghirdette a Hiszünk a házasságban elnevezésű akciót. A rövid idő alatt sikeressé vált program 1983-ban nyerte el A Házasság Világnapja elnevezést, megünneplésére február második vasárnapját jelölték ki.

E napon sokféle eszközt felhasználva próbálják felhívni a társadalom figyelmét arra a tényre, hogy minden ellenkező híresztelés ellenére léteznek jó, boldog és tartós házasságok, továbbá hogy a napjainkban egyre népszerűbb, csak együttélésre alapozott kapcsolat többnyire nem olyan tartós, mint a házasság. Amerikában a nap megünneplése kiegészül a Bálint-napig tartó Házasság Hetével, ilyenkor például a családok egymás gyermekeire vigyáznak, hogy a szülők kettesben lehessenek, s közös programmal erősíthessék összetartozásukat. A házastárs megajándékozása, kedvenc ételének elkészítése, az esküvői fényképek, a kellemes emlékeket felidéző családi videók megtekintése is e nap hagyományává válhat.

Kép
gaby25
 
 


Sziasztok!!!!

Most csak gyorsan!!! :lol: :lol: :lol:

Vicáék a kórházban vannak,mert Ati baba úgy döntött kiszeretne bújni.
Amint tudok valamit jövök!!! Mennek a drukkok!!!!!
csanita
 
 


Juj de izgi :D Most nézem, tegnap engedték ki, aztán ma már mehetett is vissza :wink:

Kép
gaby25
 
 


Szia Gaby!!!
csanita
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?