Sziasztok!
Nagyon köszönöm Ervin baba dícséreteket! Nagyon édes kisManó a drágám!
Egy gyors helyzetjelentés
Kb 2 hetes kora óta ciciből szopik már csak.
Pont akkor kezdte, amikor meg kellett volna,hogy szülessen-elvileg. Csak sajnos akkor jelentkezett a hasfájás is. 2 napig sírt-sikított negyedórát vígasztalhatatlanul, azóta kap Espumisant és talán jobb. Sikítós roham nincsen és ha kézben nyomom felfelé a lábacskáit és paskolom a fenekét, vagy kólikatartásban hordozgatom, akkor nem feszeng, max 1-2 percet panaszkodik ált. Viszont a kakilás továbbra is rettent erőlködéssel jár- de szerencsére közben Ő tud aludni, én meg tolom fel a lábikóját. Rengeteget eszik, emiatt sajnos sok is jön vissza.
Tegnap voltunk dokinál és 3 hét alatt 900 grammot hízott, most 3700 g és 52 cm. Már nézegeti a zenélő forgót kb 10 napja és azóta ránknéz és ezerrel próbál mondani vmit, jár keze-lába, de eddig a nyöszörgésen kívűl csak kétszer sikerült "a"-t mondania, ezen persze bemérgesedik
Fent van kb 2-3 *1-1,5 órát naponta.
Lányok
A bimbó meddig érzékeny az elején szopinál? Tudom ,hogy változó, de 3 hete szopik b.védő nélkül és eddig a jobb cicimet szopi elején percekig csak fogta- "harapta", most meg a balt kezdte és már egyszer ki is vérzett. Van vmi ötletetek? A balnál mielőtt szívni kezdené, percekig szorítja és nem is nyitja ki a száját úgy , mint a másiknál.
Reménykedtem, hogy zebrára jövök, de nagyon szorítok továbbra is mindenkinek! Ha jól néztem, a műtétesek-beavatkozások elég jók lettek mindenkinek, örülök neki!
Kamilla, Angel
Sajnálom, hogy nem sikerült,de remélem, hogy erőt merítetek a lányok bíztatásából és biztos vagyok benne, hogy sikerül mindenkinek. Olyan hihetetlen, hogy nekem is sikerült és a környezetemben is a régóta próbálkozók lassan-lassan bebabásodnak. Tudom, hogy nehéz várni, nekünk 17 hónap volt, de utólag már feledhető, bármennyire is úgy gondoltam annó, hogy lehet, hgoy nem is fog sikerülni nekünk.
Rohanok,mert Manó álmában rotyizik és ez segítséget igényel
Üdv. mindenkinek!