sziasztok!
orvos téma: én naiv vagyok. rendben, ezt tudjuk.
DE
ad1: basszus ha valaki orvos, akkor az azért van h embereken segítsen, életeket mentsen. akkor a ló...ért vár el előre pénzt???????????????
ezen mindig kiakadok! és tudjátok mit? az ilyen orvos inkább ne nyúljon hozzám, mert ez nem orvos !!!!!!!! el nem tudom képzelni h jó orvos lehet az , aki csak akkor vizsgál meg alaposan és akkor foglalkozik velem ha már dugtam pénzt a zsebébe! az ilyent messze elkerülöm! hippokrateszi eskü?? stbstb ????
nyílván adok pénzt ha meg vagyok elégedve vele, és itt most nem arra gondolok hgy mondjuk ha meggyógyulok, hanem ha érzem h 100%ig megtett ő mindent a gyógyulásomért. mert nyílván rajtam is áll.
ad2: nekem ez a zsebébe tuszkolom módszer halál megalázó. oké, mondom naiv vagyok, tehát biztos sokan elvárják és abszolute így normális nekik, de el nem tudom képzelni hogy hogyan..... akkor már inkább desszert+mellé boríték és kis dísz-zacsiban odaadom h köszi. én a nőgyogyómnak is így adtam, egy üveg jó borral... persze ez lehet h csak nekem ilyen körülményes, mindenki magából indul ki, de valahogy és a zsebbe dugósat megalázónak érzem. (de minimum simán boríték és a kezébe adom h köszi.)
Anaci sajnálom h ezek vannak Emma szemével
etéren még ránk is várnak megpróbáltatások (azaz e téren is) mert tudjuk hogy Lizu az egyik szemére nem láthat túl jól, nem tudni mennyire egyáltalán. eljut az inger az agyába, de nem tudni hogyan...
a másik úgy tűnik rendben van. viszont! mostanában látjuk h néha össze-vissza szaladgálnak a szemei
van h az egyik nagyon befut középre, a másik nem. és többnyire a jobbik szeme fut be középre.
miért? mert azzal próbál fókuszálni de gyenge? nemtom. vissza kell majd mennünk nekünk is vele hamarosan, épp ma beszéltük apával h hétfőn hívom a dokinénit.
nálatok hogy derült ki hogy gond van Emma szemével?
hogy viselte 8 hósan a szemüveget??
mellesleg
nekem is alapból nagyok a cicieim, de most még nagyobbak lettek
kíváncsi vagyok mi következik ezután
na erre a témára nagyon izgat majd mit hsz-el maszola2
(meg a többi inkognítóban olvasgató apuka
)
MangóAngi
sajnálom az éjszakáitokat, emlékszem mi is volt h sokat küszködtünk az elalvással, aztán volt idő hogy simán magától, nyekk nélkül! aztán mostanában megint nehezebb, de tegnap egyedül hang nélkül ment... szóval változik egyfolytában!
de ez még mindig a pocifájás nálatok vagy mi????
(nekünk nem volt pocifájós Lizus...)
szerelmeim alszanak édesdeden
(apa szabin volt tegnap meg ma is ! yippiiiiiiii!!!)
puszókák!